Spring naar inhoud

Wanneer u catering denkt, denk dan aan de lekkerste catering Roden. Het maakt niet uit wat voor soort feest u organiseert, wij staan voor u paraat. Van een bruiloft tot begrafenis en van een verjaardagsfeest tot een jubileum. Natuurlijk passen wij onze services aan naar wat u van ons verwacht en wenst. Wij bij catering Roden vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten en dat alles in goede banen verloopt. Wij zijn erg professioneel en dit zullen wij ook uitstralen. We komen netjes gekleed en zetten altijd ons beste beentje voor. Stevig doorpakken is daarom ook een van onze motto’s.

Welk eten heeft catering Roden?

Het eten is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Wij, bij catering Roden, gaan voor de beste kwaliteit met ons eten en dat is ook zeker terug te zien in de gerechten. De gerechten die wij aanbieden variëren ook sterk. Wij passen ons aan naar wat u van ons nodig hebt. Wilt u een feest met alleen belegde broodjes? Dat kan geregeld worden. Heeft u toch meer interesse in een volledig buffet? Wij zorgen dat alles klaarstaat en er tiptop uitziet. U hoeft zich nergens druk over te maken.

Waar komt u met catering Roden?

U belt, wij komen! Wij doen niet moeilijk over een paar kilometers extra rijden. Wij, bij catering Roden, snappen dat u het beste van het beste wilt. Mocht het echt te ver zijn, hebben wij goede contacten met andere cateraars. Bel ons gerust als u hier ook meer informatie over wilt ontvangen. Wij hebben busjes van de zaak en zijn goed te herkennen, ook op de snelweg. Speciaal voor u willen wij wel dat beetje extra doen zodat alles gaat zoals u dat voor ogen had. Wilt u meer informatie of twijfelt u nog? Stuur dan vooral een mail of bel ons even.

 

Ben jij ook op zoek naar het lekkerste recept voor groentesap? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het maken van een groentesap is al een heel goede keuze! Een groentesap bevat namelijk geen fruitsuikers, ook wel fructose genoemd, maar bevat alleen maar gezonde stoffen en mineralen. Er bestaan verschillende recepten voor groentesap. Het beste recept groentesap vind je hier! 

Waarom groentesap?

Groente is een van de belangrijkste dingen in je voedingspatroon. Iedere dag word je geadviseerd om minimaal 200 gram groente binnen te krijgen. Sommige mensen hebben daar totaal geen moeite mee en eten zo een kilo groente per dag weg. Maar anderen hebben daar meer moeite mee en halen de 200 gram per dag bij lange na niet. Om toch makkelijk aan je minimale groente te komen, kun je een groentesap voor jezelf maken. Je kunt de groentesap als ontbijt, tussendoortje, bij je lunch of als lunch drinken. Op ieder moment van de dag is een groentesap een goed idee. Daarnaast bevat groentesap erg weinig calorieën, dit past goed bij ieder dieet. 

Recept groentesap

Een groentesap maken is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is groente die jij lekker vindt en een blender. De beste combinatie voor het maken van een groentesap heeft een leuk recept. Het beste groentesap recept heeft de volgende ingrediënten: bleekselderij, munt, koriander, broccoli en spinazie. Daarnaast gooi je er nog wat gember bij voor de smaak. Gezonder kan bijna niet! Dit alles doe je een voor een in de blender met ongeveer tweehonderd milliliter water per persoon. Van alle groenten doe je minimaal honderd gram in de blender. Als de groentesap klaar is doe je er, indien je er van houdt, nog een druppel tabasco bij. Dit geeft wat extra smaak aan je groentesap. Het beste recept voor groentesap!Een goede terrasverwarmer in de Horeca is noodzakelijk

Goede terrasverwarming is in de Horeca zeer belangrijk omdat men dan langer kan blijven zitten, met de Verandakachel Umbrella Steel van Kratki zal dit zeker lukken.

Deze Umbrella kachel, vervaardigd in Europa, werkt op gas met butaan of propaan en is een echte aanwinst op uw terras of patio in de horeca. Uw gasten blijven langer zitten en rokers zitten er warmpjes bij.

Als Horecaondernemer is een goede terrasverwarmer niet te voorkomen en is sfeerverhogend.

Verkrijgbaar in Zwart en Wit

De Umbrella kachel is verkrijgbaar in Zwart en Wit, is van staal en kan maar liefst 17 uur lang branden op probaan of butaan. Bovendien geeft deze kachel geen geur en geluid af, is voorzien van beveiligde normen en heeft een vermogen van 3,9kW-12 kW.

Ideaal in uw strandtent, Loungetent of Hotel

Op het terras, in de serre of patio van uw horeca zaak, restaurant of hotel zal dit fraaie design model het zeer goed doen. Men blijft langer zitten en zorgt dus tevens voor omzetverhoging. In de strandtent zijn deze kachels eveneens veel te zien en zeer geschikt, zelfs in de wintermaanden houdt u de ruimte lekker warm.

Langer op het terras blijven zitten in zomeravonden of winterperiode is mogelijk met de gezellige warmte van deze verandakachel. De vlam verspreid een heerlijke warmte.

Waarom Umbrella Verandakachel?

  • Fraai design
  • Verkrijgbaar in Zwart en Wit
  • Werkt op Butaan of Propaan
  • Brand 17 uur
  • Voorzien van goede beveiliging
  • Omzetverhogend
  • Vermogen van 3,9kW-12 kW
  • Ideaal in uw cafe, horecagelegenheid, hotel, loungetent, strandtent

Wilt u een Verandakachel in het Zwart of Wit aanschaffen? Onze webshop is 24/7 geopend om te bezichtigen en te bestellen via www.warmteshop.eu.

 

https://warmteshop.eu/product/veranda-kachel-umbrella-steel-white-kratki/