Spring naar inhoud

Een makelaar in ’t Gooi of Bussum stelt de juiste verkooptekst op

Een makelaar in ’t Gooi of Bussum stelt de juiste verkooptekst op. Dat is slechts één van de zaken waarbij u hulp krijgt van de makelaar die ook werkzaam is in Hilversum en Naarden. Zo wordt alles conform de NEN 2580 richtlijnen ingemeten. In overleg met de verkopende partij wordt een aanbiedingstekst opgesteld. Deze informatie wordt verspreid over diverse huizensites en kan eventueel ook vorm krijgen tot een brochure welke aan de aankopende partij wordt overhandigd. Veel makelaars bieden ook de mogelijkheid om het huizenaanbod te verspreiden via social media kanalen voor een extra bereik. Bovendien wordt het woningaanbod doorgaans gepresenteerd in de etalage van de makelaar.

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: het opstellen van een koopakte

Vindt u het lastig om zelf de onderhandelingen over een woning te starten? Schakel dan in Bussum, Hilversum, Naarden en ’t Gooi een makelaar in. Is er tussen beide partijen een overeenstemming dan stelt de verkopende makelaar de koopakte op. Deze dient door beide partijen te worden ondertekend. Hierna heeft de aankopende partij nog enkele dagen bedenktijd. Hierna is het contract bindend en kan niet meer van de koop worden afgezien tenzij niet aan de voorwaarden van financiering kan worden voldaan (mits als zodanig aangegeven in het koopcontract).

Makelaar Hilversum, Bussum, Naarden en ‘t Gooi: ook de mogelijkheid tot toetsen WOZ-waarden

Vrijblijvend de vastgestelde WOZ-waarde laten toetsen. Dat kan bij een makelaar in Naarden, ‘t Gooi, Bussum of Hilversum. Vaak geschiedt dit op geheel vrijblijvende basis. Wanneer blijkt dat het maken van bezwaar tegen de huidige WOZ-waarde zinvol is gaat de makelaar aan de slag. Het bezwaar wordt in 95 procent van de gevallen geaccepteerd door de gemeente. Wilt u aangifte van successie doen? Dan kan het aanpassen van de WOZ-waarde zeker de moeite waard zijn. Zoals gezegd is het dienstenpakket van een makelaar doorgaans breed. Zo biedt een makelaar vaak ook een Expat Relocation Service.

Voor meer info :