Spring naar inhoud

Fabius Opleidingen is al ruim 30 jaar een begrip in de wereld van de kantoor- en boekhoudopleidingen. Je kan er dus met een gerust hart vanuit gaan dat er goed onderwijs wordt geboden en dat een diploma van deze opleider betekent dat je direct in de praktijk inzetbaar bent. Fabius Opleidingen heeft maar liefst meer dan 50 leslocaties die door het hele land verspreid zijn. Er is dus voor iedereen wel een mogelijkheid om een opleiding te volgen bij jou in de buurt.

Kantoor- en boekhoudopleidingen

Fabius opleidingen is gespecialiseerd in het geven van onderwijs met betrekking tot kantoorwerkzaamheden en boekhouding. Fabius houdt zich met deze opleidingen bezig omdat hier nou juist veel vraag naar is vanuit de arbeidsmarkt. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Wanneer Fabius een trend ontdekt dat er een toenemende vraag is naar bepaalde kantoor- of boekhoudkundige functies, wordt daar rekening mee gehouden in het lesaanbod.

Opdrachtgevers

Een van de grote opdrachtgevers van Fabius Opleidingen is het UWV. Bij het UWV zijn namelijk veel werkzoekenden bekend die zitten te springen om een leuke baan. Wanneer er een om- of bijscholing bij Fabius wordt gevolgd en met een mooi diploma wordt afgesloten, is die werkzoekende meteen meer waard op de arbeidsmarkt. Werkgevers zien het nou eenmaal graag dat mensen in zichzelf investeren en gemotiveerd zijn om een goed resultaat te behalen. Bovendien weten de werkgevers dat door Fabius praktijkgerichte opleidingen worden verzorgd, zodat de cursist direct inzetbaar is. Door Fabius opleidingen wordt er onderwijs aangeboden in opdracht van gemeenten of andere overheidsinstanties zoals de ministeries van Binnenlandse Zaken of van Buitenlandse Zaken. Ook het bedrijfsleven stuurt graag medewerkers naar Fabius om te worden bij geschoold. Het gaat hierbij om grote bedrijven zoals bijvoorbeeld AH, Blokker, ABN AMRO, CZ en Action.

Voor meer info :

Weet u al precies welke opleiding u wilt gaan doen om uzelf verder te ontwikkelen? Dat is natuurlijk erg handig. Wilt u graag een horecaonderneming beginnen? Dan is het verstandig daarvoor een opleiding te volgen. Gezien er tegenwoordig veel eisen worden gesteld aan een goede horecamanager, is het verstandig een Horeca Hotel Management opleiding te volgen bij een specialist in beroepsopleidingen. Is het beroep van Hospitality manager iets dat beter bij u past? Dan kunt u ook een Hospitality Management opleiding volgen. Daarbij kunt u verschillende keuzes maken. Kiest u bijvoorbeeld voor MBO+ of HBO niveau, voor een voltijd- of deeltijdopleiding en voor een dag- of avondopleiding? Laat u adviseren door een ervaren studieadviseur voor de beste optie in uw situatie. Heeft u eenmaal een keuze gemaakt? Dan is het prettig om te weten dat u bij de specialist gemakkelijk online kunt inschrijven.

 

Vrijblijvend contact opnemen met opleidingengroep: Hotel opleiding de juiste keuze?

Weet u nog helemaal niet welke opleiding u wilt gaan volgen en zou u het fijn vinden om wat advies te ontvangen, bijvoorbeeld over of de Hotel opleiding bij u past? Schakel dan de specialist in. Een opleidingengroep kan u adviseren. Wilt u zich bijvoorbeeld inschrijven voor een Horeca Hotel Management opleiding? Maar twijfelt u of de Hospitality Management opleiding wellicht beter bij u past? Toekomstige studenten kunnen vaak gratis een vrijblijvend informatief gesprek met een ervaren studieadviseur aanvragen. In zo’n gesprek wordt uw toekomstperspectief en uw vooropleiding besproken, maar worden vooral ook uw interesses besproken, zodat u een beter beeld krijgt van de opleiding die bij u past. Aan het einde van het gesprek kunt u beter inschatten of de Horeca Hotel Management opleiding of de Hospitality Management opleiding iets voor u is!

 

Hospitality Management opleiding: uitgebalanceerd vakkenpakket toepasbaar op breed werkterrein

Wat kunt u allemaal bereiken met een Hospitality Management opleiding? Dat kan de specialist u haarfijn uitleggen. Met een Hospitality Management opleiding weet u zeker dat u na uw afstuderen terecht kunt in diverse branches. Het diploma dat u met een Hospitality Management opleiding behaalt is dan ook niet alleen toepasbaar in de voor de hand liggende branches, zoals het toerisme, de horeca of de evenementenbranche. Het werkveld is enorm breed, waardoor u in elke branche waarbij gastvrijheid van belang is aan de slag kunt. Wilt u liever een brede horeca opleiding volgen? Kies dan bijvoorbeeld voor de Horeca Hotel Management opleiding. Met een Hospitality Management opleiding of een gespecialiseerde Horeca Hotel Management opleiding van een opleidingsspecialist, specialiseert u zich op zowel het op vaktechnisch gebied als op organisatorisch gebied.

Voor meer info :