Spring naar inhoud

Uw huwelijksruimte is een van de belangrijkste punten in de planning, zo niet het belangrijkste. In feite, gezien de omvang van alles wat het omvat (cocktail, banket, feest, enz.), zal het element van de bruiloft die het meest zal kosten. En, als gevolg van de beschikbaarheid van deze ruimtes, zou het het eerste item moeten zijn dat wordt gereserveerd. Volg dus enkele tips, zodat dit avontuur geen probleem wordt.

 

Trouwen op de Veluwe: Locatie

Hoewel veel paren kiezen voor een feestlocatie in de buurt van hun woonplaats, besluiten andere paren te trouwen op plaatsen die verder weg liggen van de grote stadscentra. In ieder geval moet de geografische locatie goed bereikbaar zijn, zodat uw gasten zonder problemen kunnen gaan. Informeer hen daarom over de verschillende manieren om aan te komen, rekening houdend met alle mogelijke transportmiddelen, en laat voertuigen voor groepsreizen ter beschikking van uw gasten.

 

Infrastructuur

Hoeveel meter is de evenementenhal? Hoeveel kamers? Is er een tuin? Stel al deze vragen en kijk wat je echt wilt. Betaal niet te veel als je niet op zoek bent naar zoveel verschillen, maar zoek uit of jouw idee is om het beste te maken van wat de locatie te bieden heeft. De ruimte is fundamenteel om te weten hoe u uw bruiloft kunt organiseren.

 

Buiten en binnenruimtes

U kunt verschillende omgevingen gebruiken voor elk moment van de bruiloft, van de cocktail en het banket tot de grote dans. Misschien is één instelling genoeg of kun je origineler zijn. Wat de tuinen betreft, weten we dat sommige bruiloften een beetje natuur verdienen, vooral als ze in het voorjaar of de zomer worden gevierd. Ongeacht het seizoen, neem een kijkje in de open ruimtes en ontdek de schoonheden van het trouwen in Putten.

Ruimte voor ceremonie

Als u besluit te trouwen voor de kerk, zijn er ruimtes met kapellen, parochies en heilige plaatsen die u kunt gebruiken. Voor civiele bruiloften zijn er zalen, tuinen en andere plaatsen die daarvoor bestemd zijn. Controleer of de gekozen plaats deze mogelijkheden overweegt.

Trouwen op de Veluwe: Ruimtedecoratie, geluid, verlichting
Moet je ze apart huren? Houd er rekening mee dat veel plaatsen dit soort service als extraatje aanbieden en misschien dat de prijs ervan afwijkt. Vraag ook of u uw eigen weddingplanner kunt meenemen, ook al hebben ze al decoratie en verlichting. In het geval dat de ruimte een decoratiedienst aanbiedt, en u bent hiermee tevreden, moet u weten of u in dit proces kunt ingrijpen of dat u verplicht bent de richtlijnen ervan te accepteren.

De beste manier om inbraak te voorkomen is gewoon een goede slot op de deur en ramen laten monteren. De beste sloten hiervoor zijn natuurlijk veiligheidssloten en deze sloten kun je door slotenmaker Den Haag laten monteren.

Veiligheidssloten zijn er speciaal voor ontworpen om inbraak te voorkomen en in de praktijk werkt het ook. Bij woninginbraken moeten de criminelen zo snel mogelijk naar binnen of ze kunnen door de buren gezien worden die dan de politie bellen. Een minuut buiten de deur staan is al meestal te lang en het is meer seconden werk voor de inbrekers. Er zijn genoeg woningen waar ze al binnen een paar seconden binnen kunnen zijn en dit zijn dan ook woningen waarvoor ze kiezen. Ze gaan niet bij een woning proberen in te breken waar een slotenmaker Den Haag veiligheidssloten heeft gemonteerd.

Wanneer je veiligheidssloten laten monteren door slotenmaker Den Haag moet je deze natuurlijk ook wel gebruiken. Dit betekent dat je het wel op slot moet draaien want anders heeft het maar weinig nut. Maak er een gewoonte van om de deur altijd op slot te draaien en zo voorkom je inbraak. De criminelen zijn altijd op zoek naar makkelijke doelwitten en helaas zijn er hier te vaal van doordat mensen geen inbraakpreventie maatregelen nemen.

Slotenmaker-den-haag.com

Slotenmaker-denhaag.nl

 

 

Ongediertebestrijding: ratten Amstelveen
Ratten kunnen een enorme plaag vormen voor een hele woonomgeving. Wilde ratten kunnen allerlei ziektes verspreiden, daarnaast kunnen zij zich razendsnel voortplanten. Een rat voelt zich vrijwel overal thuis, waar voedsel te vinden is. Hoe meer voedsel ze kunnen vinden, hoe meer ratten zich er rondom begeven. Als een rattenplaag niet snel en effectief bestreden wordt, kan dat voor mens en dier een ernstig gezondheidsrisico met zich meebrengen.
 
Ratten brengen niet alleen ziektes over zoals: ziekte van Well, E-coli, salmonella en TBC, maar zitten zelf ook onder de vlooien, mijten en teken. Dat ook kan voor vele allergische reacties bij mensen veroorzaken.
 
Het bestrijden van ratten is een flinke klus
Veel mensen zullen zelf een oplossing vinden voor het rattenprobleem. Vallen, gif poeder en strooikorrels kunnen het probleem verhelpen, maar een heuse rattenplaag is niet in een dag uitgeroeid. Ratten zijn slimme beesten en zijn vaak resistent voor huis-tuin en keuken gif middelen. Bovendien is het tegenwoordig verboden om op openbare buitenplekken gif te strooien. Als je rattenklemmen en/of rattenkisten in en rondom je huis plaatst, zorg dan dat het erkende en professionele vangmateriaal is. Kijk uit dat kinderen en andere dieren er niet bij kunnen. Om voorgoed van een rattenplaag af te komen is het het beste om een erkende ongediertebestrijdingsbedrijf in te schakelen. Niet alleen in huis, maar ook rondom het huis en de omgeving worden er allerlei middelen ingezet. Bij plekken waar men moeilijk bij kan, weten de professionele bestrijders raad mee. Zij zorgen er ook voor als alle ratten uitgeschakeld zijn, er geen sporen van gif en vallen meer aanwezig zijn.
 
Ongediertebestrijding Amstelveen en omstreken zijn gespecialiseerd om ratten te bestrijden in bedrijven, scholen, zorginstellingen en woonhuizen. Weet je niet zeker of het ratten zijn, vraag dan of een specialist vrijblijvend wilt komen kijken op eventuele sporen van ratten.
 
Hoe herken je een rattenplaag?
Ratten leven voornamelijk s'nachts en kunnen zich goed verstoppen voor mensen. Tekenen van een rattenplaag zijn:
 
Ritselende geluiden tussen muren en vloeren
 
Sterk ruikende ammonia en muskus geur
 
Kapotte elektriciteitsdraden, meubels en gaten in de muren
 
Verpakkingen die open gekauwd zijn
 
Poep, 10 tot 20 cm bruine korrels
 
Rattennestjes
 
Erkende ongediertebestrijdingsbedrijven geven voorlichting op school en bedrijven hoe men een plaag kan voorkomen en alle mogelijkheden van hoe te bestrijden. Preventief bestrijden is noodzakelijk, want hoe meer ratten er zijn hoe groter de overlast zal worden.

 

Voor meer info : https://ongedierteassistent.nl/

Heb ik een boekhouder nodig?
Alle grote bedrijven hebben ook boekhouders op hun loonstrook staan, maar wanneer heb je er eigenlijk een nodig? Dat is bij veel kleine bedrijven erg lastig om te zeggen, doordat ze het veelal zelf af kunnen. Echter is het altijd wel slim om een boekhouder in handen te nemen. In dit artikel zullen wij je meer informatie verschaffen waarom een boekhouder ook voor jou erg nuttig kan zijn.
 
Wat doet een boekhouder precies?
Een boekhouder houdt alle financiële, administratieve processen bij. Zo zal een boekhouder bijvoorbeeld de facturen kunnen bijhouden, of zelfs betalen. Hierdoor wordt voor een onderneming inzichtelijk wat de precieze kosten zijn. Daarnaast houdt een boekhouder ook de verdiensten van de onderneming bij. Hoeveel geld komt er daadwerkelijk binnen. Hieruit kan een boekhouder vervolgens jaarverslagen en balansen opmaken. Deze geven uiteindelijk erg duidelijk weer hoe de organisatie er financieel voor staat.
 
Wat kost een boekhouder?
De kosten voor een boekhouder lopen erg uiteen. Zo kan een boekhouder ingeschakeld worden voor kleine ondernemingen en een aantal uren per week, maar kan hij ook vast in dienst komen werken voor een grote onderneming. Daaropvolgend hebben grote organisaties er een vaak een hele afdeling voor opgesteld. De kosten kunnen dus erg uiteenlopen. Daarnaast is er ook een verschil tussen een particuliere boekhouder en een boekhouder die in dienst is van het bedrijf. Uiteindelijk kun je een boekhouder in dienst nemen voor ongeveer twintig euro per uur, bij een 36 uur durende werkweek. Als je er voor kiest om een particuliere boekhouder in te huren, kun je al snel 50 euro per uur kwijt zijn. Het voordeel hiervan is wel, dat je ook een klein aantal uren de boekhouder in kunt schakelen.
 
Met boekhoudprogramma kan ik zonder boekhouder
In principe is het natuurlijk waar dat als je een goed boekhoudprogramma aanschaft je helemaal geen boekhouder nodig hebt. Echter is dit niet altijd aan te raden. Boekhouders krijgen tegenwoordig steeds meer de controlerende rol. Zo kun je als onderneming wel een goed boekhoudprogramma hebben, maar dit zorgt er niet voor dat er ook geen fouten gemaakt worden. Bij het inschakelen van een boekhouder zal deze het boekhoudprogramma controleren op fouten en waar nodig aanvullen. Hierdoor zullen er geen fouten gemaakt worden en weet je zeker dat de onderneming er financieel bij staat zoals er het jaarverslag komt. Een boekhouder kan dus ook voor jouw onderneming erg nuttig zijn!

Schakel nu de hulp in van boekhouders in de omgeving van Rotterdam of Almere

 

Voor meer info : https://boekhouder-offertes.com/

Slotenmaker: een oud, specialistisch beroep

Het beroep van slotenmaker is vrij oud. Net zolang als er sloten en sleutels bestaan, zijn er ook mensen geweest die zich hebben gespecialiseerd in het ermee omgaan. Een slotenmaker levert, monteert, onderhoudt en repareert een breed scala aan sloten. Deze deskundige geeft mensen ook advies over manieren om de veiligheid van hun huizen of bedrijfspanden te verbeteren.

Een slotenmaker is iemand die werkt met sloten op onder andere deuren, ramen, kluizen en auto’s. Slotenmakers installeren, repareren en passen sloten aan in alles, van auto's tot kantoorgebouwen. Ze bieden ook diensten aan mensen aan wanneer die buitengesloten zijn. heb je advies nodig over je beveiligingssystemen? Dan dient een slotenmaker je graag van advies.

Wat doet een slotenmaker?
Slotenmakers zijn bekwame handelaars die commerciële, residentiële en autosloten en beveiligingsapparatuur installeren, afstellen en repareren. Slotenmakers fabriceren en dupliceren vergrendelingstoetsen, veranderen slotcombinaties en omzeilen desgewenst sloten. Hun vaardigheden en kennis bij het installeren en repareren van conventionele beveiligingshardware en -sloten zet hen aan het werk in residentiële, commerciële en industriële vestigingen die verschillende niveaus van fysieke beveiliging vereisen om hen tegen ongeoorloofde toegang te beschermen.

Wanneer heb je een slotenmaker nodig?
Slotenmakers repareren en openen sloten, maken sleutels, wisselen sloten en veilige combinaties en installeren kluizen. Een slotenmaker is de persoon die je belt als je je sleutels in de auto hebt opgesloten, je jezelf per ongeluk buiten je huis hebt buitengesloten of op een andere manier een probleem hebt met een of ander slot. Slotenmakers kunnen ook nieuwe sloten installeren, sloten en sleutels repareren of wijzigen en de fysieke functies beschermen van sloten in huizen, voertuigen, commerciële gebouwen en kluizen.

Soorten sloten bewerken
Slotenmakers zijn getraind om verschillende soorten sloten te bewerken. Sloten kunnen worden gerepareerd en vervolgens met een verscheidenheid aan kleine gereedschappen worden gefixeerd. Slotenmakers kunnen deze reparaties ter plaatse uitvoeren of in een speciale werkplaats. Ze kunnen ook sloten wijzigen, sloten opnieuw vergrendelen en deze op andere manieren wijzigen. Sommige slotenmakers verkopen, onderhouden en installeren kluizen voor huizen en bedrijven. Ze werken vaak aan kluizen en andere beveiligingsmaatregelen voor banken, die regelmatig onderhoud en testen kunnen vereisen.

Andere diensten slotenmaker
Gerelateerde hardware, zoals kluisdeuren, timer-systemen, toonbanken en kluisjes, kunnen ook tot de gebruikelijke diensten van een slotenmaker behoren. Hun werk vindt vaak op vreemde uren plaats, aangezien velen ervoor kiezen om "op afroep" beschikbaar te zijn voor hulpdiensten. Slotenmakers reageren namelijk vaak op oproepen van personen die hun sleutels kwijt zijn geraakt of zichzelf hebben afgesloten van een huis of voertuig. Ze werken ook samen met lokale wetshandhavings- of nooddiensten om toegang te verkrijgen in een noodgeval.

Voor meer info : https://deslotenmaker.com/

Wat zijn de voordelen van Facebook uitbesteden? We noemen een paar belangrijke. Het platform biedt talloze mogelijkheden voor succesvolle marketingcampagnes. Een social media bureau als Your Business Online kent al die opties, kan ze één voor één afwegen en vervolgens alles uit Facebook halen wat er voor jou in zit.

Directe relatie met Facebook

Het Your Business Online team heeft directe relaties met Facebook zelf en krijgt ook jaarlijks een intensieve training/bijscholing. Jouw Facebook activiteiten zijn in het vervolg 100% up-to-date en precies zoals je zou wensen.

Een voorbeeld

Een voorbeeld: aan een campagne op Facebook hangen maar liefst 28.000 doelgroep-opties. Er is gewoon echt een expert voor nodig om maximaal rendement te behalen. Acties die niet werken of onvoldoende effectief zullen zijn, worden gewoonweg niet gestart. Dat scheelt veel tijd en geld. Beide kunnen en zullen we op een veel slimmere manier besteden. Een voordeel is ook dat Your Business Online je continu op de hoogte houdt van de werking van jouw Facebook pagina’s en acties. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van zogenoemde Facebookpixels en offline conversies.

LinkedIn advertenties

Adverteren op LinkedIn, wellicht heb je het nog niet overwogen. Graag overtuigen we je van het nut ervan. Als je een b2b-dienst of een b2b-product in de spotlight wilt zetten, is LinkedIn the place te be. Onder meer het volgende is mogelijk.

-Een advertentie in het nieuwsoverzicht. Dit wordt veel en vaak gelezen en jouw ‘nieuws’ zal opvallen.

-Adverteren middels een of meerdere tekstadvertenties. In de meeste gevallen minder efficiënt dan bovenstaande manier, maar de naamsbekendheid en zichtbaarheid zullen absoluut toenemen.

-Een lead-advertentie die rechtstreeks in de inbox van bepaalde gebruikers belandt. Dit is een nieuwe en populaire LinkedIn-toepassing. Het grote voordeel is dat je je richt op een afgebakende doelgroep. Er hangt een prijskaartje aan, maar de kosten zul je dubbel en dwars terugverdienen.

Voor meer info : https://www.yourbusinessonline.nl

Evenementenbureau

Er zijn in Nederland veel verschillende evenementen locaties te vinden. Zo kunt u ervoor kiezen om een feest, een uitje of een teambuilding uitje te laten organiseren op veel verschillende plekken. Kies voor een grote stad, of kies juist voor een wat rustigere en meer afgelegen plek. Een goed Evenementenbureau Amsterdam zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Kies bijvoorbeeld voor een Evenementenorganisatie zoals Mokum Events. Dit bedrijf heeft verschillende locatie plekken in heel Nederland waar veel verschillende uitjes worden georganiseerd. 

Leuke uitjes bij een goede Evenementenbureau

Naast Mokum events kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld Groningen Evenementen Er zijn dan ook een verschillende evenementen locaties die door verschillende organisaties voor uitjes worden verhuurd. Voor welk bedrijf u ook kiest, het is belangrijk om altijd even de reviews op internet te checken over een bureau. Ook is het belangrijk om altijd goed de website te bekijken. Wat zijn de mogelijkheden voor een bepaald uitje, is eten en drinken inbegrepen en wat zijn de tarieven? Al deze zaken verschillen namelijk per uitje en per Evenementenorganisatie. Een leuk spel dat we zeker weten kunnen aanraden is het flikken spel. Dit flikken Groningen spel kunt u spelen in Groningen, maar uiteraard is er ook de mogelijkheid om het Flikken Amsterdam spel te spelen. Bij dit spel moet er dan ook een echt moordmysterie opgelost worden. Jullie gaan in de slag in verschillende teams en moeten er achter zien te komen waar de moordenaar zich bevindt in de stad en waar het moordwapen is. Bij dit spel is het erg belangrijk dat er in een goed teamwork gewerkt wordt. Dit is omdat er weinig tijd is en het belangrijk is om met z'n allen goed na te denken over de verschillende aanwijzingen. Ook krijgen alle deelnemers een dossier waar de route in staat en de verschillende locaties waar er de sporen zijn achtergelaten van de moordenaar. Het team dat als eerste de juiste verdachte kan aanwijzen heeft dan ook gewonnen. Na afloop van dit uitje kunnen jullie met z'n allen nog even gezellig een drankje doet en wordt de winnaar bekend gemaakt van dit te gekke uitje.

Evenementenbureau Amsterdam

Een andere mogelijkheid is om te kiezen voor de High Tour Amsterdam. Bij deze High Tour wordt er dan ook begonnen met gebak en koffie. Het leuke van dit uitje is dat er een gids is die een volledige rondleiding door de stad geeft. Uiteraard kunt u zelf aangeven wat voor onderdelen en interesses u aanspreken, en vervolgens zal de gids op basis hiervan een leuk programma opstellen. Naast het feit dat de hele groep meer te weten komt over verschillende gebouwen en plekken in Amsterdam wordt er ook de rondleiding afgesloten met een heerlijke High Tea. Deze high tea wordt door vele mensen als verrukkelijk ervaren en is dan ook een echte aanrader. De tour door de stad is ook prachtig en zeker de moeite waard!

Voor meer info : https://www.eventspot.nl

Persoonlijk leiderschap is het nemen van verantwoordelijkheid over alle aspecten van jouw leven en deze in de juiste richting te leiden.

Om een succesvol leider te kunnen zijn op het werk is het uiterst belangrijk om sterke persoonlijke leiderschapsvaardigheden te hebben.

Wanneer je de verantwoordelijkheid kunt nemen voor de keuzes die je maakt in jouw leven en je deze keuzes maakt voor jouw eigen bestwil, kun je makkelijker een positieve en inspirerende invloed hebben op anderen. Hierdoor kun je ook een rolmodel worden voor anderen in leiderschapsrollen.

Er zijn drie factoren die invloed hebben op sterke persoonlijke leiderschapsvaardigheden.

De eerste is jouw manier van denken oftewel de “Mindset”. Ik heb al vaker gesproken en geschreven over hoe belangrijk de mindset is dus als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik geloof dat jouw manier van denken over welk onderwerp dan ook fundamenteel is voor hoe succesvol je bent in een bepaal gebied.

Een mindset wordt beschreven als “Een vaste mentale houding of aanleg die vooraf bepaald hoe een persoon reageert en bepaalde situaties interpreteert.” Het hebben van positieve overtuigingen en verwachtingen over de keuzes die je voor jouw eigen bestwil maakt en het anticiperen op een positieve uitkomst horen allemaal bij het hebben van een goede mindset over het persoonlijke leiderschap.

Jouw mindset over persoonlijk leiderschap en het sterk staan in dit vakgebied zijn fundamenteel voor jouw succes in het vakgebied en zullen ook worden overgezet naar jouw leiderschapsvaardigheden op het werk.

Het volgende belangrijke aspect is jouw energie; Hoe beheer jij jouw energie? Neem je de tijd om even bij te komen en zorg je goed voor jezelf? Dit helpt allemaal om betere keuzes te kunnen maken die het beste zijn voor jou.

Ook dit wordt overgezet naar jouw leiderschapsvaardigheden op het werk; het beheren van energie in elk aspect van jouw leven zorgt ervoor dat je zowel persoonlijk als professioneel alles kunt geven en je zowel thuis als op de werkvloer op je best bent.

Het derde belangrijke aspect van persoonlijk leiderschap is het hebben van een steunsysteem. Het hebben van sterke leiderschapsvaardigheden betekend ook het hebben van een netwerk aan mensen die je steunen bij het maken van de beste keuzes voor jou.

Deze mensen zijn jouw bestuur, jouw vertrouwde collega’s, familie en vrienden en verdere personen die jij ziet als jouw naasten. Dit zijn de mensen die jou kennen en die je vertrouwd.

Voor meer info : http://www.ivpp.nl/leiderschap/training

Als huiseigenaar is misschien wel een van de meest kritische beslissingen die je moet nemen welk soort voordeur je voor je woning moet laten installeren. Deze beslissing zal vooral worden gebaseerd op het soort deuren er binnen je mogelijkheden qua installatie beschikbaar zijn en hoeveel je je kunt veroorloven om te betalen voor jouw voordeur.Het is soms niet verstandig om op je budget te besparen als het gaat om je voordeur omdat je je goed moet beseffen dat dit het punt in je huis is waar inbrekers waarschijnlijk als eerste worden tegengehouden en dit moet dus goed en veilig zijn.

Elke toegangsdeur waaraan je kunt denken, heeft een verschillende installatie nodig. Houd er rekening mee dat een voordeur verschilt van de rest van de deuren thuis en bijvoorbeeld de garagedeur ook een toegangsdeur zal zijn, maar toegangsdeuren kunnen ook de deuren omvatten die je bijvoorbeeld naar de achtertuin brengen of op verschillende andere locaties in je woning aanwezig zijn en je kunt hierbij dan bijvoorbeeld denken aan de deur naar de balkons of een terras. Je huis heeft misschien ook meerdere toegangsdeuren maar als je een oudere woning hebt heb je waarschijnlijk slechts één voordeur die als de enige toegangsdeur dient.

Houd er rekening mee dat de hardheid en de kwaliteit zwaar moet zijn zodat het voldoende veiligheid kan bieden. Elke soort deur heeft zijn eigen respectievelijke hardheid. Je zult merken dat de deur naar de garage van een hele andere kwaliteit is dan de deur in bijvoorbeeld de gang. Daarom is het van vitaal belang dat je aandacht besteedt aan de verschillende soorten hardheid en kwaliteit van elke deur. Dit kan je enorm beïnvloeden maar als je toch moet investeren kun je het beter in een keer goed doen.

De garagedeur moet over het algemeen in staat zijn om verschillende weersomstandigheden te kunnen overleven en moet zeer duurzaam en inbraakwerend zijn. Regenval (inclusief de richting van de wind en hoeveel centimeter regenval je in je gebied per jaar kunt verwachten) is zeker iets om in overweging te nemen bij het uitzoeken van een deur. Houten deuren zijn een slechte keuze voor mensen die op een natte en vochtige plaats wonen. Tegelijkertijd moet je garagedeur zwaar genoeg zijn om alle vocht te kunnen weerstaan en hij mag ook niet gaan kromtrekken waardoor de deur misschien niet meer open gaat. Zorg ervoor dat je op je garagedeur ook de juiste soort verf gebruikt, zodat de garagedeur goed beschermd is en langer meegaat.

 

Het uiterlijk van je deur moet ook aangenaam zijn om te zien, maar toch moet de deur wel duurzaam genoeg zijn om als voordeur te kunnen worden gebruikt. Soms hebben mensen dan misschien wel een mooie deur die eigenlijk in de praktijk onveilig is omdat die makkelijk op te breken is. Zorg er ook voor dat de deur bij de stijl van je huis past maar toch nog steeds goedkoop en effectief werkt, zodat je de meeste waarde voor je geld krijgt.

 

Van de redactie van Locksecure.nl

 

Voor meer info : http://www.locksecure.nl/slotenmaker-utrecht

Ik ben op zoek naar een hondentandarts omdat ik een hond heb die een heel erg scheef gebit heeft. Dit heeft het beestje al sinds het een puppy is en nu wil ik er graag toch iets aan laten doen. Ik weet alleen nog niet zo goed waar ik mijn hond het beste heen kan brengen voor een behandeling. Daarom ben ik gaan zoeken naar een bedrijf dat mij kan helpen met het gebit van mijn hond. In dit blogje lees je welk bedrijf ik heb gevonden en hoe de behandeling is gegaan.

 

Zoeken op hondentandarts

Om een bedrijf te vinden ben ik eerst gaan zoeken, dit deed ik door te zoeken op hondentandarts. Ik heb gezocht via Google omdat ik dan zeker weet dat ik wel iets moet vinden wat zowel in de buurt ligt als wat verder weg in Nederland. Toen ik eenmaal aan het zoeken was ben ik veel bedrijven tegengekomen en na wat langer te zoeken ook een bedrijf dat me echt aansprak, namelijk dierentandheelkunde Paul Theuns. Paul Theuns houdt zich al sinds 1999 bezig met dierentandheelkunde en dat geeft mij een vertrouwd gevoel. Daarom heb ik besloten mijn hond daar een behandeling te laten doen. Ik hoop dat het allemaal zal helpen en mijn hond geen last meer zal hebben van zijn gebit.

 

Dierentandheelkunde Paul Theuns

Na goed zoeken kwam ik dus uit bij dierentandheelkunde Paul Theuns. Ik heb een afspraak met de persoon gemaakt en ik kon er al vrij snel terecht. Hij zei dat het geen grote behandeling zou zijn en ik er dus mooi tussen pastte. Eenmaal daar aangekomen werd ik zeer vriendelijk ontvangen en werd mij verzocht de hond 12 uur voor de behandeling geen eten te geven. Eenmaal in de ‘operatiekamer’ is alles zeer goed verlopen en heeft mijn hond weer een mooi gebit.

 

Ben jij nou ook op zoek naar een honden tandarts? Dan raad ik jou dierentandheelkunde Paul Theuns aan.

 

Voor meer info :