Spring naar inhoud

Als horeca-eigenaar heeft u nogal wat apparatuur en producten nodig om uw gelegenheid gaande te houden. En wat u nodig heeft, hangt af van het soort horecagelegenheid dat u beheert. U moet denken aan horecakoelkasten, kleding voor uw personeel, warmhoudplaten, magnetrons, dienbladen, flesopeners, servies en bestek, toonbanken, enzovoorts. Het zou echt handig zijn als u al uw horecabenodigdheden aan kon schaffen bij één winkel. Gelukkig is dat geen droom, want horecakoelkasten, horeca-apparatuur en alle andere benodigdheden vindt u online bij Horeca Megastore. Het assortiment is groot, de prijzen zijn laag en het gemak is natuurlijk een enorm voordeel.

Een groot assortiment

Bij Horeca Megastore, dé groothandel die zich specifiek richt op horecaondernemingen, treft u een groot assortiment aan horeca-apparatuur aan. Stel: u bent op zoek naar horecakoelkasten, dan kunt u kiezen uit een aantal soorten, zoals minikoelkasten, displaykoelkasten, standaardkoelkasten, barkoelkasten en flessenkoelkasten. Vervolgens moet u een beslissing maken over het merk, de koeling, de ontdooiing en de klimaatklasse. Er worden horecakoelkasten aangeboden in allerlei prijsklassen en van zowel A- als B-merken. U vindt vast een geschikt apparaat dat past binnen uw budget en uw behoeften.

Bestel alles en ontvang het snel

Als u online op zoek gaat naar uw horeca-apparatuur en andere benodigdheden, dan is het dus zeker de moeite waard om Horeca Megastore als aanbieder uit te kiezen. Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, worden al uw producten snel bij u afgeleverd. U hoeft niet bang te zijn over het tekort aan persoonlijk contact, want er is een klantenservice die u kunt bellen en waar u specialistisch advies krijgt over de producten die worden aangeboden. Bespaar uzelf een rit in de auto, een rij bij de kassa en hoge parkeerkosten, want bij deze webshop bestelt u alles wat u nodig heeft op een tijdstip dat u het best uitkomt. Zo eenvoudig is het!

Bij Hijswinkel.nl kunt u de beste treklieren en andere producten voor uw hijskraan vinden voor een goede prijs. Deze webshop is speciaal ontwikkeld voor mensen in de bouw die zelf van hun baas hun materialen moeten bepalen. Via onze site proberen wij u het beste advies te geven bij elk soort product en in welke situatie dan ook. Wij zijn er niet alleen voor de werknemers voor de bouw maar natuurlijk ook voor de freelancers en ondernemers tussen ons die zulke materialen moeten aanschaffen en misschien niet alle kennis en expertise hebben.

Verschillende soorten treklieren te koop

Het assortiment van Hijswinkel.nl biedt verschillende soorten treklieren aan voor uw machines. Van elektronisch tot aan handmatige treklieren, u kunt ze bij ons vinden voor een goede prijs. We krijgen vaak de vraag welke treklier het beste werkt voor wat voor soort opdracht. Gelukkig hebben wij een heel team achter Hijswinkel.nl zitten die u graag verder helpen en adviseren. Zij hebben vroeger gewerkt of werken nu nog steeds in de sector en kunnen uit hun ervaring u het passende advies geven. Natuurlijk is het maar een advies en hoeft u deze niet te volgen. Daarnaast hebben we altijd alle voordelen van het product erbij staan, zodat u deze met elkaar kan vergelijken.

Een breed assortiment

Hijswinkel.nl verkoopt nog meer producten in hun assortiment. Bijvoorbeeld hefgereedschappen om uw heftruck of andere machine een handje te helpen, of valbeveiliging zodat u tijdens uw werk zekerheid heeft dat alles beveiligd is en er nooit ongevallen bij uw machines kunnen gebeuren. Wij kunnen u garanderen dat alle producten die wij verkopen gekeurd zijn om mee te mogen werken en altijd van het beste materiaal is gemaakt. Want zonder deze kwaliteit, zou u uw werk minder goed kunnen doen en daar streven wij niet naar. Wij willen uw werk verbeteren.

Contact

Wilt u meer weten over het bedrijf en wat zij voor uw bedrijf kunnen betekenen qua producten? Bekijk dan eens de website van Hijswinkel via www.hijswinkel.nl voor meer informatie over het assortiment en het bedrijf zelf.

Garagezeep is een krachtige middel om op een voorzichtige manier het ergst vuil van uw handen af te krijgen. Van lijm tot verf en van olie tot ander hardnekkig vuil. Kemetyl Professional B.V. heeft in het assortiment precies de garagezeep die u nodig heeft om uw handen weer stralend schoon te krijgen. De verachtende zeep maakt schoon en tast uw huid niet aan. Dankzij de verzachtende werking van het schoonmaakmiddel verzorgt u intensief uw handen en gaat u voor een heerlijke geur. Kom van het heftigste vuil af en maak uzelf weer grondig schoon. Het kan met de producten van Kemetyl Professional B.V.

Zo gebruikt u garagezeep

Garagezeep is eenvoudig te gebruiken. Wanneer u het eenmaal geprobeerd heeft, wilt u niet meer zonder. U brengt de zeep aan op droge handen, waarna u uw handen licht bevochtigt en kort inwrijft. Vervolgens was u uw handen grondig en spoelt ze vervolgens af. Droog ze af en u zult merken dat zelfs het hardnekkigste vuil verdwenen is. Verlaat de werkplaats met schone handen en betrap uzelf nooit meer op vuil onder uw nagels. Verzorg op een prettige en hardnekkige manier uw handen en kies voor garagezeep van Kemetyl Professional B.V.

Bestel uw garagezeep eenvoudig online

Heeft u in de webshop van Kemetyl Professional B.V. de garagezeep gevonden die u nodig heeft? Dan weet u zeker dat u voor perfectie en hygiëne kiest. Log in op de website van de zeepspecialist en bestel eenvoudig de producten die u nodig heeft. Schaf het aantal liter aan dat u nodig heeft in uw bedrijf en zorg dat extreem vieze handen binnen uw zaak verdwijnen. Zorg extra goed voor uw handen met behulp van heerlijk ruikende garagezeep. Kies voor handen die tot in de poriën gereinigd worden en los zelfs het hardnekkigste vuil op. Probeer het zelf en ontdek het verschil!

Bieren zijn verkrijgbaar in allerlei soorten verpakkingen. Voor elke onderneming geldt een andere voorkeur. Er wordt niet alleen gekeken naar het financiële plaatje. Steeds meer ondernemers gaan zich richten op het mov, het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ondernemers doen dit om een goed imago te kweken en bijdragen aan een beter milieu. Blikbier is verpakt in blikken van 10 centiliter tot 50 centiliter. Blik kan goed hergebruikt worden en kan gewoon gedeponeerd worden in de afvalbak. De verwerkingsindustrie heeft grote magneten waarmee alle metalen van het "gewone" huisvuil wordt gescheiden. Dit gaat allemaal geautomatiseerd. Blik is dus een prima materiaal om te gebruiken als ondernemer. Hiermee draagt de ondernemer bij aan goed en eerlijk milieu.

Het nadeel is dat het om grote hoeveelheden gaat en het recycle proces dusdanig veel energie kost dat het uiteindelijk wel veel energie en warmte kost om de metalen goed te kunnen her gebruiken. Een heel goed alternatief, zeker voor de horeca- en evenementenservice is het gebruik maken van biervaten, ook wel bierfusten genoemd. Een bier fust is een grote metalen ton waarin bier wordt bewaard. Een bier fust wordt aangesloten op een tap en wordt veelal gebruik in discotheken en bij festivals. De standaard maten voor een fust zijn 10 liter, 20 liter, 30 liter of 50 liter. Gemiddeld worden er 4 a 5 bierglazen uit 1 liter gehaald die getapt worden vanuit een fust.

Uit een 50 liter fusten kunnen ruim 200 bierglazen gevuld worden. De meest toegankelijke biermerken hebben een bier fust in het assortiment. Ondernemers kunnen vaak niet direct vanuit de fabriek de vaten inkopen. Dit gaat meestal via een tussenstation. Een horeca groothandel of drankenhandel. Een perfecte situatie om zo ook via één groothandel of drankenhandel de bier fusten van verschillende merken te proberen. Zo is er maar één aanspreekpunt nodig om alle bieren, in zowel blik als fusten in te kopen bij dezelfde leverancier. Het geldt niet alleen voor bier maar ook voor overige producten die besteld kunnen worden bij een horeca groothandel.

Denk aan koffie, frisdrank, energie dranken en biertap. Een aantal horeca groothandels biedt als extra service ook catering aan. Catering is het verzorgen van eten, drinken en andere voorzieningen bij een evenement. Zowel kleinschalig als grootschalig worden cateringbedrijven ingehuurd. Denk aan dorspfeesten van dorpen die een paar honderd inwoners tellen maar ook evenementen als Lowlands en Free Festival. Bij deze festivals komen duizenden bezoekers waar goede voorzieningen voor getroffen moeten worden. De meest gedronken drank bij deze evenemtenten is bier, deze worden dan ook in grote aantallen ingekocht. 

 

 

Voor meer info : http://www.horecagoedkoop.nl/bierfust