Index Gids
Image default
Sport

Een personal trainer in Veenendaal

Wilt u graag gaan sporten, alleen u weet niet waar u moet beginnen? Of bent u al enige tijd bezig met sporten en heeft u het idee dat het niet helpt en dat u het verkeerd doet? Dan bent u bij Foodfitness in Veenendaal op het goede adres.

Wat doet een personal trainer?

Een personal trainer is iemand die u helpt met het sporten. Stel dat u wilt afvallen, maken wij samen met u een sportschema waardoor u uw doel gaat behalen. Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van training, voeding en lifestyle. Wij weten door ervaring dat niet bij iedereen dezelfde manier van sporten het juiste effect heeft. Daarom maken wij voor iedereen persoonlijk en doelgericht training- en voedingsschema.

Beginnen met personal trainen

In deze alinea vertellen wij u hoe het nou allemaal in zijn werk gaat, omdat u uzelf dat waarschijnlijk wel afvraagt. We beginnen met een intake waarbij we allerlei metingen bij u gaan uitvoeren. Ook bespreken we op deze intake je huidige situatie en de doelen die je wilt behalen, natuurlijk houden we dan ook rekening met de eventuele beperkingen of blessures. Dan maken we samen het persoonlijke trainingsschema, met eventueel een voedingsschema. Als u een minder ervaren sporter bent is het handig als u sowieso eerst begint met een personal trainer, hij of zij kan je dan de basistechnieken aanleren zodat je het beste uit jezelf leert halen. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht als u een ervaren sporter bent, dan kunnen we u helpen om uw prestaties te verbeteren zodat u nog beter in uw sport wordt. Iedereen die bij ons een personal trainer heeft, kan op onze app zelf zijn eigen trainingsschema en voedingsschema vinden, en natuurlijk ook de tussenstanden etc. registreren zodat je alles zo goed mogelijk bij kunt houden.

Denkt u dat één van onze personal trainers in Veenendaal u ook kunt helpen om uw prestaties te verbeteren? Kijk dan op onze website ( www. Foodfitness.nl) voor nog meer informatie over zowel de sportschool als de personal trainers.  

Voor meer info :