Spring naar inhoud

Tarot-lezingen "vertellen" u nooit wat u moet doen - ze bieden suggesties die u kunt overwegen. Vaak helpt deze suggestie je om verschillende perspectieven te bedenken -- verschillende manieren om een ​​situatie te evalueren. Door je te helpen dingen vanuit verschillende hoeken te zien, helpen tarot-lezingen je om dingen duidelijker te zien.

Laten we twee kaarten lezen -- de eerste kaart suggereert iets om over na te denken. Misschien is het een positieve eigenschap die je wilt oefenen - of misschien is het een negatieve eigenschap die je wilt vermijden.

De tweede kaarten bieden tips over hoe u dit kunt bereiken.

Voor deze lezing beginnen we met de Negen van Zwaarden.

Sommige mensen zien dit als een heel negatieve kaart -- maar normaal zie ik het als een beschrijving van een echte situatie. We zijn allemaal in situaties geweest waarin we ons ergens "zorgen" over maken. Dit kan het soort bezorgdheid zijn dat je zelfs uit je slaap kan houden - je kunt gewoon niet stoppen met denken aan een moeilijke situatie.

Ik zie dit niet als een negatieve kaart omdat het eerlijk iets beschrijft waar we allemaal mee te maken hebben. Ieder van ons heeft dit eerder meegemaakt -- en we zullen het nog een keer meemaken. We kunnen altijd anticiperen op een vervelende situatie die ons angstig maakt.

En dit is oké -- het is oké om je zorgen te maken over een probleem. Waar we voor op onze hoede willen zijn, is dat we niet uit die "zorgen"-staat komen; in plaats daarvan moeten we zoeken naar manieren om de situatie op te lossen.

Soms betekent dat dat we proberen het probleem op te lossen -- soms betekent dat dat we de situatie leren accepteren -- en soms betekent het dat we proberen een alternatief te vinden en het probleem achter ons te laten. Wat we ook kiezen, we moeten verder.

Hoe kunnen we verder? Nou, laten we eens kijken wat onze tweede kaart suggereert... de King of Swords.

Telkens als ik de Koning van Zwaarden zie, zie ik mijn vader naar me staren nadat ik iets heel stoms had gedaan. Hij vraagt: "Waarom deed je dat - je wist wel beter! Je wist wat het juiste was om te doen!" En... hij had gelijk. Ik wist wel wat de juiste manier van handelen was -- ik deed het gewoon niet.

Deze koning weet altijd wat hij moet doen. Het maakt hem niet uit of het iets moeilijks is -- als het het juiste antwoord is, dan is het het juiste antwoord en dat is alles.

Wat dit betekent is dat wanneer we geconfronteerd worden met een zorgwekkend probleem -- in het achterhoofd, we waarschijnlijk weten hoe we het moeten oplossen. We willen gewoon niet altijd naar onszelf luisteren -- omdat het antwoord misschien te moeilijk is. "Papa" zegt echter: "Maakt niet uit - als het het juiste is om te doen, dan is het ook het juiste om te doen!"

Als je erover nadenkt, is het echt dwaas om te kwellen en te zeggen: "Wat moet ik doen? Wat moet ik doen?" als je al weet wat je moet doen. Wat je eigenlijk zegt is: "Ik weet wat ik moet doen, maar ik durf het niet te doen." Dat is oké, maar het is een heel andere situatie dan de eerste die werd beschreven. Je maakt je geen zorgen over het probleem; je maakt je zorgen over het kunnen implementeren van de oplossing.

Wees eerlijk tegen jezelf -- als je met een moeilijke situatie wordt geconfronteerd, kun je dan zien wat het juiste is om te doen? Als dat zo is, maak je dan geen zorgen meer over het probleem - begin in plaats daarvan te werken aan hoe je de oplossing kunt bereiken.

Lees ook je:

Sterrenbeeld | Horoscoop morgen | Horoskop Morgen | Horoscope

https://zodiac-horoscoop.nl/

C-Air ballonvaart zijn hoofdzetel is gevestigd in Sint-Niklaas, maar naast de ballonstad hebben we nog tal van andere opstijglocaties in Oost-Vlaanderen. In dit blogbericht gaan we een beetje dieper in op al deze verschillende ballonvaart locaties.

Iedere locatie waar we opstijgen heeft uiteraard zijn eigen charmes. In Oost-Vlaanderen hebben we tal van streken, waaronder het Meetjesland, het Waasland, het Scheldeland en de Vlaamse Ardennen (Zwalm).

Uiteraard hebben we in al deze streken ook tal van opstijglocaties, waaronder Eeklo, Zelzate, Gent, Destelbergen, Dendermonde, Wachtebeke, Stekene, Waasmunster, Overmere, Deinze, Zottegem, Oudenaarde, Ninove, Aalst en uiteraard Sint-Niklaas.

Ballonvaart Oudenaarde

Oudenaarde staat vooral bekend om de aankomst van de Ronde Van Vlaanderen, maar heeft naast de Ronde nog tal van andere prachtige bezienswaardigheden. Een aantal voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het Koppenbergbos, Sint-Walburgakerk, het Stadhuis en de Schelde.

Al dit moois kan je vanuit de lucht bekijken tijdens een ballonvaart Oudenaarde. Dit is een unieke ervaring die je zowel zelf kan meemaken als even goed als geschenk kan geven aan iemand.

Indien je het als geschenk wilt geven hebben we je speciale geschenkbonnen te bieden. Bekijk even ons aanbod ballonvaarten.

Ballonvaart Oudenaarde is een ervaring die je nooit zult vergeten.

Ballonvaart Gent

Als je Gent zegt denkt iedereen uiteraard aan de Gentse feesten, maar de hoofdstad van Oost-Vlaanderen heeft nog veel meer te bieden. C-Air denkt uiteraard eerst aan ballonvaart Gent.

Tijdens een ballonvlucht geven we je de tijd om te genieten van het uitzicht op de drie torens, het Gravesteen, de belforttoren, de graslei, het kanaal Gent-Terneuzen en het Citadelpark.

Dit zijn nog maar een aantal bezienswaardigheden die de historische stad te bieden heeft.

Sint-Niklaas

Uiteraard kunnen we de ballonstad bij uitstek niet vergeten. Sint-Niklaas staat vooral bekend om het grote marktplein. C-Air heeft de toestemming om gedurende het jaar op te stijgen vanop de grote markt in Sint-Niklaas.

Dus wil je ook eens een ballonvaart Sint-Niklaas meemaken, contacteer ons even en wij bieden je de beste en veiligste vaart aan die je ooit zult meemaken.

https://www.cair-ballonvaart.be/aanbod/ballonvaart-oost-vlaanderen/

Het starten met het prachtige schilderen op nummer van bloemen is een ideale manier om een keer even je gedachte te kunnen verzetten en met iets creatiefs bezig te zijn. Dat betekent dat je aan de slag gaat met een al voor jou gemaakt schilderij die je dan helemaal zelf kunt vormgeven. Denk aan een mooie roos waar de lijnen in korte delen al op het doek staan, maar waarbij jij zelf  nog kunt aangeven dat je deze rood wil hebben en in een bepaalde vorm wilt maken. Het zorgt ervoor dat je een leidraad hebt om een mooi schilderij te kunnen maken. Veel mensen vinden het wel leuk om te schilderen en hebben er ook wel affiniteit mee, maar lukt het hen niet om iets concreets op papier te zetten, omdat ze simpelweg die vaardigheid niet hebben en dat belemmert hen vervolgens in het maken van een mooi schilderij.

Een dagje aan de slag

Lekker een dag aan de slag gaan met schilderen op nummer van bloemen? Dan kan je hier zeker terecht. Er wordt namelijk een behoorlijk aanbod aanje aangeboden, waarin diverse schilderijen te koop zijn waar je mee aan de slag kunt gaan. Hier gaat het over het specifieke thema ‘bloemen’, maar er zijn ook een bepaald aantal ander soorten onderwerpen waar jer een keuze uit kunt maken. Denk aan schilderijen die worden gemaakt aan de hand van een leidraad over een dier, landschap of een stad. Iedereen heeft hierin een eigen smaak en een eigen keuze.

Bloem

Als je kiest voor het schilderen op nummer van bloemen dan krijg je een heel pakket toegestuurd wanneer je hebt gekozen voor een bepaalde bloem. Je krijgt dan een pakket waarin je een doek ontvangt met de schets erop, de verf in de kleuren die jij had gewenst, de juiste kwasten en andere benodigdheden. Je kunt zelf kiezen of je hier ook een schildersezel bij wil bestellen.

 

Een chipboard wordt in de hobby scene heel veel gebruikt. Dit is een ideale manier om te gebruiken voor creatieve projecten. Het maakt het super leuk voor decoratie. We willen je daarom wat inspiratie geven voor verschillende type chipboards. Er zijn namelijk heel veel mogelijkheden mee. Ideaal om lekker creatief te zijn. Waarbij je als bonus ook nog eens een mooi product krijgt die je als decoratie kunt gebruiken. 

 

Soorten Chipboards

Een chipboard is een lichtgewicht waardoor je dit voor heel veel zaken kunt gebruiken. Veel mensen worden enthousiast doordat het heel erg mooi met diepte en structuur kan werken. De mogelijkheden waarmee je het kunt bewerken zijn ook eindeloos. Wat te denken van verf, inkt of bepaalde soorten poeders. Zoals we al hebben aangegeven zijn er heel veel verschillende soorten chipboards. Zodat jij voor jou het meeste ideale chipboard uit kunt kiezen. Als we de categorieën op een rij moeten zetten dan staan onderstaande bij ons bovenaan.

 

  • Een chipboard voor valentijn

  • Een chipboard frame om zelf aan te vullen

  • Een chipboard met verschillende soorten strandfiguren

  • Uiteraard ook de vintage chipboard

 

Zoals je kunt zien is dit nog maar een kleine lijst. Dit zijn de favorieten die in het algemeen ook het meeste verkocht worden. Iedereen heeft hierin zijn eigen voorkeur natuurlijk. Net wat voor type creativiteit je kwijt wilt in dit project. Genoeg keuze en kijk ook zeker op internet wat voor mogelijkheden er nog meer zijn. 

 

Chipboard figuren

Voor chipboard heb je heel veel verschillende figuren. Hierdoor kun je het op heel veel verschillende creatieve manieren gebruiken. Niet alleen voor decoratie maar je kunt het ook praktisch inzetten. Dit komt doordat je verschillende zaken kunt gebruiken voor een chipboard. Waarbij je zoals eerder aangeven kunt werken met diepte en structuren. 

 

Voor meer info : https://www.hobbyshopsandra.nl/hobby-materialen/chipboard/

Wanneer ons team bij Bubbel Lounge wordt gevraagd om uit te leggen wat een shisha is, zeggen we graag: dat ding waar de rups uit "Alice in Wonderland" uit rookt. Grappen terzijde, een Shisha is een vrij belangrijk apparaat in de rook- en vapencultuur en ook in ons Shisha Lounge café in Amsterdam. Dus, laten we wat dieper ingaan op de geschiedenis, de oorsprong en de cultuur van de shisha.

 

Wat is een shisha?

Een shisha is een apparaat om op een andere manier tabak te roken. Nog meer, het is een instrument voor het roken van gearomatiseerde tabak of nicotine, waarvan de rook door een waterbassin wordt geleid. De roker inhaleert de rook van de stoffen die in het tabakskommetje worden verhit.

 

Waar komt de Shisha vandaan?

Tegenwoordig nemen shisha-liefhebbers over de hele wereld toe. Maar het roken met behulp van een shisha wordt al heel lang gedaan in het Midden-Oosten en India. In tegenstelling tot de moderne shisha, waren er toen alleen geuren en materialen van lage kwaliteit. Ze gebruikten een aantal potten vergelijkbaar met de shisha-pot om hun lokale tabaksbladeren te mengen met honing, stroop en glycerine. Wanneer deze mengeling, die ook melasse wordt genoemd, wordt verhit, ontstaat er een rook met een smaak die zachter is voor de keel. In het verleden werd de shisha ook eerder gebruikt als een luxe-item voor een betere rookervaring. Vandaag bestaan de moderne shisha's uit nieuwe materialen die duurzamer zijn en geuren elimineren tijdens het roken. Moderne technologieën en nieuwe designtrends veranderen nog steeds het uiterlijk van de shisha. Vanwege de hoge productiekosten en het gebrek aan moderne apparatuur bij de traditionele shisha-productie, worden de meeste shisha's echter nog steeds met oudere technologieën geproduceerd, ondanks de voordelen van de moderne shisha.

 

Hoewel waterpijp de meest verspreide en gebruikte naam is voor de shisha, worden er over de hele wereld veel andere namen gebruikt. Sommigen van hen zijn hookah, narghile, nargeela, nargile, okka, kalyan, ghelyoon, ghalyan, goza, hubble-bubble, etc. De meeste van deze uitdrukkingen zijn van Somalische, Arabische, Ethiopische, Indische, Turkse of Perzische oorsprong.

 

Welke smaak mag je verwachten bij het roken van een Shisha?

Het roken met behulp van een Shisha gaat gepaard met verschillende smaken, waaronder fruit zoals sinaasappel, appel, aardbei, kers, cola en tabak met een sterke smaak en geur. De smaak die wordt toegevoegd aan de Shisha zorgt ervoor dat de rook aromatischer is dan sigaretten. Er zijn bepaalde aroma's die universeel lijken in hun populariteit. Waar je ook rookt of met wie je ook rookt, bepaalde smaken blijven favoriet. Maar omdat Shisha roken met de dag steeds populairder wordt, komen er ook steeds meer smaken op de markt. Met als gevolg dat het vandaag niet altijd eenvoudig is om een keuze te maken. We raden aan om meerdere smaken uit te proberen om de smaak die bij je past te kiezen.

 

Hoe een shisha gebruiksklaar maken?

Om te beginnen vul je het tabakskommetje met tabak zonder de gaten te verstoppen. Nadien plaats je aluminiumfolie over het kommetje. Vervolgens prik je enkele gaatjes in de folie. Als je een beginner bent, houdt je de gaatjes beter klein. Meer gaten (of grotere gaten) betekent dat er meer hete lucht door de shisha stroomt. Verwarm nu de kom door de tabakskom aan de schacht te bevestigen. Plaats de hete kolen bovenop de folie, nabij de rand van de kom. Plaats de kolen zo gelijkmatig mogelijk. Voor het beste resultaat, geef de shisha een paar minuten de tijd om op te warmen voordat je begint.

 

Is het schadelijk voor je gezondheid?

Iedereen weet al dat het roken van sigaretten slecht is voor de gezondheid. Is shisha dan ook slecht voor jou? Nou, het roken van shisha wordt als iets veiliger beschouwd dan het roken van sigaretten. Het roken van shisha kan echter net zo verslavend en schadelijk zijn als sigaretten wanneer je er teveel van consumeert.

https://bubbel-lounge.nl/nl/

Waarschijnlijk ben je niet gelijk bekend met de term ‘El Gordo’. Dit is ook niet heel gek, het is namelijk een SPaanse term. In Spanje weet echter elke Spanjaard wat je bedoelt als je El Gordo zegt. Dit is namelijk een loterij, dit is de grootste en oudste loterij van de hele wereld. Wanneer je kijkt naar een land als Amerika zie je dat de prijzen veel hoger zijn, dit komt doordat er ook veel meer inwoners zijn die loten kopen. In Spanje heb je echter minder inwoners dan in Amerika, toch is het wel een grotere loterij.

 

De reden hiervan is het feit dat loterijen ontzettend populair zijn in Spanje. De mensen in Spanje houden duidelijk wel van een gokje. Het is ook helemaal niet raar om te dromen over het winnen van zo’n prachtig bedrag, ook al is de winkans natuurlijk nihil. Wanneer je in Spanje op straat loopt zie je ook overal kleine gokkantoortjes. Soms zie je er ook kleine kraampjes waar je een lot kunt kopen.

 

El Gordo is in Spanje een jaarlijkse loterij die rond de kerst valt. De loten kun je al ver van tevoren kopen en rond de kerst is de uitzending van de loterij live op tv. Bijna elke Spanjaard doet ook mee aan de El Gordo loterij. Daarnaast zie je ook steeds vaker dat er prijzen vallen in andere Europese landen. De loterij wint namelijk ook internationaal steeds meer aan populariteit. Mensen zien de loterij bijvoorbeeld langskomen op internet en daardoor kun je vanuit een ander land dus ook meespelen.

 

De jackpot Staatsloterij is bij lange na niet zo groot als El Gordo, toch is dit ook een mooie loterij. Er doen ook veel minder mensen mee waardoor de winkansen toch hoger komen te liggen. Een ander voordeel is dat je met het meespelen ook goede doelen steunt. Mocht je dus niet winnen heb je alsnog goed gedaan.


Voor meer info : https://www.vergelijkloterij.nl/

Istanbul is een wereldstad waar Europa en Azië samenkomen. Het is een stad vol met historie. Je zou Istanbul ook wel een openluchtmuseum kunnen noemen. Het heeft meer dan vijfhonderd moskeeën, paleizen, musea en kerken. We vertellen je daarom graag over echte aanraders die je moet bekijken of doen wanneer je in Istanbul bent.

 

Turkije staat natuurlijk bekend om haar hamams. Het is daarom zeker aan te raden wanneer je in Istanbul bent om eens langs te gaan. In de hamam zal je heerlijk ontspannen en volledig herboren naar buiten lopen. Hamams worden ook in Nederland steeds populairder, het is daarom leuk om eens een authentieke hamam in Istanbul te bezoeken.

 

Naast de beroemde hamam heeft Turkije natuurlijk ook de beste shisha van de wereld. De shisha is in Nederland al erg populair en er zijn al meer dan genoeg shisha bars te vinden door ons land verspreid. We raden het zeker aan om ook een authentieke shisha bar te bezoeken wanneer je Istanbul bezoekt. Je zal onder de indruk zijn van de sfeer en alle shisha smaken die je kan proberen.

 

Zoals eerder al werd genoemd, Istanbul heeft meer dan vijfhonderd moskeeën. Veel van deze moskeeën zijn prachtige gebouwen die het bezoeken dubbel en dwars waard zijn. Je moet alleen zeker niet vergeten dat het in eerste instantie gewoon een gebedshuis is waar wel vijf keer per dag gebeden wordt. Houd hier ook zeker rekening mee!

 

Het vervoer in Istanbul is goed te doen. Overal rijden taxi’s die je voor een klein bedrag overal naartoe brengen. Let wel op dat taxi’s in de spits gewoon net zo vast staan als de rest van het verkeer! Qua openbaar vervoer heb je ook genoeg keuze. Je hebt de Dolmus, dit is een traditionele Turkse bus die pas gaat rijden als alle stoelen gevuld zijn. Daarnaast heb je ook de normale bus die door heel de stad rijdt. Mocht je de rivier over willen van Europa naar Azië dan heb je de veerpont die van jouw van het ene naar het andere continent brengt.

Voor meer info : https://premium-hookahs.nl/

 

Het inschrijven op een dating site voor religies dat is gemakkelijk. Wel willen wij je aanraden om daar even de tijd voor te nemen. Wanneer je rustig alles bekijkt en een goed profiel aanmaakt dan is de kans groter dat je sneller leuke contacten opbouwt. Ga maar eens bij jezelf na. Wanneer jij op een datinsite rondkijkt dan zal je ook eerst kijken bij mensen die een volledig profiel hebben. Iemand die maar een paar gegevens heeft ingevuld en maar een paar regels tekst heeft die krijgt niet veel aandacht. Daarom is het zo belangrijk om veel aandacht aan je profiel te geven.

Je zal dan zien dat je sneller leuke mensen leert kennen. Dit zijn dan niet alleen de mensen die jou benaderen maar ook als jezelf iemand een bericht stuurt dan is het goed om een compleet profiel te hebben. Je zal dan merken dat de kans groter is dat je een reactie krijgt. Het inschrijven op een datingsite dat is gratis en je hoeft niet altijd meteen je gehele profiel aan te vullen. Wat je ook zou kunnen doen is na het inschrijven eerst kijken of er leuke leden zijn en dan je profiel aan te vullen.

De foto bij je profiel

Iets wat ook erg belangrijk is dat is de foto die je bij je profiel plaatst. Het is belangrijk een goede en duidelijke foto te plaatsen. Veel mensen gebruiken een selfie maar jij zal ook weten dat dit niet altijd een even mooie foto is. Laat dan ook een foto nemen en zorg dat je goed zichtbaar bent. Dit betekent dat je dan geen pet of een zonnebril draagt. De leden van een datingsite die willen graag duidelijk zien wie je bent.

Het is helemaal geen probleem als je geen hunk of model bent. Je zal zien dat er vele mensen zijn die graag contact met je krijgen. Schrijf je maar eens gratis in bij één van de vele datingsites en dan zal je meteen zien hoe makkelijk het allemaal is. Daar heb je dan ook meteen de mogelijkheid om je profiel compleet te maken.

 

Voor meer info : http://welkeonlinedatingsite.nl/