Spring naar inhoud

Pretpark Toverland bezoeken met korting

Bijna alle attractie en pretparken van ons landje verhogen elk jaar de prijzen. Helaas stijgt ons salaris niet evenredig hard. Een park die zijn prijzen niet zo vaak verhoogt is Toverland. De gemiddelde prijs ligt ook een stukje lager dan bijvoorbeeld Walibi en Plopsaland. Dit park is nog relatief onbekend bij het grote publiek. Bent u met de kleine al een paar keer naar de Efteling gegaan, overweeg dan om dit jaar naar Toverland te gaan. Op slechts een kwartiertje rijden van Eindhoven ligt een mooi park vooral geschikt voor jonge kinderen.

Dit park is het hele jaar door geopend. Dit komt omdat het grootste gedeelte in een overdekte hal ligt. Ook tijdens een regenachtig weekend kan je dus prima naar Toverland rijden. Ook dit jaar zijn er weer enkele attracties bijgebouwd. Langzaamaan wordt Toverland een attractiepark om serieus rekening mee te houden. In 2012 heeft Toverland de prijs gewonnen als leukste uitje van het jaar.

Als je kortingskaarten zoekt voor Toverland is dat mogelijk. Er zijn diverse websites en bedrijven die het hele jaar door acties houden met korting op een entreekaart voor Toverland. Ben je niet zo'n pretparkfan, dan vermaak je je wel in de winkeltjes.

De openingstijden van Toverland zijn in de zomer ruimer dan in de winter. Wil je niet voor verrassingen komen te staan, bekijk dan alle openingstijden op de officiele website van Toverland.

Voor meer info : http://www.toverland-korting.nl