Spring naar inhoud

Het is je vast wel eens overkomen dat je tijdens het parkeren even afgeleid werd, even op je telefoon zat of er gewoon even niet bij was en per ongeluk tegen een paaltje, een boom of een andere auto aan reed. Maak je geen zorgen, je bent echt niet de enige. Het blijkt dat minstens de helft van alle Nederlanders binnen een jaar schade veroorzaakt bij het parkeren. Om dit te voorkomen is het aan te raden om een achteruitrijcamera te kopen. 

 

Een achteruitrijcamera is een stuk technologie dat voor de meeste mensen niet meer is dan een woord dat ze wel eens gehoord hebben. Weinig mensen zijn actief na aan het denken over achteruitrijcamera’s en de voordelen die achteruitrijcamera’s met zich meebrengen, wat jammer is, omdat het namelijk best veel voordelen zijn.

 

Met achteruitrijcamera’s kan je dus geld besparen op boetes. Daarnaast kan je jezelf ook meer informatie verschaffen voor op de weg, aangezien je veel meer zicht op de weg achter je hebt. Bij het inparkeren, het inhalen en achteruit rijden ben je altijd veiliger bezig, omdat je meer ziet op de weg. 

 

Een achteruitrijcamera inbouwen is in principe mogelijk op elk voertuig. Of je nou een achteruitrijcamera camper wilt of een achteruitrijcamera op je vrachtwagen, het kan vrijwel altijd wel. Het enige lastige is dat niet elk voertuig en niet elke achteruitrijcamera hetzelfde is. Niet elke achteruitrijcamera kan op elke ondergrond worden geplaatst en niet elk voertuig biedt de benodigde ondergrond aan elke achteruitrijcamera. Over het algemeen wil je een achteruitrijcamera zo hoog mogelijk in het midden van je voertuig plaatsen, zodat je zoveel mogelijk beeld hebt van de weg achter je. Dit gaat echter niet voor elk voertuig, aangezien sommige voertuigen geen effen ondergrond hebben, andere voertuigen hebben dan weer te weinig ruimte en bepaalde uitzonderingen hebben zelfs helemaal geen achterkant om de achteruitrijcamera op te plaatsen. Voor dit soort situaties zijn er altijd gespecialiseerde achteruitrijcamera’s te koop.

 

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl

Niet meer weg te denken in de wereld van e-commerce: e-fulfilment. Vanaf het moment dat de klant op de bestelbutton heeft geklikt tot aan de daadwerkelijke overhandiging van het pakket: Surlogic verzorgt het complete proces. Wij maken gebruik van state of the art technologische middelen om het traject tot in de puntjes te beheersen. 

Welke zorgen neemt Surlogic hiermee voor u uit handen? De producten komen bij ons binnen, worden gecontroleerd en opgeslagen. Wij picken de order van de klant, zodra deze in uw webshop is geplaatst. Het pakket wordt veilig ingepakt, klaar gemaakt en geadresseerd. Vervolgens dragen wij de bestelling over aan de bezorger. Deze levert het op de afgesproken tijd af bij uw klant. 

Onze jarenlange ervaring draagt er zorg voor dat we precies weten hoe het werkt. Elke stap in de keten verloopt soepel en snel. We werken nauw samen met betrouwbare partners die precies weten wat we van hen verwachten. Zij leveren een waardevolle bijdrage aan ons serviceniveau. 

Wij brengen e-fulfilment naar een hoger niveau

Surlogic brengt e-fulfilment solutions naar een hoger niveau. Zo kunnen klanten zelfs tot 23:00 uur bestellen om hun pakket de volgende dag al geleverd te zien. Ons geavanceerde Warehouse Management Systeem maakt dit mogelijk. Hiermee heeft u bovendien op elk gewenst moment on line toegang heeft tot uw actuele voorraad. 

U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor full service, waarbij we tevens zorg dragen voor vlotte retournering van pakketten. Ook de financiële afwikkeling wordt door ons snel verzorgd. Hier blijft het niet bij. Surlogic is uw ideale partner op het gebied van e-commerce. Wij bieden oplossingen op maat, zoals onze klantenservice. Uw klanten worden door ons persoonlijk en deskundig te woord gestaan. Dankzij de diensten die wij uw organisatie leveren kennen wij uw bedrijfsvoering als geen ander. Surlogic neemt veel werk uit handen. U kunt zich volledig focussen op ondernemen. 

Excellente service en tal van oplossingen

Laat ons met u meedenken over hoe Surlogic kan bijdragen aan uw succes. Wij bieden tal van oplossingen voor uw e-fulfilment en e-commerce vraagstukken. Onze professionele, persoonlijke dienstverlening én jarenlange ervaring in de branche staan tot uw beschikking. 

Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over wat Surlogic voor uw onderneming kan betekenen. We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek. Zo ervaart u zelf hoe Surlogic vorm geeft aan de toekomst van de e-fulfilmentketen. Wij zien er naar uit om uw partner te zijn in succesvol ondernemen.

Voor meer info : https://surlogic.nl/nl/

Taxi Arnhem Comfort is een vertrouwd taxibedrijf in Doorwerth en omgeving. De ervaren chauffeurs van Taxi Arnhem Comfort zorgen ervoor dat u of uw cliënten altijd op tijd op hun afspraak of bestemming arriveren. Deze service bieden wij niet alleen aan onze zakelijke klanten, maar ook aan particulieren en vakantiegangers.

Als taxibedrijf in uw regio willen wij ons graag onderscheiden van de vele concurrenten in onze regio. Dit doen wij graag met de volgende kenmerken:

  • Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij uw taxi rit van of naar Doorwerth voorop;
  • Luxe en comfortabele taxi’s;
  • Voordeligste luchthaven service in Doorwerth en omstreken;
  • Contant, pin of op factuur mogelijk;
  • Lage vaste ritprijzen voor onze klanten uit Doorwerth.

Taxi Arnhem Comfort doet er alles aan om u een comfortabele rit met onze taxi van en naar Doorwerth te bezorgen. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons centraal. Al onze chauffeurs worden hierin opgeleid en zijn allen gediplomeerd. Er wordt altijd rekening gehouden met uw persoonlijke wensen en ook wordt de tijd genomen voor u wanneer u bijvoorbeeld slecht ter been bent. Om van Doorwerth met de taxi naar andere bestemmingen in Nederland te rijden, is een goede GPS-systeem van groot belang. Al onze taxi’s zijn daarmee dan ook uitgerust, zodat de chauffeur u op tijd kan ophalen en afzetten bij uw bestemming.

Voor meer info : http://www.taxiarnhemcomfort.nl/taxi-doorwerth/

Wanneer u in een groter voertuig rijdt zoals bijvoorbeeld een vrachtwagen, camper of aanhangwagen zult u begrijpen dat het soms ingewikkeld kan zijn om alles om u heen echt volkomen goed te kunnen zien. Dit is uiteraard heel vervelend en gevaarlijk. Wanneer u achteruit begint te rijden wordt het steeds moeilijk om in te schatten waar alles om u heen zich bevindt. Uiteindelijk bent u ook nog eens de verantwoordelijke omdat u een bijzondere manoeuvre uitvoert.

 

Gelukkig zijn er vandaag de dag achteruitrijcameras die je kunt bevestigen op deze grotere voertuigen. Erg veel verzekeringsmaatschappijen verplichten je vandaag de dag ook dat je zo’n camera op je voertuig bevestigd hebt. De naam legt natuurlijk al vrij goed uit wat het doet, het is een camera die jou helpt om beter overzicht te houden bij het achteruitrijden. De camera zit aan de achterkant bevestigd en in de cabine vind je dan een monitor terug. De camera in combinatie met de zijspiegels zorgen ervoor dat je een perfect overzicht hebt van wat er rondom uw voertuig allemaal gebeurt. De camera’s bestaan in principe al best lang, echter worden ze vandaag de dag pas echt meer en meer gebruikt. De camera’s dienen uiteraard waterdicht te zijn en daarnaast ook nog stofvrij. De elektrische apparatuur mag natuurlijk geen kortsluiting maken door de weersomstandigheden. De aller beste achteruitrijcamera is zelfs voorzien van een verwarming zodat ook vorst in de winter tegen wordt gegaan. Ook moet het glas van de lens voorzien zijn van een beschermende laag om te beschermen tegen krasjes.

 

De camera’s zijn niet alleen op grote voertuigen te bevestigen. Ook op kleinere voertuigen als auto’s kan een achteruitrijcamera erg goed gebruiken. Vaak is de aanschafprijs mensen een doorn in het oog, echter is allemaal een stuk betaalbaarder geworden dan het vroeger was. Zo kun ook jij een goed overzicht houden op alles wat er om je heen gebeurt in het verkeer.

 

Voor meer info : https://www.vanzwitserland.nl/

Verhuizen is voor veel mensen een heel gedoe. Met een verhuizing kom je er pas achter hoeveel spullen je eigenlijk hebt. Daarom kunt u nu online een verhuisbus huren. Veel verhuizingen vinden dus in het weekend plaats, maar kunt u dan wel een verhuisbus huren? Bij de meeste autoverhuurbedrijven kunt u tegenwoordig ook in het weekend een verhuisbus ophalen, zelfs op zondag! Dat is natuurlijk een heel fijne flexibele dienstverlening. Wanneer u voor het verhuizen een busje wilt huren, dan kunt u vooraf een bestelling voor een bepaald type verhuisbus doorgeven. Bij uw bestelling geeft u dan ook direct de datum door waarop u uw verhuisbus bij het autoverhuurbedrijf komt ophalen.

Maak het uzelf gemakkelijk: voor het verhuizen een busje huren

Ook voor korte ritjes een busje huren? Dat is wel zo handig wanneer u gaat verhuizen. Veel van uw spullen zullen immers te groot en te zwaar zijn om te kunnen sjouwen. Verhuizen brengt vaak een hoop gedoe met zich mee. Alle spullen moet ingepakt worden, getransporteerd worden naar de nieuwe locatie en vervolgens weer uitgepakt worden. Alle spullen dienen weer een nieuwe vast plek te krijgen en natuurlijk raakt u op een gegeven moment wel wat kwijt. Om het verhuizen iets gemakkelijker te maken, kunt u een busje huren. Vaak kunt u bij een autoverhuurbedrijf bij u in de buurt een verhuisbus in verschillende formaten huren. Dat is heel handig: zowel voor grote als voor kleine verhuizingen is er wel een geschikte verhuisbus voor verhuur beschikbaar. Huur een verhuisbus voor iedere verhuizing. Dat bespaart u een hoop tijd en moeite.

Voor verhuizen een busje huren: keuze uit verschillende soorten busjes

Verschillende verhuizingen vragen om verschillende oplossingen. Daarom heeft u online te keuze uit veel verschillende soorten busjes die u kunt huren. Uw keuze voor een bepaald type busje hangt af van een aantal factoren, waaronder natuurlijk de hoeveelheid spullen die u wilt verhuizen en de afstand die u moet afleggen. Het is goed om dit soort factoren eerst voor uzelf op een rijtje te zetten voor u besluit een bepaalde verhuisbus te huren. Misschien is de Mercedes Vito wel een geschikte optie, zeker als uw verhuizing relatief klein is. Krijgt u te maken met een middelgroot transport? Dan is de Mercedes Sprinter een geschikte verhuisbus.

Voor meer info :

Voor een auto invoeren heeft u de juiste documenten nodig. Ook dient de auto bij het importeren op de goede manier aangegeven te worden. Gelukkig hoeft u dit niet hals over kop te regelen; u heeft hier 12 maanden de tijd voor. Er zijn wel een aantal documenten nodig om aangifte te kunnen doen. Natuurlijk hoort hier een kopie van uw identiteitskaart of paspoort bij, de inschrijving in de basisadministratie van de gemeente waar u in Nederland woont en een kopie van de factuur van de auto. Al deze documenten zijn benodigd. Natuurlijk moet u altijd in Nederland uw nieuwe auto aangeven.

Verzeker uw auto na het importeren goed

Het is aan te raden om een auto te laten importeren door een autohandelaar. Dan weet u zeker dat het helemaal in orde komt. Laat u een auto importeren door een specialistisch bedrijf, dan moet ook het transport verzekeren. Zo weet u zeker dat als er bijvoorbeeld een schip in zwaar weer terechtkomt, het beschadigd raakt. Natuurlijk gebeurt dit zelden en verloopt het vervoer van het voertuig vrijwel altijd vlekkeloos. Natuurlijk wilt u verzekerd zijn tegen onvoorziene schade als u een auto laat invoeren. Gaat u in zee met een professioneel auto import bedrijf, dan kunt u hier ook vrijwel altijd een verzekering afsluiten. Deze verzekering eindigt dan zodra u de auto in het bezit heeft.

Geen verrassingen achteraf: offerte aanvragen alvorens auto importeren

Een klassieke auto invoeren brengt natuurlijk kosten met zich mee. Om de kosten beperkt te houden, is het van belang dat u de juiste specialist kiest, waar u een offerte aan kunt vragen. In deze offerte staat dan precies wat de kosten zullen zijn. Wilt u een auto invoeren, dan komt u ook nooit voor verrassingen te staan. Het is dan wel belangrijk dat de offerte zo specifiek mogelijk wordt ingevuld, zodat er een goede indicatie van de kosten gegeven kan worden. Zo is het belangrijk om het specifieke merk aan te geven en daarbij ook het bouwjaar en het model van de auto.

Voor meer info :

Is er een defect aan uw aanhangerwagen, dan is het een noodzaak om deze op tijd te laten repareren. Zo voorkomt u namelijk een boete. Het is verplicht om een aanhanger of oplegger jaarlijks te laten keuren. Dat is vastgelegd in de wet. Door ieder jaar een keuring te laten uitvoeren op een aanhanger voorkomt u onnodige boetes. Daarnaast is een regelmatige controle ook belangrijk om defecten tegen te gaan. Toekomstige mankementen kunnen voorkomen worden door een aanhanger periodiek te laten keuren. De kans op een technisch mankement of pech blijft op die manier beperkt tot een minimum. De wettelijk verplichte APK keuring en andere keuringen van een aanhanger kunt u laten uitvoeren door TOSCON. Zo kunt u altijd vertrouwen op uw materiaal en heeft u nooit last van een slecht onderhouden aanhangwagen of oplegger.

Een aanhanger keuren kan altijd in de buurt

Als u een aanhanger of oplegger moet laten keuren, kan dat altijd bij u in de buurt. TOSCON heeft 10 Service Centers door heel Nederland en dat aantal loopt alleen maar op. Daardoor kunnen zij een landelijke dekking garanderen voor de keuring, reparatie en het onderhoud van een aanhanger. Verder beschikt deze uitstekende servicepartner ook over verschillende mobiele werkplaatsen. Daarin kunnen aanhangwagens en voertuigen onderhouden en gerepareerd worden op iedere gewenste locatie. Waar dat is, bepaalt de klant. Omdat TOSCON een uitgebreid Europees netwerk heeft van diverse trailerservice partners, kunt u ook buiten Nederland rekenen op een goede en snelle service. 

Minimale stilstand van aanhanger door snelle keuring

Door een snelle keuring uit te voeren op een aanhanger wordt uw stilstand tot een minimum beperkt. In de transportsector kost stilstand geld en dat wilt u natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Om die reden laat u het keuren, onderhoud en de reparatie van uw aanhangers en opleggers over aan TOSCON. Zij zijn een servicepartner die u een snelle en uitgebreide keuring garanderen. Door gebruik te maken van duidelijke onderhoudsformulieren wordt in korte tijd gecontroleerd of alle onderdelen van de aanhanger geïnspecteerd en onderhouden zijn. Zodoende kan de keuring snel uitgevoerd worden en kunt u snel weer beschikken over uw aanhanger.

Voor meer info : http://www.toscon.com/

Het zekeren van lading is niet iets dat u moet vergeten. Wanneer u dat wel doet, kunnen er vervelende ongelukken gebeuren. Vanzelfsprekend kunnen producten beschadigd raken, maar ook kan het personeel op bijvoorbeeld een schip in gevaar komen. Om dit te voorkomen is het verstandig om producten als omsnoeringsband of stuwzakken te gebruiken. Omsnoeringsband is gemaakt van zeer stevig polyester composiet, een materiaal dat niet kapot te krijgen is. Stuwzakkenzijn in diverse formaten en in diverse materialen te verkrijgen. Welke stuwzakken de beste ladingzekering bieden is afhankelijk van welke producten vervoert moeten worden. Het is daarom verstandig om bij de specialist na te gaan welke zakken het meest geschikt zijn voor uw sector. Voor beide producten geldt dat ze zeer makkelijk en snel in het gebruik zijn.

Met omsnoeringsband en stuwzakken van de specialist lading zekeren

Heeft u omsnoeringsband of stuwzakken nodig om uw lading te zekeren? Dan is het aan te raden om een deskundig bedrijf op het gebied van ladingzekering in te schakelen. Cordstrap is een voorbeeld van zo’n bedrijf. Als meer dan 50 jaar levert Cordstrap wereldwijd producten om ladingen te beschermen. Vandaag de dag telt het bedrijf meer dan 50 vestigen over de hele wereld en nemen zij dus een sterke positie op de markt in. Zij bieden innovatieve en effectieve oplossingen om producten veilig te transporteren. Dankzij de producten die zij ontwikkelen komen producten onbeschadigd op hun bestemming aan, iets wat natuurlijk iedere producent en leverancier wil.

Lading zekeren in diverse sectoren met betrouwbare stuwzakken en omsnoeringsband

De meest uiteenlopende sectoren krijgen te maken met lading zekeren. Denk bijvoorbeeld aan de chemische sector, de bouw, de logistiek, de staal- en metaalsector, de machinebouw en natuurlijk de havensector. Al deze sectoren moeten dagelijks producten transporteren, middels nationale en internationale verzendingen. Om het transport van hun producten goed te laten verlopen, dat wil zeggen dat de producten onbeschadigd op hun bestemming aankomen en het personeel tijdens het transport niet in gevaarlijke situaties terechtkomen, is het zekeren van de lading van groot belang. Producten als stuwzakken en omsnoeringsband staan garant voor een kwalitatief goed en vooral veilig vervoer en worden vandaag de dag door bedrijven van over de hele wereld al gebruikt.

Voor meer info : https://www.cordstrap.com/nl/

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire is niet zomaar gebeurt. Het kost de nodige tijd en geld. Er zijn veel wetten en regels waar u zich aan dient te houden en niet iedereen is hierover voldoende geïnformeerd om beslagen ten eis te komen. Veel mensen kiezen er dan ook voor om de hulp in te schakelen van een emigratiebureau. Een emigratiebureau kent alle ins en outs als het op emigreren aankomt en neemt de bureaucratische rompslomp door zijn rekening. Dit kan gaan over het vinden van een geschikte woonruimte tot aan het vinden van een nieuwe baan in het land van bestemming.

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: diverse redenen om te emigreren

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: er zijn verschillende redenen waarom mensen besluiten om hun geboorteland in te ruilen voor een ander land als woonplaats. Dit kunnen politieke redenen of economische redenen zijn of bijvoorbeeld een liefde over de grens. Mensen die om de eerste twee redenen besluiten te emigreren doen dit vaak met het hele gezin. Ze hebben de hoop op een betere baan en een beter leven. Ze zijn op zoek naar zaken die het land van herkomst niet te bieden heeft en wagen het erop. Veel mensen zijn door de geschiedenis heen ook weer teruggekeerd op hun schreden: nadat ze genoeg geld hadden verdiend in de nieuwe woonplaats keerde ze terug naar hun land van herkomst.

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: het verschil tussen emigranten en expats

Emigreren naar de Nederlandse Antillen, Curaçao of Bonaire: er is een verschil tussen emigranten en expats maar in praktijk blijken deze termen lastig uit elkaar te houden. Waar een expat doorgaans niet de intentie heeft zich permanent te vestigen in het land waar op dat moment wordt gewerkt heeft een emigrant dit meestal wel als doel. In praktijk komt het echter vaak voor dat emigranten na verloop van tijd terugkeren naar hun land van herkomst. Dit maakt de grens tussen de begrippen wat vaag. Wat wel verschilt is de wens tot aanpassing. Expats zijn er doorgaans minder toe bereid zich aan te passen aan de nieuwe cultuur waar een expat hier wel in investeert.

Voor meer info :

Autobanden bestellen: hoeft niet moeilijk te zijn. Je doet het namelijk gewoon vanuit huis. Wanneer het nieuwe seizoen aanbreekt, dan is het vaak aan te raden om uw autobanden te wisselen. Er zijn autobanden beschikbaar die speciaal op de zomer en de winter zijn afgestemd. Door deze zomer- en winterbanden te plaatsen in het desbetreffende seizoen vergroot het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk. Daarnaast zijn er ook all weather autobanden beschikbaar. Deze kunnen het hele jaar door onder de auto geplaatst worden. Elk seizoen kan met deze banden gereden worden. Bij Pneus Online vindt u al deze banden en heeft u keuze uit wel 8 miljoen verschillende soorten autobanden. Veiligheid tijdens het rijden is van groot belang!

 

Voordelen nieuwe autobanden

Waarom zou u nieuwe autobanden aanschaffen bij Pneus Online en laten monteren? Wat zijn daar de voordelen van? Allereerst is het duidelijk dat het de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk vergroot. Versleten banden hebben veel minder grip op de weg en vergroten de kans op een klapband. Nieuwe autobanden zorgen dus voor een betere wegligging, verhoogde veiligheid en een beter rijgedrag mits de banden een juiste bandenspanning hebben. Als u kiest voor all weather banden, dan krijgt u nog extra voordeel. U hoeft dus geen aparte set winterbanden aan te schaffen en u hoeft niet elk seizoen weer banden te laten verwisselen.

 

Waarom moeten autobanden gewisseld worden?

Wanneer een nieuw seizoen aanbreekt, is het nodig om autobanden te wisselen. Maar waarom is dit nu nodig? Allereerst zorgt het voor een betere grip op de weg in deze jaargetijden. In de winter heeft u meer grip op beijzelde, besneeuwde en natte wegen met winterbanden. In de zomer zorgen zomerbanden voor een betere grip. Winterbanden zullen in de zomermaanden sneller slijten en op deze manier voor gevaarlijkere situaties leiden. Vice versa geldt het ook, zomerbanden slijten sneller in de wintermaanden en bieden ook nog eens nauwelijks grip op gladde wegen. U kunt er ook voor kiezen om all weather banden te bestellen. Deze kunnen het hele jaar door gebruikt worden.

Voor meer info : http://www.banden-pneus-online.nl/

Wilt u gebruik maken van dieplader transport of machinetransport dan doet u er verstandig aan een transportspecialist in te schakelen. Hiermee bent u verzekerd van een betrouwbaar en veilig transport. Zo worden transportbedrijven met regelmaat ingeschakeld door bedrijven die actief zijn in de voedselindustrie, staalindustrie, techniek, jachtbouw en nog veel meer. Alles wat maar te maken heeft met dieplader transport of machinetransport, wordt geregeld. Heeft u een groot project? Dan hoeft u dit enkel vooraf aan te geven bij het transportbedrijf, zodat alle voorbereidingen tijdig getroffen kunnen worden. Dit voorkomt onverwachte vertragingen nog vóórdat het dieplader transport of machinetransport begint. Niet alleen grote en kleine, maar ook zeer zware ladingen kunnen vervoerd worden met bijvoorbeeld een dieplader.

Ervaren personeel nodig voor veilig dieplader transport en machinetransport

Een transportbedrijf dat zich bezig houdt met dieplader transport en machinetransport behoort ervaren personeel in dienst te hebben. Dit is niet alleen nodig voor tijdig vervoer naar de plaats van bestemming, maar ook voor veilig vervoer van de ladingen. Dit geldt zeker voor breedte- en hoogtetransport, waarbij de afmetingen verschillen van gangbare ladingen. Een schuifzeiltrailer of vlakke, open trailer bieden uitkomst bij deze vormen van transport. Het personeel weet precies hoe deze voertuigen bediend dienen te worden en hoe alle benodigde accessoires bediend moeten worden. Uiteraard komt er aan veel vervoer het menselijke oog te pas. Denk hierbij aan praktische aanpak, snel schakelen, creativiteit, probleemoplossingen en natuurlijk ruime ervaring.

Compleet dienstenpakket voor dieplader transport en machinetransport

Wanneer een transportbedrijf ingeschakeld wordt voor dieplader transport en machinetransport is het wel zo fijn om te weten dat ze een compleet dienstenpakket aanbieden. Zo biedt Lynkz Transport u de mogelijkheid om niet alleen het vervoer te regelen, maar u compleet te ontzorgen. Van het aanvragen van ontheffingen tot aan het voorbereiden van de route en het lossen op de plaats van bestemming (in heel Europa!). Of u nu machines wilt vervoeren of deze wilt inpakken, dit transportbedrijf zorgt ervoor. Alle benodigde documenten voor het dieplader transport of machinetransport zullen worden geregeld, zodat u hier geen omkijken meer naar heeft.

Voor meer info : http://lynkz.nl/