Spring naar inhoud

Wat is nu het verschil tussen een vast led scherm en een verhuur led scherm?

Tussen deze twee type led schermen is er met name een groot verschil tussen de constructie van de kabinetten. Dit omdat elk type led scherm er andere eigenschappen heeft die belangrijk zijn.

Het vaste led scherm

Een vast led scherm hoeft in principe niet meer uit elkaar dus het maakt niet uit als het led scherm wat meer tijd nodig heeft om opgebouwd te worden maar dan wel goed in elkaar zit. Je ziet dan ook dat bij dit type led schermen de bekabeling vaak binnen langs gaat. Dit geldt zowel voor de datakabel als voor de voedingskabel. Hierdoor worden ze minder blootgesteld aan de weersomstandigheden en gaan dus langer mee.

Het kabinet zelf kan van staal of aluminium gemaakt worden. Afhankelijk van waar het geplaatst wordt. Staal is wat zwaarder maar in veel gevallen is dit geen probleem. Omdat staal ook goedkoper is dan aluminium wordt dit dus ook vaak toegepast. Mocht het led scherm op een paal staan dan wordt er ook wel eens gekozen voor aluminium om toch gewicht te besparen en er dus ook een minder zware constructie hoeft te worden gebouwd.

Omdat het led scherm maar 1 keer in elkaar hoeft te worden gezet moet het wel heel nauwkeurig zijn om naden te voorkomen maar ook weer niet heel dik materiaal.

Het verhuur led scherm

Bij een verhuur led scherm van leddisplayexpert is dit een heel ander verhaal. Omdat zo’n led scherm vaak in en uit elkaar wordt gehaald moet het niet alleen een nauwkeurig kabinet zijn maar ook nog eens dik dat het niet kan verbuigen en slijten tijdens het in en uit elkaar halen. Als dit namelijk wel gebeurd past het op den duur niet meer en zal je lelijke naden krijgen.

Meestal wordt er dan dus diecast aluminium frames gebruikt. Dit is een gegoten frame met dikke randen en hoeken die bijna niet zijn te vervormen.

Het nadeel hiervan is is dat het een stuk duurder is dan een metalen kast bouwen. 

Ook qua bekabeling is een verhuur anders. Omdat dit juist snel in en uit elkaar moet worden gehaald zitten de datakabel en stroomkabel aan de achterkant met snelkoppelingen. Zo is een led scherm snel op te bouwen en ook weer snel af te breken.

Alle materialen worden meestal vervoerd in flightcases ter bescherming.

De techniek en overige materialen zijn bij beide schermen vaak hetzelfde.

 

Ben je ook zo gek op schaken? Dan is een schaakbord kopen op schaakkoning.nl misschien wel een goede manier om deze hobby wat uit te breiden. Je kunt een schaakbord kopen, maar je kunt ook gehele set aanschaffen wanneer je houdt van meerdere spellen. Dit kan je doen voor een laag bedrag, maar ook voor grote bedragen kan je dit aanschaffen wanneer je echt de hoogste kwaliteit wilt van de schaak materialen. Wanneer je een amateur schaker bent heb je dit misschien niet zo nodig, maar wanneer je wel een professional bent of je bent hiervoor aan het trainen, dan is het aanschaffen van goede en kwalitatieve producten zeker een aanrader. Schaken is niet te vergelijken met andere sporten. Veel mensen denken zelfs dat het geen sport is, maar het is wel degelijk een sport, namelijk een denksport. Hierbij worden je hersenen ontzettend goed getraind en is het een goede manier om je hersenen te kraken.

Versies van het spel

Een schaakbord kopen op schakkoning.nl doe je eenvoudig op de website. Er is een breed assortiment waar je uit kunt kiezen. Er zijn diverse versies van dit spel beschikbaar, waar je je nog wel eens over kunt verbazen. Ook kan je kleine spellen kopen, maar ook reusachtige spellen zijn te koop. Dit wordt bijvoorbeeld gebruikt op een vakantiepark voor het spelen van levensgroot schaken, maar ook op schoolpleinen kan je dit  tegenkomen. Voor bedrijven is het ook een idee om dit  bijvoorbeeld in de kantine te plaatsen, zodat er aan teambuilding kan worden gedaan.

Oefenen met schaken

Een schaakbord kopen wordt vaak gedaan door mensen die net beginnen met schaken of bijvoorbeeld door studentenverenigingen. Omdat schaken een sport is waar je wel degelijk slimmer van wordt, is het een zeer bekend spel onder de studenten. Er worden vaak competities zowel intern als extern gehouden en hierbij wordt er soms zelfs voor geld gewed. Om beter te orden in het schaken is het aan te raden een schaakbord te kopen. Hiermee kan je dan met vrienden oefenen, met studiegenoten of met familieleden. Wanneer je niet zo goed tegen je verlies kan, moet je nog maar even overwegen of dit spel voor jou is weggelegd.

Als je online goed gevonden wilt worden in Google zijn een aantal dingen enorm belangrijk. Je kunt er zelf voor zorgen dat je online vindbaarheid wordt vergroot maar je kunt ook seo uitbesteden aan bedrijf die kennis en ervaring hebben binnen dit vakgebied. SEO-bedrijven zijn er in allerlei soorten en maten het is dus de kunst om de goede van de slechte te onderscheiden?

Maar hoe kan je dit nou goed doen als je weinig kennis van de markt hebt? Het is belangrijk om over het internet te surfen naar recensies en ervaring van huidige/eerdere klanten, aan de hand daarvan kan je een beetje een inzicht krijgen om wat voor organisatie het gaat. Over het algemeen zijn het allemaal bedrijven die kennis van zaken hebben en één doel voor ogen hebben en dat is om de vindbaarheid van jou website in Google te verbeteren ten opzichte van de huidige situatie.  Veel bedrijven willen het liefst zo min mogelijk geld kwijt zijn aan SEO, er zijn natuurlijk ook altijd bedrijven actief in de markt die kortweg niet over het budget beschikken om een uitgebreide campagne uit te laten voeren. E-conomy is een bedrijf waar je terecht kunt voor allerlei verschillende pakketten, dus in principe is er voor ieder budget wel iets beschikbaar. Met het goedkoopste pakket kun je al een positief effect voor je website genereren maar als je echt op de langere termijn resultaat wilt zien is het belangrijk om hier wel een groter budget voor uit te trekken. E-conomy heeft in haar nog jonge bestaan toch al een aansprekend klanten bestand opgebouwd. Zo hebben zij het een en ander gedaan voor RTl4, Gemeente Leiden, Marije Helwegen en Infotheek. Alle klanten zijn zeer tevreden over de services die dit bedrijf voor hen biedt daarnaast ervaren zij het klantcontact ook als zeer prettig en fijn.

 

 

Voor meer info : http://www.e-conomy.nl/