Spring naar inhoud

Wat zijn uw wensen voor uw kussen op maat?

Kussen Allure is dé specialist op het gebied van kussens. Zoekt u een bedrijf waarbij u kiest uit vele mogelijkheden? Dan zit u hier zeker goed! U kunt namelijk uw kussens op maat bestellen. Allereest kiest u voor het soort kussen, zoals een rugkussen, sierkussen of zitkussen. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Wat zijn de afmetingen waar uw kussen aan moet voldoen? Wat voor schuimsoort kiest u? Komt er een rits op de korte of lange zijde? En, misschien wel het belangrijkste, in welke kleur of wat voor patroon wilt u uw kussen op maat laten maken? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de ontwerpmogelijkheden die u heeft.

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

Heeft u een loungehoek of binnentuin waaraan u mooie kussens wilt toevoegen? Dan wilt u dat deze perfect passen bij uw interieur. Dit zorgt ervoor dat het soms niet altijd eenvoudig is om een keuze te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Doe inspiratie voor uw kussen op maat online op

U bent op zoek naar kussens, maar door de vele mogelijkheden ziet u door de bomen het bos niet meer. Er zijn tientallen kleuren, verschillende soorten schuim en modellen. Doe alvast wat inspiratie op in het online fotoalbum van Kussen Allure. Hier ziet u verschillende varianten die u bij deze specialist kunt laten maken. Van een opvallende, grafische print tot aan een lichtblauwe tint en van loungehoeken in de achtertuin tot aan loungestoelen op een dakterras: staat er een kussen tussen die u in soortgelijke variant op maat wilt laten maken? Laat het vooral weten? Dan bespreekt de kussenspecialist graag de opties voor uw wensen.