Spring naar inhoud

Een nieuwe tegelvloer kan de complete look van een ruimte veranderen. Een drukke vintage tegel geeft bijvoorbeeld een heel andere uitstraling dan een marmer tegel of een mooie strakke vloertegels van antraciet. In een kleine ruimte is een vloer des te bepalender qua beeld.

Ook wandtegels kunnen erg bepalend zijn. Zo bedekken vloertegels en wandtegels tesamen ruim 80% van het oppervlakte.

Denk hier vooral om!

Wanneer je nieuwe vloertegels koopt, is het goed om met een aantal factoren rekening te houden. Hoe vaak worden de tegels bijvoorbeeld belopen? Is dit enkel op sokken of ook met schoenen. Zo is de PEI-score van belang. Dit vertelt alles over de hardheid van een tegel. Let er bovendien altijd op dat je de juiste tintcodes hebt. Tegels zijn een natuurproduct waardoor elke kleur nooit helemaal gelijk is. Maar je wilt niet dat de kleuren erg verschillen. Andere belangrijke waarden zijn:

  • Anti-slip – erg handig voor natte ruimten
  • Kwaliteit – hoe lang moeten de tegels mee gaan?
  • Gecalibreerde waarde – een tegel van gelijke dikte
  • Gerectificeerde waarde – deze kanten zijn recht en scherp je krijgt een kleine voeg
  • Ongerectificeerde waarde - een schuine kant en hoek, je krijgt een bredere voeg
  • Hoeveelheid – hoeveel tegels heb je überhaupt nodig?

Hoeveelheid berekenen

Tsja, hoe bereken je eigenlijk de hoeveelheid van een tegel? Je hebt hiervoor natuurlijk het oppervlakte nodig. Ofwel het aantal vierkante meters die je nodig hebt (lengte x breedte). Maar… houd ook altijd rekening met het snijafval. Je gebruikt nooit de exacte hoeveelheid. Bij een hoekje of ronde muur heb je altijd te maken met snijafval. Zorg er altijd voor dat dit zo min mogelijk is. Doorgaans is het snijafval van een tegel zo 10 tot 15% van het totaaloppervlakte. Wanneer je een grote ruimte hebt die recht toe recht aan is, kan dit wat minder zijn. Wandtegels kopen? Ook hier heb je vaak te maken met snijafval. Houd bovendien rekening met de hoogte. Wanneer er nu iets tot aan het plafond staat en de nieuwe tegel hoger is dan de oude of wanneer je de nieuwe tegel over de oude tegel heen legt, kan het zomaar zijn dat het allemaal niet meer goed past. Dit wil je natuurlijk altijd vermijden.

Wat kost dat?

Tegels zijn te koop in vele prijsklasses. Deze kunnen nogal behoorlijk uiteenlopen. Vooral bij de duurdere en schaarse natuurproducten. Bij marmer hangt bijvoorbeeld een prijskaartje aan. Let er bovendien op dat prijzen altijd worden afgegeven per vierkante meter (m2). In een doos tegels zit soms meer dan een vierkante meter. Hierdoor kan het zijn dat een doos tegels duurder is dan de aangegeven vierkantemeterprijs. Reken de prijs daarom altijd om naar het benodigde oppervlakte.

Slijtvast

Tot slot dien je rekening te houden met de slijtwaarde van een tegel. Zo bestaat er bijvoorbeeld een zachtere tegel of een zachtere toplaag. Je wilt natuurlijk niet dat bijvoorbeeld kleinere kinderen de tegels beschadigen. Bovendien heb je vaak in een gang te maken met een ander soort tegel dan in een badkamer waarop enkel op sokken wordt gelopen. Een slijtwaarde wordt aangeduid met een PEI-waarde (Porcelain Enamel Institue). 5 is hierbij de beste waarde. Hoe lager de waarde hoe ‘zachter’ de tegel.

Dit is onderverdeeld van 1 (laagste slijtwaarde) tot 5 (hoogste slijtwaarde). Wanneer de tegels in een openbaar gebouw liggen hebben ze andere waarden nodig dan in een badkamer waar op sokken wordt gelopen.

We wensen je veel succes met de zoektocht naar mooie tegels! šŸ™‚

Voor meer info : https://www.syrostone.nl/tegelvloeren

Heeft u last van klanten die hun rekening niet betalen? Vaak kan dat voor problemen zorgen, voorkom narigheid en schakel een incassobureau in Enschede in. Als ondernemer wilt u immers wél uw geld ontvangen, maar u wilt ook uw klant behouden. Zelfs wanneer deze een factuur een keer niet kan voldoen. Dat is waar incassobureau Enschede in beeld komt. Incassobond zorgt ervoor dat uw debiteuren klantvriendelijk benaderd worden en op de nadruk blijft tegelijkertijd liggen op de volharding en het samen zoeken naar een oplossing. U kunt op die manier gewoon aan het werk met de zaken die belangrijk zijn binnen uw bedrijf, terwijl incassobureau Enschede aan de slag gaat met de openstaande vorderingen.

Waarom incassobureau Enschede inschakelen?

Incassobureau Enschede inschakelen heeft een aantal handige voordelen voor uw onderneming. Allereerst verzuurt het contact met uw klant niet. Daarnaast zijn de debiteuren eerder geneigd om snel te betalen wanneer zij incassobureau Enschede voor de deur zien staan. Elk bedrijf weet dat een incassobureau doortastend is en niet snel opgeeft. Daarnaast wil geen enkele ondernemer een aantekening krijgen, omdat dit gevolgen heeft voor de kredietwaardigheid. Het grootste voordeel voor u is echter dat u krijgt waar u recht op hebt, zonder dat u hier extra tijd in moet investeren.  Een incassobureau uit Enschede neemt het meeste werk uit handen en zorgt ervoor dat uw facturen netjes worden betaald.Een boekhoudprogramma online moet je als zelfstandige of bedrijf eigenlijk wel hebben om je hele administratie juist bij te kunnen houden en goed door te kunnen geven aan de Belastingdienst. Niet met slechts een enkele computer in een Excel bestand, maar op elke plek ter wereld toegankelijk via een eigen online boekhoudsysteem met persoonlijke inlog. Zo kun er behalve met de pc of laptop ook gebruik worden gemaakt van de boekhouding via een tablet of smartphone-app, waarmee je direct je bonnetjes kunt inscannen en deze in je systeem kunt indienen. Je vergeet daardoor veel minder snel om je uitgaven of facturen in je boekhouding te verwerken, dit bespaart je aan het eind van het kwartaal een hoop tijd bij het doen van de boekhouding. Bekijk daarom eens de diverse online boekhoudprogramma’s en kies het boekhoudprogramma uit dat het beste bij jou past.

Online boekhoudprogramma vergelijken doe je online bij Boekhoudprogramma-Vergelijken.com. Hier vind je diverse handige overzichten van de bestaande boekhoudpakketten waar je gebruik van zou kunnen maken. Ook zie je wat voor budget je nodig hebt, wat de doelgroep van het betreffende boekhoudprogramma is en wat de functies en mogelijkheden van het boekhoudpakket zijn. Ook lees je over de usability van het programma en hoe gemakkelijk het in gebruik is voor beginners zodat iedereen ermee kan werken en andere weetjes die je nodig heb om een goede keuze te kunnen maken voor een boekhoudpakket dat je voor jezelf kunt gebruiken of voor het bedrijf waar je werkzaam bent. Lees zeker ook eens de reviews van andere gebruikers van het boekhoudprogramma zodat je weet hoe anderen over het programma denken.

https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com

Voor meer info : https://www.boekhoudprogramma-vergelijken.com/

Wikipedia accepteert Bitcoin en Bitcoin Cash

Weer valt er een nieuw jubileum op de markt te vermelden; Wikipedia gaat namelijk betalingen in de vorm van Bitcoin en Bitcoin Cash accepteren. Dit is een behoorlijke stimulans, aangezien Wikipedia een gigantisch bedrijf is. Daarnaast maken vele mensen wereldwijd gebruik van Wikipedia; een ideale partner dus voor de digitale munteenheden.

De foundation achter Wikipedia gaat in samenwerking met Bitpay om dit mogelijk te maken. Het is nu voor mensen mogelijk om donaties te betalen in de vorm van Bitcoin en/of Bitcoin Cash. Deze donaties zijn bedoeld om Wikipedia draaiende te houden; de digitale encyclopedie heeft hoge kosten en is op papier een stichting. Hierdoor heeft men geen winstoogmerk en dus moeten de kosten gedekt worden met behulp van donaties.

“Onze donoren tonen steeds meer interesse in verschillende cryptocurrency, dus het accepteren van bitcoin cash was een natuurlijke volgende stap. We accepteren wereldwijd donaties en we streven naar een grote verscheidenheid aan donatie-opties. Het is erg belangrijk dat we internationale donaties kunnen laten verwerken op een manier die efficiënt en kosteneffectief is.”, aldus de eigenaar van de stichting van Wikipedia.

De CCO van Bitpay, Sonny Singh is ook blij met de samenwerking: "Bitcoin en Bitcoin Cash zijn een van de goedkoopste betalingsopties die beschikbaar zijn, dus uiteindelijk komt er meer van de donatie bij het goede doel terecht. Wikimedia doet zoveel goeds in de wereld, en het is daarom een voorrecht om hen te helpen geld in te zamelen.”

Het gevolg van deze samenwerking is dus dat gebruikers van Wikipedia een donatie in de vorm van Bitcoin of Bitcoin cash kan betalen. Voor de aanhangers van de digitale munteenheden is dit hoe dan ook goed nieuws. Hoe meer institutioneel geld in de markt gepompt wordt, hoe beter. Dit is in ieder geval weer een mooie stap voor de gehele markt, voor Wikipedia en voor Bitpay.

Voor meer info : https://www.cryptocurrencylivekoers.nl

Bitcoin kopen met iDeal

Bitcoin kopen met iDeal hoe pak je dat aan? Als je enthousiast bent geworden over de berichten rondom bitcoin, dan is dit een vraag waar je mogelijk mee rondloopt. Jij wilt immers ook wel graag kijken of deze investering voor jou de moeite waard is. Om hier meer over te weten te komen is het slim om eens een aantal zaken nader te bekijken. Aan de hand daarvan kan je dan veel beter bepalen of je ook een aankoop moet doen en hoe je dit dan het best kunt aanpakken. Voor je het weet ben je op weg.

 

Digitaal afrekenen

Bitcoin kopen met iDeal is de gemakkelijkste manier. Dit komt onder andere omdat er eigenlijk geen bank meer aan te pas komt. Het gaat immers om digitale munten. Je kunt dus niet zomaar even een bank of een wisselkantoor binnenlopen en om bitcoin vragen. Je moet dit doen op specifieke plekken online waar volledig in bitcoin gehandeld wordt. Digitaal afrekenen, zoals met iDeal is dan dus ook heel belangrijk om te doen. Op die manier kan het proces in gang worden gezet en heb je die bitcoins die je besteld hebt veel sneller in je bezit. Dat is belangrijk.

Wat is het?

Bitcoin kopen met iDeal is natuurlijk leuk, maar alleen van nut als je er ook een doel mee hebt. Niet iedereen weet immers wat de digitale munt precies is. In de eerste plaats moet je het namelijk als een betaalmiddel zien. Dit was het plan bij de oorspronkelijke ontwikkeling, het maken van een digitaal betaalmiddel zonder dat derden hieraan te pas kwamen. De betalingen gaan rechtstreeks van gebruiker naar gebruiker door middel van blockchaintechnologie. Dit is de manier waarop er meer veiligheid in het betalen moet komen. Er zijn echter onder tussen ook andere manieren van gebruik van bijvoorbeeld bitcoin ontwikkeld.

Als investering

Bitcoin kopen met iDeal kan ook een goede optie zijn als investering. Door de opkomst van digitale betaalvormen is er ook veel interesse van de investeringsmarkt gekomen. Dit betekent dat de koers flink is opgelopen. Daar kan je dus ook een belangrijk voordeel mee doen. Je kunt namelijk door slim inkopen en verkopen ook geld verdienen met de handel in bitcoins. Daarvoor heb je natuurlijk wel eerst investeringskapitaal nodig in de vorm van euro’s. Daarmee moet je immers afrekenen bij de aanbieder van de digitale munten die je koopt. Door iDeal te gebruiken is dit snel te doen.

Een broker zoeken

Het is slim om in ieder geval op zoek te gaan naar een goede broker. Dit is een partij die de digitale munten aanbiedt. Daar is bitcoin kopen met iDeal geen enkel probleem. Een goede broker herken je aan het feit dat deze al wat langer bezig is. Het zijn immers nooit partijen zoals banken en wisselkantoren, zoals je vroeger gewend was. Dit is ook een reden waarom je dus wel goed op moet letten dat je met een goede en oprechte partij aan het werk gaat. Zo kan je een flink voordeel uit je investering weten te halen als je het slim aanpakt.

Voor meer info : https://cryptokopen.nl/currencies/BTC/bitcoin/

Incassobureau Breda

Een openstaande vordering is vervelend. Indien uw klant niet op tijd betaald moet u actie ondernemen. Incassobureau Breda nodig? Ga dan naar Bill. Geheel op basis van no cure no pay. Wordt er niet geïncasseerd? Dan ook geen rekening. Bill incasseert al meer dan tien jaar voor zowel bedrijven als particulieren.

Hèt incassobureau Breda en omstreken

Bill incasseert ook in de omgeving van Breda. Voor Een een incassobureau in Breda en omgeving heeft u in Bill gevonden. Wij sturen uw klant eerst een brief. De afnemer krijgt incassokosten te betalen. De debiteur moet deze voldoen. Betaalt de klant niet? Dan leggen we de vordering voor aan de rechtbank. Wilt u dit niet dan kunt u het dossier kosteloos laten sluiten.

Openstaande afrekening indienen

Zoekt u een deurwaarder in Breda en omgeving of omgeving? Ga naar Bill. In Bill vind u een betrouwbare partner. Het resultaat wordt snel aan u uitbetaald. U kunt altijd bij ons terecht. U heeft altijd een vaste behandelaar. Hij/zij kent uw zaak in details.
Kortom voor een incassopartij in de buurt van Breda schakel je incassobureau Bill in.

Voor meer info : http://www.incassobureau.tv/incassobureau-breda.html