Spring naar inhoud

Regelmatig onderhoud nodig aan zonnescreens in regio Leiden

Het laten aanleggen van zonnescreens aan uw woning in Leiden is vaak een duur grapje. Het is daarom logisch dat u graag wilt dat de zonnescreens zo lang mogelijk mee zullen gaan. Heeft u bijvoorbeeld gepoedercoate zonwering? Dan is het aan te raden om deze minimaal één keer per jaar te wassen en daarna met autowas te behandelen. Heeft u zonwering dat uit blank aluminium bestaat? Dan kunt u deze gewoon met wat water en eventueel wat zachte zeep afnemen. Wrijf de zonnescreens daarna in met parafineolie. Het is belangrijk dat u geen schurende middelen gebruikt. Dit kan uw zonnescreens in de omgeving van Leiden schaden. Ontvangt u nu graag meer onderhoudsadvies? Komt u dan vooral eens langs bij Sundesign. Dé specialist op het gebied van zonwering.

Zonnescreens voor uw veranda in of rondom Leiden

Heeft u een veranda aan uw woning laten bouwen? Dan zult u er ongetwijfeld enorm van genieten om tijdens een warme zomerdag heerlijk onder uw veranda te zitten. De temperatuur is goed, maar de zon schijnt continu in uw ogen waardoor u niet het boek kunt uitlezen waar u zo benieuwd naar bent. Sundesign heeft wellicht een oplossing voor u. Namelijk zonnescreens voor uw veranda in Leiden. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van Pergola schermen. Op die manier kunt u toch genieten van het lekkere weer zonder dat u last heeft van de felle zon. Dit komt namelijk omdat de schermen schaduwdoeken hebben. Daarnaast zijn ze eenvoudig in gebruik. Je schuift ze makkelijk open en dicht.

Zonnescreens voor binnen in uw woning in Leiden

Bent u al bekend met de voordelen van zonnescreens voor binnen? Niet alleen voor buiten, maar eigenlijk juist voor binnen is goede zonwering van groot belang. Merkt u bijvoorbeeld dat uw meubilair gaat verkleuren? Dat kan goed kloppen. Zelfs door de ramen komen de zonnestralen waardoor uw bank aangetast kan worden. U wilt natuurlijk niet dat dit verergerd wordt. Sundesign weet wel raad. Binnen zonwering is de oplossing om uw bank en ander meubilair te beschermen tegen verkleuring door de zon. Binnen het brede assortiment van deze specialist vindt u zo’n 10 merken waaronder de welbekende merken zoals Luxaflex en Verosol. Uiteraard worden de zonnescreens voor in uw woning in Leiden op maat geleverd zodat deze precies voor uw raam passen.

Voor meer info :