Spring naar inhoud

De scootmobiel is een belangrijk element in het verzorgen van voldoende mobiliteit. Voor mindervaliden is dit de manier om toch op een goede manier aan de maatschappij te kunnen blijven deelnemen. In dat opzicht is het dus ook van belang om er zeker van te zijn dat een goed model wordt gekozen. Dit hoeft niet heel lastig te zijn. Het is vooral belangrijk om er zeker van te zijn dat aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Bijvoorbeeld waar het gaat om het doen van aanpassingen voor de persoonlijke situatie. Dit is een belangrijke factor in het geheel.

De juiste mate van comfort

Wanneer je denkt aan aanpasbare scootmobielen, dan denk je misschien in de eerste plaats aan comfort. Dat betekent dus dat je aan het verstellen van de stoel denkt. Die kan wat meer omhoog of omlaag worden gezet. Dit is een goed voorbeeld van de mogelijkheden. Daarnaast is het fijn wanneer het stuur op de juiste hoogte en afstand kan worden geplaatst. Daarmee zorg je ervoor dat het allemaal een stuk fijner wordt om ermee de weg op te gaan. Alleen al om die reden is het goed wanneer je deze mogelijkheden gewoon hebt als bestuurder.

Veiliger op de weg

Er zijn ook andere dingen die je moet kunnen instellen. In dat opzicht is het bijvoorbeeld fijn wanneer de vering van de scootmobiel aanpasbaar is. Je kijkt dus naar de modellen die Fast & Furious biedt die die mogelijkheid hebben. Wanneer de vering kan worden aangepast maak je niet alleen het rijden comfortabeler, maar je maakt het ook veiliger voor jezelf. Je zit namelijk flink wat stabieler op de weg. Dat komt dus jouw veiligheid, maar ook die van anderen sterk ten goede. Alle reden om dat dus ook als een belangrijke factor in het geheel te beschouwen.

Korter of langer maken

Aanpassen in lengte is één van de zaken waar soms iets te gemakkelijk aan voorbij wordt gegaan. Toch is het goed om te weten wat dit allemaal voor voordelen biedt. Wanneer je de scooter korter maakt in drukke gebieden met veel mensen of veel bebouwing, dan zorg je dat je beter kan manoeuvreren. Wanneer je echter wat meer rechtuit rijdt en daarom dus ook meer aan een stabiele wegligging hebt, dan is het goed om deze juist wat langer te maken. Dan weet je dus ook wat het voordeel van aanpasbaarheid op dit vlak is voor jou.

Net wat gemakkelijker zitten

Ook het zitcomfort is aan te passen. Eerder ging het al over het aanpassen van de stoel en het stuur van de scootmobiel. Echter is ook een andere aanpassing hier van groot belang in. Het gaat dan natuurlijk om het verstellen van de voetenplank. Wie goed met de voeten op de grond zit, zit wat steviger in de stoel. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij stevig remmen. Ook is het beter voor de stabiliteit van het voertuig als geheel. Vooral door de verdeling van het gewicht en dergelijke. Dat zijn belangrijke zaken om mee te nemen hierin.

Werken met de expert

Als het gaat om een scootmobiel die aan te passen is, dan is het natuurlijk slim om alle punten langs te lopen. Dat doe je bijvoorbeeld door er met de expert over te spreken. Dit is ook de reden waarom je dus altijd naar de speciaalzaak gaat. Daar vind je namelijk alles wat je nodig hebt om op een goede manier je mobiliteit flink te verbeteren. Het is dan vaak ook nog eens zo dat je veel hulp kan krijgen met het doen van de aanpassingen e het verzorgen van de instellingen. Kijk hier daarom altijd naar.

 

https://www.baaz.nl/wat-de-automotive-industrie-van-de-scootmobiel-kan-leren

De behandeling van eczeem kan een lang, vervelend en lastige klus zijn, maar uiteindelijk is het natuurlijk wel de moeite waard. We hebben weleens van mensen gehoord die veel lasten hebben van eczeem dat er niets zo vervelend is dan deze vervelende huidziekte en we willen ze dan ook graag geloven. Het lastige van eczeem is namelijk dat het geen constant gegeven is. De jeuk kan op willekeurige momenten opspelen en als je vervolgens gaat krabben wordt het vaak alleen maar erger. Je kan er dus helemaal niks aan doen. We hebben zelfs weleens gehoord van mensen die heel veel last hebben van eczeem en bij wie de behandeling niet helpt, dat ze liever pijn hebben, omdat dit iets is wat eigenlijk constant aanwezig is. Als we het hebben over de behandeling van eczeem, praten we meestal over het weghalen van de symptomen, dus het verwijderen van de jeuk. Het krabben kan namelijk ook voor infecties zorgen, waardoor de eczeem op ten duur namelijk alleen maar erger wordt. Als we eczeem gaan behandelen, focussen wij ons meer op waar het probleem zich precies bevindt en wat je er tegen kan doen. Hoewel er geen hele goede remedie is tegen eczeem, kun je wel een aantal stappen ondernemen om er voor te zorgen dat het niet erger wordt en het op die manier in de hand houdt. Een aantal zaken die je zelf zou kunnen doen om de behandeling van eczeem in toom te houden en ervoor te zorgen dat je de behandeling zelf kunt doen kun je vinden bij ons op de website. We leggen je hier graag uit wat je precies kunt doen tegen eczeem, wat de beste behandeling is tegen eczeem en nog veel meer tips. Wij helpen je graag bij de behandeling van eczeem en beloven dat je er vanaf komt!Voor meer info :

Het is belangrijk om uw dagelijkse handelingen zelfstandig uit te voeren wanneer u zelfstandig thuis woont. Hier is soms extra hulp bij nodig. Deze hulp hoeft niet altijd vanuit andere mensen te komen, een zorghulp of bijvoorbeeld familie inschakelen is niet altijd nodig. Ook tal van hulpmiddelen voor ouderen kunnen u hierbij helpen. Dit kan u net even dat stukje zelfstandigheid teruggeven. Ook kan het onvoorziene ongelukken voorkomen.

De voordelen van hulpmiddelen ouderen

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen. Hierdoor zijn er de laatste jaren meer technische ontwikkelingen plaats. Zo komen zijn er steeds meer hulpmiddelen voor ouderen. Dit alles om het gemak, comfort en de veiligheid voor ouderen te vergroten. Met een aantal hulpmiddelen kunnen deze mensen vaak al een stuk beter uit de voeten. Waardoor ouderen minder snel de stap hoeven te maken naar een aangepaste woning. Veiligheid in huis is heel belangrijk. Het gebruik maken van hulpmiddelen zorgt u ervoor u veiliger thuis kunt wonen. Want sommige ouderen voelen zich niet meer veilig in huis. Dit is natuurlijk geen fijn gevoel. Door gebruik te maken van hulpmiddelen kunnen ongelukken voorkomen worden. Dit kan vaak al met een paar kleine aanpassingen. Daarnaast zorgen hulpmiddelen ervoor dat de dagelijkse handelingen minder tijd en energie kosten. Dit maakt de kans op ongelukken een stuk kleiner. Zo zijn er bijvoorbeeld hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen voor in de keuken en hulpmiddelen ouderen.

Ouderen hulpmiddelen voor in de keuken

Wanneer u op zoek bent naar hulpmiddelen voor ouderen in de keuken, kunt u kiezen uit tal van mogelijkheden. Krijg u steeds meer moeite met de dagelijkse handelingen zoals eten en drinken? Dit is natuurlijk niet fijn. Vaak hebben ouderen het meest moeite met het eten op zijn plek houden. Bij dit probleem kan een antislipmat handig zijn. Hierdoor blijft het bord op zijn plek zonder dat het verschuift. Heeft u last van trillende handen? Een bord met opstaande rand kan dan een uitkomst bieden. Hierdoor kan uw bestek tegen de rand aangeduwd worden zodat het eten er gemakkelijk opgeschoven kan worden. Heeft u moeite om snel te eten? Dan is een warmhoudbord iets voor u. Want een warmhoudbord zorgt ervoor dat het langer warm blijft. Heeft u moeite met drinken? Dan zijn er tal van mogelijkheden. Zo zijn er bekers met rietjes zodat u niet meer hoeft te knoeien. U kunt uit verschillende hulpmiddelen voor in de keuken kiezen. Voor elk probleem is er wel een hulpmiddel om u te helpen.

Zorg voor voldoende beweging

Langdurig stilzitten is voor ouderen niet goed. Probeer daarom stilzitten te voorkomen. Voor ouderen is een beetje beweging per dag niet voldoende. Daarom is het belangrijk dat u ook intensief uw spieren traint. Zo blijven uw spieren sterk. Dit kunt u doen door twee keer per week intensief uw spieren te trainen. Zo behoudt en verbetert zowel kracht als coördinatie. Dit is belangrijk voor de beenspieren en is goed voor uw balans. Hierdoor zal u minder moeite ervaren met opstaan en lopen. Een misverstand onder ouderen is dat sporten voor hun geen zin heeft. Maar onderzoek bewijst het tegendeel. Want sporten is voor ouderen net zo effectief als voor jongeren. Blijf dus in beweging. Heeft u geen ervaring met sporten en zou u hier graag goede begeleiding in willen? Dan kunt u het beste een sportschool in de buurt zoeken. Zo kunt u onder deskundige begeleiding gaan sporten. Wil u liever thuis sporten? Denk dan eens aan een fietstrainers of gymnastiek banden. Natuurlijk kan een stevige wandeling buiten geen kwaad!

Met hulpmiddelen kunnen ongelukken voorkomen worden. Zie daarom een hulpmiddel niet als een achteruitgang. Kies voor een hulpmiddel waar u echt baat bij heeft. Of u nu kiest voor hulpmiddelen bij het aankleden, hulpmiddelen ouderen, hulpmiddelen voor slechtzienden, hulpmiddelen voor in de keuken of een andere hulpmiddelen. De hulpmiddelen zorgen voor comfort, veiligheid en zelfstandigheid.

Voor meer info : https://hetohc.nl/

Een winterdepressie, ook wel eens een winterblues of winterdip genoemd, kan veel mensen overvallen in de sombere wintermaanden. Doordat de dagen kort zijn en we weinig zonlicht zien, raakt ons lichaam uit balans. Daglicht zorgt ervoor dat we wakker en actief zijn en een gebrek eraan kan ervoor zorgen dat we ons vermoeid en somber gaan voelen. Dat zijn dan ook de symptomen van een winterdepressie: vermoeidheid, een somber of neergeslagen gevoel en merkbaar minder actief zijn. 

Aangenaam is dat natuurlijk niet te noemen. Bovendien is het ook niet vreemd dat er in de winter meer ziekteverzuim is te merken dan in de zomer. Daarom geven we je hier enkele tips mee om een winterdepressie te voorkomen en je goed in je vel te blijven voelen.

  1. Ga vaak naar buiten

Een probleem in de winter is dat mensen minder zin hebben om buiten te gaan, maar het net des te meer nodig hebben. Probeer elke dag minstens een kwartiertje buiten te zijn om het lichaam in contact te brengen met daglicht. Ook zal de buitenlucht je wakker maken. 

  1. Beweeg voldoende

Sporten en bewegen is de oplossing voor een heleboel problemen, en dus ook tegen een winterdepressie. Door te gaan sporten krijg je licht en gezonde lucht binnen, zal je je actiever voelen en maak je meer endorfine aan, het gelukshormoon dat ervoor zorgt dat je je goed voelt. Bovendien sport je de feestmaaltijden en hapjes er weer af. Enkel voordelen dus!

  1. Licht, licht en nog eens licht

Gebrek aan daglicht is de voornaamste reden voor het ontwikkelen van een winterdepressie. In de zomer en de lente krijgt ons lichaam dagelijks een lichtintensiteit van gemiddeld tussen 50 000 en 100 000 lux binnen, maar in de winter daalt dat gemiddelde tot 1000 lux. Dat is voor het lichaam een enorm verschil. Een daglichtlamp kan je helpen om dat verschil te compenseren. 

Voor meer info : https://shopvoorgezondheid.nl

Hoewel het met deze temperaturen gewenst is om een lekker winter laagje te hebben, willen veel mensen er vanaf. De maand december is aangebroken en dat betekent dat we weer de hele maand onszelf volstoppen met allerlei lekkernijen. Pepernoten, marsepein, oliebollen en chocolade in verschillende soorten en maten. Veel mensen bouwen hierdoor wat extra kilootjes op die ze helemaal niet willen. Op dit moment komen de goede voornemens ook weer om de hoek kijken en besluit iedereen om weer fanatiek te gaan sporten. Helaas is dit voor sommige mensen te laat en hebben ze een extra steuntje in de rug nodig om het gewenste lichaam te verwezenlijken.

Om de eerste stap te zetten kan ik het aanraden om liposuctie toe te passen. Voor de mensen die niet weten wat dit is: hierbij wordt overtollig vet uit een bepaald deel van het lichaam verwijderd. Er wordt een minuscuul sneetje gemaakt op de gewenste plek en het vet wordt met behulp van een slangetje verwijderd. Dit geeft een heleboel mogelijkheden voor mensen die het lastig vinden om er de eerste stap te zetten. Het zorgt er namelijk voor dat je in één klap redelijk veel gewicht verliest en het opgang komen gaat dus makkelijker. Het lopen op een loopband kan een stuk makkelijker worden als je bijvoorbeeld liposuctie benen ondergaat. 

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je leefstijl wel aanpast. Je kan niet je vet weg laten halen en vervolgens op de bank gaan zitten weer vier broodjes hamburger naar binnen werken. Zo’n ingreep is redelijk ingrijpend en je moet dus echt bereid zijn om je gewoontes te veranderen. Gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging zorgen ervoor dat deze ingreep niet voor niets is. Het zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen op de lange termijn en dit is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

Voor meer info : http://faceland.nl/

Natuurlijk willen we allemaal een gezond en hoog libido hebben. Als je last hebt van een verlaagd libido ben je hier over het algemeen niet erg gelukkig mee. Gelukkig hoeft dit vandaag de dag niet lang te duren. Meestal krijg je door over geslachts gemeenschap na te denken al meer zin in geslachts gemeenschap. Daarnaast hebben we ook een paar tips om je libido hoger te krijgen..

Voedsel

Eten kan een bepalende factor zijn wanneer het je libido betreft. Jezelf een dieet aanmeten kan daarom al heel veel schelen. Je hoeft echt niet direct je hoeveelheid calorieën per dag te verminderen, let vooral op wat je eet. Ga zeker niet beginnen aan ingewikkelde eetschema’s. Let vooral op wat gezond en wat ongezond is qua voedsel en drinken. Probeer eens om te beginnen met toegevoegde suikers te laten voor wat ze zijn. Suiker geeft je absoluut energie, echter is dit energie die van korte duur is. Wanneer jij de suikers laat staan zul je je binnen een paar dagen al energieker voelen. Hierbij is er een grote kans dat je lust naar geslachtsgemeenschap ook zal stijgen.

Ontloop stress

Stress en zorgen zijn killing voor je libido. Natuurlijk zijn er altijd veel dingen waar je je zorgen over kunt maken. Probeer eens voor jezelf juist de rust op te zoeken. Relativeren is hierbij heel erg van belang en kan je helpen stressfactoren uit de weg te gaan. Met mensen praten over je stress kan ook zeer bevorderlijk werken. Gebruik je vrije tijd ook echt als vrije tijd. Stress is heel ongezond en heeft gewoon een grote invloed op je libido.

Relatie-issues

Negatieve spanningen binnen je relatie hebben over het algemeen geen positief effect op je libido.  Het is vaak niet makkelijk om over de problemen binnen je relatie te spreken maar het is vaak wel de enige manier om de problemen op te lossen. Zorg dat je met elkaar in gesprek blijft om zo op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Zorgt dat de gesprekken altijd opbouwend van aard zijn. Het is niet dat al je problemen uit de weg geruimd moeten worden om weer goede geslachtsgemeenschap te hebben maar zorg wel dat je samen bouwt aan de relatie.

Libidopil

Het is vandaag de dag ook helemaal niet raar om een libidopil te proberen. Er zijn voldoende mannen die dus de libidopil uitproberen om hun libido te verbeteren. Online kan je jezelf goed informeren over libidopillen omdat er genoeg gebruikerservaringen terug te vinden zijn.

Je liefdesleven hoeft dus absoluut niet voorbij te zijn met een verlaagd libido. Ga een aan de gang met de gegeven tips en hoogstwaarschijnlijk zal jouw libido al snel stijgen.

Voor meer info : https://www.libidoforte.com/

Niemand wil het maar het komt helaas wel eens voor, je mist een tand of kies. Vandaag de dag kunnen dat soort problemen gelukkig opgelost worden. Wat bijvoorbeeld een oplossing kan zijn is een implantaat tand of bijvoorbeeld een implantaat kies. Zo’n implantaat plaatsen ze in het kaakbot van een persoon. De implantaten zijn kunstmatige, en meestal van titanium geproduceerde substituten van een tandwortel. Dit is dus ideaal wanneer jij een kies of tand hebt verloren bij een ongeluk of wanneer deze verwijderd moest worden.

 

Er zijn dus heel veel verschillende soorten implantaten voor losse tanden en kiezen, daarnaast is er natuurlijk ook nog het kunstgebit. Het is voor iedereen mogelijk om er een te krijgen wanneer nodig. Wanneer deze kunstmatige wortel geplaatst is moet er enkele maanden gewacht worden tot er ook daadwerkelijk een kroon geplaatst kan worden. Dit is omdat de implantaat eerst moet vastgroeien in de mond. Het is uiteraard vervelend om enkele maanden te moeten wachten op de kroon. Daarom is het mogelijk om het open gat met een vervangend plaatje tijdelijk af te schermen.

 

Een implantaat produceren vergt wel enkele voorbereiding. De tandarts of andere specialist zal beoordelen of u in aanmerking komt. Het is soms nodig om bijvoorbeeld een 3D scan te laten maken van uw mond om te kijken of het mogelijk is. Niet iedere mond is hetzelfde natuurlijk.

 

Wanneer het mogelijk is zal de tandarts of specialist verdere consulten met u hebben om te bespreken wat er allemaal zal gaan gebeuren. Verdere inhoudelijke details over behandeling en nazorg zullen doorgenomen worden. De wond zal namelijk gehecht worden na de operatie om het nabloeden zo veel mogelijk te stoppen. Deze hechtingen zullen zelfstandig verdwijnen na ongeveer twee weken.

 

Uiteraard heeft een implantaat nazorg nodig. Dit vergt gelukkig niet heel veel zorg. De implantaten dienen hetzelfde verzorgd te worden als uw eigen tanden. Tweemaals per dag poetsen, flossen en spoelen.

 

Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl/

Ben je nog op zoek naar een cadeautje voor bijvoorbeeld Moederdag of voor een verjaardag, dan is het een idee om milde Marseille zeep te kopen in de online winkel van Olijverie. Of wil je die ene collega bedanken voor zijn hulp? Een geschikt cadeau vinden is niet altijd makkelijk. Wanneer je nog cadeautips nodig heeft, dan moet je zeker eens kijken in de webshop van Olijverie. Hier vind je een zeer ruim assortiment aan verzorgingsproducten en leuke accessoires. Bestel hier bijvoorbeeld Aleppo zeep of je kunt hier Marseille zeep kopen via de online winkel. Olijverie biedt een gratis inpakservice aan. Heel handig natuurlijk!

Aleppo zeep of Marseille zeep kopen: online keuze uit een zeer ruim assortiment

Met Aleppo zeep voor de gevoelige huid kan je je hele lichaam reinigen. Maar naast dit merk vind je nog vele andere merken in het assortiment van Olijverie. zeep of Marseille zeep kopen doe je natuurlijk online! In de webshop vind je namelijk gegarandeerd jouw favoriete geur. Wat denk je van rustgevende lavendel of verkwikkende orange blossom? Of ga terug in de tijd met de zeep van grand-mère of ga voor natuurlijk olive laurel. Wist je dat je ook kunt kiezen tussen harde zeep en vloeibare zeep? Waar je ook de voorkeur aangeeft, jouw favoriete Aleppo zeep of Marseille zeep kun je het best kopen bij een online specialist.

Aleppo zeep of Marseille zeep kopen bij online specialist

Je koopt je favoriete zeep van het merk Aleppo of Marseille gemakkelijk online bij de specialist op het gebied van zeep. Voor het kopen van jouw favoriete zeep hoef je tegenwoordig niet meer naar de winkel. Deze kun je namelijk bestellen bij Olijverie. In de webshop van deze onderneming vind je een groot assortiment aan natuurlijke verzorgingsproducten die gemaakt zijn op basis van olijfolie en daardoor zijn deze producten geschikt voor zowel de normale als de zeer gevoelige huid. Door Aleppo zeep of Marseille zeep te kopen bij een online specialist kun je jouw huid reinigen zonder deze te beschadigen en uit te drogen.

Voor meer info :

Als u moet worden behandeld door een fysio van FysioProfit, zal de behandeling altijd eerst starten met een gesprek. Dit oriënterende gesprek vormt de basis voor uw verdere behandeling. Er worden enkele vragen gesteld die u gaat beantwoorden en aan de hand daarvan wordt er een behandeldossier aangemaakt. Dit eerste gesprek zal bij elkaar ongeveer een half uurtje duren. Bij uw tweede afspraak kunt u direct aan de slag, hierbij wordt aan de hand van uw klachten voorvloeiend uit uw eerste afspraak aan de slag gegaan. FysioProfit is voor de regio Waalwijk en Oosterhout ideaal om opnieuw te revalideren, hier wordt u door een goed traject begeleid en voelt u vanaf uw eerste afspraak al onze goede en persoonlijke begeleiding.

Fysio in regio Oosterhout en Waalwijk met de benodigde certificatie

Het KNGF is het Nederlandse kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten. Ook alle fysiotherapeuten die werkzaam zijn bij FysioProfit zijn ingeschreven in dit register. Daarnaast is de praktijk van FysioProfit gecertificeerd volgens het HKZ. Verder bent u altijd verzekerd van het feit dat u geholpen wordt met uw behandeling. Collega’s van de praktijk Fysioprofit nemen elkaars patiënten over bij bijvoorbeeld vakantie of ziekteverzuim. Wanneer een medewerker van de praktijk voor langere tijd uit de roulatie is, kan er eventueel ook gevraagd worden aan een fysiotherapeut uit een andere fysio in de regio Oosterhout en Waalwijk om de honneurs waar te nemen.

Fysio in de regio Waalwijk en Oosterhout voor fysiotherapie

Een fysio in Oosterhout is meer dan alleen iemand die uw klachten vermindert. Het is een soort coach die u lichamelijke doelen laat bereiken. Samen met een van de fysiotherapeuten van FysioProfit worden eerst uw lichamelijke problemen in kaart gebracht. Daarna wordt er een behandelplan gemaakt, hierin wordt een prognose gemaakt hoelang en hoeveel behandelingen u nodig heeft. Voor de regio Oosterhout en Waalwijk kunt u voor de fysio altijd terecht bij de persoonlijke en actieve begeleiding van FysioProfit. Aan het einde van uw behandelperiode volgt er een evaluatie met de fysiotherapeut, er wordt een enquête ingevuld en u kunt uw ervaringen hierdoor delen met de praktijk.

Voor meer info :

Heeft u klachten aan het houdings- en bewegingsapparaat? Dan kunt u langsgaan bij een fysiotherapeut. Er zijn genoeg mensen die niet goed weten wanneer ze naar de fysiotherapeut moeten. Vaak gaan mensen eerst naar de dokter, terwijl de fysiotherapeut ze vaak beter kan helpen. Iedereen die klachten heeft aan het houdings- en bewegingsapparaat kan terecht bij de fysiotherapeut. Bij bijvoorbeeld pijn in de gewrichten, krachtsvermindering, conditieverlies of sportblessures kan men hier terecht. Ook voor manuele therapie in Leiden kan ment terecht bij de fysiotherapeut, om  beperkingen in de gewrichten te verhelpen. Daarnaast kan men er ook terecht voor revalidatie, bijvoorbeeld voor heupoperatie herstel. Er wordt altijd gewerkt met een persoonlijke aanpak zodat de cliënten snel weer de oude zijn.

Heupoperatie herstel bij een fysiotherapeut die HKZ gecertificeerd is

Als u net een heupoperatie heeft ondergaan en u moet naar een fysiotherapeut voor herstel, is het prettig wanneer u persoonlijke fysiotherapie ontvangt. Geheel afgestemd op uw wensen. Dit wordt vaak voorgeschreven door de arts in het ziekenhuis. Het is een snelle en effectieve manier om het herstel na een heupoperatie te verbeteren. Maar dan is het wel verstandig om naar een fysiotherapeut te gaan die HKZ gecertificeerd is. En fysiotherapeut die HKZ gecertificeerd is heeft de zaken intern goed op orde, stelt de klant centraal, kan betrouwbare resultaten presenteren en werkt voortdurend aan de verbetering van de dienstverlening. Zo kunt u in ook terecht voor manuele therapie in Leiden, daar vindt u ook een fysiotherapeut die HKZ gecertificeerd is.

Sportcheck en manuele therapie bij de fysiotherapeut in Leiden

Bij een manueel therapeut kunt u terecht voor diverse klachten. Deze gespecialiseerde fysiotherapeut voert manuele therapie uit in Leiden, wat u bijvoorbeeld kan helpen bij heupoperatie herstel. Het is ook algemeen bekend dat men voor sportblessures naar de fysiotherapeut kan. Maar voorkomen is natuurlijk beter dan genezen. Daarom kunt u hier ook terecht voor een sportcheck waar onderzocht wordt of u fit genoeg bent. Voor mensen die blessuregevoelig zijn of wellicht al licht geblesseerd zijn, is dit een erg nuttig onderzoek. Dit onderzoek wordt gestart met een intake waarna een screening en een onderzoek van de gewrichten plaatsvindt. Daarna wordt een trainingsschema opgesteld en kan er onder begeleiding van een trainer of fysiotherapeut, maar ook zelfstanding getraind worden.

Voor meer info :

Kinderen hebben ook verschillende stoffen nodig. Denk bijvoorbeeld aan diverse vitamines. Krill Olie van Nutrisan is goed voor een beter opname van omega-3 vetzuren. Ook voor kinderen is dit belangrijk. Daarom bestaat er ook Krill Olie Kids van Nutrisan. Het bevat een gezonde portie omega-3 vetzuren uit hoogwaardige visolie en krill olie voor kinderen. Het is daarnaast aangevuld met vitamine D3 en koudgeperste bernagieolie. Ook vitamine D3 is erg belangrijk voor kinderen; het ondersteunt namelijk de normale botontwikkeling. Deze Krill Olie bestaat uit oliën van de hoogst mogelijke zuiverheid en is van beproefde kwaliteit. Het is gemakkelijk verkrijgbaar bij de specialist in voedingssupplementen, net als CurcuPhyt Nutrisan.

CurcuPhyt Nutrisan: voor soepele gewrichten

Soepele gewrichten. Daar is niet iedereen mee gezegend. CurcuPhyt Nutrisan is een curcuminoïdenfytosoom en draagt bij aan het behoud van soepele gewrichten. Daarnaast verhoogt het ook de weerstand en ondersteunt het de inwendige reiniging van het lichaam. CurcuPhyt Nutrisan is een zeer stabiel curcuminepreparaat en is fysiologisch werkzaam in een lage dosering. Daarom kan men het met een gerust gevoel gebruiken. Het zorgt voor een optimale biologische beschikbaarheid van curcumine door de koppeling aan fosfatidylocholine uit soja via het gepatenteerde fytosoomproces. Het is van een beproefde kwaliteit en het zijn volledig vegetarische capsules. Het is gemakkelijk te kopen bij de specialist in voedingssupplementen, net als Krill Olie van Nutrisan.

Krill Olie van Nutrisan tegenover visolie

Veel mensen nemen visolie. Maar heeft u ook wel eens gehoord van Krill Olie? Krill Olie van Nutrisan en visolie zijn erg vergelijkbaar. Er zijn veel overeenkomsten, zoals dat beide oliën drager zijn van EPA en DHA. Echter zijn er ook een aantal verschillen. Zo worden de vetzuren uit Krill Olie gekoppeld aan fosfolipiden, terwijl de vetzuren uit visolie gekoppeld triglyceriden of ethylesters. Daarnaast heeft de omega-3 uit visolie de neiging om zich bovenin de maag op te stapelen. Dit leidt indigestie en een visachtige nasmaak. Krill Olie daarentegen wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor het geen reflux veroorzaakt. Het verteert ook gemakkelijk en mengt zich direct.

Voor meer info :

Welke voetproblemen u ook heeft. De medisch pedicure in Amsterdam kan ze verhelpen. Zowel voor dames als voor heren heeft Cees Tak te Amsterdam een uitgebreide collectie speciaalschoenen. Cees Tak staat bekend als een voetverzorgingscentrum voor medisch pedicure en podologie, maar is ook dé speciaalschoenenspecialist in de omgeving van Amsterdam. Speciaalschoenen worden vaak gezien als schoenen die niet modieus zijn, wat jammer is. Bij Cees Tak vindt u namelijk wél schoenen die van deze tijd zijn. Zowel voor dames als voor heren hebben wij schoenen van diverse merken in onze uitgebreide collectie. Iedere klant zal een schoen vinden die goed zit én staat. Desgewenst kunnen wij de schoen aanpassen, indien u bijvoorbeeld een naad voelt.

Medisch pedicure en podologie Amsterdam: behandeling op maat

Ieder lichaam en iedere voet is anders en daarom vraagt ieder voetprobleem ook om een andere behandeling. Wanneer u bij voetverzorgingscentrum Cees Tak te Amsterdam langskomt met een voetprobleem, dan onderzoeken onze specialisten, experts op het gebied van medisch pedicure en podologie, wat het specifieke probleem is. Onze podologiespecialisten kijken in het bijzonder naar de stand van uw voeten en lichaam om het probleem vast te stellen. Aan de hand van de uitkomsten van het onderzoek wordt er een behandeling voorgesteld. Wij kunnen u verzekeren dat dit een behandeling op maat is, waarbij de juiste zorg en aandacht aan uw voeten besteed wordt.  

Medisch pedicure en podologie Amsterdam: comfortabele speciaalschoenen

Bij Voetverzorgingscentrum Cees Tak te Amsterdam kunt u enerzijds terecht voor een medisch pedicure en podologie, anderzijds treft u in onze winkel ook comfortabele speciaalschoenen aan. Deze schoenen bieden veel comfort en ondersteuning aan uw voeten, waardoor u lange afstanden gemakkelijk kunt afleggen. Onze schoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en ook wijdtes. Mensen met brede of juist smalle voeten kunnen hier terecht voor een perfect passende schoen. Onze schoenen zijn overigens ook geschikt om een (steun)zool in te leggen, waardoor uw schoenen nog meer ondersteuning aan uw voeten kunnen bieden. Kom gerust eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen in onze collectie. Wij ontvangen u graag met een kopje koffie.

Voor meer info : https://www.ceestak.nl/

Iedereen heeft een zorgverzekering die bij hem of haar past. Op deze manier krijgt iedereen die zorg die hij nodig heeft. Bij een zorgverzekering is er vaak keuze tussen de hoogte van het eigen risico. Iedereen wil zo goedkoop mogelijk uit zijn, met de beste zorg. Hoe zorg je voor een goede hoogte van je eigen risico, en zo een zo laag mogelijke premie?

Wat is eigen risico?
Het is heel simpel: een hoog eigen risico zorgt voor een lage premie en een hoge premie zorgt voor een laag eigen risico. Het eigen risico is het geld dat je betaalt voor zorg voordat het door de zorgverzekering vergoedt wordt. Eigen risico bestaat ook bij andere verzekering, en is een preventieve maatregel om misbruik van de verzekering te voorkomen. Doordat men eerst zelf een bedrag moet betalen voor zorg, zullen ze voorzichtiger zijn. 

Verplicht eigen risico
Veel zorgverzekeraars hebben een verplicht eigen risico. Dit is een bedrag dat u minimaal aan eigen risico moet hebben. Dit voorkomt misbruik van de verzekering. Er bestaat ook een vrijwillig eigen risico, dat wil zeggen dat u ervoor kunt kiezen uw eigen risico hoger te maken, waardoor uw maandelijkse premie lager wordt. 

De ideale hoogte van het eigen risico
Er is geen ideale hoogte van het eigen risico die voor iedereen geldt. Het is helemaal afhankelijk van de persoon. Wanneer u weet dat u gezond bent, nooit ziek bent en eigenlijk nooit naar de dokter gaat, kunt u een hoog eigen risico instellen. Dit zorgt ervoor dat uw maandelijkse premie laag is. Als u dan niet gebruik maakt van de zorg heeft u dus eigenlijk het geld uitgespaard. Maar wanneer u weet dat u vaak ziek bent, of graag heel goed verzekerd wil zijn omdat u bijvoorbeeld een gevaarlijke sport doet, kunt u voor een laag eigen risico kiezen. Uw maandelijkse premie is dan wel hoger, maar wanneer u zorg nodig heeft hoeft u niet zelf veel te betalen.

Bent u op zoek naar een zorgverzekering? Gebruik een zorgvergelijker op bijvoorbeeld www.overstappen.nl

Voor meer info : http://www.goedkopezorgverzekering.nl/

Van de vitaminen die we dagelijks binnen moeten krijgen is vitamine D het lastigst te verkrijgen. Daarom een korte ode aan de vitamine. Wat doet hij precies, hoe krijg je hem binnen en hoe krijg je voldoende binnen zijn vragen die in dit artikel beantwoord worden.

Vitamine D staat ook wel bekend onder zijn bijnaam: de zonnevitamine. Deze bijnaam heeft hij verdient omdat de voornaamste bron van de vitamine Uv-straling is die op onze huid schijnt. Dit is dus een van de weinige vitamines die vooral door ons eigen lichaam wordt aangemaakt. Hoe donkerder de huid hoe lastiger het is om de vitamine aan te maken. Dit voorkomt om in zomertijd of op vakantie een overdosis aan de vitamine binnen krijgen. Wie veel binnen zit en met name in donkere wintertijden dan loopt men de kans om een flink tekort aan de stof op te bouwen. Wel kunnen we de stof ook uit onze voeding halen, maar deze is slechts in beperkte mate beschikbaar. De stof komt voor in vlees, melk en andere dierlijke producten.

Vitamine D is essentieel voor ons lichaam, we kunnen niet zonder, maar wat doet het precies? De meest voorname functie van vitamine D is de opname van calcium uit onze voeding. Het zet calcium om waardoor botten op zwakke plekken gemakkelijk versterkt worden. Zo breek je dus minder snel botten. Dit zelfde doet hij ook voor onze spieren. Naast onze botten verzorgt de vitamine ook een belangrijke functie in onze hersenen. Meerdere studies hebben een verband tussen een tekort aan de vitamine en een cognitieve achteruitgang aangetoond. Een vitamine D tekort zorgt voor een verlaging van ons serotonine gehalte, een stof die er voor zorgt dat je honger hebt, je gelukkig voelt en je nachtrust regelt. Een verlaagde waarde van serotonine heeft een bewezen invloed op depressies. Kijk voor meer informatie op topvitamins.nl

Voor meer info : https://www.topvitamins.nl/vitaminen/vitamine-d

Tips tegen donkere vlekjes

Zeker als je opzoek bent naar een methode om de donkere vlekjes op de huid minder zichtbaar te maken wordt je dood gegooid met tips en adviezen. Wij hebben van alle tips en adviezen een selectie gemaakt die zeker een voordeel voor u kunnen hebben.

Met de onderstaande methodes kunt u op een natuurlijke manier donkere vlekjes op de huid verminderen:

Tips tegen donkere vlekjes:
1. Je dient elke dag minimaal 2 liter water te drinken. Op deze manier kunnen donkere vlekjes mogelijk iets lichter worden.
2. Je kunt met Citroensap op de huid de pigmentvlekjes na enkele weken langzaam steeds iets lichter krijgen.
3. Door het gebruik van een SPF crème zorg je ervoor dat de donkere vlekjes niet meer verder donkerder kleuren.
4. Door het gebruik van Skinlight Pigmentvlekken crème kun je in ongeveer 3 a 5 weken alle soorten pigmentvlekken verminderen, wel is het advies om tip 3 ook sowieso te gebruiken als je Skinlight crème hanteert.

De Tips tegen donkere vlekjes samengevat: Ben je opzoek naar verdere hulp om jou vlekjes op de huid minder zichtbaar te maken. Dan zijn er allerlei methodes. Je kunt ook kiezen voor verhullende make-up, foundation en natuurlijk de whitening crème die snel aan populariteit wint.

Tips tegen donkere vlekjes

Voor meer info : http://www.skinlight.nl/tips-tegen-donkere-vlekjes-het-gezicht/

In dit artikel gaan we je zoveel mogelijk bijbrengen over het gebruik van vitamines door topsporters zodat jij een optimaal resultaat kan verkrijgen.  Vitamines en sporten is onlosmakelijk met elkaar  verbonden, want vitamines en mineralen zijn van essentieel belang, wel is het van groot belang dat je eerst en vooral gevarieerd eet elke dag en daarboven op kan je je arts raadploegen of je eventuele extra natuurlijke supplementen moet innemen zodat alles perfect op pijl blijft.  

 De eerste tip die wij jou willen meegeven is  dat  een gevarieerde voeding samen moet gaan met genoeg sporten. Zorg er dus voor dat je minstens 5 dagen in de week een half uurtje aan een bepaalde sport doet.  Je krijgt veel vitamines binnen door te eten maar je moet deze natuurlijk ook verbranden. 

Let ook op dat je zeker niet te veel vitamines inneemt, denk niet gelijk: hoe meer vitamines ik inneem, zoveel te beter zal mijn sport resultaat zijn.  Neen, bij een teveel aan bepaalde vitamines gaan je sportprestaties terug achteruit.  Raadpleeg dus eerst je arts zodat je  weet welke vitamines jij nodig hebt.

 De 3de tip is van redelijk groot belang, zorg ervoor dat je zeker genoeg vitamine D aanwezig hebt in je lichaam.  Vitamine heeft een grote invloed op je weerstand en op je algemene gezondheid, vooral dan bij topsporters.  Daarbij helpt deze vitamine ook bij aan sterke botten en aan goed werkende spieren. 

Voor Sporters die geen vlees of vis eten,  geen probleem. Zorg er gewoon voor dat je genoeg vitamine C inneemt. Vitamine C kan je terug vinden in een stuk fruit.  Ben jij aan het overwegen om wat vitamines aan te kopen zodat jij je prestaties kan optimaliseren? Surf  dan snel naar Oligo-pharma.nl.  Oligo Pharma is een bedrijf   waar je alleen maar de beste  voedingssupplementen bestellen kan tegenover de beste prijs.

Voor meer info : http://www.oligo-pharma.nl/

Een fronsrimpel verwijderen is vaak voor iedereen wel iets waar over nagedacht word. Bij de een is de fronsrimpel wat dieper dan de ander en veel mensen zijn er dan ook niet blij mee. In principe is een rimpel hetzelfde als een litteken, want het gaat niet meer weg. Een fronsrimpel komt, zoals de naam al zegt, door het vele fronsen. Een andere boosdoener is roken en stress. Stress is natuurlijk lastig te omzeilen als je een stressvolle baan hebt. Roken, daarentegen, kun je wel mee stoppen en dit zal dan ook wel te zien zijn aan je rimpels. Als je er mee stopt dan zullen je rimpels waarschijnlijk wat minder erg worden. Compleet verdwijnen zullen ze niet meer doen, maar het kan wel een verschil opleveren.

Daarnaast zijn er ook verschillende ingrepen die je kunt laten doen om van je rimpels af te komen. Hierbij kun je denken aan een rimpelbehandeling met injectables of kun je ervoor kiezen om je volledige gezicht te laten behandelen met een liquid facelift. Het voordeel van deze ingrepen is dat je er niet voor onder het mes hoeft te gaan. Waar je bij een gewone facelift wel in je gezicht moet laten snijden is dat met injectables ingrepen niet nodig. Het voordeel hiervan is dat je niet bang hoeft te zijn dat je littekens krijgt. Littekens zul je sowieso niet krijgen, want de stoffen zullen na enkele maanden weer wegtrekken uit je lichaam. Het heeft zo ze voor en nadelen. Het nadeel is dat het na 5 maanden opnieuw gedaan moet worden om het effect te behouden. Het voordeel is echter wel dat als je het niet mooi vind dat het er na 5 maanden uit is. Na die 6 maanden zal het effect een stuk minder zijn en op den duur zie je er niets meer van.

Voor meer info : http://www.injectableklinieken.nl

Zonder al teveel moeite kun je er deze dagen een stuk beter uit kunnen zien. Je hoeft er niet eeuwenlang crèmes voor te smeren of jezelf te laten opereren om er beter uit zien. Het antwoord is veel eenvoudiger namelijk een liquid facelift met injectables. Op het eerste gezicht klinkt het misschien niet heel erg interessant, maar dat is het wel. Een liquid is eigenlijk een facelift, maar zonder de bijkomende operaties, littekens en andere dingen die fout kunnen gaan.

Een liquid facelift is als het ware een facelift alleen dan vloeibaar, zoals de naam het zelf al zegt. Aan de hand van een gesprek met een gespecialiseerde dokter die dit soort behandelingen uitvoert kun je er precies achter komen wat er mogelijk is met jouw gezicht. De liquid facelift prijzen zijn relatief laag als je het gaat vergelijken met dat van een normale facelift. Een normale facelift moet je voor onder het mes en vaak ook in het ziekenhuis. Dit is iets wat veel mensen liever willen vermijden. In dit geval gaat het gezegde ‘wie mooi wil zijn moet pijn leden’ niet helemaal op. Een liquid facelift zal niet zoveel pijn doen als een normale facelift. Bij een liquid facelift wordt er een bepaalde stof in je gezicht gespoten, vaak hyaluronzuur, die ervoor zorgt dat je er weer jonger uit ziet.

Hyaluronzuur is een bepaalde stof in het lichaam die, normaliter zorgt voor het smeren van de gewrichten, maar naarmate je ouders wordt zal de stof ook afnemen in je gezicht waardoor je er ouder uit kan gaan zien. Als het proces al in een veel verder stadium is dan zit de kans er best in dat je niet meer gebruik kan maken van hyaluronzuur. Er zijn gelukkig nog wel andere methodes om ervoor te zorgen dat je er jonger uit kan zien

Voor meer info : http://www.faceland.nl

De Nederlandse fabrikant Biodermal maakt al vele decennia producten om je huid mee te verzorgen. Het bedrijf werd opgericht in 1975 en groeide al snel uit tot een populaire fabrikant van biologische geneesmiddelen voor je huid. Biodermal is van mening dat elke huid weer anders is. Hier speelt dit bedrijf dan ook goed op in met zijn uitgebreide productlijn. Je vindt deze productlijn terug in het assortiment van de koopjesdrogisterij.

Diverse producten van Biodermal

Zo vind je bijvoorbeeld middelen van dit merk in de collectie van de koopjesdrogisterij die er voor zorgen dat het proces van rimpelontwikkeling afgeremd wordt. Maar ook zijn er zonverzorgende producten van dit merk te koop bij de koopjesdrogisterij. Wanneer je tijdens je vakantie lekker in de zon wilt gaan zitten, kun je dat met een gerust hart doen dankzij een van de producten van Biodermal. De ingredienten van de producten zijn altijd zuiver, zo halen deze gevarieerde producten het beste uit je huid naar voren. Kijk eens bij de koopjesdrogisterij voor de mogelijkheden. Je hebt je bestelde product al snel in huis. Ook voor mannen is er een hele verzorgende middelen lijn te vinden in het assortiment.

Voor meer info : http://www.koopjesdrogisterij.nl/products/manufacturer/biodermal/