Spring naar inhoud

Bij NuCall kunt u terecht voor internet en telefonie, zowel vast als mobiel. Onze missie is om ondernemingen altijd en overal bereikbaar te laten zijn, voor zowel klanten als personeel. Met de diverse diensten die wij aanbieden, hoeft u niet meer op de werkplek aanwezig te zijn om bereikbaar te kunnen zijn. Zo bieden wij bijvoorbeeld NuVoIP aan, dit is een vaste centrale voor de telefoon waarbij u via de cloud gesprekken opbouwt. Dit wordt gedaan via internet. Ook kunt u kiezen voor NuMobile met een passend mobiel abonnement waarbij u kunt profiteren van vele extra´s die u als klant bij ons krijgt. Wilt u nog een schepje er bovenop doen? Als u kiest voor Nu3CX dan worden alle videocalls en conference calls gecombineerd via een vaste telefooncentrale. Om dit allemaal goed te laten werken kunt u natuurlijk ook kiezen voor NuInternet, voor de meest snelle internetverbinding die u zich kunt wensen. Bekijk de website van NuCall.

NuVoIP abonnementen van NuCall

Zoals u al las houdt een NuVoIP van NuCall in dat u via internet een cloud opbouwt met gesprekken door middel van een vaste telefooncentrale. Wij maken hierbij onderscheid tussen drie verschillende abonnementen. Heeft u een kleine onderneming met weinig werknemers? Dan is de NuVoIP complete waarschijnlijk voor u genoeg. De NuVoIP is geschikt voor de middelkleine bedrijven tot 250 werknemers. Heeft u een groot bedrijf vanaf 100 tot misschien wel meer dan 2500 werknemers? Dan kunt u misschien de NuVoIP corporate overwegen.

NuMobile

U kunt ook kiezen voor NuMobile. Hierbij krijgt u het beste abonnement met de beste provider, dit wordt volledig afgestemd op uw belgedrag en uw dataverbruik. Hierbij krijgt u ook direct vele extra’s zoals een multisum, een online portal waarbij u uw verbruik kunt bekijken en u krijgt het snelste 4G netwerk. 

Nu3CX

De Nu3CX is een onderdeel van het VoIP telecomsysteem. Hierbij worden er naast de ‘gewone’ gesprekken, uw videocalls en conference calls ook opgeslagen en gecombineerd in de cloud. U kunt gebruik maken van een keuzemenu, u laten doorverbinden maar ook bellers in de wacht zetten. Voor alle informatie kunt u een kijkje nemen op onze website. 

Kerstmis komt er binnen kort aan, vandaar dat ik mezelf momenteel verdiep in de wereld van iPhone hoesjes. Mijn zusje is namelijk helemaal weg van Apple en heeft natuurlijk ook een iPhone 6. Ik kon geen beter idee bedenken dan een cover voor haar smartphone.

Zo veel iPhone hoesjes

Inderdaad, zo veel iPhone hoesjes. Het aanbod is echt niet normaal groot. Zowel in het centrum als op het internet zijn ze bijna overal verkrijgbaar. Zeker nu de feestdagen er aan komen valt mij ook op dat er veel reclame voor wordt gemaakt. Al hoewel kerst misschien nog wel een even mag duren, staat Sinterklaas in ieder geval al wel voor de deur. Echter is de tijd dat wij Sinterklaas vierden inmiddels al lang voorbij, vandaar dat onze focus tegenwoordig ligt op een gezellige kerst.

Cadeau voor mijn zusje

Terug naar de iPhone hoesjes, want door het enorme aanbod heb ik geen idee welke cover ik nou moet aanschaffen. Ik weet wel ongeveer wat mijn zusje leuk vindt natuurlijk, maar er zijn gewoon teveel hoesjes die voldoen aan haar voorkeuren. Vandaar dat ik mij voor heb genomen om op een subtiele manier voor elkaar te gaan krijgen dat mijn zusje gewoon zegt welke ze wilt hebben, zonder dat ze door heeft dat het haar kerstcadeau gaat worden.

Fangirl

Ik vraag mezelf alleen wel af of ze blij zal zijn met een hoesje als kerstcadeau. Ik zou zelf waarschijnlijk niet erg uitbundig zijn als het mijn presentje was, dus misschien zij ook niet. Aan de andere kant kan ze natuurlijk wel omschreven worden als een echte Apple ‘fangirl’, dus vindt ze het altijd wel leuk om een apple-accessoire te krijgen. Toch hoor ik niet vaak van anderen dat ze een hoesje cadeau geven of juist krijgen, maar dat risico moet ik maar gewoon nemen. Ik heb anders ook totaal geen idee wat ik dan zou moeten geven.

Voor meer info : http://www.iphonehoesjes.nl/