Spring naar inhoud

Een tuinhuis gemaakt van Douglas hout is op en top stevig

Wilt u Douglas hout van hoge kwaliteit aanschaffen? Wanneer u Douglas hout van Tuinhout Compleet koopt, komt het zeker goed. Maar wat kunt u eigenlijk verwachten van dit hout? Douglas hout is afkomstig van de Douglasspar, die in grote aantallen geplant is in diverse grote bosgebieden van West-Europa. Dit hout heeft een klassieke rood-bruine kleur, maar het is ook beschikbaar in diverse andere kleuren. Dit maakt het een zeer mooie aanvulling op uw interieur, tuinmeubilair en constructies. Douglas hout is echter niet alleen esthetisch zeer geschikt, maar ook omdat het zeer stevig is. Wilt u een constructie bouwen, zoals een tuinhuisje of bankje? Het hout gaat vaak 10 tot 15 jaar mee. Met Douglas hout is stevigheid dus altijd gegarandeerd!

Douglas hout voor een stevige constructie

Bij het kopen van Douglas hout kunt u erop rekenen dat het hout stevig en solide is. En zeg nu zelf, dat is toch ook wat u wilt als u het hout gaat gebruiken voor het bouwen van een constructie? Douglas balken van hout, te koop bij de specialist, zijn dan zeker een aanrader. Douglas hout is zeer duurzaam en tevens zeer stevig. Dit is een van de redenen waarom Douglas hout zoveel gebruikt wordt binnen de Nederlandse markt. U kunt er van alles mee maken. Van een carport tot aan een tuinhuisje. Al dit Douglas hout kunt u halen bij de specialist genaamd Tuinhout Compleet. Zij hebben een breed en divers aanbod van verschillende Douglas hout. Van zwart gevelhout tot stevige en robuuste balken.

Ramen en deuren gemaakt van Douglas hout

Er zijn verschillende toepassingen waarvoor Douglas hout van Tuinhout Compleet te gebruiken is. Naast constructies, worden ook veel ramen en deuren gemaakt van dit bijzondere hout. Douglas hout leent zich er dan ook zeker voor! Zo kunt u bij de specialist terecht voor onder andere een vast raamkozijn, maar ook voor een dubbel kozijn met vleugelraam. Douglas hout geeft uw deur of raam ook een prachtige, natuurlijke en robuuste look. Dus waar wacht u nog op? Geef uw tuinhuisje of uw poort een nieuwe look met deze prachtige houtsoorten. Helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes kan de specialist u helpen met maatwerk.