Index Gids
Image default
Gezondheid

Wat is een liquid facelift nou precies?

Zonder al teveel moeite kun je er deze dagen een stuk beter uit kunnen zien. Je hoeft er niet eeuwenlang crèmes voor te smeren of jezelf te laten opereren om er beter uit zien. Het antwoord is veel eenvoudiger namelijk een liquid facelift met injectables. Op het eerste gezicht klinkt het misschien niet heel erg interessant, maar dat is het wel. Een liquid is eigenlijk een facelift, maar zonder de bijkomende operaties, littekens en andere dingen die fout kunnen gaan.

Een liquid facelift is als het ware een facelift alleen dan vloeibaar, zoals de naam het zelf al zegt. Aan de hand van een gesprek met een gespecialiseerde dokter die dit soort behandelingen uitvoert kun je er precies achter komen wat er mogelijk is met jouw gezicht. De liquid facelift prijzen zijn relatief laag als je het gaat vergelijken met dat van een normale facelift. Een normale facelift moet je voor onder het mes en vaak ook in het ziekenhuis. Dit is iets wat veel mensen liever willen vermijden. In dit geval gaat het gezegde ‘wie mooi wil zijn moet pijn leden’ niet helemaal op. Een liquid facelift zal niet zoveel pijn doen als een normale facelift. Bij een liquid facelift wordt er een bepaalde stof in je gezicht gespoten, vaak hyaluronzuur, die ervoor zorgt dat je er weer jonger uit ziet.

Hyaluronzuur is een bepaalde stof in het lichaam die, normaliter zorgt voor het smeren van de gewrichten, maar naarmate je ouders wordt zal de stof ook afnemen in je gezicht waardoor je er ouder uit kan gaan zien. Als het proces al in een veel verder stadium is dan zit de kans er best in dat je niet meer gebruik kan maken van hyaluronzuur. Er zijn gelukkig nog wel andere methodes om ervoor te zorgen dat je er jonger uit kan zien

Voor meer info : http://www.faceland.nl