Spring naar inhoud

Fabius Opleidingen is al ruim 30 jaar een begrip in de wereld van de kantoor- en boekhoudopleidingen. Je kan er dus met een gerust hart vanuit gaan dat er goed onderwijs wordt geboden en dat een diploma van deze opleider betekent dat je direct in de praktijk inzetbaar bent. Fabius Opleidingen heeft maar liefst meer dan 50 leslocaties die door het hele land verspreid zijn. Er is dus voor iedereen wel een mogelijkheid om een opleiding te volgen bij jou in de buurt.

Kantoor- en boekhoudopleidingen

Fabius opleidingen is gespecialiseerd in het geven van onderwijs met betrekking tot kantoorwerkzaamheden en boekhouding. Fabius houdt zich met deze opleidingen bezig omdat hier nou juist veel vraag naar is vanuit de arbeidsmarkt. Niet alleen nu maar ook in de toekomst. Wanneer Fabius een trend ontdekt dat er een toenemende vraag is naar bepaalde kantoor- of boekhoudkundige functies, wordt daar rekening mee gehouden in het lesaanbod.

Opdrachtgevers

Een van de grote opdrachtgevers van Fabius Opleidingen is het UWV. Bij het UWV zijn namelijk veel werkzoekenden bekend die zitten te springen om een leuke baan. Wanneer er een om- of bijscholing bij Fabius wordt gevolgd en met een mooi diploma wordt afgesloten, is die werkzoekende meteen meer waard op de arbeidsmarkt. Werkgevers zien het nou eenmaal graag dat mensen in zichzelf investeren en gemotiveerd zijn om een goed resultaat te behalen. Bovendien weten de werkgevers dat door Fabius praktijkgerichte opleidingen worden verzorgd, zodat de cursist direct inzetbaar is. Door Fabius opleidingen wordt er onderwijs aangeboden in opdracht van gemeenten of andere overheidsinstanties zoals de ministeries van Binnenlandse Zaken of van Buitenlandse Zaken. Ook het bedrijfsleven stuurt graag medewerkers naar Fabius om te worden bij geschoold. Het gaat hierbij om grote bedrijven zoals bijvoorbeeld AH, Blokker, ABN AMRO, CZ en Action.

Voor meer info :