Spring naar inhoud

Welk watermatras past het best bij u? De waterbeddenspecialist weet het

U wilt een watermatras kopen, maar dan wel bij een ervaren specialist. Zo’n waterbeddenspecialist moet u helpen het watermatras te vinden dat bij uw lichaam past. U heeft de keuze uit een goedkoper watermatras met één waterkern. Zo heeft u genoeg aan één verwarmingselement. Verschilt het gewicht van u en uw partner aanzienlijk? Of wilt u de watertemperatuur apart regelen? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een duo watermatras met twee waterkernen. Daarnaast heeft u ook nog keuze uit een softside of hardside watermatras. HDW Shop zorgt ervoor dat u geniet van een heerlijke nachtrust.

Laat uw waterbed onderhouden door de waterbeddenspecialist

Bent u sinds kort de trotse bezitter van een waterbed? Daar wilt u jarenlang plezier van hebben. Met het juiste onderhoud profiteert u niet alleen van een langere levensduur. Het is ook nog eens hygiënischer en u heeft minder kans op verontreinigingen en lekkage of schade. Laat u adviseren door een waterbeddenspecialist als HDW Shop voor het onderhoud van uw waterbed. Zo kiest u bijvoorbeeld voor vinylreiniger om ervoor te zorgen dat vuil en geurtjes uit uw watermatras verdwijnen. Wilt u luchtbellen in uw watermatras te lijf gaan? Gebruik dan een ontluchtingspompje of een Super Burper. Als u bang bent dat het water gaat lekken bij een gat of beschadiging is het verstandig om altijd de reparatieset in huis te hebben. Meer weten? Vraag het de betrouwbare waterbeddenspecialist.

Nog fijner slapen met het beddengoed van de waterbeddenspecialist

U slaapt al enige tijd op een watermatras van een betrouwbare waterbeddenspecialist als HDW Shop. Wilt u een nog comfortabeler waterbed? Kies dan voor beddengoed van topkwaliteit. Zo heeft u de keuze uit een hoeslakens, dekbedden, moltons, kussens en kussenslopen. Met het hoeslaken van de waterbeddenspecialist heeft u een temperatuur regulerend onderlaken. De lakens zorgen ervoor dat uw waterbed beschermd wordt tegen eventuele beschadigingen. Wilt u de levensduur van uw waterbed vergroten? Dan is het aan te raden om moltons van Polydaun aan te schaffen. In het assortiment vindt u verschillende soorten bedtextiel om uw waterbed helemaal af te maken.