Spring naar inhoud

Met een Saarinen tafel is uw huis compleet

Een Saarinen tafel zorgt ervoor dat u interieur klopt. Dankzij dit meubelstuk is uw huis af en kan het echte genieten beginnen. Maar Pot Interieur heeft meer voor u dan de meeste modieuze tafels. Wat dacht u van extreem comfortabele stoelen? Een statige look en ultiem zitgemak staan centraal bij een van de meest iconische relaxfauteuils. De Vitra Eames Lounge Chair werd in 1956 ontworpen door Charles & Ray Eames en is tegenwoordig niet meer weg te denken in de designwereld. De stoel gaat naadloos op in ieder interieur, maar ook voor bijvoorbeeld een ontvangsthal is deze relaxfauteuil uitermate geschikt. Zoekt u daarnaast ook naar een vergadertafel voor uw bedrijfspand of een eetkamertafel in uw eethoek? Complementeer de minimalistische uitstraling van de Vitra Eames Lounge Chair met een Knoll Saarinen tafel. Doordat beide modellen direct uit voorraad leverbaar zijn, haalt u binnen de kortste keren twee design klassiekers in huis.

Vul uw interieur aan met eyecatchers, zoals een Vitra Eames Lounge Chair

Ga voor een eyecatcher in huis en bekijk het assortiment van Pot Interieur. Dan weet u zeker dat u uw huis compleet maakt. Kies bijvoorbeeld voor een musthave in de eethoek of vul uw loungegedeelte in de woonkamer aan met een relaxfauteuil. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een Vitra Eames Lounge Chair, verkrijgbaar in een standaard en XL-variant. Of u vult uw eethoek aan met een fraaie Knoll Saarinen tafel: een echte design klassieker dat gemakkelijk in onderhoud is. Beide modellen vindt u terug in de showroom van 15.000 m². En met meer dan 400 premium merken onder één dak bent u ervan verzekerd dat u uw gehele interieur hier samenstelt. Krijg het beste interieuradvies van Pot Interieur en wees zeker van een perfecte aankoop.

Neem plaats in de fraaie Vitra Eames Lounge Chair in de woonwinkel van 15.000 m²

Wanneer u een relaxfauteuil zoals de Vitra Eames Lounge Chair wilt kopen, is het logisch dat u het exemplaar eerst wilt uittesten. Dat is niet meer dan logisch. Ieder model heeft immers zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Bezoek daarom de inspirerende woonwinkel van maar liefst 15.000 m². Hier treft u tal van design klassiekers, waaronder de Vitra Eames Lounge Chair en Knoll Saarinen tafel. In de showroom staat beleving centraal, uw voorstellingvermogen wordt geprikkeld en u geniet van de verschillende belevingswerelden die gepresenteerd worden. Neem een kijkje in de grootste Cassina-studio van de Benelux en ontdek talrijke studio’s van premium merken zoals Minotti, Jori, Rolf Benz en Leolux. De inspirerende showroom biedt alle mogelijkheden om voor iedere woonwens een passende oplossing te vinden.