Spring naar inhoud

Bij een erkende specialist bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige PETfles. Dat is een van de redenen waarom u PET Power inschakelt voor de productie van PET flessen. Zo wordt de PET fles die u bestelt eerst uitgebreid getest. De afdeling Quality Control staat voor deze taak. Zodoende is de PETfles die u besteld van hoge kwaliteit. Met diverse meetdata, variatieanalyses en kwaliteitsmetingen bent u hiervan verzekerd. Daarnaast is het kwaliteitsmanagementsysteem van dit bedrijf dan ook ISO 9001 gecertificeerd. Verder zet PET Power zich in om voor haar klanten de meest veilige verpakkingen te produceren, zo bent u verzekerd van een hoogwaardige PETfles.

Uw PET fles logistiek verantwoord vervoerd

Duurzaamheid is in de huidige maatschappij steeds belangrijker geworden. PET Power houdt ook daar rekening mee. Zij zorgen ervoor dat de voorraad beperkt blijft op het gebied van de PETfles. Een PET fles kan immers door diverse soorten factoren vervormen. Daardoor zorgen ze ervoor dat door een strikte logistieke planning uw producten op een juiste manier wordt geleverd. Daarnaast kunt u bij PET Power uw bestelling altijd traceren, zodoende weet u altijd waar uw bestelling voor bijvoorbeeld uw PETfles zich bevindt. Dit kunt u doen door het unieke palletnummer te traceren.

Een milieuvriendelijke PET fles door het hergebruik van afvalproducten

Vraag u zich af of de flessen van PET Power milieuvriendelijk zijn geproduceerd? Dat is zeker zo! Tijdens de productie van een bepaalde PET fles kan er nogal veel restafval worden afgescheiden. Dit PET afval wordt echter zorgvuldig opgevangen en opnieuw verwerkt binnen ons productieproces. Dit zorgt ervoor dat er nooit (te)veel materiaal verloren gaat aan een PETfles. PET Power vindt het belangrijk om te denken aan de volgende generaties, zodoende wordt er zo zuinig mogelijk omgegaan met de verschillende materialen die wij gebruiken bij het produceren van een PET fles. De PET uitval van een PETfles wordt vermalen en dit krijgt een “upgrade” naar het product petgranulaat. Dit is de grondstof waar alle producten binnen PET Power mee geproduceerd worden. Zodoende kunnen de afvalstukken weer terug het productieproces in om toch gebruikt te worden als PETfles. Deze vicieuze cirkel herhaalt zich zolang het productieproces loopt.

Voor meer info :