Spring naar inhoud

Een bevalling is niet een dag die je eens in de week gaat tegenkomen. Bij verloskundige Nijmegen wordt het een onvergetelijke en in hoeverre dat voor iedereen mogelijk is, fijne dag. Het is een geheel verzorgd traject zodat je je die dagen samen met je partner je geheel kan focussen op de bevalling. Je krijgt een eigen kamer en eten en drinken wordt allemaal voor je geregeld. Er is natuurlijk een hoog stressgehalte dus is het fijn als er goed voor je wordt gezorgd en alles fijn en soepel verloopt. Dit wordt allemaal nageleefd en alles aan gedaan dit zo goed mogelijk te realiseren.

Een ontspannen sfeer

Door alle stress en adrenaline die vrijkomt is het belangrijk dat je een ontspannen sfeer hebt. Een niet te fel licht, een fijn bed en de nodige kaarsjes in de ruimte. Je kan zelf een geur kiezen die het best bij je past omdat dat ook invloed heeft op de sfeer en het ontspannen in het traject. De verloskundige helpen je zo goed mogelijk om je te kalmeren en stap voor stap door de bevalling heen te trekken zodat het zo vlekkeloos mogelijk verloopt. Als er een ingreep moet komen is dit natuurlijk vanzelfsprekend allemaal in overleg en wordt hier ook niet een groot iets van gemaakt. Dit brengt de nodige stress met zich mee wat invloed heeft op de bevalling.

De nodige nazorg

Na de bevalling ga je niet meteen fulltime aan het werk en is alles zoals het voor de bevalling ook was. Er kan een hoop gebeuren nadat je kindje is geboren. Dit vergt dus ook de nodige nazorg. Dit kan gaan over heling van uw vgina of oefeningen voor het herstel in energie. Het is voor verloskundige Nijmegen belangrijk dat u vanaf het begin totdat u weer zorgeloos aan het huishouden kan beginnen, begeleid wordt in dit prachtige traject. Als u na de bevalling vragen heeft kan dat natuurlijk altijd worden gesteld en is er ruimte voor een eventuele afspraak in de praktijk.Woon jij in de omgeving van Nijmegen voor goede acupunctuur? Dan ben je hier zeker op de juiste plek terecht gekomen. Dit bedrijf in Gelderland biedt jou een professionele acupuncturist aan die jou gaat helpen bij jouw lichamelijke klachten. Acupunctuur kan voor verschillende redenen van toepassing zijn bij het behandeling van jouw lichamelijke klachten. Op de website van deze acupuncturist in Nijmegen kun je alle redenen zelf ontdekken. Wellicht kunnen jouw klachten ook opgelost worden door een acupuncturist. Wil je er snel achter komen? Neem dan zeker snel contact op met dit bedrijf in Nijmegen!

Klachten

In Nijmegen kun je met vele verschillende lichamelijke klachten terecht voor acupunctuur bij deze professionele acupuncturist. Heb jij bijvoorbeeld last van stress, rugpijn, hoofdpijn of migraines? Dan kun je zeker terecht bij deze acupuncturist in Nijmegen. Acupunctuur kan je bovendien ook helpen bij slapeloosheid, menstruatiepijn, overgewicht, snurken en zelfs bij diabetes. Zo kun je voor vele verschillende redenen terecht bij deze professionele acupuncturist in de omgeving van Nijmegen. Wil jij binnenkort ook graag langs komen om van jouw lichamelijke klachten af te zijn? Maak dan zeker nu snel een afspraak met dit bedrijf door ze te bellen of te mailen!

Voordeel

Als jij ervoor kiest om aan acupunctuur te beginnen om jouw lichamelijke klachten te verminderen, zal je er zeker weten geen spijt van gaan krijgen. Deze acupuncturist in Nijmegen zal ervoor gaan zorgen dat jij de best passende acupunctuur behandeling zal gaan krijgen. Acupunctuur wordt telkens populairder, en dat voor een goede reden. Doordat acupunctuur met allerlei soorten klachten kan gaan helpen, gaan steeds meer mensen naar deze acupuncturist in Nijmegen. Wil jij er ook achter komen of acupunctuur voor jou werkt? Neem dan zeker nu snel contact op met dit bedrijf om jouw eerste afspraak te maken met hen!Als u momenteel toe bent aan een massage moet u vooral voor een massage in Bussum gaan. Bij de massage in Bussum ontvang je precies de massage waar je behoefte aan hebt en wil het personeel er alles aan doen om voor u een fijne massage te verzorgen. Er zijn veel verschillende soorten massages die de massage in Bussum aan u kan bieden. Hieruit kan u kiezen en daarnaast horen wij ook graag of u van zacht, middel of harde massages houdt zodat wij daarmee rekening kunnen houden. Iedereen die een massage in Bussum heeft gekregen voelt zich beter en meer ontspannen dan voordat zij de salon binnenstapte.

Soorten behandelingen

Zoals vermeld kan de massage in Bussum zo verlopen als u graag heeft. Hiervoor horen wij dan ook graag waar u behoefte aan heeft en wat voor u de juiste manier van behandelen is. Daarnaast kan de massage op verschillende plekken op het lichaam aangeboden worden. Zo kan u onder andere kiezen voor een massage op de rug, gezicht, het gehele lichaam of de voeten. U kan deze massages bij ons op de site boeken of u kan gerust binnenlopen voor een afspraak en het er met een professional over hebben wat voor u het beste is.

Exclusieve behandelingen

Wij bieden dus veel verschillende soorten massages in Bussum, op verschillende plekken en met verschillende technieken. Ook hebben wij naast die massages nog verschillende behandelingen die ook wellicht voor u geschikt zijn zodat de massage nog effectiever, fijner en voor nog meer ontspanning zorgt. Zo hebben wij behandelingen met warme stenen, hebben wij technieken met handdoeken en zijn er nog veel meer technieken die allemaal voor een meer ontspannen gevoel zorgen en uiteindelijk een lichaam die weer terug als nieuw voelt. Wanneer u bij ons naar buiten loopt na een behandeling zal u zich herboren voelen!

 

Bij de beste tandarts in Hongarije kun je terecht voor allerlei behandelingen die te maken hebben met het vak. De tandartsen in Hongarije zijn zo goed dat veel mensen voor bijzondere ingrepen kiezen voor een Tandarts in Hongarije. Tandartsen in Hongarije zijn erg hoog geleerd en worden gezien als de beste in hun vak wereldwijd.. Daarnaast heeft Hongarije de beste kennis op gebied van mondzorg. Daarom kiezen veel mensen in extreme gevallen dus voor de beste mondzorg, en die vind je bij de tandarts in Hongarije. Dus heb jij een bijzonder probleem wat niet kan worden verholpen door de tandarts in Nederland? Dan is het handig om in hier een investering in te maken en te kiezen voor een tandarts in Hongarije.

De beste mondzorg

Tandartsen in Hongarije maken uitsluitend gebruik van de beste apparatuur en zijn vrijwel elk ander land voor met de techniek. Hierdoor kunnen ze de meest extreme gevallen verhelpen. En kunnen tandartsen in Hongarije veel meer dan in Nederland. Dus ben jij onzeker over je gebit en kunnen ze je in Nederland niet helpen? Weet dan dat er nog altijd hoop is door de kennis van tandartsen in Hongarije. En raadpleeg daar de specialisten op het gebied van tandheelkunde en kijk wat ze voor je kunnen doen. 

Enkel tips 

Wanneer u een tandarts in Hongarije raadpleegt, is het belangrijk dit alleen te doen wanneer u een ernstig probleem hebt. Anders is het gewoon zonder van het geld en word het dan ook niet gedekt door de verzekering en kom je vaak flink aan het betalen. En ben je in een vreemd land check daarom altijd hoe je daar verzekerd bent. En dus goed moet opletten dat je niet in de schulden komt door de ingrepen, die je bij de tandarts in Hongarije laat doen en dus goed moet informeren.  

Anti- kalk elektrische boilers voor zachter water en een gezonde huid.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie is fijn. Beter voor je huid en haren en voor het behoudt van je boiler want de boiler kan zo zijn werk goed blijven doen als kalk zich niet kan hechten. Hierdoor bespaar je ook maximaal op de onderhoudskosten.

Een duurzaam alternatief voor je gasboiler is natuurlijk; een elekrische boiler. De energietransitie zit er aan te komen, de co2 uitstoot moet naar beneden en dus gaan we af van fossiele brandstoffen zoals aardgas. All electric gaat het helemaal worden. Bewust leven met oog op de toekomst.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je hoe dan ook de beste deals voor elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv's, combi cv's en zelfs antikalk magneten. 

Alle producten op deze website zijn super scherp geprijd doordat zij groot inkopen en alles is op voorraad, dus kan je alles de volgende dag in huis hebben, maar afhalen is ook mogelijk. Dan kan je meteen al je vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

De website zelf is overzichtelijk met Nederlandstalige handleidingen bij elk product die je kunt downloaden en bijbehorende opties zijn simpel aan te vinken bij het produkt van je keuze. Door de getoonde gerelateerde producten wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken en je kunt zelfs gebruik maken van een on-line calculator, zodat zie je snel ziet wat voor jou de beste optie is. 

 

 

Nieuwe anti- kalk elektrische boilers van het merk DAT, de DAT Aparici Eficiente Plus zijn boilers met een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boilers komen met dit systeem niet direct in contact met het water en kunnen zodoende niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven daarom ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

Deze DAT elektrische boilers hebben twee tanks, wat zorgt voor minder warmte verlies en is er minder menging met het ingaande koude water, dat scheelt weer in opwarmtijd. 

Andere energiezuinige en ook zeer betaalbare elektrische boilers op de site zijn van de merken; Wesen, Ariston en Lemet. 

Allemaal met energielabel A of B. 

Ga eens kijken op deze website en laat je adviseren door de vakmensen van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers?page=2

Heb jij ook last van hard water? Een anti- kalk boiler helpt je aan zachter water.

Waterhardheid wordt vastgesteld door de aanwezigheid van het aantal calcium- en magnesiumdeeltjes in het water. In bepaalde gebieden is het water hard, in andere gebieden stukken zachter. Veel mensen ondervinden dit verschil als ze op vakantie gaan. Bijvoorbeeld Scandinavië, maar ook op de Veluwe in eigen land, is het water beduidend zachter dan in andere delen van Nederland.

Hard water droogt de huid uit.

Dit komt op de eerste plaats door het uitdrogend en irriterend vermogen van calcium- en magnesiumdeeltjes. Op de tweede plaats lossen detergenten zoals shampoo en zeep minder goed op in kalkrijk water, hierdoor heb je er meer van nodig om het gewilde resultaat te verkrijgen.
Het resultaat is dat er zeepresten op de huid en in gewassen kleding achter blijft. Ook zeep kan de huid van huidpatiënten irriteren.
Dermatologen adviseren dan ook dat mensen met huidklachten als eczeem zich niet te vaak moeten wassen.

Een hoge waterhardheid kan voor problemen zorgen.

 • Kalkaanslag zorgt voor verstopte leidingen en verstopping in elektrische huishoudelijke apparaten. Hoe hoger de waterhardheid en de temperatuur van het water, hoe meer kalkaanslag en hoe hoger het rendementsverlies van watergebruikende apparatuur zal zijn;
 • Kranen raken verstopt of gaan zelfs stuk en de kraan vaak ontkalken zorgt voor danige slijtage.
 • Dichtingen zullen gaan verharden en lekken.
 • Spoelsystemen verliezen hun spoelkracht en raken verstopt. 
 • Thermostatische kranenraken ontregeld en blokkeren.
 • Vaatwas- wasmachines gaan stuk of werken slecht.
 • Warmwatertoestellen zoals boilers en geisers gaan stuk en verliezen rendement. De warmteproductie en afgifte wordt sterk verminderd door kalkaanslag. Hierdoor wordt warm water bijzonder duur.
 • Grote kans op roest en corrosie, met name bij een poreuze kalkafzetting.

Bovendien is het zo dat, als je boiler vol zit met kalk, het prijzig is de boiler te laten ontkalken. 
Daarom is het aan te raden, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boiler te kiezen voor een anti- kalk boiler en gebruik te maken van anti- kalk magneten om je leidingen.

 

Je merkt dat er sprake is van kalk in de boiler als het water langzamer door de kranen stroomt.

Het is daarom zeker de moeite waard om te kiezen voor een boiler die tegen kalk bestand is. Een anti- kalk boiler zorgt ervoor dat het apparaat goed blijft werken en niet zo snel beschadigd zal raken. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld omdat de boiler vrijwel kalkvrij zal blijven. Hierdoor bespaar je maximaal op de onderhoudskosten en zorg je voor gezonder en schoner water.

Op de website van elektrischeboiler.eu hebben ze beide; zij verkopen elektrische boilers met anti- kalk functie, anti- kalk magneten en waterontharders voor spectaculair lage prijzen.

Zij komen met een nieuw model elektrische boiler van het merk DAT. De DAT ECO Premium en de DAT Nofer ECO Plus. 

 


 

 

De elektrische boiler van DAT is uitgerust met een droge weerstand. Dat wil zeggen dat de verwarmingselementen in de boiler niet meer kunnen worden aangetast door het kalk in het water doordat de elementen niet in contact kunnen komen met het water en zodoende ook niet vervangen hoeven te worden. 

De elektrische boiler van DAT is voorzien van twee tanks wat ervoor zorgt dat er minder warmte verlies plaatsvind en er minder menging met het koude water is.

De producten van het merk DAT worden geproduceerd in fabrieken binnen Europa waar de kwaliteit elke keer weer getest wordt en zonodig te verbetert.

Het loont dus de moeite om eens te kijken op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Slimmer, schoner en duurzamer verwarmen.

We moeten gebruik gaan maken van duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen om de CO2 uitstoot te verminderen.

Fossiele brandstoffen zoals aardgas, steenkool en aardolie kunnen op raken en schadelijk zijn voor het milieu. 

Er wordt dan ook hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van elektrische apparatuur zoals elektrische boilers en elektrische cv's.

Elektrische boiler fabrikanten maken gebruik van nieuwe technieken, verbeterde isolatie en de allernieuwste hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben en er maximaal bespaard kan worden op het energieverbruik.

Het nieuwste soort polyurethaanfoam wat nu gebruikt wordt voor de isolatie maakt de boilers iets zwaarder maar het zorgt ervoor dat het boilerwater aantoonbaar langer warm blijft en de boiler minder energie verbruikt.

Dus ben je bezig met het verduurzamen van je huis en kan je daarbij wel een beetje hulp gebruiken, is de website van elektrischeboiler.eu een goede tip. Ze verkopen bijna alles wat je nodig hebt en je vind er informatie over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv's en combi cv's.

Elektrische boilers en elektrische cv's hebben de toekomst. 

Elektrischeboiler.eu is een erkende en betrouwbare leverancier van elektrische boilers cv,s enz. van gerenomeerde merken, fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het produceren van onder andere elektrische ketels.

Op werkdagen telefonisch berijkbaar voor al je vragen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom in Haarlem waar ze je graag adviseren en bijpraten over het gebruik van alle elektrisch aangedreven apparaten. Van alle producten staat overigens ook duidelijke Nederlandstalige handleidingen op de website. 

Zeer gunstige prijzen, eenvoudige installatie en alles uiteraard energiezuinig. 

Elektrische boilers gebruik je voor het verwarmen van uw bad-, douche of kraanwater, elektrische cv's gebruik je voor de vloerverwarming en/of radiatoren.

 

 

Het voordeel van een elektrische boiler is dat je deze overal kunt plaatsen omdat er geen afvoer van gassen nodig is en ook geen ventilatie. Je ruikt of hoort een elektrische boiler ook niet.

 

Voor het kiezen van de juiste boiler of cv voor jouw situatie staat er een on-line boilercalculator op de website. Zo zie je heel snel wat voor jouw de beste optie is.

Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze verschillende merken elektrische boilers zoals Wesen, Ariston, Lemet en DAT.

CV ketels komen van het merk Eltherm. De elektrische CV's van dit merk zijn zeer energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo kan er maximaal bespaart worden op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten op de website zijn van Wijas.

Ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, allerlei onderdelen voor eventuele reparaties en accesoires ben je op het goede adres bij elektrischeboiler.eu.

 

Nieuwkomer op de site is de nieuwste elektrische boiler van het merk DAT. De DAT ECO Premium. Deze boiler heeft een anti-kalk functie wat de levensduur ten goede komt. Het zorgt ervoor dat de boiler optimaal blijft werken, hierdoor bespaar je natuurlijk op de onderhoudskosten.

 

Dus kijk eens op deze overzichtelijke website. elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu

De scootmobiel is een belangrijk element in het verzorgen van voldoende mobiliteit. Voor mindervaliden is dit de manier om toch op een goede manier aan de maatschappij te kunnen blijven deelnemen. In dat opzicht is het dus ook van belang om er zeker van te zijn dat een goed model wordt gekozen. Dit hoeft niet heel lastig te zijn. Het is vooral belangrijk om er zeker van te zijn dat aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Bijvoorbeeld waar het gaat om het doen van aanpassingen voor de persoonlijke situatie. Dit is een belangrijke factor in het geheel.

De juiste mate van comfort

Wanneer je denkt aan aanpasbare scootmobielen, dan denk je misschien in de eerste plaats aan comfort. Dat betekent dus dat je aan het verstellen van de stoel denkt. Die kan wat meer omhoog of omlaag worden gezet. Dit is een goed voorbeeld van de mogelijkheden. Daarnaast is het fijn wanneer het stuur op de juiste hoogte en afstand kan worden geplaatst. Daarmee zorg je ervoor dat het allemaal een stuk fijner wordt om ermee de weg op te gaan. Alleen al om die reden is het goed wanneer je deze mogelijkheden gewoon hebt als bestuurder.

Veiliger op de weg

Er zijn ook andere dingen die je moet kunnen instellen. In dat opzicht is het bijvoorbeeld fijn wanneer de vering van de scootmobiel aanpasbaar is. Je kijkt dus naar de modellen die Fast & Furious biedt die die mogelijkheid hebben. Wanneer de vering kan worden aangepast maak je niet alleen het rijden comfortabeler, maar je maakt het ook veiliger voor jezelf. Je zit namelijk flink wat stabieler op de weg. Dat komt dus jouw veiligheid, maar ook die van anderen sterk ten goede. Alle reden om dat dus ook als een belangrijke factor in het geheel te beschouwen.

Korter of langer maken

Aanpassen in lengte is één van de zaken waar soms iets te gemakkelijk aan voorbij wordt gegaan. Toch is het goed om te weten wat dit allemaal voor voordelen biedt. Wanneer je de scooter korter maakt in drukke gebieden met veel mensen of veel bebouwing, dan zorg je dat je beter kan manoeuvreren. Wanneer je echter wat meer rechtuit rijdt en daarom dus ook meer aan een stabiele wegligging hebt, dan is het goed om deze juist wat langer te maken. Dan weet je dus ook wat het voordeel van aanpasbaarheid op dit vlak is voor jou.

Net wat gemakkelijker zitten

Ook het zitcomfort is aan te passen. Eerder ging het al over het aanpassen van de stoel en het stuur van de scootmobiel. Echter is ook een andere aanpassing hier van groot belang in. Het gaat dan natuurlijk om het verstellen van de voetenplank. Wie goed met de voeten op de grond zit, zit wat steviger in de stoel. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij stevig remmen. Ook is het beter voor de stabiliteit van het voertuig als geheel. Vooral door de verdeling van het gewicht en dergelijke. Dat zijn belangrijke zaken om mee te nemen hierin.

Werken met de expert

Als het gaat om een scootmobiel die aan te passen is, dan is het natuurlijk slim om alle punten langs te lopen. Dat doe je bijvoorbeeld door er met de expert over te spreken. Dit is ook de reden waarom je dus altijd naar de speciaalzaak gaat. Daar vind je namelijk alles wat je nodig hebt om op een goede manier je mobiliteit flink te verbeteren. Het is dan vaak ook nog eens zo dat je veel hulp kan krijgen met het doen van de aanpassingen e het verzorgen van de instellingen. Kijk hier daarom altijd naar.

 

https://www.baaz.nl/wat-de-automotive-industrie-van-de-scootmobiel-kan-leren

De behandeling van eczeem kan een lang, vervelend en lastige klus zijn, maar uiteindelijk is het natuurlijk wel de moeite waard. We hebben weleens van mensen gehoord die veel lasten hebben van eczeem dat er niets zo vervelend is dan deze vervelende huidziekte en we willen ze dan ook graag geloven. Het lastige van eczeem is namelijk dat het geen constant gegeven is. De jeuk kan op willekeurige momenten opspelen en als je vervolgens gaat krabben wordt het vaak alleen maar erger. Je kan er dus helemaal niks aan doen. We hebben zelfs weleens gehoord van mensen die heel veel last hebben van eczeem en bij wie de behandeling niet helpt, dat ze liever pijn hebben, omdat dit iets is wat eigenlijk constant aanwezig is. Als we het hebben over de behandeling van eczeem, praten we meestal over het weghalen van de symptomen, dus het verwijderen van de jeuk. Het krabben kan namelijk ook voor infecties zorgen, waardoor de eczeem op ten duur namelijk alleen maar erger wordt. Als we eczeem gaan behandelen, focussen wij ons meer op waar het probleem zich precies bevindt en wat je er tegen kan doen. Hoewel er geen hele goede remedie is tegen eczeem, kun je wel een aantal stappen ondernemen om er voor te zorgen dat het niet erger wordt en het op die manier in de hand houdt. Een aantal zaken die je zelf zou kunnen doen om de behandeling van eczeem in toom te houden en ervoor te zorgen dat je de behandeling zelf kunt doen kun je vinden bij ons op de website. We leggen je hier graag uit wat je precies kunt doen tegen eczeem, wat de beste behandeling is tegen eczeem en nog veel meer tips. Wij helpen je graag bij de behandeling van eczeem en beloven dat je er vanaf komt!Voor meer info :

Een winterdepressie, ook wel eens een winterblues of winterdip genoemd, kan veel mensen overvallen in de sombere wintermaanden. Doordat de dagen kort zijn en we weinig zonlicht zien, raakt ons lichaam uit balans. Daglicht zorgt ervoor dat we wakker en actief zijn en een gebrek eraan kan ervoor zorgen dat we ons vermoeid en somber gaan voelen. Dat zijn dan ook de symptomen van een winterdepressie: vermoeidheid, een somber of neergeslagen gevoel en merkbaar minder actief zijn. 

Aangenaam is dat natuurlijk niet te noemen. Bovendien is het ook niet vreemd dat er in de winter meer ziekteverzuim is te merken dan in de zomer. Daarom geven we je hier enkele tips mee om een winterdepressie te voorkomen en je goed in je vel te blijven voelen.

 1. Ga vaak naar buiten

Een probleem in de winter is dat mensen minder zin hebben om buiten te gaan, maar het net des te meer nodig hebben. Probeer elke dag minstens een kwartiertje buiten te zijn om het lichaam in contact te brengen met daglicht. Ook zal de buitenlucht je wakker maken. 

 1. Beweeg voldoende

Sporten en bewegen is de oplossing voor een heleboel problemen, en dus ook tegen een winterdepressie. Door te gaan sporten krijg je licht en gezonde lucht binnen, zal je je actiever voelen en maak je meer endorfine aan, het gelukshormoon dat ervoor zorgt dat je je goed voelt. Bovendien sport je de feestmaaltijden en hapjes er weer af. Enkel voordelen dus!

 1. Licht, licht en nog eens licht

Gebrek aan daglicht is de voornaamste reden voor het ontwikkelen van een winterdepressie. In de zomer en de lente krijgt ons lichaam dagelijks een lichtintensiteit van gemiddeld tussen 50 000 en 100 000 lux binnen, maar in de winter daalt dat gemiddelde tot 1000 lux. Dat is voor het lichaam een enorm verschil. Een daglichtlamp kan je helpen om dat verschil te compenseren. 

Voor meer info : https://shopvoorgezondheid.nl