Spring naar inhoud

Garagezeep is een krachtige middel om op een voorzichtige manier het ergst vuil van uw handen af te krijgen. Van lijm tot verf en van olie tot ander hardnekkig vuil. Kemetyl Professional B.V. heeft in het assortiment precies de garagezeep die u nodig heeft om uw handen weer stralend schoon te krijgen. De verachtende zeep maakt schoon en tast uw huid niet aan. Dankzij de verzachtende werking van het schoonmaakmiddel verzorgt u intensief uw handen en gaat u voor een heerlijke geur. Kom van het heftigste vuil af en maak uzelf weer grondig schoon. Het kan met de producten van Kemetyl Professional B.V.

Zo gebruikt u garagezeep

Garagezeep is eenvoudig te gebruiken. Wanneer u het eenmaal geprobeerd heeft, wilt u niet meer zonder. U brengt de zeep aan op droge handen, waarna u uw handen licht bevochtigt en kort inwrijft. Vervolgens was u uw handen grondig en spoelt ze vervolgens af. Droog ze af en u zult merken dat zelfs het hardnekkigste vuil verdwenen is. Verlaat de werkplaats met schone handen en betrap uzelf nooit meer op vuil onder uw nagels. Verzorg op een prettige en hardnekkige manier uw handen en kies voor garagezeep van Kemetyl Professional B.V.

Bestel uw garagezeep eenvoudig online

Heeft u in de webshop van Kemetyl Professional B.V. de garagezeep gevonden die u nodig heeft? Dan weet u zeker dat u voor perfectie en hygiëne kiest. Log in op de website van de zeepspecialist en bestel eenvoudig de producten die u nodig heeft. Schaf het aantal liter aan dat u nodig heeft in uw bedrijf en zorg dat extreem vieze handen binnen uw zaak verdwijnen. Zorg extra goed voor uw handen met behulp van heerlijk ruikende garagezeep. Kies voor handen die tot in de poriën gereinigd worden en los zelfs het hardnekkigste vuil op. Probeer het zelf en ontdek het verschil!

Bieren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten verpakkingen. Voor elke onderneming geldt een andere voorkeur. Er wordt niet alleen gekeken naar het financiële plaatje. Steeds meer ondernemers gaan zich richten op het mov, het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ondernemers doen dit om een goed imago te kweken en bijdragen aan een beter milieu. Blikbier is verpakt in blikken van 10 centiliter tot 50 centiliter. Blik kan goed hergebruikt worden en kan gewoon gedeponeerd worden in de afvalbak. De verwerkingsindustrie heeft grote magneten waarmee alle metalen van het "gewone" huisvuil wordt gescheiden. Dit gaat allemaal geautomatiseerd. Blik is dus een prima materiaal om te gebruiken als ondernemer. Hiermee draagt de ondernemer bij aan goed en eerlijk milieu.

Het nadeel is dat het om grote hoeveelheden gaat en het recycle proces dusdanig veel energie kost dat het uiteindelijk wel veel energie en warmte kost om de metalen goed te kunnen her gebruiken. Een heel goed alternatief, zeker voor de horeca- en evenementenservice is het gebruik maken van biervaten, ook wel bierfusten genoemd. Een bier fust is een grote metalen ton waarin bier wordt bewaard. Een bier fust wordt aangesloten op een tap en wordt veelal gebruik in discotheken en bij festivals. De standaard maten voor een fust zijn 10 liter, 20 liter, 30 liter of 50 liter. Gemiddeld worden er 4 a 5 bierglazen uit 1 liter gehaald die getapt worden vanuit een fust.

Uit een 50 liter fusten kunnen ruim 200 bierglazen gevuld worden. De meest toegankelijke biermerken hebben een bier fust in het assortiment. Ondernemers kunnen vaak niet direct vanuit de fabriek de vaten inkopen. Dit gaat meestal via een tussenstation. Een horeca groothandel of drankenhandel. Een perfecte situatie om zo ook via één groothandel of drankenhandel de bier fusten van verschillende merken te proberen. Zo is er maar één aanspreekpunt nodig om alle bieren, in zowel blik als fusten in te kopen bij dezelfde leverancier. Het geldt niet alleen voor bier maar ook voor overige producten die besteld kunnen worden bij een horeca groothandel.

Denk aan koffie, frisdrank, energie dranken en biertap. Een aantal horeca groothandels biedt als extra service ook catering aan. Catering is het verzorgen van eten, drinken en andere voorzieningen bij een evenement. Zowel kleinschalig als grootschalig worden cateringbedrijven ingehuurd. Denk aan dorspfeesten van dorpen die een paar honderd inwoners tellen maar ook evenementen als Lowlands en Free Festival. Bij deze festivals komen duizenden bezoekers waar goede voorzieningen voor getroffen moeten worden. De meest gedronken drank bij deze evenemtenten is bier, deze worden dan ook in grote aantallen ingekocht. 

 

 

Voor meer info : http://www.horecagoedkoop.nl/bierfust