Spring naar inhoud

Naarmate de populariteit van zonne-energiesystemen groeit, raakt de markt snel verzadigd doordat veel bedrijven hun versie van zonnepanelen aanbieden die netjes en efficiënt stroom kunnen genereren voor uw huishoudelijke behoeften. Met zoveel om uit te kiezen, en zoveel verschillende mogelijkheden en kosten, is het de moeite waard om wat informatie binnen handbereik te hebben die u zal helpen een beter geïnformeerde beslissing te nemen over welke zonnepanelen u moet kopen. Met dat in gedachten, hier is een beknopte beginnershandleiding voor het kopen van zonnepanelen.

De aanschaf van zonnepanelen

Dit is zo goed als een plek om jezelf te leren over zonnepanelen. Vraag het aan vrienden, familie en andere mensen die zonne-energiesystemen hebben geïnstalleerd. Door dit te doen, kunt u profiteren van hun ervaringen en eventuele valkuilen vermijden die ze mogelijk zijn tegengekomen.

Fabrieksgarantie

Onderzoek de garanties die door zonnepanelenfabrikanten worden geboden. Een gerenommeerd bedrijf moet u 25 jaar garantie kunnen bieden dat zijn panelen tegen het einde van de garantieperiode stroom zullen blijven produceren met een efficiëntie van minimaal 80%. U moet ook een soort garantie op arbeid ontvangen.

Opbrengst

Wees voorzichtig met het kiezen van een systeem dat aanzienlijk minder kost dan alle andere. Dit kan een indicatie zijn dat er goedkopere componenten worden gebruikt, wat nadelige langetermijneffecten zal hebben. Ga goed na welke zonnepanelen opbrengst voor uw situatie ideaal is.

Zonnepaneelcertificeringen

Zorg ervoor dat je de certificering voor zonnepanelen thuis bekijkt, omdat deze het type testen aangeeft dat daarop is uitgevoerd. Meer aantrekkelijke panelen zijn die die zijn getest door een onafhankelijk laboratorium en waarvan is vastgesteld dat ze voldoen aan of geadverteerde specificaties

Soorten panelen

Als u een v zonnepaneel kiest, moet u er zeker van zijn dat de grootte van uw panelen door uw dak kan worden opgevangen. Omdat monokristallijne panelen iets minder effectief zijn bij het genereren van energie, vereisen ze veel grotere panelen. Een polykristallijn paneel is veel efficiënter bij het opwekken van energie, maar kost meer.

Zonnepaneel montage

Zorg ervoor dat er geen lokale voorschriften of codes zijn die de montage van zonnepanelen op uw dak of naast uw huis verbieden. Zorg er ook voor dat het paneelmontagesysteem dat bij de panelen wordt geleverd voldoende is om weersomstandigheden in uw regio te weerstaan. Op de zonnemarkt zijn er ook draagbare zonnepanelen.

Citaten

Na het overwegen van alle bovenstaande tips, vraag offertes van verschillende fabrikanten van zonnepanelen en meet deze kosten tegen de verstrekte waarde. Vermoedelijk zou de beste combinatie van kosten en waarde de meest aantrekkelijke aankoop moeten zijn voor de meerderheid van de consumenten, tenzij de kosten geen beperking vormen voor het winkelen met zonnepanelen. Vergelijk zonnepanelenbedrijven hier!

https://www.zonnepanelen.nl/kennis/zonnepanelen-kopen/

Met de instalaltie van een performante zonnepanelen installatie kunt u zelf energie produceren en bewust een contributie leveren aan een lagere CO2 emissie. Het is een inspanning die we allen kunnen leveren om een mooie en gezonde toekomst te kunnen aanbieden aan volgende generaties. De beste zonnepanelen prijs plaatsen helpt om actief bij te dragen aan een gezond leefklimaat. Welke installateur? Vertrouw op  de  meer dan 10 jaar ervaring van installateur zonnepanelen Soloya!

Deze zonne-energiespecialist is al meer dan 10 jaar actief in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant met een opgebouwd klantenbestand van meer dan 1000 klanten. Door de recente stijging van de BTW op elektriciteit van 6 naar 21% is het plaatsen van een zonnepaneel installatie nog interessanter geworden.

Bij Soloya kan u terecht over het rendement, de terugverdientijd, de prijs van zonnepanelen en wat een installatie nou precies inhoudt. De REC zonnepanelen van Soloya zijn prijs/kwaliteit de beste zonnepaneel i op de markt en hier rekent u dus ook op topkwaliteit om zelf te voorzien in elektriciteitsproductie van stroom voor uw huishoudelijke toestellen!

 

Meer info op www.soloya.be

Voor meer info : http://www.soloya.be/zonnepanelen/