Spring naar inhoud

Kies voor topkwaliteit wanneer uw bootstoffering vervangen moet worden

Kijkt u eens goed rond in uw boot. U heeft uw prettige schip al jaren en bent helemaal tevreden, maar investeren in nieuwe bekleding en matrassen is nooit verkeerd. Om bootstoffering van topkwaliteit te ontvangen komt u naar Stoffeerderij Calypso. Deze experts beantwoorden al uw vragen en daarnaast overtreffen zij uw verwachtingen. Dit doen zij op meerdere vlakken, maar vooral door van A tot Z maatwerk af te leveren. Wanneer het allemaal klaar is en geïnstalleerd, zult u weer rondkijken op uw boot met een heel nieuw gevoel. Als u dan op uw nieuwe kussens en bootstoffering gaat zitten, kunt u dat met een tevreden glimlach doen. Specialist op het gebied van bootstoffering.

U zoekt een partij die bootstoffering realiseert? Kies dit ervaren bedrijf!

Bootstoffering is eigenlijk binnen het stofferen een vak apart. Dé stoffeerderij uit Capelle aan den IJssel, stoffeerderij Calypso is een echte specialist op dit gebied. Deze specialist heeft naast jarenlange ervaring binnen bootstoffering ook een zeer goede manier van werken als het aankomt op de klanttevredenheid. Ze bekijken uw situatie, het te stofferen voertuig en uw wensen. Na alles zorgvuldig te bekijken en te overleggen, gaat dit specialistisch bedrijf aan de slag. Ook voor het herstofferen van schepen kunt u bij Stoffeerderij Calypso uitstekend terecht. Met twee vestigingen in Nederland heeft u de keuze aan welk filiaal u een bezoek komt brengen.

Ga voor nieuwe bootstoffering door de allround stoffeerder met twee locaties in Nederland

Woont u toevallig in de regio Rotterdam of vlakbij Zwartsluis en heeft u interesse in een bedrijf gespecialiseerd in bootstoffering? Dan gaat u naar Stoffeerderij Calypso. Daar zult u ontdekken wat zorgvuldig werken met oprechte aandacht voor de klant is. Deze allround stoffeerder met twee locaties in Nederland heeft ook architecten, interieurbouwers en jachtbouwers in huis. Ze zijn beschikbaar voor vele soorten stoffering en zowel bedrijven, overheidsinstanties en particulier zijn welkom om de diensten van Stoffeerdij Calypso af te nemen. Er wordt snel gewerkt, beloftes nagekomen en zelfs aan het milieu wordt gedacht. Zo gebruiken ze uitsluitend duurzame materialen voor de realisatie van de mooiste stofferingen.