Spring naar inhoud

Mooi en milieuvriendelijk: een bamboe houten vloer

Kent u de bamboe houten vloer van ALMA Parket al? Deze ziet er schitterend uit met zijn fantastische afwerking en is nog milieuvriendelijk ook. Het grote voordeel van bamboe, is dat het in verschillende bruintinten verkrijgbaar is. Doordat het natuurproduct na het kappen gestoomd kan worden, verbranden de suikers in de plant, wat zorgt voor een bruine kleur. Vervolgens wordt het resultaat in strips gezaagd en vervolgens in een bepaald patroon gelegd, na een grondige inspectie van uw huidige vloer. Op die manier is een bamboe houten vloer altijd anders. U bepaalt zelf voor welke bruintint u gaat en of de vloer in een verticaal of horizontaal patroon gelegd moet worden. Kies bijvoorbeeld voor een donker bamboe houten vloer en geniet van een prachtige uitstraling.

Een bamboe houten vloer voor binnen én buiten

Een bamboe houten vloer van ALMA Parket is altijd nauwkeurig afgewerkt. Deze specialist heeft een ruim assortiment, zodat er altijd een vloer is die fantastisch in uw woning staat. Kies voor een naturel- of karamelkleur en krijg een karakteristieke uitstraling in uw woning. Wist u dat een bamboe houten vloer daarnaast ook geschikt is als ondergrond voor uw terras? Of u nu een gladde of geribbelde terrasvloer wilt, het resultaat is in beide gevallen prachtig. Bent u op zoek naar een donkere bamboe houten vloer voor buiten of wilt u een licht varianten voor binnen? Het is helemaal aan u! De specialist heeft in alle gevallen precies het materiaal, de kleur én de uitstraling waar u naar op zoek bent.

De specialist heeft de lichte en donkere houten vloer die past bij uw interieur

Met het vakmanschap van ALMA parket vindt u vloeren met allerlei lichte en donkere kleuren en in verschillende motieven. Er zijn zo veel verschillende houten vloeren! Van lichte tinten tot grijs en van rood tot aan donkerbruin. Welke vloer in uw situatie geschikt is, hangt helemaal af van uw smaak en voorkeur. Naast de verschillende kleuren, is er keuze uit materiaalsoort en behandelingsmethode. Kies naast een standaard houten vloer voor een variant in bamboe of pvc en geniet van een geheel andere uitstraling. Doordat de vloeren geborsteld, handgeschraapt, verouderd of fijngezaagd zijn, is het effect op de vloer weer helemaal anders.