Index Gids
Image default
Gezondheid

De beste medicijnen in Europa: wat u moet weten en waar u ze kunt vinden – Indexgids

Je reist nooit naar Europa zonder ziek te worden, zeggen ze tenminste. Hoewel dit misschien overdreven is, blijft het een feit dat we allemaal constant de beste medicijnen nodig hebben die te koop zijn om onze kwalen te genezen of te verlichten en onze gezondheid in het algemeen te ondersteunen. Het vinden van het juiste medicijn in Europa lijkt misschien lastig, maar eigenlijk is het vrij eenvoudig – je hoeft alleen maar te weten welk type medicijn je nodig hebt en waar je het kunt krijgen.

Hoe de juiste apotheek te kiezen?

De beste medicijnen in Europa: wat u moet weten en waar u ze kunt vinden: Als u aan de juiste medicijnen wilt komen, dan is het belangrijk dat u naar de juiste apotheek gaat. De kwaliteiten van producten variëren, dus het is van cruciaal belang dat u alleen bij een vertrouwde en betrouwbare leverancier koopt. Tegenwoordig, met de steeds groeiende populariteit van online winkelen, is het verkrijgen van hoogwaardige medische producten eenvoudiger dan ooit tevoren.

U kunt zich zorgen maken over het kopen van uw recepten in een online winkel, maar u kunt er zeker van zijn dat u hier aan het juiste adres bent. We hebben een uitgebreide lijst van betrouwbare apotheken met klantbeoordelingen samengesteld, zodat u met een gerust hart uw keuze kunt maken!

Waar zijn de apotheken in Europa?

Apotheken zijn overal op het continent te vinden. Ze bevinden zich overal, van buitenwijken tot stadscentra, maar ze zijn meestal geconcentreerd rond ziekenhuizen of medische voorzieningen. Een van de beroemdste apotheken op het continent bevindt zich direct aan de Place de la Concorde in Parijs.
In landen als Griekenland en Portugal zijn apotheken zo gewoon dat je misschien niet eens naar binnen hoeft – velen hebben in plaats daarvan een frisdrankautomaat.

Waar u op moet letten bij het kopen van medicijnen in het buitenland

Houd rekening met de volgende factoren voordat u overgaat.

  • 1) Wat voor soort medicijn is het?
  • 2) Wat houdt het in?
  • 3) Heeft het land of continent voldoende voorraad voor dit geneesmiddel?
  • 4) Is de prijsklasse vergelijkbaar, hoger of lager dan in uw eigen land?
  • 5) Zou u het prettig vinden om de medicatie bij een apotheek te krijgen in plaats van op recept?
  • 6) Wat is voordeliger, medicijnen halen in het buitenland of vooraf thuis?

Hoe kunt u uw medicijnen meenemen op reis?

Verpak uw receptgeneesmiddel in de originele verpakking met uw naam, de datum, de naam van de arts en instructies. U heeft een ondertekende brief van uw arts nodig waarin wordt bevestigd dat u een medische aandoening heeft waarvoor het receptgeneesmiddel nodig is. U hebt ook een originele afgedrukte apotheekbon nodig voor medicijnen die ouder zijn dan 30 dagen of voor het bijvullen van medicijnen die minder dan 30 dagen geleden zijn afgegeven. Zorg ervoor dat je dit allemaal bij je hebt tijdens het reizen.

Hoe mag je medicijnen meenemen naar Oekraïne als dat niet is toegestaan?

Medicijnen die in Oekraïne niet zijn toegestaan, of die momenteel niet in voorraad zijn bij de staatsapotheken, kunnen vaak voor eigen gebruik vanuit het buitenland het land binnen worden gebracht. Dat kan als u een geldig recept voor het geneesmiddel heeft, afgegeven door een arts in het land van herkomst. Sommige Oekraïense douanebeambten zullen reizigers toestaan ​​om voor drie maanden bepaalde medicijnen mee te nemen voor persoonlijk gebruik, als ze in hun eigen land zonder recept verkrijgbaar zijn.

Zoplicon kopen

Zopiclon wordt gebruikt voor de kortdurende behandeling van slapeloosheid en slaapproblemen als gevolg van psychiatrische stoornissen. Net als bij andere hypnotische medicijnen, kan het psychologische of fysieke afhankelijkheid veroorzaken. Alcohol moet worden vermeden tijdens het gebruik van zoplicon, omdat dit het kalmerende effect versterkt. Zopiclon kopen en gebruiken doe je zodat het je slaperig maakt. Bestuur geen auto of bedien geen machines totdat u weet welke invloed dit geneesmiddel op u heeft. Dit medicijn moet worden bewaard bij kamertemperatuur, bij voorkeur lager dan 25°C, in de originele verpakking, uit de buurt van warmte, vocht en licht. Beschermen tegen bevriezing. Houd de container goed gesloten.

Wanneer moet je medisch advies inwinnen voordat je met medicijnen naar het buitenland gaat?

De meeste landen buiten de VS hebben mogelijk minder beperkende voorschriften dan de onze, wat betekent dat hun medicijnen mogelijk niet aan dezelfde normen worden gehouden als de onze voor veiligheid, werkzaamheid en nauwkeurigheid. Houd hier rekening mee als u van plan bent medicijnen op recept mee te nemen of medicijnen zonder recept in het buitenland zoekt.

 

Gerelateerde artikelen

Slimmer, schoner en duurzamer verwarmen

De beste behandeling tegen eczeem

Tips tegen donkere vlekjes