Spring naar inhoud

Kies voor weinig onderhoud en koop PVC vloeren van specialist nabij Heerenveen

Zoekt u PVC vloeren die u kunt gebruiken op meerdere locaties in Friesland? Breng dan een bezoek aan een specialist als Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen. Deze vloeren zijn geschikt voor woningen, kantoren, scholen en overheidsinstellingen. Een groot voordeel van PVC vloeren is namelijk dat ze vrijwel onderhoudsarm zijn. Helemaal in vergelijking met bijvoorbeeld houten vloeren. Zo bent u niet dagelijks bezig met het schoonhouden van de vloeren en heeft u meer vrijetijd of is het inhuren van een schoonmaakster overbodig. Maar hoe onderhoudt u PVC vloeren dan? PVC vloeren van een specialist nabij Heerenveen (Friesland) zijn voorzien van een beschermende waslaag. Hierdoor is het in principe voldoende om de vloer regelmatig te dweilen en stofzuigen. Het is echter wel raadzaam om de beschermende waslaag eenmaal per jaar te vervangen.

PVC vloeren van specialist in Friesland: profiteer van de voordelen!

Weet u al welke vloeren u in uw woning in Friesland wilt laten leggen, bijvoorbeeld PVC? Dan is PVC aan te raden. De PVC vloeren, die u onder meer koopt bij Braad Stoffering/Zonwering nabij Heerenveen, hebben namelijk een divers aantal voordelen. Zo zijn deze vloeren veel voordeliger dan houten of stenen vloeren en zijn nauwelijks van echt te onderscheiden. Omdat PVC vloeren van de specialist nabij Heerenveen (Friesland) lange tijd meegaan en bestand zijn tegen zware belastingen, zijn ze erg duurzaam. Bovendien zijn de vloeren onderhoudsarm en hygiënisch, waardoor u meer tijd overhoudt voor leuke activiteiten in plaats van schoonmaken.

Ruim aanbod aan PVC vloeren bij specialist nabij Heerenveen

De vloer van uw huidige kantoor vervangen? Een nieuwe vloer in huis? Of een droomhuis gekocht waarin een goede vloer ontbreekt? Dan is het verstandig om langs te gaan bij een échte specialist in PVC vloeren nabij Heerenveen (Friesland), namelijk bij Braad Stoffering/Zonwering. Hier heeft u de keuze uit een ruim en divers aanbod PVC vloeren van toonaangevende merken, zoals Quickstep en Moduleo. Deze merken zijn niet alleen functioneel, maar zijn ook nog eens een lust voor het oog. Kies uit verschillende kleuren en modellen waardoor u gegarandeerd de slijtvaste PVC vloeren bij de specialist in de buurt van Heerenveen (Friesland) vindt waar u naar op zoek bent.

Voor meer info :