Spring naar inhoud

Doe groen met vloerverwarming

Het is tegenwoordig een trend om op verschillende manieren milieubewust bezig te zijn. Daarom vinden veel mensen het ook van belang om energie te besparen met hun verwarming. Naast dat dit goed is voor het milieu is dit ook erg voordelig in de kosten. Bent u op zoek naar een energiezuinige manier van verwarming, dan kiest u voor vloerverwarming. Het kan zelfs zorgen voor een energiebesparing van 6 tot wel 12 procent. Ook wordt warmteverlies van de leidingen beperkt en wordt het ketelrendement door de lagere temperaturen vergroot. Dit alles bij elkaar zorgt voor flinke besparingen op uw energiekosten. Het is een flinke investering, maar vloerverwarming betaalt zichzelf vrijwel altijd terug. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu; wat wilt u nog meer?

De oplossing voor chronisch koude voeten: vloerverwarming

Heeft u ook last van koude voeten? U bent zeker niet de enige. Veel mensen hebben het probleem dat ze chronisch koude voeten hebben waartegen niks lijkt te werken. Dit is erg vervelend want al snel hebben ze het helemaal koud waardoor opwarmen lastig is. Wat is de oplossing? Vloerverwarming is de oplossing! In tegenstelling tot radiatoren, waarbij de warmte direct de lucht in wordt gestraald, loopt u bij vloerverwarming altijd op een warme vloer. De warmte komt zo direct terecht bij uw voeten! De rest van de ruimte wordt ook goed verwarmd doordat vloerverwarming een gelijkmatige warmte afgeeft. Het zorgt daarnaast ook nog eens voor een erg behaaglijk en comfortabel gevoel in huis!

De kosten van het aanleggen van vloerverwarming

Voor veel mensen zijn de koste van vloerverwarming van belang en zijn dan ook op zoek naar goedkope vloerverwarming. Ook wilt u natuurlijk niet verrast worden door onverwacht hoge kosten wanneer u vloerverwarming laat aanleggen. Iedere woning is anders en iedere vloer is anders, daarom zijn ook de kosten voor vloerverwarming altijd anders. U kunt gelukkig een exacte berekening laten maken door een specialist, die geheel voor u op maat gemaakt is. U kunt online een offerte aanvragen en hierin alle specificaties van uw ruimte en vloer invullen. Hoe specifieker u de aanvraag invult, des te specifieker u de offerte ontvangt.

Voor meer info :