Spring naar inhoud

Optimaal webdesign gegarandeerd bij Webactueel

Wanneer het gaat over webdesign, dan gaat het om meer dan een leuk uitziende website. Vooral zakelijk gezien is het erg belangrijk dat een nieuwe website ook duidelijk en goed bruikbaar is. U wilt uiteraard resultaat boeken door het aantrekken van nieuwe klanten en verkopen met uw nieuwe website. Dit kan alleen als het webdesign optimaal is. Daarom zetten wij, voordat we beginnen met bouwen van een nieuwe website een heel stappenplan op. Tijdens het uitvoeren van het stappenplan weten wij dat het eindresultaat precies voldoet aan de wensen en eisen die u gesteld heeft, maar ook aan de wensen en eisen die de doelgroep heeft. Daarbij verliezen wij uiteraard ook niet uit het oog hoe de zoekmachines reageren op uw nieuwe website. Een goed vindbare website is natuurlijk van het allergrootste belang!

De informatie vergaren voor het webdesign stappenplan

Een website laten maken doet u niet voor niets, daar heeft u ongetwijfeld de beste redenen voor. En die redenen horen wij graag! Daarom plannen wij een gratis en vrijblijvend intakegesprek met u. Tijdens dit gesprek kunt u ons vertellen welke ideeën u heeft voor uw nieuwe website en welke eisen u stelt aan het webdesign. Wij denken graag met u mee en zetten indien nodig een brainstormsessie op, zodat we daarna alle goede ideeën kunnen ordenen in ons stappenplan. Na de intake krijgt u direct een prijsopgaven mee zodat u precies weet welke kosten een nieuwe website met zich mee brengt. Uiteraard zit u nog nergens aan vast na dit gesprek, het is zoals al eerder gezegd een vrijblijvend gesprek.

Waaruit bestaat het webdesign stappenplan?

Nadat u toestemming heeft gegeven de website te gaan ontwikkelen starten wij met ons stappenplan. Het stappenplan bestaat uit 5 onderdelen die we met de informatie uit ons intakegesprek kunnen vullen. Dit zijn de 5 stappen van ons stappenplan:

  • User Experience (UX design)
  • User Interfase (UI design)
  • Usability
  • Conversie
  • Veiligheid

Deze stappen worden verder uitgelegd op onze website. Zodra we het gehele stappenplan hebben uitgewerkt in de vorm van een nieuwe website. Gaan we verder met de volgende stap. Ook hier hebben we een traject in aangebracht om niets belangrijks kunnen overslaan. We startten in eerste instantie met een intakegesprek, daarna ontwikkelde we uw nieuwe website, dit zijn de volgende stappen die u van ons kan verwachten:

  • Conceptbespreking
  • Finetunen
  • Oplevering
  • Nazorg

Op de pagina Webdesign Den Haag kunt u lezen wat u kunt verwachten van ons gehele traject en hoeveel tijd dit ongeveer in beslag gaat nemen. Wilt u liever telefonisch meer informatie ontvangen of langs komen op ons kantoor? Dan bent u van harte welkom! U kunt ons bellen op telefoonnummer: 070-2042030 en ons kantoor bevind zich op de Radarstraat 1 in Den Haag.

 

123ontruimen is gespecialiseerd in het ontruimen van woningen en bedrijfspanden. 

Voor meer info : https://webactueel.nl/