Spring naar inhoud

Een warmtebeeldcamera of infrarood camera aanschaffen tegen een aantrekkelijke prijs

Een warmtebeeldcamera of infrarood camera aanschaffen tegen een scherpe prijs. Dat is waar u bij LHM Instrumentation van verzekerd bent. Met een bekend merk van een infrarood camera, drukkalibrator en warmtebeeldcamera weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt. Bekende merken van dit soort apparatuur zijn bijvoorbeeld Fluke, Additel en General Electric. Fluke is wereldwijd marktleider in de productie, het onderhoud en de distributie van diverse test- en meetinstrumenten en de software voor deze instrumenten. Dit toonaangevende merk voorziet zowel het bedrijfsleven als de industriële sector van apparatuur van een hoogwaardige kwaliteit. Een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infra roodcamera van Fluke en andere topmerken vindt u in het assortiment van LHM Instrumentation. Bij deze Belgische onderneming vindt ook u ongetwijfeld de apparatuur die u nodig heeft.

Infrarood camera, warmtebeeldcamera en drukkalibrator huren

Een specialist waar u de garantie heeft op een persoonlijke service? Daarvoor hoeft u niet verder te zoeken als u naar LHM Instrumentation komt. Mocht u een infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator slechts sporadisch nodig hebben, dan kunt u deze apparatuur ook huren. Zodoende hoeft u niet de volledige aanschafkosten te betalen voor het instrument dat u nodig heeft. Dat geld kunt u vast en zeker ergens anders beter voor gebruiken. Bij LHM Instrumentation kunt u kiezen uit een ruime collectie van apparatuur voor meten, controleren en kalibreren. Wilt u bijvoorbeeld in een korte tijd de warmteverliezen van een gebouw kunnen zien? Dan is een warmtebeeldcamera ideaal.

Trainingen voor gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera en infrarood camera

‘Gebouwen voor gevorderden’ is een training voor specialisten die meer willen leren. Dat is natuurlijk nooit verkeerd. Bij LHM Instrumentation kunt u trainingen of seminars volgen voor het gebruik van een drukkalibrator, warmtebeeldcamera of infrarood camera. Op die manier haalt u meer profijt uit de apparatuur en de meetinstrumenten. Er worden cursussen van verschillende niveaus aangeboden. Beginners kunnen bijvoorbeeld een cursus ‘Aan de slag met thermografie’ volgen om de basisbeginselen van het bedienen van een warmtebeeldcamera of infrarood camera onder de knie te krijgen. Ook op het gebied van kalibratie biedt een deskundige onderneming diverse trainingen aan voor het gebruik van een drukkalibrator.

Voor meer info :