Spring naar inhoud

Deskundige hulp bij kinderen met gedragsproblemen is natuurlijk het enige wat u nodig heeft. Trivers is een specialist die dat biedt. Bij dit zorgcentrum zijn alle medewerkers aangesloten bij beroepsverenigingen met een beroepscode en klachtenregeling waardoor u altijd kunt rekenen op professionaliteit en kundige behandelingen. Daarnaast is Trivers in het bezit van het keurmerk van het kwaliteitsinstituut Dyslexie en daarmee een erkende behandelaar. Na alle behandelingen wordt er een verslag geschreven dat aan het dossier wordt toegevoegd zodat er aan het einde een overzichtelijke rapportage aanwezig is. Hierin bevinden zich ook eventuele brieven en verslagen van andere instanties waarmee u contact heeft gehad zoals de school, huisarts en logopedist. Na vijf jaar zal het dossier vernietigd worden.

Hulp bij kinderen met gedragsproblemen en diverse leesproblemen

Begrijpend lezen wordt door veel kinderen moeilijk gevonden, maar wanneer u merkt dat uw kind het echt niet onder de knie krijgt, kan gespecialiseerde hulp helpen. U kunt Trivers inschakelen om een didactisch onderzoek uit te laten voeren wanneer u hulp bij kinderen met gedragsproblemen wilt krijgen. Deze kan zich richten op technisch en/of begrijpend lezen en spelling en/of grammatica. Uit dit onderzoek zal blijken hoe uw kind leest en schrijft en kan er een niveau bepaald worden. Aan het einde van de test krijgt u praktische begeleidingstips mee zodat u thuis en op school kunt oefenen. Helpen de tips niet? Dan is er altijd een mogelijkheid om een dyslexietest uit te voeren bij uw kind.

Schakel een professioneel bedrijf in voor hulp bij kinderen met gedragsproblemen

Hulp voor kinderen met gedragsproblemen is nabij, of u het nu wilt inschakelen voor de kinderen in uw klas of voor uw eigen kind. Dan bent u bij Trivers, gevestigd in Roosendaal, Breda en Zevenbergen aan het juiste adres. Deze praktijk is gespecialiseerd in kinder- en jeugdpsychologie in de breedste zin van het woord. Hier vinden de therapeuten het belangrijk dat ieder kind een persoonlijke aanpak krijgt zodat de beste resultaten worden behaald. Op een flexibele en kleinschalige manier wordt er begonnen aan de therapiesessies. De deskundige therapeuten hebben een beroepsgeheim, alles wat er tijdens het onderzoek of begeleidingstraject plaatsvindt, is zeer vertrouwelijk.

Wil jij het zelfvertrouwen van kinderen op een creatieve manier vergroten? Het is mogelijk met de leuke en originele fairy doors! Het is van uitermate groot belang dat deze droomdeurtjes veilig en van uitstekende kwaliteit zijn. Bestel je een fairy door bij Droomdeurtjes, dan ben je verzekerd van die veiligheid en kwaliteit. Deze droomdeurtjes zijn namelijk CE gecertificeerd. Elk deurtje is met de hand, met de grootste zorg én op ambachtelijke wijze binnen de Europese Unie geproduceerd. De deurtjes zijn dan ook geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Wil jij het zelfvertrouwen van je kind vergroten? Dan kun je bij de specialist uitstekend een veilig en kwaliteitsvol deurtje aanschaffen.

De pedagogische functie van de fairy door (o.a. zelfvertrouwen van het kind vergroten)

Door samen met je kinderen met fairy doors te spelen kunnen zij gevoelens makkelijker verwoorden. Op een manier die ook voor jouw duidelijk is. Het helpt kinderen namelijk alledaagse ervaringen te verwerken en het ondersteunt kinderen in bijzondere situaties. Zowel voor jonge kinderen, waarbij het geloven in elfjes en draken gelijk kan zijn als het geloven in Sinterklaas, als voor de wat oudere kinderen, die genieten van het decoreren van de deur, is de fairy door erg geschikt. Het bevorderen van het onder woorden brengen van gevoelens, het ontwikkelen van motoriek en het zelfvertrouwen van het kind vergroten vallen allemaal onder de pedagogische functies van het deurtje.

Motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes om het zelfvertrouwen van je kind te vergroten

Je wilt je kind motiveren. Je wilt ze alle steun geven die ze nodig hebben, en bovenal, je wilt ze laten weten hoeveel je van ze houdt. Maar hoe speel je als ouder in op die gevoelens, zeker wanneer je kind ze niet echt uitspreekt? Met de fairy door van Droomdeurtjes kun je inspelen op de rijke fantasie van het kind. Een fairy door vormt namelijk de toegangsdeur tot een fantasiewereld van elfjes en draken, die eruit ziet zoals het kind dat graag wil. De deur wordt geleverd met brievenbusje, waarin de elfjes en draken vaak lieve briefjes en complimenten achterlaten. Je kind leest dan ook regelmatig motiverende, ondersteunende en lieve berichtjes. Het zelfvertrouwen van je kind kun je hierdoor enorm vergroten.

 

Voor meer info :

Bij het organiseren van een heksenfeestje of prinsessenfeestje is het fijn als de kinderen bezig blijven door middel van activiteiten. Hier komt echter altijd zoveel bij kijken. In een themakist van Ziezow vinden ouders alles wat nodig is voor activiteiten en een perfect kinderfeestje. Als leuke dagvulling kan er een speurtocht uitgezet worden zodat de kinderen lekker bezig zijn. De activiteiten worden aangepast op het thema. Een voorbeeldopdracht voor een heksenfeestje is het brouwen van een toverdrank. Bij een prinsessenfeestje wordt een tronendans georganiseerd. Bij het uitzetten van een speurtocht dient met verschillende onderdelen rekening gehouden te worden. Voor erg jonge kinderen is het lastig zich lang te concentreren een speurtocht mag dan niet te lang duren. Ook het weer is van belang. Het leukste is om een speurtocht buiten te doen omdat daar vaak meer ruimte beschikbaar in. In de winter of bij slecht weer kan de speurtocht naar binnen verplaatst worden waar de decoratie zorgt voor een diepere belevenis.

Prinsessenfeestje of heksenfeestje volledig in stijl vieren

Door te kiezen voor het gebruik van een themakist wordt het organiseren van een heksenfeestje of prinsessenfeest zeer eenvoudig. Veel meiden willen tegenwoordig graag een bijzonder verjaardagsfeestje vieren wat veel druk op de schouders van de ouders legt. Zij moeten immers alle decoratie bij elkaar vinden en doedingen verzinnen op de dag zelf. Dit vergt naast creativiteit veel tijd die vaak niet aanwezig is. Hiervoor heeft een organisatie als Ziezow dé oplossing gevonden in de vorm van een themakist. Door een kist te huren worden alle materialen ineens geleverd. Er bevinden zich decoratiematerialen, servies en bestek, kleding en andere benodigdheden aangepast op thema in de kist om zo een fantastisch feest te organiseren.

Laat de keuze over aan de jarige

Er zijn meisjes die liever een griezelig heksenfeestje vieren dan een schattig prinsessenfeestje. Zij willen griezelen tijdens hun verjaardag. De decoratie bestaat dan uit donkere kleuren met een toegevoegde spin, spinnenweb en muis. Heksen gaan natuurlijk gekleed in een lange donkere jurk met toverhoed en lange neus. Zo wordt een heksengemeenschap gecreëerd als vervoersmiddel maken zij gebruik van hun bezemsteel. Een leuke activiteit tijdens een heksenfeestje is het organiseren van een bezemstelenrace of het brouwen van een echte toverdrank. Tijdens de speurtocht worden dan puzzelstukjes verzameld om een toverspreuk samen te stellen. Wat er voor magie gebeurt bij het uitspreken van de toverspreuk blijft natuurlijk geheim.

 

Voor meer info : http://www.ziezow.nl/

BabySteps is gespecialiseerd in leren babyslofjes om jouw kindje prettig en veilig te laten spelen in huis.

Concept:

Het idee om babyslofjes online te gaan verkopen is ontstaan omdat we regelmatig van jonge moeders hoorden, maar ook door eigen ervaringen, dat het aanbod van babyslofjes in de stenen winkels niet groot is. Veelal is er te weinig keuze en zijn de prijzen gemiddeld tussen de € 25,00 en € 35,00 voor een paar slofjes. Naar onze mening geen vriendelijke prijzen, zeker gezien het feit dat je baby snel groeit en hij gaat kruipen en lopen, wat inhoudt dat je om de paar maanden nieuwe slofjes of schoentjes nodig bent. Via ons netwerk in het buitenland hebben wij een fabriek gevonden waar we rechtstreeks zaken mee doen en waar we nauwe contacten mee onderhouden.

Afkomst en assortiment bepaling:

Alle babyslofjes worden in de fabriek met de hand gemaakt en is er voor ons een keuze uit meer dan 300 verschillende modellen slofjes. BabySteps voert regelmatig overleg met de fabrikant, om zo voortdurend op de hoogte te blijven van de laatste trends en mogelijkheden. Daarnaast blijven we kritisch kijken naar de fast en de slow movers binnen het bestaande online assortiment. Dit is uiteraard ook afhankelijk van het seizoen. Om onszelf te onderscheiden van de overige online winkels, wilden wij de prijs, het ruime aanbod en de service doorslaggevend laten zijn. Dit kunnen we alleen realiseren door grote orders bij onze leverancier te plaatsen. Dit betekent dus ook dat de voorraden altijd groot zijn. BabyStept heeft de voorraad in eigen beheer. Wij beleven veel plezier aan alle leuke reacties van jonge vaders en moeders en komen graag onze mini-klantjes in het echt tegen met het merk BabySteps aan hun voetjes.

Materialen:

De materialen van alle babyslofjes zijn van hoogwaardige kwaliteit leer, welke in de fabriek op kleur worden gemaakt en met de hand worden vervaardigd. Tevens zijn de motieven nauwkeurig gestickt en is de afwerking subliem te noemen. De zool is gemaakt van suède, wat belangrijk is voor de grip op gladde vloeren. Het babyslofje is extreem soepel, wt belangrijk is voor een goede pasvorm. De instapgang voor het voetje is elastisch, wat prettig is voor het aantrekken en goed blijven zitten van het slofje. Het is voor een kindje erg moeilijk om zelf het babyslofje uit te trekken.

De maten:

BabySteps richt zich op baby's en peuters die totdat ze gaan lopen, iets om de voetjes hebben. Zelfs als ze al goed kunnen lopen, is het in de winter lekker warm aan voetjes tijdens het spelen in huis. De slofjes zijn leverbaar in 6 maten. Extra Small heeft een zoolmaat van 10,2cm (indicatief 0-6 maanden) Small heeft een zoolmaat van 11,3 cm (indicatief 0-15 maanden) en Medium heeft een zoolmaat van 12,8 cm (indicatief 12-18 maanden). De maat Large heeft een zoolmaat van 13,5 cm (indicatief 16 - 24 maanden) en Extra Large heeft een zoolmaat van 14,2cm (indicatief 22-32 maanden) en tot slot Extra Extra Large: zool 15,8 cm (indicatief 28-38 maanden).

Lifestyle:

Tegenwoordig zien vaders en moeders leuke babyslofjes als een modern en trendy lifestyle product. Je wilt natuurlijk dat je kleintje er goed uitziet. Daarom is een ruim assortiment erg belangrijk en hebben we het zo afgestemd dat er voor iedereen een passend model te vinden is. We hebben veel terugkerende klanten, die meerdere modellen bestellen, om zo nu en dan wat af te kunnen wisselen. Niet onlogisch natuurlijk, want zeg nu zelf, hoeveel schoenen heb je zelf bijvoorbeeld? Daarnaast hebben we veel tevreden klanten, die voor hun kindje ook weer een volgende maat bestellen.

Toekomstvisie en strategie:

BabySteps is in februari 2012 gestart met de webshop. Binnen enkele maanden is de shop uitgegroeid tot een goed draaiende webshop, die steeds meer naamsbekendheid kreeg. Inmiddels hebben we zelfs ons eigen private label geintroduceerd. Onze slofjes zijn vanaf heden voorzien met het unieke BabySteps label. Onze doelstelling is nu dan ook om 1 van de grotere webwinkels in babyslofjes te worden. We hebben een grote voorraad en een ruim assortiment. We willen de specialist zijn op het gebied van slofjes. Voor elk wat wils is het motto. Om ons marktaandeel nog meer te kunnen vergroten, zoeken we toenadering tot de stenen winkels en bieden wij winkeleigenaren ook de mogelijkheid om onze slofjes te verkopen. Landelijke naamsbekendheid is erg belangrijk voor ons en daarom zoeken we de pers op. In november verschijnt bijvoorbeeld onze 1e advertentie in de Wij Jonge Ouders. Ook doen we mee met leuke acties en zoeken we de publiciteit op. We willen Nederland en hopelijk daarna ook de rest van Europa, laten kennismaken met de leukste babyslofjes!

Veel winkelplezier in onze webshop.

Voor meer info : http://www.baby-steps.nl