Spring naar inhoud

Anti- kalk elektrische boilers voor zachter water en een gezonde huid.

Een elektrische boiler met anti- kalk functie is fijn. Beter voor je huid en haren en voor het behoudt van je boiler want de boiler kan zo zijn werk goed blijven doen als kalk zich niet kan hechten. Hierdoor bespaar je ook maximaal op de onderhoudskosten.

Een duurzaam alternatief voor je gasboiler is natuurlijk; een elekrische boiler. De energietransitie zit er aan te komen, de co2 uitstoot moet naar beneden en dus gaan we af van fossiele brandstoffen zoals aardgas. All electric gaat het helemaal worden. Bewust leven met oog op de toekomst.

Op de website van elektrischeboiler.eu vind je hoe dan ook de beste deals voor elektrisch aangedreven apparatuur zoals; elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilersets, doorstrooom apparaten, elektrische cv's, combi cv's en zelfs antikalk magneten. 

Alle producten op deze website zijn super scherp geprijd doordat zij groot inkopen en alles is op voorraad, dus kan je alles de volgende dag in huis hebben, maar afhalen is ook mogelijk. Dan kan je meteen al je vragen stellen aan de vakmensen ter plaatse.

De website zelf is overzichtelijk met Nederlandstalige handleidingen bij elk product die je kunt downloaden en bijbehorende opties zijn simpel aan te vinken bij het produkt van je keuze. Door de getoonde gerelateerde producten wordt het je nog makkelijker gemaakt de juiste keuze te maken en je kunt zelfs gebruik maken van een on-line calculator, zodat zie je snel ziet wat voor jou de beste optie is. 

 

 

Nieuwe anti- kalk elektrische boilers van het merk DAT, de DAT Aparici Eficiente Plus zijn boilers met een droge weerstand, de verwarmingselementen in deze boilers komen met dit systeem niet direct in contact met het water en kunnen zodoende niet aangetast worden door kalk in het water en hoeven daarom ook niet vervangen of schoongemaakt te worden!

Deze DAT elektrische boilers hebben twee tanks, wat zorgt voor minder warmte verlies en is er minder menging met het ingaande koude water, dat scheelt weer in opwarmtijd. 

Andere energiezuinige en ook zeer betaalbare elektrische boilers op de site zijn van de merken; Wesen, Ariston en Lemet. 

Allemaal met energielabel A of B. 

Ga eens kijken op deze website en laat je adviseren door de vakmensen van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers?page=2

Heb jij ook last van hard water? Een anti- kalk boiler helpt je aan zachter water.

Waterhardheid wordt vastgesteld door de aanwezigheid van het aantal calcium- en magnesiumdeeltjes in het water. In bepaalde gebieden is het water hard, in andere gebieden stukken zachter. Veel mensen ondervinden dit verschil als ze op vakantie gaan. Bijvoorbeeld Scandinavië, maar ook op de Veluwe in eigen land, is het water beduidend zachter dan in andere delen van Nederland.

Hard water droogt de huid uit.

Dit komt op de eerste plaats door het uitdrogend en irriterend vermogen van calcium- en magnesiumdeeltjes. Op de tweede plaats lossen detergenten zoals shampoo en zeep minder goed op in kalkrijk water, hierdoor heb je er meer van nodig om het gewilde resultaat te verkrijgen.
Het resultaat is dat er zeepresten op de huid en in gewassen kleding achter blijft. Ook zeep kan de huid van huidpatiënten irriteren.
Dermatologen adviseren dan ook dat mensen met huidklachten als eczeem zich niet te vaak moeten wassen.

Een hoge waterhardheid kan voor problemen zorgen.

 • Kalkaanslag zorgt voor verstopte leidingen en verstopping in elektrische huishoudelijke apparaten. Hoe hoger de waterhardheid en de temperatuur van het water, hoe meer kalkaanslag en hoe hoger het rendementsverlies van watergebruikende apparatuur zal zijn;
 • Kranen raken verstopt of gaan zelfs stuk en de kraan vaak ontkalken zorgt voor danige slijtage.
 • Dichtingen zullen gaan verharden en lekken.
 • Spoelsystemen verliezen hun spoelkracht en raken verstopt. 
 • Thermostatische kranenraken ontregeld en blokkeren.
 • Vaatwas- wasmachines gaan stuk of werken slecht.
 • Warmwatertoestellen zoals boilers en geisers gaan stuk en verliezen rendement. De warmteproductie en afgifte wordt sterk verminderd door kalkaanslag. Hierdoor wordt warm water bijzonder duur.
 • Grote kans op roest en corrosie, met name bij een poreuze kalkafzetting.

Bovendien is het zo dat, als je boiler vol zit met kalk, het prijzig is de boiler te laten ontkalken. 
Daarom is het aan te raden, wanneer je op zoek bent naar een nieuwe boiler te kiezen voor een anti- kalk boiler en gebruik te maken van anti- kalk magneten om je leidingen.

 

Je merkt dat er sprake is van kalk in de boiler als het water langzamer door de kranen stroomt.

Het is daarom zeker de moeite waard om te kiezen voor een boiler die tegen kalk bestand is. Een anti- kalk boiler zorgt ervoor dat het apparaat goed blijft werken en niet zo snel beschadigd zal raken. Zo bespaar je niet alleen tijd, maar ook geld omdat de boiler vrijwel kalkvrij zal blijven. Hierdoor bespaar je maximaal op de onderhoudskosten en zorg je voor gezonder en schoner water.

Op de website van elektrischeboiler.eu hebben ze beide; zij verkopen elektrische boilers met anti- kalk functie, anti- kalk magneten en waterontharders voor spectaculair lage prijzen.

Zij komen met een nieuw model elektrische boiler van het merk DAT. De DAT ECO Premium en de DAT Nofer ECO Plus. 

 


 

 

De elektrische boiler van DAT is uitgerust met een droge weerstand. Dat wil zeggen dat de verwarmingselementen in de boiler niet meer kunnen worden aangetast door het kalk in het water doordat de elementen niet in contact kunnen komen met het water en zodoende ook niet vervangen hoeven te worden. 

De elektrische boiler van DAT is voorzien van twee tanks wat ervoor zorgt dat er minder warmte verlies plaatsvind en er minder menging met het koude water is.

De producten van het merk DAT worden geproduceerd in fabrieken binnen Europa waar de kwaliteit elke keer weer getest wordt en zonodig te verbetert.

Het loont dus de moeite om eens te kijken op de website van elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/DAT-Elektrische-Boilers

Slimmer, schoner en duurzamer verwarmen.

We moeten gebruik gaan maken van duurzame energiebronnen in plaats van fossiele brandstoffen om de CO2 uitstoot te verminderen.

Fossiele brandstoffen zoals aardgas, steenkool en aardolie kunnen op raken en schadelijk zijn voor het milieu. 

Er wordt dan ook hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling van elektrische apparatuur zoals elektrische boilers en elektrische cv's.

Elektrische boiler fabrikanten maken gebruik van nieuwe technieken, verbeterde isolatie en de allernieuwste hoogwaardige materialen, waardoor ze een lange levensduur hebben en er maximaal bespaard kan worden op het energieverbruik.

Het nieuwste soort polyurethaanfoam wat nu gebruikt wordt voor de isolatie maakt de boilers iets zwaarder maar het zorgt ervoor dat het boilerwater aantoonbaar langer warm blijft en de boiler minder energie verbruikt.

Dus ben je bezig met het verduurzamen van je huis en kan je daarbij wel een beetje hulp gebruiken, is de website van elektrischeboiler.eu een goede tip. Ze verkopen bijna alles wat je nodig hebt en je vind er informatie over elektrische boilers, elektrische kachels, zonneboilers, doorstrooom apparaten, elektrische cv's en combi cv's.

Elektrische boilers en elektrische cv's hebben de toekomst. 

Elektrischeboiler.eu is een erkende en betrouwbare leverancier van elektrische boilers cv,s enz. van gerenomeerde merken, fabrikanten die jarenlange ervaring hebben met het produceren van onder andere elektrische ketels.

Op werkdagen telefonisch berijkbaar voor al je vragen, maar je kunt ook een bezoekje brengen aan de showroom in Haarlem waar ze je graag adviseren en bijpraten over het gebruik van alle elektrisch aangedreven apparaten. Van alle producten staat overigens ook duidelijke Nederlandstalige handleidingen op de website. 

Zeer gunstige prijzen, eenvoudige installatie en alles uiteraard energiezuinig. 

Elektrische boilers gebruik je voor het verwarmen van uw bad-, douche of kraanwater, elektrische cv's gebruik je voor de vloerverwarming en/of radiatoren.

 

 

Het voordeel van een elektrische boiler is dat je deze overal kunt plaatsen omdat er geen afvoer van gassen nodig is en ook geen ventilatie. Je ruikt of hoort een elektrische boiler ook niet.

 

Voor het kiezen van de juiste boiler of cv voor jouw situatie staat er een on-line boilercalculator op de website. Zo zie je heel snel wat voor jouw de beste optie is.

Bij elektrischeboiler.eu verkopen ze verschillende merken elektrische boilers zoals Wesen, Ariston, Lemet en DAT.

CV ketels komen van het merk Eltherm. De elektrische CV's van dit merk zijn zeer energiezuinig door de microprocessor gestuurde elektronica, zo kan er maximaal bespaart worden op de energiekosten en geniet je van langdurig comfort.

Doorstroomapparaten op de website zijn van Wijas.

Ook voor anti-kalk magneten, waterontharders, allerlei onderdelen voor eventuele reparaties en accesoires ben je op het goede adres bij elektrischeboiler.eu.

 

Nieuwkomer op de site is de nieuwste elektrische boiler van het merk DAT. De DAT ECO Premium. Deze boiler heeft een anti-kalk functie wat de levensduur ten goede komt. Het zorgt ervoor dat de boiler optimaal blijft werken, hierdoor bespaar je natuurlijk op de onderhoudskosten.

 

Dus kijk eens op deze overzichtelijke website. elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu

De scootmobiel is een belangrijk element in het verzorgen van voldoende mobiliteit. Voor mindervaliden is dit de manier om toch op een goede manier aan de maatschappij te kunnen blijven deelnemen. In dat opzicht is het dus ook van belang om er zeker van te zijn dat een goed model wordt gekozen. Dit hoeft niet heel lastig te zijn. Het is vooral belangrijk om er zeker van te zijn dat aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Bijvoorbeeld waar het gaat om het doen van aanpassingen voor de persoonlijke situatie. Dit is een belangrijke factor in het geheel.

De juiste mate van comfort

Wanneer je denkt aan aanpasbare scootmobielen, dan denk je misschien in de eerste plaats aan comfort. Dat betekent dus dat je aan het verstellen van de stoel denkt. Die kan wat meer omhoog of omlaag worden gezet. Dit is een goed voorbeeld van de mogelijkheden. Daarnaast is het fijn wanneer het stuur op de juiste hoogte en afstand kan worden geplaatst. Daarmee zorg je ervoor dat het allemaal een stuk fijner wordt om ermee de weg op te gaan. Alleen al om die reden is het goed wanneer je deze mogelijkheden gewoon hebt als bestuurder.

Veiliger op de weg

Er zijn ook andere dingen die je moet kunnen instellen. In dat opzicht is het bijvoorbeeld fijn wanneer de vering van de scootmobiel aanpasbaar is. Je kijkt dus naar de modellen die Fast & Furious biedt die die mogelijkheid hebben. Wanneer de vering kan worden aangepast maak je niet alleen het rijden comfortabeler, maar je maakt het ook veiliger voor jezelf. Je zit namelijk flink wat stabieler op de weg. Dat komt dus jouw veiligheid, maar ook die van anderen sterk ten goede. Alle reden om dat dus ook als een belangrijke factor in het geheel te beschouwen.

Korter of langer maken

Aanpassen in lengte is één van de zaken waar soms iets te gemakkelijk aan voorbij wordt gegaan. Toch is het goed om te weten wat dit allemaal voor voordelen biedt. Wanneer je de scooter korter maakt in drukke gebieden met veel mensen of veel bebouwing, dan zorg je dat je beter kan manoeuvreren. Wanneer je echter wat meer rechtuit rijdt en daarom dus ook meer aan een stabiele wegligging hebt, dan is het goed om deze juist wat langer te maken. Dan weet je dus ook wat het voordeel van aanpasbaarheid op dit vlak is voor jou.

Net wat gemakkelijker zitten

Ook het zitcomfort is aan te passen. Eerder ging het al over het aanpassen van de stoel en het stuur van de scootmobiel. Echter is ook een andere aanpassing hier van groot belang in. Het gaat dan natuurlijk om het verstellen van de voetenplank. Wie goed met de voeten op de grond zit, zit wat steviger in de stoel. Dit is bijvoorbeeld belangrijk bij stevig remmen. Ook is het beter voor de stabiliteit van het voertuig als geheel. Vooral door de verdeling van het gewicht en dergelijke. Dat zijn belangrijke zaken om mee te nemen hierin.

Werken met de expert

Als het gaat om een scootmobiel die aan te passen is, dan is het natuurlijk slim om alle punten langs te lopen. Dat doe je bijvoorbeeld door er met de expert over te spreken. Dit is ook de reden waarom je dus altijd naar de speciaalzaak gaat. Daar vind je namelijk alles wat je nodig hebt om op een goede manier je mobiliteit flink te verbeteren. Het is dan vaak ook nog eens zo dat je veel hulp kan krijgen met het doen van de aanpassingen e het verzorgen van de instellingen. Kijk hier daarom altijd naar.

 

https://www.baaz.nl/wat-de-automotive-industrie-van-de-scootmobiel-kan-leren

De behandeling van eczeem kan een lang, vervelend en lastige klus zijn, maar uiteindelijk is het natuurlijk wel de moeite waard. We hebben weleens van mensen gehoord die veel lasten hebben van eczeem dat er niets zo vervelend is dan deze vervelende huidziekte en we willen ze dan ook graag geloven. Het lastige van eczeem is namelijk dat het geen constant gegeven is. De jeuk kan op willekeurige momenten opspelen en als je vervolgens gaat krabben wordt het vaak alleen maar erger. Je kan er dus helemaal niks aan doen. We hebben zelfs weleens gehoord van mensen die heel veel last hebben van eczeem en bij wie de behandeling niet helpt, dat ze liever pijn hebben, omdat dit iets is wat eigenlijk constant aanwezig is. Als we het hebben over de behandeling van eczeem, praten we meestal over het weghalen van de symptomen, dus het verwijderen van de jeuk. Het krabben kan namelijk ook voor infecties zorgen, waardoor de eczeem op ten duur namelijk alleen maar erger wordt. Als we eczeem gaan behandelen, focussen wij ons meer op waar het probleem zich precies bevindt en wat je er tegen kan doen. Hoewel er geen hele goede remedie is tegen eczeem, kun je wel een aantal stappen ondernemen om er voor te zorgen dat het niet erger wordt en het op die manier in de hand houdt. Een aantal zaken die je zelf zou kunnen doen om de behandeling van eczeem in toom te houden en ervoor te zorgen dat je de behandeling zelf kunt doen kun je vinden bij ons op de website. We leggen je hier graag uit wat je precies kunt doen tegen eczeem, wat de beste behandeling is tegen eczeem en nog veel meer tips. Wij helpen je graag bij de behandeling van eczeem en beloven dat je er vanaf komt!Voor meer info :

Een winterdepressie, ook wel eens een winterblues of winterdip genoemd, kan veel mensen overvallen in de sombere wintermaanden. Doordat de dagen kort zijn en we weinig zonlicht zien, raakt ons lichaam uit balans. Daglicht zorgt ervoor dat we wakker en actief zijn en een gebrek eraan kan ervoor zorgen dat we ons vermoeid en somber gaan voelen. Dat zijn dan ook de symptomen van een winterdepressie: vermoeidheid, een somber of neergeslagen gevoel en merkbaar minder actief zijn. 

Aangenaam is dat natuurlijk niet te noemen. Bovendien is het ook niet vreemd dat er in de winter meer ziekteverzuim is te merken dan in de zomer. Daarom geven we je hier enkele tips mee om een winterdepressie te voorkomen en je goed in je vel te blijven voelen.

 1. Ga vaak naar buiten

Een probleem in de winter is dat mensen minder zin hebben om buiten te gaan, maar het net des te meer nodig hebben. Probeer elke dag minstens een kwartiertje buiten te zijn om het lichaam in contact te brengen met daglicht. Ook zal de buitenlucht je wakker maken. 

 1. Beweeg voldoende

Sporten en bewegen is de oplossing voor een heleboel problemen, en dus ook tegen een winterdepressie. Door te gaan sporten krijg je licht en gezonde lucht binnen, zal je je actiever voelen en maak je meer endorfine aan, het gelukshormoon dat ervoor zorgt dat je je goed voelt. Bovendien sport je de feestmaaltijden en hapjes er weer af. Enkel voordelen dus!

 1. Licht, licht en nog eens licht

Gebrek aan daglicht is de voornaamste reden voor het ontwikkelen van een winterdepressie. In de zomer en de lente krijgt ons lichaam dagelijks een lichtintensiteit van gemiddeld tussen 50 000 en 100 000 lux binnen, maar in de winter daalt dat gemiddelde tot 1000 lux. Dat is voor het lichaam een enorm verschil. Een daglichtlamp kan je helpen om dat verschil te compenseren. 

Voor meer info : https://shopvoorgezondheid.nl

Hoewel het met deze temperaturen gewenst is om een lekker winter laagje te hebben, willen veel mensen er vanaf. De maand december is aangebroken en dat betekent dat we weer de hele maand onszelf volstoppen met allerlei lekkernijen. Pepernoten, marsepein, oliebollen en chocolade in verschillende soorten en maten. Veel mensen bouwen hierdoor wat extra kilootjes op die ze helemaal niet willen. Op dit moment komen de goede voornemens ook weer om de hoek kijken en besluit iedereen om weer fanatiek te gaan sporten. Helaas is dit voor sommige mensen te laat en hebben ze een extra steuntje in de rug nodig om het gewenste lichaam te verwezenlijken.

Om de eerste stap te zetten kan ik het aanraden om liposuctie toe te passen. Voor de mensen die niet weten wat dit is: hierbij wordt overtollig vet uit een bepaald deel van het lichaam verwijderd. Er wordt een minuscuul sneetje gemaakt op de gewenste plek en het vet wordt met behulp van een slangetje verwijderd. Dit geeft een heleboel mogelijkheden voor mensen die het lastig vinden om er de eerste stap te zetten. Het zorgt er namelijk voor dat je in één klap redelijk veel gewicht verliest en het opgang komen gaat dus makkelijker. Het lopen op een loopband kan een stuk makkelijker worden als je bijvoorbeeld liposuctie benen ondergaat. 

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je je leefstijl wel aanpast. Je kan niet je vet weg laten halen en vervolgens op de bank gaan zitten weer vier broodjes hamburger naar binnen werken. Zo’n ingreep is redelijk ingrijpend en je moet dus echt bereid zijn om je gewoontes te veranderen. Gevarieerde voeding en voldoende lichaamsbeweging zorgen ervoor dat deze ingreep niet voor niets is. Het zorgt ervoor dat je je beter gaat voelen op de lange termijn en dit is natuurlijk waar het uiteindelijk om draait.

Voor meer info : http://faceland.nl/

Natuurlijk willen we allemaal een gezond en hoog libido hebben. Als je last hebt van een verlaagd libido ben je hier over het algemeen niet erg gelukkig mee. Gelukkig hoeft dit vandaag de dag niet lang te duren. Meestal krijg je door over geslachts gemeenschap na te denken al meer zin in geslachts gemeenschap. Daarnaast hebben we ook een paar tips om je libido hoger te krijgen..

Voedsel

Eten kan een bepalende factor zijn wanneer het je libido betreft. Jezelf een dieet aanmeten kan daarom al heel veel schelen. Je hoeft echt niet direct je hoeveelheid calorieën per dag te verminderen, let vooral op wat je eet. Ga zeker niet beginnen aan ingewikkelde eetschema’s. Let vooral op wat gezond en wat ongezond is qua voedsel en drinken. Probeer eens om te beginnen met toegevoegde suikers te laten voor wat ze zijn. Suiker geeft je absoluut energie, echter is dit energie die van korte duur is. Wanneer jij de suikers laat staan zul je je binnen een paar dagen al energieker voelen. Hierbij is er een grote kans dat je lust naar geslachtsgemeenschap ook zal stijgen.

Ontloop stress

Stress en zorgen zijn killing voor je libido. Natuurlijk zijn er altijd veel dingen waar je je zorgen over kunt maken. Probeer eens voor jezelf juist de rust op te zoeken. Relativeren is hierbij heel erg van belang en kan je helpen stressfactoren uit de weg te gaan. Met mensen praten over je stress kan ook zeer bevorderlijk werken. Gebruik je vrije tijd ook echt als vrije tijd. Stress is heel ongezond en heeft gewoon een grote invloed op je libido.

Relatie-issues

Negatieve spanningen binnen je relatie hebben over het algemeen geen positief effect op je libido.  Het is vaak niet makkelijk om over de problemen binnen je relatie te spreken maar het is vaak wel de enige manier om de problemen op te lossen. Zorg dat je met elkaar in gesprek blijft om zo op zoek te gaan naar de juiste oplossing. Zorgt dat de gesprekken altijd opbouwend van aard zijn. Het is niet dat al je problemen uit de weg geruimd moeten worden om weer goede geslachtsgemeenschap te hebben maar zorg wel dat je samen bouwt aan de relatie.

Libidopil

Het is vandaag de dag ook helemaal niet raar om een libidopil te proberen. Er zijn voldoende mannen die dus de libidopil uitproberen om hun libido te verbeteren. Online kan je jezelf goed informeren over libidopillen omdat er genoeg gebruikerservaringen terug te vinden zijn.

Je liefdesleven hoeft dus absoluut niet voorbij te zijn met een verlaagd libido. Ga een aan de gang met de gegeven tips en hoogstwaarschijnlijk zal jouw libido al snel stijgen.

Voor meer info : https://www.libidoforte.com/

Niemand wil het maar het komt helaas wel eens voor, je mist een tand of kies. Vandaag de dag kunnen dat soort problemen gelukkig opgelost worden. Wat bijvoorbeeld een oplossing kan zijn is een implantaat tand of bijvoorbeeld een implantaat kies. Zo’n implantaat plaatsen ze in het kaakbot van een persoon. De implantaten zijn kunstmatige, en meestal van titanium geproduceerde substituten van een tandwortel. Dit is dus ideaal wanneer jij een kies of tand hebt verloren bij een ongeluk of wanneer deze verwijderd moest worden.

 

Er zijn dus heel veel verschillende soorten implantaten voor losse tanden en kiezen, daarnaast is er natuurlijk ook nog het kunstgebit. Het is voor iedereen mogelijk om er een te krijgen wanneer nodig. Wanneer deze kunstmatige wortel geplaatst is moet er enkele maanden gewacht worden tot er ook daadwerkelijk een kroon geplaatst kan worden. Dit is omdat de implantaat eerst moet vastgroeien in de mond. Het is uiteraard vervelend om enkele maanden te moeten wachten op de kroon. Daarom is het mogelijk om het open gat met een vervangend plaatje tijdelijk af te schermen.

 

Een implantaat produceren vergt wel enkele voorbereiding. De tandarts of andere specialist zal beoordelen of u in aanmerking komt. Het is soms nodig om bijvoorbeeld een 3D scan te laten maken van uw mond om te kijken of het mogelijk is. Niet iedere mond is hetzelfde natuurlijk.

 

Wanneer het mogelijk is zal de tandarts of specialist verdere consulten met u hebben om te bespreken wat er allemaal zal gaan gebeuren. Verdere inhoudelijke details over behandeling en nazorg zullen doorgenomen worden. De wond zal namelijk gehecht worden na de operatie om het nabloeden zo veel mogelijk te stoppen. Deze hechtingen zullen zelfstandig verdwijnen na ongeveer twee weken.

 

Uiteraard heeft een implantaat nazorg nodig. Dit vergt gelukkig niet heel veel zorg. De implantaten dienen hetzelfde verzorgd te worden als uw eigen tanden. Tweemaals per dag poetsen, flossen en spoelen.

 

Voor meer info : http://www.orfeokliniek.nl/

Iedereen heeft een zorgverzekering die bij hem of haar past. Op deze manier krijgt iedereen die zorg die hij nodig heeft. Bij een zorgverzekering is er vaak keuze tussen de hoogte van het eigen risico. Iedereen wil zo goedkoop mogelijk uit zijn, met de beste zorg. Hoe zorg je voor een goede hoogte van je eigen risico, en zo een zo laag mogelijke premie?

Wat is eigen risico?
Het is heel simpel: een hoog eigen risico zorgt voor een lage premie en een hoge premie zorgt voor een laag eigen risico. Het eigen risico is het geld dat je betaalt voor zorg voordat het door de zorgverzekering vergoedt wordt. Eigen risico bestaat ook bij andere verzekering, en is een preventieve maatregel om misbruik van de verzekering te voorkomen. Doordat men eerst zelf een bedrag moet betalen voor zorg, zullen ze voorzichtiger zijn. 

Verplicht eigen risico
Veel zorgverzekeraars hebben een verplicht eigen risico. Dit is een bedrag dat u minimaal aan eigen risico moet hebben. Dit voorkomt misbruik van de verzekering. Er bestaat ook een vrijwillig eigen risico, dat wil zeggen dat u ervoor kunt kiezen uw eigen risico hoger te maken, waardoor uw maandelijkse premie lager wordt. 

De ideale hoogte van het eigen risico
Er is geen ideale hoogte van het eigen risico die voor iedereen geldt. Het is helemaal afhankelijk van de persoon. Wanneer u weet dat u gezond bent, nooit ziek bent en eigenlijk nooit naar de dokter gaat, kunt u een hoog eigen risico instellen. Dit zorgt ervoor dat uw maandelijkse premie laag is. Als u dan niet gebruik maakt van de zorg heeft u dus eigenlijk het geld uitgespaard. Maar wanneer u weet dat u vaak ziek bent, of graag heel goed verzekerd wil zijn omdat u bijvoorbeeld een gevaarlijke sport doet, kunt u voor een laag eigen risico kiezen. Uw maandelijkse premie is dan wel hoger, maar wanneer u zorg nodig heeft hoeft u niet zelf veel te betalen.

Bent u op zoek naar een zorgverzekering? Gebruik een zorgvergelijker op bijvoorbeeld www.overstappen.nl

Voor meer info : http://www.goedkopezorgverzekering.nl/