Spring naar inhoud

Uw huis laten opkopen hoeft niet veel tijd te kosten

Waarom bent u snel op zoek naar een koper van uw huis. Wilt u een grotere woning of verhuizen naar een andere stad? Of juist een gezinsuitbreiding waardoor uw huidige woning te klein wordt. Het zijn allemaal spannende, nieuwe stappen in uw leven. U wilt uw huis zo snel mogelijk laten opkopen zodat deze nieuwe fase in uw leven kan starten. Neem dan contact op met CVB Vastgoed. Met ruim 10 jaar ervaring heeft deze makelaar het netwerk en diverse kanalen ter beschikking om uw huis snel, en voor de beste prijs, door te verkopen. En geen zorgen, alle administratieve handelingen worden u uit handen genomen. 

Zonder stress of onzekerheid uw huis laten opkopen door een betrouwbare partner

Het hebben van dubbele lasten tijdens de verkoop van uw huis is erg vervelend. Daarnaast zorgt het voor een hoop stress als u uw woning niet verkocht krijgt. Maar dit zijn zaken waar u zich niet druk over zou moeten maken. Laat gemakkelijk uw huis verkopen dankzij de experts van CVB Vastgoed. Maak een afspraak en een makelaar komt uw woning kosteloos bezichtigen. Binnen twee werkdagen na de bezichtiging ontvangt u al een bod. Geen onnodige stress of onzekerheid meer, een mooi bedrag voor uw woning, en de weg is vrij om aan de volgende stap in uw leven te beginnen. Bel vandaag nog!

Huis laten opkopen? Hier ontvangt u het bedrag voor uw woning netto!

Administratieve kosten van de notaris lopen bij de verkoop van uw huis vaak hoog op. Dit zijn juist bedragen die u liever in uw nieuwe woning investeert. Wist u dat er een partij is die uw huis wil opkopen én die dergelijke kosten voor zijn rekening neemt? CVB Vastgoed is een makelaarscollectief met de ervaring en de connecties om iedere woning in Nederland snel en efficiënt te verkopen. Voor u als verkoper betekent dit dat u snel een mooi bedrag voor uw woning krijgt, netto! U bent na het afsluiten van het verkoopcontract vrij om nieuwe investeringen te doen zonder u druk te maken over openstaande nota’s.