Index Gids
Image default
Tuin en buitenleven

Gemak en inspiratie dichtbij huis bij de houthandel in Roosendaal

Ieder tuinproject begint met inspiratie! Je moet immers eerst weten wat je wilt bouwen voordat je materialen kunt gaan inkopen. Veel mensen willen een overkapt gedeelte in de tuin zodat ze ook bij minder goed weer nog buiten kunnen zitten. Anderen zijn meer praktisch ingesteld en zijn op zoek naar een stevige schuur voor de fietsen en het tuingereedschap. Weer andere mensen willen een moestuin aanleggen of een natuurtuin maken. Tijd dus voor wat inspiratie. En daarvoor hoef je niet eens ver van huis. Ga een langs bij je lokale houthandel in Roosendaal!

Kant-en-klare tuinhuizen van Douglas hout

Wil je een tuinhuis of schuur bouwen maar heb je geen tijd of zin om dit van de grond af aan op te bouwen? Dan kun je bij de houthandel in Roosendaal ook terecht voor tuinhuizen van Douglas hout die als bouwpakket worden geleverd. De balken, planken, ribben en regels zijn dan al op maat gezaagd, geschuurd en ingezaagd zodat je het hele pakket eenvoudig in elkaar schuift en met schroeven stevig vast zet. Zo wordt een klus waar je normaal gesproken misschien wel weken mee bezig bent in een dagje geklaard!

Advies van professionals

Wanneer je bijvoorbeeld een tuinhuisje met veranda wilt bouwen komt er wat meer maatwerk bij kijken. Ook dan is het aan te raden om Douglas hout in Roosendaal te gaan halen, aangezien die hout lang meegaat en makkelijk te bewerken is. Bij de houthandel kun je ook altijd om advies vragen aan een van de medewerkers. Dat zijn allemaal ervaren klussers die je graag advies uit eigen ervaring geven! Je kunt ook voorbeelden bekijken die in de showroom zijn opgezet zodat je een goede indruk krijgt van de uitstraling en de grootte van een tuinhuisje of schuur.