Spring naar inhoud

Bedrukte bestekzakjes bestellen.

 

Bedrukte bestekzakjes zijn de oplossing voor iedere horeca ondernemen! Klaar met de onverzorgde look van bestek los in een bakje en dat er steeds niet genoeg bestek op tafel ligt? Kies dan voor bedrukte bestekzakjes! Naast het handig verpakken van het bestek is het ook de perfectie optie om reclame te maken op een gedekte tafel. De bestekzakjes kunnen naar eigen wens bedrukt worden en om het helemaal af te maken kan er ook nog een servet met kleur naar wens worden toegevoegd.

 

Er is de keuze voor zes verschillende soorten bestekzakjes die bedrukt kunnen worden. Verschillend in maat en kwaliteiten. De verschillende soorten zijn:

-          Bestekzakjes standaard

-          Bestekzakjes ECO

-          Bestekzakjes large

-          Napkin sleeves

-          Gastro sleeve

-          Naptidi estekzakje

 

Het bestekzakje standaard is het zakje wat het meest wordt gebruikt, de afmetingen hiervan zijn 200x85 mm van 120 grams papier plus een 33x33 cm servet. Het is afhankelijk van het aantal wat de exacte prijs van de bestekzakjes zal zijn. Het is wel altijd verstandig om er zo veel mogelijk in een enkele keer te bestellen, dan zal de prijs het voordeligste uitkomen.

 

Na het kiezen van de soort bestekzakje en welke bedrukking er op geplaatst zal worden is de hoeveelheid de volgende keus die moet worden gemaakt. Er zijn acht verschillende opties waar uit gekozen kan worden, optie 3 en 4 zijn hier het mest gekozen. Dit zijn aantallen van 12.480 en 24.960 bestekzakjes. Een goede hoeveelheid om te gebruiken voor een goed zomer seizoen met de horeca.

 

Een mooie bijkomstigheid is dat er geen verzendkosten worden gerekend binnen Nederland en België. Er worden geen opmaak kosten gerekend en er zijn ook geen kosten verbonden aan het maken van een cliché. What you see is what you get! De levertijd van de bedrukte bestekzakjes is gemiddeld zo’n 5 tot 6 weken. Dus het is wel erg belangrijk dat ze op tijd worden besteld om ze op tijd binnen te hebben voor het seizoen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met het team van 123Bedrukte Bestekzakjes voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

 

Wanneer u catering denkt, denk dan aan de lekkerste catering Roden. Het maakt niet uit wat voor soort feest u organiseert, wij staan voor u paraat. Van een bruiloft tot begrafenis en van een verjaardagsfeest tot een jubileum. Natuurlijk passen wij onze services aan naar wat u van ons verwacht en wenst. Wij bij catering Roden vinden het belangrijk dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het eten en dat alles in goede banen verloopt. Wij zijn erg professioneel en dit zullen wij ook uitstralen. We komen netjes gekleed en zetten altijd ons beste beentje voor. Stevig doorpakken is daarom ook een van onze motto’s.

Welk eten heeft catering Roden?

Het eten is natuurlijk waar het uiteindelijk allemaal om gaat. Wij, bij catering Roden, gaan voor de beste kwaliteit met ons eten en dat is ook zeker terug te zien in de gerechten. De gerechten die wij aanbieden variëren ook sterk. Wij passen ons aan naar wat u van ons nodig hebt. Wilt u een feest met alleen belegde broodjes? Dat kan geregeld worden. Heeft u toch meer interesse in een volledig buffet? Wij zorgen dat alles klaarstaat en er tiptop uitziet. U hoeft zich nergens druk over te maken.

Waar komt u met catering Roden?

U belt, wij komen! Wij doen niet moeilijk over een paar kilometers extra rijden. Wij, bij catering Roden, snappen dat u het beste van het beste wilt. Mocht het echt te ver zijn, hebben wij goede contacten met andere cateraars. Bel ons gerust als u hier ook meer informatie over wilt ontvangen. Wij hebben busjes van de zaak en zijn goed te herkennen, ook op de snelweg. Speciaal voor u willen wij wel dat beetje extra doen zodat alles gaat zoals u dat voor ogen had. Wilt u meer informatie of twijfelt u nog? Stuur dan vooral een mail of bel ons even.

 

Ben jij ook op zoek naar het lekkerste recept voor groentesap? Dan ben je hier aan het juiste adres. Het maken van een groentesap is al een heel goede keuze! Een groentesap bevat namelijk geen fruitsuikers, ook wel fructose genoemd, maar bevat alleen maar gezonde stoffen en mineralen. Er bestaan verschillende recepten voor groentesap. Het beste recept groentesap vind je hier! 

Waarom groentesap?

Groente is een van de belangrijkste dingen in je voedingspatroon. Iedere dag word je geadviseerd om minimaal 200 gram groente binnen te krijgen. Sommige mensen hebben daar totaal geen moeite mee en eten zo een kilo groente per dag weg. Maar anderen hebben daar meer moeite mee en halen de 200 gram per dag bij lange na niet. Om toch makkelijk aan je minimale groente te komen, kun je een groentesap voor jezelf maken. Je kunt de groentesap als ontbijt, tussendoortje, bij je lunch of als lunch drinken. Op ieder moment van de dag is een groentesap een goed idee. Daarnaast bevat groentesap erg weinig calorieën, dit past goed bij ieder dieet. 

Recept groentesap

Een groentesap maken is helemaal niet moeilijk. Het enige wat je nodig hebt is groente die jij lekker vindt en een blender. De beste combinatie voor het maken van een groentesap heeft een leuk recept. Het beste groentesap recept heeft de volgende ingrediënten: bleekselderij, munt, koriander, broccoli en spinazie. Daarnaast gooi je er nog wat gember bij voor de smaak. Gezonder kan bijna niet! Dit alles doe je een voor een in de blender met ongeveer tweehonderd milliliter water per persoon. Van alle groenten doe je minimaal honderd gram in de blender. Als de groentesap klaar is doe je er, indien je er van houdt, nog een druppel tabasco bij. Dit geeft wat extra smaak aan je groentesap. Het beste recept voor groentesap!