Spring naar inhoud

Nu met de coronacrisis en helemaal met ook nog eens de nieuwe avondklok is het wennen voor ons allemaal. We werken veel meer thuis en moeten rekening houden met de tijden waarop we boodschappen doen en mensen mogen ontvangen. Het is echter niet alleen voor ons anders, maar ook voor onze huisdieren.

 

Samen kom je hier doorheen

Honden en katten bijvoorbeeld hebben nu ineens de hele dag iemand om zich heen waar ze voorheen vaak alleen waren gedurende de dag. Jij was immers aan het werk. We moeten allemaal wennen aan dit nieuwe ritme en dat geldt helemaal voor de huisdieren. De mensen van Blijhuisdier.nl hebben een aantal goede tips om samen door de quarantaine te komen.

 

  1. Ga iets vaker samen lopen

Jij kunt hierdoor af en toe even achter de computer weg en ook je hond heeft zo wat meer tijd om zich lekker te bewegen. De hele dag alleen zijn is een ding. Nu je echter samen met elkaar thuis zit is het verstandig elkaar te vriend te houden door er lekker op uit te gaan.

 

  1. Koop veel lekkers

Verven je huisdier met lekker eten en snacks. Niet alleen maar ongezonde snacks natuurlijk, maar probeer ook eens wat ander voer. Het beste natvoer voor katten verschilt namelijk, maar de meeste zijn het er wel over eens dat ze het in ieder geval heel lekker vinden. Ook als je kat even druk is en je van je werkt houdt kun je ze hiermee afleiden. 

 

  1. Zorg voor voldoende speeltjes

Je moet nu eenmaal werken, daar ontkom je niet aan. Je kunt daarom niet de hele dag je hond of kat vermaken. Net zoals lekker eten kunnen speeltjes uitkomt bieden. Hiermee kunnen je huisdieren zichzelf namelijk goed bezig houden en kun jij ondertussen dat werk afmaken. Wel zo handig als dit allemaal nog even gaat duren.

 

Bodembedekking voor stallen en andere dierenverblijven is beschikbaar in diverse soorten zoals houtkrullen, stro, vlas, mirabox en gehakseld tarwestro. Voor welke soort u ook kiest, u wilt natuurlijk wel in alle gevallen verzekerd zijn van een uitstekende kwaliteit. Dat is precies de reden waarom u voor de diverse producten van Sanders Fourage kiest. Voor het maaien van de producten wordt meteen de kwaliteit geïnspecteerd. Wordt er onkruid geconstateerd? Dan wordt het product meteen afgekeurd, waardoor u altijd weidehooi, ruwvoer en zaagsel van de beste kwaliteit kunt kopen. Of u nu paardenhouder of geitenfokker bent, in alle gevallen zijn de producten van Sanders Fourage een geschikte oplossing.

Zaagsel kopen is onmisbaar in de landbouw

Bezoekt u binnenkort de webshop van Sanders Fourage? Hier kiest u het beste weidehooi voor uw vee. In de landbouw is de aanschaf van zaagsel haast onmisbaar. Het biedt namelijk tal van voordelen. Zaagsel is een goede uitkomst voor strooistel voor landbouwdieren en het kan zelfs gebruikt worden op roosters. Daarom is het wel zo prettig dat u uit verschillende soorten zaagsel kunt kiezen, voordat u deze gaat kopen. Bij de specialist op het gebied van bodembedekking en ruwvoer kunt u daardoor niet alleen zaagsel kopen, hier vindt u ook producten zoals weidehooi. U kiest uit een breed assortiment van de beste kwaliteit, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Geïnteresseerd? Het team van Sanders Fourage bespreekt graag de mogelijkheden voor uw landbouwbedrijf.

Zaagsel tegen een scherpe prijs kopen

Profiteren van een scherpe prijs? Wellicht is zaagsel als goede bodembedekker iets voor u. Niet alleen wilt u ruwvoer en bedekking voor de bodem van uw dierenverblijf in een hoge kwaliteit bestellen. Een aantrekkelijke prijs is natuurlijk ook belangrijk. Kies daarom voor een gespecialiseerd bedrijf, zoals Sanders Fourage. De producten die u hier besteld zijn gegarandeerd vrij van stof en schadelijke onkruiden. Levering in Nederland en België vindt plaats vanaf 5000 kg. U ontvangt constante kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om uw weidehooi en zaagsel bij dit bedrijf te kopen. Bekijk het volledige aanbod alvast online en kies uit een ruim assortiment aan producten, zoals weidehooi, luzerne en ruwvoer.

Wij horen vaak de vraag "Waarom zou ik mijn huisdier verzekeren? Hij is namelijk nooit ziek." Logische vraag, totdat uw huisdier naar de dierenarts moet omdat uw huisdier een ongeval heeft gehad of een ziekte heeft opgelopen.

Door uw huisdier te verzekeren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over dergelijke rekeningen van de dierenarts indien er sprake is van een ziekte of een ongeval. Fijn voor u en uw huisdier. U kan hier eenvoudig dierenverzekering vergelijken. Wacht dus niet met het afsluiten van een verzekering voor uw huisdier, bekijk hieronder welke verzekering voor u het beste is.

Voor meer info : http://www.vergelijkdierenverzekering.nl