Index Gids
Image default
Marketing

Dozen op maat – 123Kartonnen Dozen

Dozen op maat – 123Kartonnen Dozen. 

In de webshop van 123Kartonnen Dozen zijn naast standaard kartonnen dozen, verzendverpakkingen, opvulmaterialen, tape en plakband ook kartonnen dozen op maat beschikbaar. Dit is de perfecte keus wanneer de dozen uit voorraad toch niet helemaal de juiste maat zijn. Er zijn twee groepen gemaakt voor de dozen op maat, de vouwdozen op maat en de stansdozen op maat.

 

Als de keus is gemaakt een doos op maat te maken kan de exacte prijs in de dozen calculator worden berekend. Er moeten verschillende onderdelen worden ingevuld om de juiste prijs te berekenen. Het eerste onderdeel is de lente van de doos, vervolgens de breedte en de hoogte van de doos. Alleen deze onderdelen zijn niet voldoende, er moet ook nog informatie worden ingevuld over het aantal kartonnen dozen, de kwaliteit (enkelgolf of dubbelgolf) en de kleur van het karton.

 

Het kan soms wat lastig zijn om te beslissen welke kartonnen dozen geschikt zijn voor uw aanvraag. In het totaal zijn er 8 modellen die op maat gemaakt kunnen worden. Mocht u twijfelen over welk model geschikt is voor u kunt u altijd contact opnemen met het team van 123Kartonnen Dozen. Het model wat over het algemeen het meeste wordt besteld is dat is de Amerikaanse vouwdoos, deze doos is gemakkelijk in gebruiken kan voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

 

Het verschil tussen de categorieën vouwdozen op maat en stansdozen op maat is dat bij de stansdozen op maat de dozen als het ware uit de kartonnen platen worden “geslagen”, dit is vergelijkbaar met het maken van koekjes. Bij het maken van koekjes worden er door vormpjes ook altijd de vormen van koekjes uit het deeg gehaald. Dit is hetzelfde idee als met het stansen van de kartonnen dozen.  

 

Dozen op maat zijn een goede keus wanneer er geen dozen beschikbaar zijn die perfect bij de maten passen waar u naar op zoek bent. De levertijd van de dozen op maat is heel verschillend per model, aantal en maten. Neem daarom altijd contact op met het team van 123Kartonnen Dozen om naar de juiste levertijd te informeren.