Spring naar inhoud

Omhoog dat libido

Natuurlijk willen we allemaal een gezond en hoog libido hebben. Als je last hebt van een verlaagd libido ben je hier over het algemeen niet erg gelukkig mee. Gelukkig hoeft dit vandaag de dag niet lang te duren. Meestal krijg je door over geslachts gemeenschap na te denken al meer zin in geslachts gemeenschap. Daarnaast hebben we ook een paar tips om je libido hoger te krijgen..

Voedsel

Eten kan een bepalende factor zijn wanneer het je libido betreft. Jezelf een dieet aanmeten kan daarom al heel veel schelen. Je hoeft echt niet direct je hoeveelheid calorieën per dag te verminderen, let vooral op wat je eet. Ga zeker niet beginnen aan ingewikkelde eetschema’s. Let vooral op wat gezond en wat ongezond is qua voedsel en drinken. Probeer eens om te beginnen met toegevoegde suikers te laten voor wat ze zijn. Suiker geeft je absoluut energie, echter is dit energie die van korte duur is. Wanneer jij de suikers laat staan zul je je binnen een paar dagen al energieker voelen. Hierbij is er een grote kans dat je lust naar geslachtsgemeenschap ook zal stijgen.

Ontloop stress

Stress en zorgen zijn killing voor je libido. Natuurlijk zijn er altijd veel dingen waar je je zorgen over kunt maken. Probeer eens voor jezelf juist de rust op te zoeken. Relativeren is hierbij heel erg van belang en kan je helpen stressfactoren uit de weg te gaan. Met mensen praten over je stress kan ook zeer bevorderlijk werken. Gebruik je vrije tijd ook echt als vrije tijd. Stress is heel ongezond en heeft gewoon een grote invloed op je libido.

Relatie-issues

Negatieve spanningen binnen je relatie hebben over het algemeen geen positief effect op je libido.  Het is vaak niet makkelijk om over de problemen binnen je relatie te spreken maar het is vaak wel de enige manier om de problemen op te lossen. Zorg dat je met elkaar in gesprek blijft om zo op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Zorgt dat de gesprekken altijd opbouwend van aard zijn. Het is niet dat al je problemen uit de weg geruimd moeten worden om weer goede geslachtsgemeenschap te hebben maar zorg wel dat je samen bouwt aan de relatie.

Libidopil

Het is vandaag de dag ook helemaal niet raar om een libidopil te proberen. Er zijn voldoende mannen die dus de libidopil uitproberen om hun libido te verbeteren. Online kan je jezelf goed informeren over libidopillen omdat er genoeg gebruikerservaringen terug te vinden zijn.

Je liefdesleven hoeft dus absoluut niet voorbij te zijn met een verlaagd libido. Ga een aan de gang met de gegeven tips en hoogstwaarschijnlijk zal jouw libido al snel stijgen.

Voor meer info : https://www.libidoforte.com/