Index Gids
Image default
Horeca

Bedrukte Bestekzakjes bestellen

Bedrukte bestekzakjes bestellen.

 

Bedrukte bestekzakjes zijn de oplossing voor iedere horeca ondernemen! Klaar met de onverzorgde look van bestek los in een bakje en dat er steeds niet genoeg bestek op tafel ligt? Kies dan voor bedrukte bestekzakjes! Naast het handig verpakken van het bestek is het ook de perfectie optie om reclame te maken op een gedekte tafel. De bestekzakjes kunnen naar eigen wens bedrukt worden en om het helemaal af te maken kan er ook nog een servet met kleur naar wens worden toegevoegd.

 

Er is de keuze voor zes verschillende soorten bestekzakjes die bedrukt kunnen worden. Verschillend in maat en kwaliteiten. De verschillende soorten zijn:

–          Bestekzakjes standaard

–          Bestekzakjes ECO

–          Bestekzakjes large

–          Napkin sleeves

–          Gastro sleeve

–          Naptidi estekzakje

 

Het bestekzakje standaard is het zakje wat het meest wordt gebruikt, de afmetingen hiervan zijn 200×85 mm van 120 grams papier plus een 33×33 cm servet. Het is afhankelijk van het aantal wat de exacte prijs van de bestekzakjes zal zijn. Het is wel altijd verstandig om er zo veel mogelijk in een enkele keer te bestellen, dan zal de prijs het voordeligste uitkomen.

 

Na het kiezen van de soort bestekzakje en welke bedrukking er op geplaatst zal worden is de hoeveelheid de volgende keus die moet worden gemaakt. Er zijn acht verschillende opties waar uit gekozen kan worden, optie 3 en 4 zijn hier het mest gekozen. Dit zijn aantallen van 12.480 en 24.960 bestekzakjes. Een goede hoeveelheid om te gebruiken voor een goed zomer seizoen met de horeca.

 

Een mooie bijkomstigheid is dat er geen verzendkosten worden gerekend binnen Nederland en België. Er worden geen opmaak kosten gerekend en er zijn ook geen kosten verbonden aan het maken van een cliché. What you see is what you get! De levertijd van de bedrukte bestekzakjes is gemiddeld zo’n 5 tot 6 weken. Dus het is wel erg belangrijk dat ze op tijd worden besteld om ze op tijd binnen te hebben voor het seizoen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met het team van 123Bedrukte Bestekzakjes voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.