Index Gids
Image default
Tweewielers

Fietsen met een Bosch middenmotor

Dat een elektrische fiets met Bosch middenmotor steeds populairder wordt is inmiddels bekend. Maar wist jij ook dat je met deze fiets heel wat meer kilometers kunt maken? Heerlijk om zonder problemen de natuur te verkennen op de fiets. Of eens lekker eropuit op de fiets waarbij je weet dat er bergen beklommen moet worden. Kortom, met de middenmotor maak jij de nodige kilometers zonder problemen!

Waarom een Bosch middenmotor?

Een Bosch middenmotor is lichtgewicht en zal dus niet als extra hinder zijn qua gewicht. Daarnaast zal deze motor onder de frame van de fiets worden geplaatst zodat het zwaartepunt laag is. Dit is enorm aangenaam tijdens het fietsen en je zult dan alsnog merken dat je hierdoor eenvoudig jouw weg kan vervolgen.

 

Voor zowel vrouwen en mannen kun je een elektrische fiets met Bosch middenmotor vinden. Uiteraard zal deze motor het belangrijkste zijn van de gehele fiets. Ook kun je verschillende versnellingen op de fiets vinden wat natuurlijk het fietsen nog aangenamer zal maken.

 

Wanneer je tot de conclusie bent gekomen dat een elektrische fiets met deze motor geschikt is voor je kun je een proefrit maken. Hiermee ervaar je het gemak van de fiets en kun je snel achterhalen of dat het bij jou past. Test vooral de fiets goed en kom er daarna tot de conclusie dat het past bij jouw rijplezier!