Spring naar inhoud

Reiniging voor nu én de toekomst

Er wordt tegenwoordig minder tijd besteed aan het schoonmaken van kantoorruimtes of geïnvesteerd in gespecialiseerde reiniging. We letten daarentegen meer op onze hygiëne en verwachten een schone werkplek. Het is daarom tijd om écht te gaan investeren in kantoorreiniging. Bij THP Clean Professionals faciliteren wij specialistische kantoorreiniging voor nu én de toekomst.

 

THP Clean Professionals bestaat uit verschillende producten en diensten. Deze zijn verwerkt in vier merken, namelijk THP Clean Mobile, THP Clean Office, THP Clean Hardware en THP Clean Datacenter. 

 

Happy met schone mobile devices

We gebruiken steeds meer mobile devices in ons dagelijks leven. We gebruiken de handscanner in de supermarkt, we werken met een laptop en gebruiken onze telefoon voor sociale media, videobellen en entertainment. Dit geldt ook voor de medewerkers van uw organisaties. Uit onderzoek blijkt dat telefoons wel 300 keer meer vervuild zijn dan de norm is. Bacteriën en virussen komen op die manier organisaties binnen. THP Clean Mobile biedt hiervoor de oplossing. Met dieptereiniging, speciale reinigingsdoekjes en UV-C lichttechnologie kunnen wij mobile devices desinfecteren. 

 

Happy met schone werkplek

THP Clean Office zorgt voor een schone werkplek. Dit wordt gedaan door participatie van medewerkers in het schoonmaakproces te stimuleren met behulp van communicatiemiddelen en het faciliteren van professionele reinigingsdoekjes. Deze doekjes kunnen medewerkers dagelijks gebruiken om hun bureau, armleuningen en hardware schoon te maken. Ook wordt gebruikgemaakt van slimme oplossingen, zoals een robotstofzuiger. Tot slot komen de onderhoudsmedewerkers van THP Clean Office een paar keer per jaar langs om de werkplek een dieptereiniging te geven. Hierbij ligt de focus op het bureau, bureaustoel en de werkplekapparatuur. Door deze unieke combinatie bespaart u schoonmaakkosten en wordt de werkplek efficiënter schoongemaakt. 

 

Happy met schone hardware

THP Clean Hardware focust zich op dieptereiniging van werkplekapparatuur. Dit betekent het schoonmaken van onder andere de CPU, beeldscherm, laptop, computermuis, telefoon en toetsenbord. Dit wordt een paar keer per jaar gedaan met biologisch reinigingsmiddel en een vuilafstotende coating voor een langer hygiënisch effect. 

 

Zorg goed voor het digitale hart van uw organisatie

Het meest gespecialiseerde merk van THP Clean Professionals is toch wel THP Clean Datacenter. Met het unieke 8 stappenplan wordt een datacenter of serverruimte stof en deeltjes vrijgemaakt en gehouden. Zo bevat dit plan een in-house training voor de medewerkers van de serverruimte, periodieke dieptereiniging en een deeltjesmeting. Dit alles gebaseerd op de ISO-14611 klasse 8 norm om storingen en downtime te voorkomen.

Geïnteresseerd in een van de merken van THP Clean Professionals? Ga naar https://www.thp.nl/ voor meer informatie.

Voor meer info : https://thp.nl/

Problemen met de elektra... dat is natuurlijk ontzettend vervelend. Helaas gebeurt dit nu eenmaal af en toe. De ene keer kan je het probleem eenvoudig zelf oplossen door de stoppen weer om te zetten, maar soms is het niet mogelijk om dit zelf te doen en dan kun je beter een elektricien inschakelen. In Utrecht zijn een hoop elektriciens vinden, maar welke is nu het beste? Wij hebben een onderzoekje gedaan en zijn erachter dan elektricienutrecht247.nl de beste elektricien van de stad is. Wij vertellen je waarom!

De prijs van Elektricien

Een belangrijk onderdeel van een elektricien is natuurlijk de prijs. Hier kan namelijk ook best nog eens wat verschil in zitten. Helaas zijn er weinig elektriciens die de prijzen op de website vermelden. Dus als je meer informatie wilt, kun je het beste even bellen met het betreffende bedrijf. Als je elektricienutrecht247 inschakelt, weet je zeker dat het goed zit!

De service

Naast de prijs is ook de service natuurlijk erg belangrijk. Hoewel bij sommige berdrijven de service niet geweldig is, is dit bij deze elektricien zeker wel het geval. Niet alleen word je ontzettend goed geholpen, het gaat ook nog eens ontzettend snel. Je kunt namelijk zelfs terecht voor spoedstoringen!

Ervaring van de monteurs

Ook de ervaring van een monteur is noodzakelijk als je wilt dat je elektra probleem snel en vakkundig wordt opgelost. Op de website kun je vaak al een stuk meer informatie vinden over het betreffende bedrijf. Hierdoor kun je zien of het bedrijf ervaren is en je kan helpen om de problemen met de elektra op te lossen. Kijk dit dus altijd goed na voordat je contact opneemt.

Bovenstaande punten zijn erg belangrijk als elektricien en hier voldoet elektricienutrecht247.nl dan ook volledig aan. Dus de volgende keer als je problemen hebt met je elektra, weet je waar je moet zijn!

Voor al uw grote en kleine klussen in de tuin is Hovenier Arnhem uw aangewezen partner. Ons team bestaat uit allemaal hoveniers die hun eigen specialisme hebben. Zo heeft de ene een specialisme in tuinontwerp en de ander in tuinonderhoud. Hierdoor beschikken we over de nodige kennis en ervaring voor elke soort klus.

Diensten van Hovenier Arnhem

Als hovenier in Arnhem werken we aan verschillende onderdelen voor uw tuin:

Tuinontwerp

Iedere nieuwe tuin start met het maken van een tuinontwerp. Dit is van belang, omdat het een beter beeld van de te benutten ruimte en de mogelijkheden die dit biedt geeft. Zo ontstaat er een helder beeld, voor er aan de slag wordt gegaan. Dit is fijn voor u en voor ons. U zal bij het gehele proces betrokken worden. Ook biedt Hovenier Arnhem u standaard tuinontwerpen. Ideaal voor mensen die niet zoveel te besteden hebben of gewoon niet zo goed weten wat ze willen. Al bij het eerste gesprek luistert Hovenier Arnhem naar uw ideeën en wensen. Zo wordt de tuin ook echt úw tuin!

Tuinaanleg

Bij de aanleg van uw tuin in Arnhem komen een hoop dingen kijken. Een ervaren en deskundige hovenier als Hovenier Arnhem kan hier dus erg van pas komen. Denk hierbij aan het verwijderen van het huidige straatwerk en de beplanting. Bij het aanleggen van uw tuin kijken we ook naar onder andere de grondwaarden en groei van de huidige beplanting. Zo kunnen we op de juiste manier uw tuin aanleggen. 

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud is van belang om het beste uit elke plant of boom te halen. Dit gaat verder dan het op tijd snoeien. Ook het gebruik van de juiste bemesting is een vereiste. We helpen u graag aan advies over welke bemesting passend is voor uw tuin.

Hovenier Arnhem biedt ook een onderhoudscontract voor uw tuin aan. Zo bent u helemaal van uw tuinonderhoud ontzorgd.

Meer informatie over Hovenier Arnhem?

Benieuwd wat Hovenier Arnhem voor uw tuin kan beteken? Neem gerust contact met ons op. U kunt vrijblijvend het contactformulier op onze website www.Hovenier-Arnhem.nl invullen. We streven ernaar om u binnen één dag van reactie te voorzien.

Ben jij van plan om je huis een geheel nieuwe woninginrichting te geven of ben je gewoon toe aan wat goede tips om je interieur een opknapbeurt te geven? Dan vind je op wooninterieurtrends.nl genoeg tips en trucs die je hierbij helpen. Bij ons kun je terecht voor de leukste woonblogs die er op dit moment zijn, wie weet helpen ze jou ook wel verder!

Een mooie woninginrichting begint bij de juiste meubels

Een mooie woninginrichting vindt iedereen natuurlijk fijn! Daarom hebben wij op onze website de beste musthaves op een rijtje gezet. Kijk vooral ook voor al onze andere blogs op onze website, daarin staan nog veel meer tips om jou op weg te helpen bij het inrichten van je huis. Daarbij maakt het niet uit of je nu klein of groot woont en welke stijl je hebt. Wij zijn er voor iedereen! Daarnaast hebben wij ook algemene tips rondom het onderhoud en kun je bij ons zelfs terecht voor goede tips rondom bedrijven die jouw vloer kunnen doen of goede webshops voor kamerplanten.

Fleur die vensterbank op!

Een van onze tips is om de vensterbank van je huis eens op te fleuren. Dit deel van je huis zien mensen die langslopen als allereerst wanneer ze langslopen, dus waarom niet zorgen dat ook dit stuk van je huis er leuk uitziet? Een leuk idee is natuurlijk om hier planten op te zetten. Gebruik in dat geval vooral veel verschillende planten door elkaar voor een speels effect. Ook verschillende potten zorgen voor gezelligheid, door de verscheidenheid aan kleuren en vormen. Naast planten, zijn ook fotolijstjes een leuke toevoeging. Dit is vooral leuk als je wat persoonlijks wil geven aan je vensterbank. Een laatste tip is om boeken neer te leggen op de vensterbank. Veel mensen laten die alleen in de boekenkast staan, maar juist op de vensterbank laat je direct zien wat voor iemand je bent. Daarnaast zorgt het ook voor een zekere nieuwsgierigheid naar de rest van je interieur.

Nog meer blogs

Kun jij niet genoeg krijgen van blogs en tips voor je interieur? Kijk dan op onze website wooninterieurtrends.nl. Hier vind je van alles rondom woninginrichting!

Op zoek naar stijlvolle raamdecoratie in Veenendaal? Dan is Ambifloor uw aangewezen partner. Ambifloor biedt een ruim assortiment aan raamdecoratie in Veenendaal. Hierbij staat kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel. Alle aangeboden producten zijn van hoge kwaliteit en zijn bestand tegen langdurig en intensief gebruik. Hierdoor gaan producten lang mee en kunnen we ze gerust duurzaam noemen. Ook de service van uw raamdecoratie in Veenendaal is van hoog niveau. U kunt bij Ambifloor terecht voor reparaties, maar ook voor eventuele vermakingen.

Ruim assortiment raamdecoratie in Veenendaal 

Zoals eerder gezegd biedt Ambifloor een ruim assortiment aan raamdecoratie in Veenendaal. Denk hierbij aan verschillende soorten gordijnen, jaloezieën, duettes, lamellen en shades. Voor raamdecoratie in Veenendaal werken we uitsluitend met topmerken. In onze collectie vindt u de volgende merken:

  • Zonnelux

  • Toppoint

  • Rebototaal

  • Velux

  • GB Products

  • Luxaflex

Welk type raamdecoratie het beste bij uw interieur past, hangt van een aantal factoren af. Denk hierbij aan de sfeer die u wilt creëren en de functie van de raamdecoratie. Zo zorgt een rolgordijn bijvoorbeeld voor rust in huis. Door al deze opties kan de keuze lastig worden. Gelukkig beschikken we over vakkundig personeel dat u al het nodige advies over raamdecoratie in Veenendaal kan geven. 

Meer dan alleen raamdecoratie

We bieden u meer dan alleen raamdecoratie in Veenendaal. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere vloeren en trapbekleding. Naast raamdecoratie zijn vloeren en trapbekleding de echte eyecatchers van uw huis. Zo valt bij binnenkomst de blik vaak het eerste op de trap. Na binnenkomst zal de blik ook op de vloer vallen. Hier hebben we verschillende soorten afwerkingen voor. Denk hierbij aan een subtiel afdeklatje of een hoge, stijlvolle plint. 

Voor een goede impressie van al onze producten nodigen we u van harte uit in onze showroom. Onze showroom is te vinden op Nieuweweg 170 in Veenendaal. De actuele openingstijden kunt u vinden op www.Ambifloor.nl 

Contact

Bent u direct al benieuwd naar wat Ambifloor voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. We zijn telefonisch bereikbaar via 0318 – 55 14 70. Ook kunt u ons mailen via info@ambifloor.nl.

Hovenier-Enschede.nl is uw beste optie voor een hovenier in Enschede. We verzorgen het onderhoud van uw tuin, ontwerpen uw tuin of leggen uw nieuwe tuin aan. U kunt voor al uw tuinkwesties bij ons terecht voor advies of hulp. Als u een compleet nieuwe tuin bij uw oude huis wil of gaat verhuizen naar een nieuwe woning, dan is hovenier-Enschede.nl er om u te helpen bij het ontwerp en de aanleg van uw tuin. Wij snappen dat het lastig is om uw nieuwe tuin te ontwerpen en lang niet elke klant weet precies wat hij met zijn tuin wil. Daarom is hovenier-Enschede.nl er om, in overleg met u, uw nieuwe tuin precies zo te ontwerpen als u dat wil. We houden rekening met uw te besteden budget en de aandacht die u na het aanleggen aan uw tuin wilt geven. We adviseren u dan ook over uw beste opties en zorgen er niet voor dat u te veel betaalt. Voor het ontwerp van uw nieuwe tuin staat hovenier-Enschede.nl dus voor u klaar.

Het onderhoud van uw tuin perfect geregeld door hovenier-Enschede

Na het ontwerpen van uw tuin is het aanleggen van uw tuin ook een van onze werkzaamheden. We schaffen de nieuwe materialen voor uw tuin aan voor u en doen dit op de goedkoopste en beste manier voor u. Uw tuin gaat er zo precies uitzien als u dat wilt. Ook voor het onderhoud van uw tuin staat hovenier-Enschede.nl voor u klaar. Het kan erg lastig zijn om uw tuin zelf te onderhouden en dit moet ook regelmatig gebeuren. Daarom kunt u hovenier-Enschede.nl inschakelen voor het onderhoud van uw tuin en hoeft u zich niet bezig te houden met de verzorging van uw tuin, terwijl deze er wel perfect uitziet. We hanteren scherpe prijzen voor onze diensten, zodat we betaalbaar blijven en u nog steeds kan genieten van uw mooie en goed onderhouden tuin, zonder er te veel naar te moeten omkijken. Voor een hovenier in en rondom Enschede, is hovenier-Enschede.nl uw beste optie.

Voor interieuradvies in Utrecht, Vleuten, de Meern, Vleuterweide of Leidsche Rijn kunt u terecht bij Meininger Interieur. Wij zorgen altijd voor originele en unieke interieurs, die passen bij uw persoonlijkheid. Dit doen wij door middel van een helder stappenplan waar u zelf heel veel invloed op kunt uitoefenen. Wij zijn er om u te helpen met originele ideeën, zodat u alles uit uw interieur haalt!

Interieuradvies Utrecht voor woning of kantoor

Meininger Interieur geeft interieuradvies in Utrecht voor zowel particulieren als bedrijven. Bij ons maakt het niet uit of uw interieur vooral mooi of functioneel moet zijn, wij komen altijd met de beste adviezen. Bij het ontwerpen van uw nieuwe interieur gaan wij uit van een idee en werken dit vervolgens uit tot een 2D of 3D ontwerp. Eenmaal akkoord, kunt u ook op ons vertrouwen bij de realisatie van dit interieur! U kunt uiteraard niet alleen voor interieuradvies aankloppen voor uw gehele interieur, maar ook voor kleuradvies bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Of neem een kijkje op onze website voor een beeld van onze eerdere projecten.

Persoonlijk advies

Wij willen altijd het mooiste interieur creëren voor u dat past bij uw persoonlijkheid. Om dit te kunnen realiseren gaan wij altijd eerst met u in gesprek. Zo leren wij u kennen en kunnen wij de vertaalslag maken van uw wensen naar concrete plannen. Het liefst plannen wij dit gesprek in op locatie, zodat wij direct weten hoe de ruimte eruit ziet en hoe u leeft. Na het zien van de ruimte en het inventariseren van uw wensen, gaan wij aan de slag met een interieurvoorstel. Dit voorstel wordt vervolgens aan u gepresenteerd en toegelicht, zodat u snapt waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt.

Realisatie

Na de afronding van het definitieve interieurplan, kunt u ons ook inschakelen voor de realisatie van dit plan. Het is zelfs mogelijk om ons ook in te schakelen voor een verlichtingsplan en kleurenplan. Neem hiervoor gerust contact met ons op. Op onze website vult u ook gemakkelijk het contactformulier in voor meer informatie.

De snelle accu Hitachi eb1214s is een zeer goede accu die gebruikt kan worden door iedereen. Na een tijd aan gebruiken van een accu kan het vooromen dat deze niet meer optimaal meer is in gebruik, maar je wil niet het gehele gereedschap weg doen, daarom kan je er voor kiezen om gewoon een losse accu aan te schaffen. Heb je gereedschap van Hitachi dan weet je dat de accu’s die daar worden verkocht ook een prijs hebben in dezelfde prijsklasse als het gereedschap dat zij verkopen. Dat is helaas niet zo goedkoop, maar je wil ook niet de duren materialen die jij in de kast hebt staan niet meer gebruiken, omdat de accu stuk is. Gelukkig bestaan er ook namaak accu’s die een evengoed werking hebben en een stuk goedkoper zijn dan de originele accu’s.

 

Geïmiteerde versie

De accu Hitachi eb1214s is ook verkrijgbaar in een geïmiteerde versie. De capaciteit van je huidige accu is helaas heel erg gedaald en je moet deze steeds vaker opladen. Je bent gekomen in de periode dat de accu vervangen moet worden. De accu Hitachi eb1214s heeft de machine die jij gebruikt weer onwijs  veel kracht. Doordat je de huidige accu veel hebt gebruikt, maar ook veel hebt opgeladen is er een soort slijtage ontstaan dat geheel normaal is, maar toch aan vervanging toe is.

 

Betalen

Kies jij ook voor de accu Hitachi eb1214s? Dan kan je weer lekker aan de slag met je gereedschap en begint het klussen weer! Op de website kan je gemakkelijk een bestelling plaatsen en dit wordt gedaan in een omgeving van betalen die geheel veilig is. Voor een bedrag van 35 euro heb je al een vervangende accu Hitachi eb1214s. Begint het klussen voor jou ook alweer te kriebelen? Bestel dan snel de accu Hitachi eb1214s en ga aan de slag!

 

 Als je een zeer gedetailleerd beeld wilt, tot op 20 centimeter nauwkeurig, van de openbare ruimte dan doe je er zeer verstandig aan om voor de optie BGT PostGIS Database Dump te kiezen. Je weet dan zeker dat je altijd de beschikking krijgt over actuele en recente informatie die elke maand opnieuw ververst wordt. De gegevens die nodig zijn voor de kaart worden door het PDOK geleverd. Dan weet je dat de kaart altijd actueel is.

Er ontstaan vaak problemen met de aanlevering van de omvangrijke bestanden

En daar zit  ook meteen de crux, in de levering door het PDOK. Want een GLM-levering betekent voor de leek dat het importeren van gegevens meteen erg moeilijk wordt. Geocap.nl heeft hier rekening mee gehouden en de zaak zo ingericht dat downloaden gemakkelijk gaat. Als je op de download knop drukt, dan loopt het allemaal als vanzelf en heb jij zo de door hou gewenste gegevens in je bezit.

Kijk alvast op BGTviewer en weet wat je gaat downloaden

Wil je alvast zien wat je gaat downloaden, dan kun je een beroep doen op de  BGTviewer. Dit doe je door heel simpel naar BGTviewer.nl te gaan. Daar kun je zelfs nog besluiten om het bestand op een andere wijze te downloaden. Dat downloaden gaat nu eenvoudig, uiteraard wel pas nadat je betaald hebt. Zeker voor mensen die werken met ruimtelijke gegevens is BGT Data nuttig en prachtig.

Enorm veel mogelijkheden als je gebruik maakt van Geocap.nl

De mogelijkheden zijn groot op Geocap.nl. Kijk maar eens rond en laat je verrassen hoe gemakkelijk jij over steeds actuele gegevens kunt beschikken. Zo kun je ook al erg gemakkelijk voor een BAG download kiezen, om maar eens een voorbeeld te noemen. De werkwijze spreekt voor zich. Daar hoef je nu eens niet voor doorgeleerd te hebben.

We leven in een relatief veilig land, maar dat betekent niet dat we onze bewakers in de steek moeten laten. Maar wat kun je doen om de kans op inbraak te verkleinen? Hier zijn 10 tips om je huis veilig te houden van de Arnhemse Slotenservice:

1. Sluit het op of riskeer het te verliezen

Dit lijkt misschien duidelijk, maar het is een feit dat veel mensen niet alle deuren en ramen op slot doen voordat ze hun huis verlaten. Zelfs als je gewoon in de achtertuin bent, doe je de voordeur op slot, want het is bekend dat dieven naar binnen glippen en snel dingen meenemen. Sommige schattingen suggereren dat inbrekers toegang hebben tot het huis via een open deur of raam 30 procent van de tijd en hebben slechts 10 minuten nodig om de klus te klaren.

2. Alarm systemen

Als u het huis verlaat, zorg er dan altijd voor dat u uw huisalarm instelt als u er een hebt, en als u geen huisbeveiligingssysteem hebt, kan dit het overwegen waard zijn. Een huisalarmsysteem biedt niet alleen extra gemoedsrust omdat u weet dat uw huis veilig is, maar kan u ook helpen om te besparen op uw huisverzekeringspremies. Afhankelijk van het type systeem dat u krijgt (of hebt), kunt u waarschijnlijk in aanmerking komen voor een korting van 5 procent, zo niet meer.

3. Ga voor de 'lived-in' look

Voordat u op vakantie gaat, zorgt u ervoor dat iemand uw gazon maait, uw post ophaalt en in uw oprit parkeert. Zo lijkt het alsof u nog steeds thuis bent en helpt u inbrekers af te schrikken. Het is ook een slim idee om timers op binnenverlichting te gebruiken en bewegingssensoren op buitenverlichting te installeren.

4. Niet adverteren

Zend geen details over aankomende reizen uit op sociale netwerken. Van dieven is bekend dat ze kijken naar online berichten om te bepalen wanneer huiseigenaren het huis uit zijn, vooral rond Kerstmis, pasen en tijdens de zomermaanden wanneer mensen meer kans hebben om op vakantie te gaan.

5. Doe de verpakking weg

Laat geen grote doosverpakkingen achter in uw oprit of carport, vooral niet voor dure items zoals TV's, computers, enz. Dit stuurt een boodschap naar potentiële inbrekers dat u goederen heeft die het waard zijn om te stelen.

6. Sluit uw gereedschap af

Ladders, draadsnijders en hamers kunnen allemaal worden gebruikt om illegale toegang tot uw huis te krijgen. Hoewel het gebruikelijk is voor huiseigenaren om veel van deze items op te slaan in hun niet afgesloten garage of schuur, is het gevaarlijk. Geef een dief niet het gereedschap om in te breken in uw huis.

7. Kijk uit voor elkaar

Overweeg om je aan te sluiten bij een buurtwachtgroep bij jou in de buurt, of deze op te zetten. Dit is een extra stimulans voor uw buren om verdachte activiteiten rond uw woning te melden.

8. Koop een (nep)hond

Als je een hond hebt, maak het dan bekend. Zelfs als je geen poep hebt, overweeg dan om een 'pas op voor de hond' bordje op te hangen. Er wordt gezegd dat inbrekers huizen met honden vermijden.

9. Doe wat aan tuinieren

Houd hagen, bomen en struiken goed getrimd, vooral als ze in de buurt van deuren en ramen zijn. Deze planten zorgen voor bedekking, waardoor inbrekers gemakkelijker toegang krijgen tot uw huis zonder dat een buurman het ziet. Knip ook grote boomtakken in de buurt van uw tweede verdieping om dieven met een stijgingspercentage te ontmoedigen.

10. Toon duidelijk uw huisnummer

Zorg ervoor dat uw huisnummer overdag en 's nachts duidelijk wordt weergegeven, want dit garandeert dat hulpverleners u snel kunnen vinden als er wordt ingebroken in uw huis.

 

 

 

Voor meer info : https://www.arnhemse-slotenmaker.nl/huissen/