Spring naar inhoud

Er zijn veel verschillende soorten munten die op internet kunnen worden gekocht of verkocht. Echter, één type virtuele valuta die onlangs golven in de wereld van investeren en commercie heeft gemaakt, is de wereld van bitcoins. In tegenstelling tot traditionele valuta's zijn bitcoins niet beperkt tot slechts een paar landen door hun uitgifte. Bitcoins zijn beschikbaar voor iedereen met een computer die internettoegang heeft. In feite is de hele wereld verbonden via de cyberspace.

 

Wat interessant is over de manier waarop de markt voor bitcoins-functies is dat geen centraal bureau of instelling de levering, circulatie of uitwisseling van de valuta regelt. In plaats daarvan krijgt elk lid van het netwerk dat verantwoordelijk is voor het uitvoeren van het programma een set munten. Deze leden worden mijnwerkers genoemd en ze chippen om te kopen of verkopen tegen specifieke tarieven die door de markt worden bepaald. Dit is vergelijkbaar met hoe een aandelenmarkt werkt, waarbij grote beleggers de prijs van de voorraden kunnen manipuleren door het gebruik van marge.

 

Het systeem werkt eigenlijk op dezelfde manier. Er is een koopgroep, die kan bestaan uit individuen of bedrijven, zoals bedrijven die bijdraagt aan het kopen en verkopen van deze virtuele munten. De koop- en verkoopprijzen zijn ingesteld op de markt. Vervolgens draagt elk lid van de virtuele community geld bij aan het collectieve zwembad dat wordt bewaard in de vorm van een transactierekening.

Dan is deze pool van fondsen verdeeld in kleinere handelsaccounts die door de individuele leden van de Gemeenschap worden gehouden.

 

Een van de belangrijkste overeenkomsten tussen handel in deze vorm van valuta en handel in een andere vorm is dat er zowel lange als korte perioden zullen zijn waarin de transacties zich voordoen. Een typische dag in de handelswereld zou overal van een half uur tot een hele dag duren, hoewel dit kan variëren, afhankelijk van de markt en de huidige staat van de economie. Op elk moment kan gedurende deze tijd iedereen die geïnteresseerd is in het kopen van een bepaald aantal bitcoins dit door een aantal online brokerage-accounts.

 

In de wereld van Financiën wordt de wisselkoers voor dit specifieke type munt vrij vaak gebruikt. Dit heeft te maken met het feit dat veel mensen op plaatsen zoals China en India behoorlijk bekend zijn geworden met deze specifieke vorm van geld. Ook zijn veel mensen van deze locaties geïnteresseerd in de potentiële winst die ze kunnen verdienen via dit uitwisselingsproces. In aanvulling hierop heeft men op deze manier ook de mogelijkheid om deel te nemen aan online forums, blogs en nieuwsfeeds die dit specifieke onderwerp dagelijks dekken. Hierdoor wordt het grote publiek meer bekend met de werking en waarde van deze munten.

Dit geeft op zijn beurt een schat aan nieuwe informatie en ideeën voor diegenen die vandaag op deze manier willen gaan handelen.

 

Omdat deze mensen de waarde van dit soort munt krijgen, zullen ze eerder deelnemen aan dit type handel. Maar er zijn bepaalde factoren die in aanmerking moeten worden genomen voordat ze beslissen of dit wel of niet te doen. Eerst en vooral moet je bepalen of handel op deze manier voordelig is voor jou. U wilt kijken naar de huidige wisselkoers tegen een verscheidenheid aan andere munten in dezelfde categorie. Ook moet u overwegen of u al dan niet comfortabel bent met het wisselkoersproces via internet.

Klik hier voor meer informatie hier  https://www.bitcoinmeester.nl/

In de wereld van digitale activa wisselen de meest populaire en potentieel de meest lucratieve thorium. Dit is een zeer winstgevende en snelgroeiende sector op de wereldwijde financiële markten en beleggers worden stroomden naar etherium voor investeringsmogelijkheden. Het is een particuliere, beveiligde en volledig functionele virtuele valuta die de nieuwste innovatie is binnen de wereld van blokketentechnologie. De reden waarom ETHEREUM zo hoog is gewild, is dat het de allereerste volledig functionele particuliere digitale uitwisseling is. Het platform wordt geregeld via een gecodeerde openbare sleutelinfrastructuur (PKI) en Smart Contract-technologieën die onmiddellijke overdracht van fondsen tussen twee partijen mogelijk maken.

  

De voordelen van investeringen in deze nieuwe en innovatieve vorm van valuta zijn veel. Een van de grootste voordelen is dat het niet zo is als alle andere vormen van valuta's die in realtime moeten worden gevolgd en verhandeld. In tegenstelling tot de meerderheid van andere cryptosurfs die alleen toestaan dat de handel in hun inheemse valuta, is ze geen vaste of kunstmatige grondstof en wordt deze niet verhandeld op basis van speculaties.

Daarom wordt beleggen in de onderneming en de toekomstige winsten van ether als een van de veiligste manieren om te investeren zijn.

 

Investeren in de toekomst van een nieuwe en opkomende markt is een geluidsbeweging voor elke belegger. Een van de belangrijkste voordelen van investeringen in ether is dat de prijs niet wordt bestuurd door een centraal bureau en wordt niet gecontroleerd door enige regering. Deze functie is wat het anders maakt dan andere valuta's. Dit vertaalt zich ook in een winstpotentieel. Aangezien het niet wordt geregeld door een bestuursorgaan of instelling en niet wordt verhandeld op basis van speculaties, kunnen beleggers eetten kopen tegen een redelijk en betaalbaar tarief. Er zijn een aantal factoren die de waarde van deze nieuwe en opkomende virtuele valuta beïnvloeden.

 

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van EETE, dan moet u weten dat er een aantal voor- en nadelen zijn die aan deze onderneming zijn gekoppeld. Nadelen van investeren in ether zijn minder in vergelijking met andere valuta's. Het belangrijkste voordeel van investeren in deze valuta is dat het vrij is van elke vorm van overheidsinterventie. Dit vertaalt zich ook naar zijn potentiële winstpotentieel. Hoewel er een nadeel is voor dit voordeel, is het niet zo groot als sommige andere valuta's.

 

De volgende stap over het kopen van ethereum is om een ewallet of een gedecentraliseerd applicatievlatform te vinden om u te helpen investeren in de smart-valuta. U moet in eerste instantie een kleine investering maken om een account te openen en een online account te ontvangen om uw investeringen te beheren. Nadat u aan de slag bent, kunt u beginnen met het kopen van ether en uw lokale valuta om te zetten in de zeer vluchtige virtuele valuta. Het platform helpt u bij het volgen van uw investeringen, bekijkt de markttrends en neem onmiddellijk beslissingen.

 

Een van de belangrijkste overwegingen over het kopen van Ethereal is of een makelaar of een gedecentraliseerde uitwisseling zoals bitfinex moet worden gebruikt. Hoewel beide makelaars als gedecentraliseerde platforms werken aan hetzelfde basisprincipe, heeft elk hun voor- en nadelen. Een bemiddelingsdienst in rekening brengt commissie over elke handel en bitfinex is vrij van elke vergoeding. Als u een gewone brokerage-account hebt, is het raadzaam om ze te gebruiken om ether te kopen in plaats van de gedecentraliseerde zoals Shapeled. Het is veel sneller en handig om een makelaar te gebruiken dan een gedecentraliseerde applicatie te gebruiken.

Vraagt u zich af hoe onze Ethereum koers wordt bepaald? Kik hier https://www.bitcoinmeester.nl/

Je hebt er vast wel eens van gehoord, iemand laat zich inschrijven voor een koopwoning en kan op deze manier een bod uitbrengen samen met andere bieders. Op het moment dat een verkoper meer aanvragen krijgt, wacht de verkoper tot alle bieders een bod hebben uitgebracht. Nadat iedere bieder de gelegenheid heeft gehad om een bod uit te brengen, vraagt de verkoper om een eindbod uit te brengen, deze dient een vooraf afgesproken tijd gedaan te worden. Als het op deze manier gedaan word, spreken we over een verkorte inschrijving.

Blind bieden

Als er meerdere mensen een bod willen uit brengen op 1 huis, zal je nooit horen wat een ander geboden heeft. Op deze manier blijft het voor iedere bieder een eerlijke strijd. Dit word ook wel blind bieden genoemd. Het is daarom wel extra lastig omdat je niet weet wat andere bieden. Je wilt niet teveel bieden, maar ook niet te weinig. 

Wanneer is de koop rond?

 Op het moment dat de koop rond is, betekend dit dat jij de hoogste/beste bieder bent geweest en je alle andere bieders overwonnen hebt. Op dit moment zal er een koopovereenkomst gemaakt worden. Als deze is ondertekend, is dit meteen bindend voor de verkoper. De verkoper heeft van nog 3 dagen bedenktijd. Nadat de 3 dagen voorbij zijn, kun je als koper alleen nog maar van het contract af komen als je in hoger beroep gaat met een ontbindende voorwaarde.

Recht van gunning

Dit betekend dat de verkoper altijd moet kijken of de combinatie van prijs en voorwaarde voldoende is om te kunnen verkopen aan de bieder. Zo is de verkoper nooit verplicht om aan de hoogste bieder te verkopen. Het kan zelfs zo zijn dat de verkoper kiest om niet te gunnen. Maar in principe moet dit binnen een dag duidelijk zijn. 

Wanneer je hier hulp bij nodig hebt, kun je een makelaar Dordrecht inschakelen. Deze kan je helpen om snel een nieuwe woning te vinden in de drechtsteden. 

Binance bots zijn computerprogramma's die inloggen op de cryptocurrency uitwisseling van Binance en automatisch namens jou handelen. Bots zijn niet zonder meer winstgevend. Hoe effectief een bit is hangt af van hoe ze geprogrammeerd zijn en hoe geschikt de programmering is voor de huidige marktomstandigheden.

Een crypto trading bot voor elke handelsstrategie

Er zijn veel diverse soorten bots op de markt voor verschillende marktomstandigheden. Eigenlijk gebruik je verschillende bots voor verschillende strategieën. Scalping is bijvoorbeeld een strategie voor het maken van kleine maar consistente winsten in een zijwaartse markt, maar zou niet ideaal zijn in een bull of bear situatie. Het is dus een uitdaging om uit te vinden welke strategie op verschillende tijdstippen moet worden gebruikt. De tweede uitdaging is om een ​​crypto trading bot te vinden die die strategie effectief kan uitvoeren op basis van marktactiviteit en signalen.

Wat zijn signalen?

In de wereld van cryoto trading bots is een signaal hetzelfde als een alarm. Iemand zou bijvoorbeeld een signaal kunnen maken op basis van een combinatie van factoren zoals voortschrijdende gemiddelden, volatiliteit en vermeldingen op sociale media. Wanneer deze factoren zich gedragen op een manier waarop men denkt dat deze gedragingen het juiste moment om te handelen aangeven, wordt het alarm geactiveerd. Handelsbots kunnen worden geprogrammeerd om automatisch op specifieke manieren op signalen te reageren. Je kunt je eigen signalen maken of de bot laten reageren op signalen van anderen.

Hoe kom je aan een crypto trading bot?

Er zijn twee verschillende manieren om een ​​crypto-handelsbot te krijgen en te gebruiken. Je kunt een voorgeprogrammeerde bot gebruiken waar je een abonnement voor kunt afsluiten, of je kunt zelf een bot maken. Wanneer je ervoor kiest om zelf een bot te maken kun je zelf beslissen welke signalen de bot zal lezen en welke handelsacties hij neemt als reactie hierop. Het nadeel van zelf een bot bouwen is dat je wel enige handelservaring en programmeer kennis nodig hebt. Alhoewel er zijn omgevingen waar je een bot kunt bouwen in eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterfaces, heb je vaak wel programmeerkennis nodig om het goed te doen.

Een cryototrading bot kopen

De andere optie is om een ​​bot te gebruiken die iemand anders heeft gebouwd. Deze zijn vaak te koop bij de makers, en sommige platforms bevatten botmarktplaatsen waar mensen voorgeprogrammeerde bots kunnen kopen en verkopen. In veel gevallen worden bots slechts gedeeltelijk voorgeprogrammeerd, wat betekent dat je niet direct uit de doos met ze kunt handelen, maar eerst moet aanpassen aan jouw voorkeuren.

Voorgeprogrammeerde trading bots vergelijken

Let bij het uitkiezen van een crypto trading bot op de volgende 7 factoren:

 

 1. Handelsstrategie. Welke strategie kan de bot uitvoeren en welke parameters kun je programmeren?
 2. Makkelijk te gebruiken. Zorg ervoor dat de bot die je kiest gemakkelijk te begrijpen en te gebruiken is.
 3. Wijzigingen aanbrengen. Is het eenvoudig om je handelsstrategie en parameters aan te passen?
 4. Kosten. Er zijn bots die handelskosten in rekening brengen. Vergelijk de kosten en voordelen van verschillende opties.
 5. Levensduur. Hoe lang bestaat de bot al? Is hij nieuw of heeft het een lange geschiedenis van betrouwbaar en succesvol gebruik?
 6. Reputatie. Heeft de bot een goede reputatie bij de bredere cryptogemeenschap? Kijk op online forums naar recensies van andere gebruikers.

Exchanges. Kies een bot waarmee je kunt handelen op de exchange(s) die je wilt gebruiken.

Bij het incassobureau in Doetinchem kun je voor meerdere zaken terecht. Je kan ervoor kiezen om een vordering te kopen of juist te laten verkopen door hen. Dat zorgt ervoor dat jij geen last meer hebt van de risico’s die je hebt door een van de debiteuren die jou nog steeds maar niet heeft betaald voor de dienst die je hebt geleverd. Bij het incassobureau in Doetinchem kan je een stukje zekerheid kopen door hen een van de vorderingen op te laten kopen. Je kunt er ook voor kiezen om al je vorderingen te laten kopen door het incassobureau in Doetinchem. Dat is maar net waar jij zelf de behoefte aan hebt. Weet jij zeker dat de klant niet meer gaat betalen dan kan je in ieder geval die vordering alvast laten opkopen door het incassobureau in Doetinchem.

Incasso’s

Naast dat het incassobureau in Doetinchem vorderingen opkoopt, doen zij nog veel meer dingen. Zoals bijvoorbeeld een minnelijke incasso uitvoeren, of een gerechtelijke incasso voldoen. Daarnaast zijn ook gespecialiseerd in de incasso’s die te maken hebben met huur. Voor al dit soort adviezen kun je dus gerust eens langskomen of gewoon telefonisch contact opnemen met het incassobureau in Doetinchem. 

Bezoeken van debiteuren

Het incassobureau in Doetinchem is ook expert in het ophalen van geld van klanten die je alsmaar niet betalen. Zij gaan langs bij deze bedrijven of particulieren en zorgen ervoor dat het geld zo snel mogelijk zal worden betaald. Dit lijkt een beetje op het verkopen van een vordering, maar dat is toch wat anders. Hiermee koop je geen risico af. Het kan zijn dat het bedrijf dat jou nog moet betalen financiële schulden heeft en dat kop je niet af met een bezoek, maar wel met een vordering door het incassobureau in Doetinchem.Wat als jouw debiteuren steeds maar die rekening niet aan je betalen? Wat moet je doen? Je hebt al meerdere keren gevraagd of ze het geld naar je willen overmaken, maar iedere keer gebeurt het niet. Je hebt geen tijd om er zelf maar achter aan te blijven lopen, maar het is wel belangrijk dat de rekeningen worden betaald, zodat jij je geld weer kunt gebruiken voor andere investeringen of andere kosten die nog moeten worden gemaakt. Het inhuren van incassobureau Zevenaar is hierbij een slimme stap. 

Incassobureau Zevenaar regelt het

Incassobureau Zevenaar zal ervoor zorgen dat de debiteuren de rekeningen betalen. Je hebt hier nu zelf geen omkijken meer naar, waardoor jij je tijd kunt besteden aan andere dingen. Incassobureau Zevenaar Neemt de taak van u over en zorgt ervoor dat het geld van de debiteuren zo snel mogelijk aan je betaald zal worden. Incassobureau Zevenaar zal in eerste instantie contact opnemen met de partij die jou nog geld verschuldigd is. Dit gebeurt aan de telefoon, per mail of er wordt een brief naar de desbetreffende partij gestuurd. Het kan ook zijn dat de partij door incassobureau Zevenaar wordt bezocht, om de boodschap in een face to face setting duidelijk te maken. Het doel is de debiteur dan al direct te laten betalen. Het kan ook zo zijn dat de debiteur na de aankondiging van incassobureau Zevenaar nog steeds de rekeningen niet betaald. Dan wordt er door incassobureau Zevenaar een dagvaarding naar het bedrijf of persoon gestuurd. De debiteur heeft nu weer een kans om aan zijn of haar betalingsverplichting te voldoen. Mocht er nog niet worden betaald, wordt er door incassobureau Zevenaar overgegaan op een zitting in de rechtszaal. Hier zal de rechter uitspraak doen aan de partij om de rekening alsnog te betalen. Je hoeft je hier geen zorgen ver te maken, want incassobureau Zevenaar neemt al deze zorgen voor je uit handen.Een nieuwe tegelvloer kan de complete look van een ruimte veranderen. Een drukke vintage tegel geeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een marmer tegel of een mooie strakke vloertegels van antraciet. In een kleine ruimte is een vloer des te bepalender qua beeld.

Ook wandtegels kunnen erg bepalend zijn. Zo bedekken vloertegels en wandtegels tesamen ruim 80% van het oppervlakte.

Denk hier vooral om!

Wanneer je nieuwe vloertegels koopt, is het goed om met een aantal factoren rekening te houden. Hoe vaak worden de tegels bijvoorbeeld belopen? Is dit enkel op sokken of ook met schoenen. Zo is de PEI-score van belang. Dit vertelt alles over de hardheid van een tegel. Let er bovendien altijd op dat je de juiste tintcodes hebt. Tegels zijn een natuurproduct waardoor elke kleur nooit helemaal gelijk is. Maar je wilt niet dat de kleuren erg verschillen. Andere belangrijke waarden zijn:

 • Anti-slip – erg handig voor natte ruimten
 • Kwaliteit – hoe lang moeten de tegels mee gaan?
 • Gecalibreerde waarde – een tegel van gelijke dikte
 • Gerectificeerde waarde – deze kanten zijn recht en scherp je krijgt een kleine voeg
 • Ongerectificeerde waarde - een schuine kant en hoek, je krijgt een bredere voeg
 • Hoeveelheid – hoeveel tegels heb je überhaupt nodig?

Hoeveelheid berekenen

Tsja, hoe bereken je eigenlijk de hoeveelheid van een tegel? Je hebt hiervoor natuurlijk het oppervlakte nodig. Ofwel het aantal vierkante meters die je nodig hebt (lengte x breedte). Maar… houd ook altijd rekening met het snijafval. Je gebruikt nooit de exacte hoeveelheid. Bij een hoekje of ronde muur heb je altijd te maken met snijafval. Zorg er altijd voor dat dit zo min mogelijk is. Doorgaans is het snijafval van een tegel zo 10 tot 15% van het totaaloppervlakte. Wanneer je een grote ruimte hebt die recht toe recht aan is, kan dit wat minder zijn. Wandtegels kopen? Ook hier heb je vaak te maken met snijafval. Houd bovendien rekening met de hoogte. Wanneer er nu iets tot aan het plafond staat en de nieuwe tegel hoger is dan de oude of wanneer je de nieuwe tegel over de oude tegel heen legt, kan het zomaar zijn dat het allemaal niet meer goed past. Dit wil je natuurlijk altijd vermijden.

Wat kost dat?

Tegels zijn te koop in vele prijsklasses. Deze kunnen nogal behoorlijk uiteenlopen. Vooral bij de duurdere en schaarse natuurproducten. Bij marmer hangt bijvoorbeeld een prijskaartje aan. Let er bovendien op dat prijzen altijd worden afgegeven per vierkante meter (m2). In een doos tegels zit soms meer dan een vierkante meter. Hierdoor kan het zijn dat een doos tegels duurder is dan de aangegeven vierkantemeterprijs. Reken de prijs daarom altijd om naar het benodigde oppervlakte.

Slijtvast

Tot slot dien je rekening te houden met de slijtwaarde van een tegel. Zo bestaat er bijvoorbeeld een zachtere tegel of een zachtere toplaag. Je wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld kleinere kinderen de tegels beschadigen. Bovendien heb je vaak in een gang te maken met een ander soort tegel dan in een badkamer waarop enkel op sokken wordt gelopen. Een slijtwaarde wordt aangeduid met een PEI-waarde (Porcelain Enamel Institue). 5 is hierbij de beste waarde. Hoe lager de waarde hoe ‘zachter’ de tegel.

Dit is onderverdeeld van 1 (laagste slijtwaarde) tot 5 (hoogste slijtwaarde). Wanneer de tegels in een openbaar gebouw liggen hebben ze andere waarden nodig dan in een badkamer waar op sokken wordt gelopen.

We wensen je veel succes met de zoektocht naar mooie tegels! 🙂

Voor meer info : https://www.syrostone.nl/tegelvloeren

Heeft u last van klanten die hun rekening niet betalen? Vaak kan dat voor problemen zorgen, voorkom narigheid en schakel een incassobureau in Enschede in. Als ondernemer wilt u immers wél uw geld ontvangen, maar u wilt ook uw klant behouden. Zelfs wanneer deze een factuur een keer niet kan voldoen. Dat is waar incassobureau Enschede in beeld komt. Incassobond zorgt ervoor dat uw debiteuren klantvriendelijk benaderd worden en op de nadruk blijft tegelijkertijd liggen op de volharding en het samen zoeken naar een oplossing. U kunt op die manier gewoon aan het werk met de zaken die belangrijk zijn binnen uw bedrijf, terwijl incassobureau Enschede aan de slag gaat met de openstaande vorderingen.

Waarom incassobureau Enschede inschakelen?

Incassobureau Enschede inschakelen heeft een aantal handige voordelen voor uw onderneming. Allereerst verzuurt het contact met uw klant niet. Daarnaast zijn de debiteuren eerder geneigd om snel te betalen wanneer zij incassobureau Enschede voor de deur zien staan. Elk bedrijf weet dat een incassobureau doortastend is en niet snel opgeeft. Daarnaast wil geen enkele ondernemer een aantekening krijgen, omdat dit gevolgen heeft voor de kredietwaardigheid. Het grootste voordeel voor u is echter dat u krijgt waar u recht op hebt, zonder dat u hier extra tijd in moet investeren.  Een incassobureau uit Enschede neemt het meeste werk uit handen en zorgt ervoor dat uw facturen netjes worden betaald.Een boekhoudprogramma online moet je als zelfstandige of bedrijf eigenlijk wel hebben om je hele administratie juist bij te kunnen houden en goed door te kunnen geven aan de Belastingdienst. Niet met slechts een enkele computer in een Excel bestand, maar op elke plek ter wereld toegankelijk via een eigen online boekhoudsysteem met persoonlijke inlog. Zo kun er behalve met de pc of laptop ook gebruik worden gemaakt van de boekhouding via een tablet of smartphone-app, waarmee je direct je bonnetjes kunt inscannen en deze in je systeem kunt indienen. Je vergeet daardoor veel minder snel om je uitgaven of facturen in je boekhouding te verwerken, dit bespaart je aan het eind van het kwartaal een hoop tijd bij het doen van de boekhouding. Bekijk daarom eens de diverse online boekhoudprogramma’s en kies het boekhoudprogramma uit dat het beste bij jou past.

Online boekhoudprogramma vergelijken doe je online bij Boekhoudprogramma-Vergelijken.com. Hier vind je diverse handige overzichten van de bestaande boekhoudpakketten waar je gebruik van zou kunnen maken. Ook zie je wat voor budget je nodig hebt, wat de doelgroep van het betreffende boekhoudprogramma is en wat de functies en mogelijkheden van het boekhoudpakket zijn. Ook lees je over de usability van het programma en hoe gemakkelijk het in gebruik is voor beginners zodat iedereen ermee kan werken en andere weetjes die je nodig heb om een goede keuze te kunnen maken voor een boekhoudpakket dat je voor jezelf kunt gebruiken of voor het bedrijf waar je werkzaam bent. Lees zeker ook eens de reviews van andere gebruikers van het boekhoudprogramma zodat je weet hoe anderen over het programma denken.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com

Voor meer info : https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/

Wikipedia accepteert Bitcoin en Bitcoin Cash

Weer valt er een nieuw jubileum op de markt te vermelden; Wikipedia gaat namelijk betalingen in de vorm van Bitcoin en Bitcoin Cash accepteren. Dit is een behoorlijke stimulans, aangezien Wikipedia een gigantisch bedrijf is. Daarnaast maken vele mensen wereldwijd gebruik van Wikipedia; een ideale partner dus voor de digitale munteenheden.

De foundation achter Wikipedia gaat in samenwerking met Bitpay om dit mogelijk te maken. Het is nu voor mensen mogelijk om donaties te betalen in de vorm van Bitcoin en/of Bitcoin Cash. Deze donaties zijn bedoeld om Wikipedia draaiende te houden; de digitale encyclopedie heeft hoge kosten en is op papier een stichting. Hierdoor heeft men geen winstoogmerk en dus moeten de kosten gedekt worden met behulp van donaties.

“Onze donoren tonen steeds meer interesse in verschillende cryptocurrency, dus het accepteren van bitcoin cash was een natuurlijke volgende stap. We accepteren wereldwijd donaties en we streven naar een grote verscheidenheid aan donatie-opties. Het is erg belangrijk dat we internationale donaties kunnen laten verwerken op een manier die efficiënt en kosteneffectief is.”, aldus de eigenaar van de stichting van Wikipedia.

De CCO van Bitpay, Sonny Singh is ook blij met de samenwerking: "Bitcoin en Bitcoin Cash zijn een van de goedkoopste betalingsopties die beschikbaar zijn, dus uiteindelijk komt er meer van de donatie bij het goede doel terecht. Wikimedia doet zoveel goeds in de wereld, en het is daarom een voorrecht om hen te helpen geld in te zamelen.”

Het gevolg van deze samenwerking is dus dat gebruikers van Wikipedia een donatie in de vorm van Bitcoin of Bitcoin cash kan betalen. Voor de aanhangers van de digitale munteenheden is dit hoe dan ook goed nieuws. Hoe meer institutioneel geld in de markt gepompt wordt, hoe beter. Dit is in ieder geval weer een mooie stap voor de gehele markt, voor Wikipedia en voor Bitpay.

Voor meer info : https://www.cryptocurrencylivekoers.nl