Spring naar inhoud

Als je een zeer gedetailleerd beeld wilt, tot op 20 centimeter nauwkeurig, van de openbare ruimte dan doe je er zeer verstandig aan om voor de optie BGT PostGIS Database Dump te kiezen. Je weet dan zeker dat je altijd de beschikking krijgt over actuele en recente informatie die elke maand opnieuw ververst wordt. De gegevens die nodig zijn voor de kaart worden door het PDOK geleverd. Dan weet je dat de kaart altijd actueel is.

Er ontstaan vaak problemen met de aanlevering van de omvangrijke bestanden

En daar zit  ook meteen de crux, in de levering door het PDOK. Want een GLM-levering betekent voor de leek dat het importeren van gegevens meteen erg moeilijk wordt. Geocap.nl heeft hier rekening mee gehouden en de zaak zo ingericht dat downloaden gemakkelijk gaat. Als je op de download knop drukt, dan loopt het allemaal als vanzelf en heb jij zo de door hou gewenste gegevens in je bezit.

Kijk alvast op BGTviewer en weet wat je gaat downloaden

Wil je alvast zien wat je gaat downloaden, dan kun je een beroep doen op de  BGTviewer. Dit doe je door heel simpel naar BGTviewer.nl te gaan. Daar kun je zelfs nog besluiten om het bestand op een andere wijze te downloaden. Dat downloaden gaat nu eenvoudig, uiteraard wel pas nadat je betaald hebt. Zeker voor mensen die werken met ruimtelijke gegevens is BGT Data nuttig en prachtig.

Enorm veel mogelijkheden als je gebruik maakt van Geocap.nl

De mogelijkheden zijn groot op Geocap.nl. Kijk maar eens rond en laat je verrassen hoe gemakkelijk jij over steeds actuele gegevens kunt beschikken. Zo kun je ook al erg gemakkelijk voor een BAG download kiezen, om maar eens een voorbeeld te noemen. De werkwijze spreekt voor zich. Daar hoef je nu eens niet voor doorgeleerd te hebben.

We leven in een relatief veilig land, maar dat betekent niet dat we onze bewakers in de steek moeten laten. Maar wat kun je doen om de kans op inbraak te verkleinen? Hier zijn 10 tips om je huis veilig te houden van de Arnhemse Slotenservice:

1. Sluit het op of riskeer het te verliezen

Dit lijkt misschien duidelijk, maar het is een feit dat veel mensen niet alle deuren en ramen op slot doen voordat ze hun huis verlaten. Zelfs als je gewoon in de achtertuin bent, doe je de voordeur op slot, want het is bekend dat dieven naar binnen glippen en snel dingen meenemen. Sommige schattingen suggereren dat inbrekers toegang hebben tot het huis via een open deur of raam 30 procent van de tijd en hebben slechts 10 minuten nodig om de klus te klaren.

2. Alarm systemen

Als u het huis verlaat, zorg er dan altijd voor dat u uw huisalarm instelt als u er een hebt, en als u geen huisbeveiligingssysteem hebt, kan dit het overwegen waard zijn. Een huisalarmsysteem biedt niet alleen extra gemoedsrust omdat u weet dat uw huis veilig is, maar kan u ook helpen om te besparen op uw huisverzekeringspremies. Afhankelijk van het type systeem dat u krijgt (of hebt), kunt u waarschijnlijk in aanmerking komen voor een korting van 5 procent, zo niet meer.

3. Ga voor de 'lived-in' look

Voordat u op vakantie gaat, zorgt u ervoor dat iemand uw gazon maait, uw post ophaalt en in uw oprit parkeert. Zo lijkt het alsof u nog steeds thuis bent en helpt u inbrekers af te schrikken. Het is ook een slim idee om timers op binnenverlichting te gebruiken en bewegingssensoren op buitenverlichting te installeren.

4. Niet adverteren

Zend geen details over aankomende reizen uit op sociale netwerken. Van dieven is bekend dat ze kijken naar online berichten om te bepalen wanneer huiseigenaren het huis uit zijn, vooral rond Kerstmis, pasen en tijdens de zomermaanden wanneer mensen meer kans hebben om op vakantie te gaan.

5. Doe de verpakking weg

Laat geen grote doosverpakkingen achter in uw oprit of carport, vooral niet voor dure items zoals TV's, computers, enz. Dit stuurt een boodschap naar potentiële inbrekers dat u goederen heeft die het waard zijn om te stelen.

6. Sluit uw gereedschap af

Ladders, draadsnijders en hamers kunnen allemaal worden gebruikt om illegale toegang tot uw huis te krijgen. Hoewel het gebruikelijk is voor huiseigenaren om veel van deze items op te slaan in hun niet afgesloten garage of schuur, is het gevaarlijk. Geef een dief niet het gereedschap om in te breken in uw huis.

7. Kijk uit voor elkaar

Overweeg om je aan te sluiten bij een buurtwachtgroep bij jou in de buurt, of deze op te zetten. Dit is een extra stimulans voor uw buren om verdachte activiteiten rond uw woning te melden.

8. Koop een (nep)hond

Als je een hond hebt, maak het dan bekend. Zelfs als je geen poep hebt, overweeg dan om een 'pas op voor de hond' bordje op te hangen. Er wordt gezegd dat inbrekers huizen met honden vermijden.

9. Doe wat aan tuinieren

Houd hagen, bomen en struiken goed getrimd, vooral als ze in de buurt van deuren en ramen zijn. Deze planten zorgen voor bedekking, waardoor inbrekers gemakkelijker toegang krijgen tot uw huis zonder dat een buurman het ziet. Knip ook grote boomtakken in de buurt van uw tweede verdieping om dieven met een stijgingspercentage te ontmoedigen.

10. Toon duidelijk uw huisnummer

Zorg ervoor dat uw huisnummer overdag en 's nachts duidelijk wordt weergegeven, want dit garandeert dat hulpverleners u snel kunnen vinden als er wordt ingebroken in uw huis.

 

 

 

Voor meer info : https://www.arnhemse-slotenmaker.nl/huissen/

Als je in een gebied woont met hard water, weet je vast wel wat de nadelen zijn: regelmatig je koffieapparaat moeten ontkalken, die eeuwige strijd tegen kalkaanslag in de badkamer en ook meer stookkosten omdat het verwarmingssysteem minder effectief werkt. Een goede waterontharder Enschede is dan de perfecte oplossing! Hier overlopen we de voordelen van dit apparaat.

Minder stookkosten met een waterontharder Enschede

Het hoge gehalte aan kalk in het leidingwater slaat in de loop der jaren ook neer in de leidingen van het verwarmingssysteem van je woning. De boel slibt steeds meer dicht, waardoor er naar verhouding minder warm water in het systeem zit. Minder warm water betekent ook minder warmteafgifte. Het rendement van je verwarmingssysteem wordt steeds lager. In een periode van 5 à 10 jaar kan de effectiviteit van de warmtespreiding zelfs met zo’n 20 % verminderen. Met een waterontharder Enschede voorkom je dat probleem en heb je dus minder stookkosten. Ook bespaar je op zeep en andere schoonmaakspullen. Zeep, waspoeder en glansmiddelen werken veel beter in zacht water. Dankzij de waterontharder Enschede kan je het verbruik met zo’n 25% tot 30% verlagen.

Beter voor het milieu

Kocht je voorheen altijd flessenwater? Met een waterontharder Enschede hoeft dat niet meer. De hiervoor genoemde punten zijn uiteindelijk allemaal financiële voordelen. Maar een waterontharder  Enschede scheelt je ook een hoop werk; geen tegels meer schrobben en apparaten ontkalken. Daarbij komt dat dit alles veel beter is voor het milieu. Denk je maar eens in; je vermindert het verbruik van detergenten, apparaten en eventueel flessen en verlaagt je energieverbruik door minder te stoken. Dit resulteert in minder vervuiling van het grondwater, een minder grote afvalberg en minder CO2-uitstoot!Het installeren van een waterontharder of waterontkalker is niet complex.  Je kan dit zelf binnen twee uur afronden . Natuurlijk zou een loodgieter dit werk kunnen uitvoeren maar het lijkt slimmer om de leverancier van de waterontharder  de installatie van een waterontharder uit te laten voeren die door zijn ervaring alle fijne kneepjes weet. Ook zal de leverancier de middelen hebben om de waterhardheid te meten wat nodig is om de waterontkalker in te stellen. De kosten voor de installatie van een waterontharder liggen op zo'n 200 euro als je het laat uitvoeren

 Overigens, een handige doe-het-zelver kan een waterontharder zelf installeren.

Extra tappunten bij installatie waterontharder

Heb jij een installatie voor een waterharder? Dan is het slim om na te denken over de tappunten van de waterontharder. Wat waarom zou je bijvoorbeeld je tuin sproeien met onthard water? Sterker Dan is het slim om  minimaal een buitenkraan aan te laten sluiten voor de waterontharder. nog, plantjes groeien minder goed op onthard water vanwege het natrium. Ook vinden sommige mensen onthard water niet lekker, of voor diegene die te maken hebben met een verhoogde bloeddruk is het af te raden om onthard water te gebruiken vanwege een hoger natrium gehalte. In die gevallen is het slim om het tappunt in de keuken aan te sluiten bij de installatie van de waterontharder of kan overwogen worden een tweede kraan aan te laten brengen in de keuken die onverhard water levert.

afvoer waterontharder

Bij de installatie van de waterontharder moet rekening worden gehouden dat iedere waterontharder een afvoerslang heeftoor het water wat bij de regeneratie is gebruikt. Daarnaast is er ook een slang die op de overloop aangesloten wordt. Deze afvoerslangen mogen niet in een afvoerpijp gestoken worden of rechtstreeks worden aangesloten op het riool. Het zou dan mogelijk zijn dat de waterontharder in contact komt met vuil water waardoor, via de waterontharder, mogelijk het drinkwater besmet kan raken.Het installeren van een waterontharder of waterontkalker is niet complex.  Je kan dit zelf binnen twee uur afronden . Natuurlijk zou een loodgieter dit werk kunnen uitvoeren maar het lijkt slimmer om de leverancier van de waterontharder  de installatie van een waterontharder uit te laten voeren die door zijn ervaring alle fijne kneepjes weet. Ook zal de leverancier de middelen hebben om de waterhardheid te meten wat nodig is om de waterontkalker in te stellen. De kosten voor de installatie van een waterontharder liggen op zo'n 200 euro als je het laat uitvoeren

 Overigens, een handige doe-het-zelver kan een waterontharder zelf installeren.

Extra tappunten bij installatie waterontharder

Heb jij een installatie voor een waterharder? Dan is het slim om na te denken over de tappunten van de waterontharder. Wat waarom zou je bijvoorbeeld je tuin sproeien met onthard water? Sterker Dan is het slim om  minimaal een buitenkraan aan te laten sluiten voor de waterontharder. nog, plantjes groeien minder goed op onthard water vanwege het natrium. Ook vinden sommige mensen onthard water niet lekker, of voor diegene die te maken hebben met een verhoogde bloeddruk is het af te raden om onthard water te gebruiken vanwege een hoger natrium gehalte. In die gevallen is het slim om het tappunt in de keuken aan te sluiten bij de installatie van de waterontharder of kan overwogen worden een tweede kraan aan te laten brengen in de keuken die onverhard water levert.

afvoer waterontharder

Bij de installatie van de waterontharder moet rekening worden gehouden dat iedere waterontharder een afvoerslang heeftoor het water wat bij de regeneratie is gebruikt. Daarnaast is er ook een slang die op de overloop aangesloten wordt. Deze afvoerslangen mogen niet in een afvoerpijp gestoken worden of rechtstreeks worden aangesloten op het riool. Het zou dan mogelijk zijn dat de waterontharder in contact komt met vuil water waardoor, via de waterontharder, mogelijk het drinkwater besmet kan raken.Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een drukkerij voor verpakkingen? Wij zijn de beste drukker in de provincie Zuid-Holland. Wij kunnen u productverpakkingen voorzien van diverse drukwerk.

Wij zijn een betrouwbare partner op het gebied van duurzame en innovatieve verpakkingsoplossingen. U kunt bij ons terecht voor bedrukte bonbondoosjes en sieradendoosjes van vouwkarton, maar ook voor snoep- of koekwikkels. Naast dat wij ons profileren als drukkerij voor verpakkingen kunt u ons tevens raadplegen voor het ontwerp en de nabewerking. Als verpakkingspartner nemen wij u graag het gehele proces uit handen. Zo kunt u op alle gebieden ontzorgt worden en voeren wij het werk uit. In ons brede klantenbestand vindt u onder andere eindproducenten, tussenhandelaren en reclamebureaus.

Wat doen wij dan voor u?

Wij als drukkerij verpakking houden rekening met uw wensen. Wilt u dat uw product opvalt in de schappen? Wij zorgen ervoor dat uw verpakking een commerciële uitstraling krijgt. Hierbij kunt u denken aan een prachtige glansafwerking. Wij zijn als drukkerij verpakking gespecialiseerd in verpakkingsdrukwerk. Hoogstaande grafische oplossingen staan centraal. Daarnaast staan persoonlijke aandacht, betrokkenheid en oog voor detail hoog in het vaandel. Onze specialisten zijn bekend met de mogelijkheden én de beperkingen, waartussen naar een ideale oplossing wordt gezocht. Is het tekenwerk afgerond, dan gaan we aan de slag met het produceren van de sample. Vervolgens gaat uw verpakking in productie en kan drukkerij verpakking u een uitstekend eindproduct leveren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die drukkerij verpakking u aanbiedt of wilt u vrijblijvend een sample ontvangen? Neem dan contact met drukkerij verpakking op. Wij willen u graag helpen met het vinden van de juiste verpakkingsoplossing. U kunt contact opnemen via het contactformulier op de website van drukkerij verpakking of u kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen. Wij staan graag voor u klaar en zien uw aanvraag snel tegemoet.Het is tegenwoordig steeds meer een trend om duurzaam bezig te zijn. Veel huishouden willen mee doen aan deze trend, dit kan makkelijk aan de hand van zonnepanelen. Maar voordat je besluit om zonnepanelen te laten plaatsen is het belangrijk om je goed in te lezen. Er zijn namelijk verschillende soorten zonnepanelen. Het is afhankelijk van je budget en wensen voor welke zonnepanelen je uiteindelijk kiest. Hierbij let je op de prijs en de kwaliteit van de zonnepanelen, ook is het belangrijk om te kijken hoeveel winst je maakt op jaarbasis. Er zijn verschillende soorten zonnepanelen te koop en deze zijn allemaal van ander geleidelijk materiaal.

Een van de bekende soorten zonnepanelen zijn monokristallijn zonnepanelen, de andere bekende soort is de polykristallijn zonnepaneel. Wil jij graag mee doen aan de trend van duurzaamheid? Zonnepanelen kopen van op de website van wijsmanduurzaam. De mono zonnepanelen zijn donkerblauw of zwart van kleur, deze zonnepanelen hebben het hoogste rendement en meer winst dan de poly zonnepanelen. De mono zonnepanelen zijn wel wat duurder, maar hebben wel het hoogste rendement. Wanneer je het meeste winst wilt behalen raden we je aan de mono zonnepanelen aan te schaffen. Vooral wanneer je een klein dak hebt zijn deze handig.

De poly zonnepanelen zijn iets goedkoper maar hebben ook een lager rendement. Voor de prijs van de zonnepanelen bieden ze wel een hoog rendement. De prijs kwaliteit verhouding is dus goed. Deze zonnepanelen worden aangeraden wanneer de ruimte op het dak geen rol speelt in het aanbrengen van de zonnepanelen. Beide soorten zonnepanelen worden aangeraden wanneer het gaat om een dak. Het verschil van de zonnepanelen zit hem in het stollingsproces van de kristallen. De mono zonnepanelen is gemaakt van een kristal. De poly zonnepanelen worden gemaakt van meerdere kristallen. Wanneer het gaat om een groot oppervlak worden er wel poly zonnepanelen aangeraden.

Voor meer info : http://www.wijsmanduurzaam.nl

Wanneer je een gaat voor een rieten dak, betekend dat dat je hebt gekozen voor een dak dat lang mee gaat. Een rieten dak gaat tussen de 15 en 30 jaar mee, wel moet je het dat goed onderhouden. Vervanging rieten dak is dus pas nodig na heel wat jaren wanneer onderhoud de oplossing niet meer is. Dit is meestal het geval wanneer een rieten dak erg dun is geworden met als gevolg dat de binding van het dak op de kap komt te liggen.

Wanneer een rieten dak moet worden vervangen gaat dit als volgt. Eerst wordt het oude riet van het dak verwijderd en wordt het riet weggevoerd. Wanneer dit allemaal is verwijderd is de kapconstructie zichtbaar. De kapconstructie wordt eerst goed nagekeken. Hier wordt er gekeken of er delen moeten worden versterkt of zelfs vervangen. Denk hierbij aan kneldelen en rietsporen.

De kosten rieten kap kunnen verschillen, het ligt er helemaal aan wat je wilt. Een voordeel van het vervangen van een rieten dak is dat je ervoor kan kiezen om het dat te isoleren. Dit betekend dat de warmte en de kou beter onder controle kan worden gehouden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen te gaan voor een origineel rieten dak. Ook het isoleren van een dak kan op verschillende manieren gebeuren, dit betekend ook dat deze kosten kunnen variëren.

Er zijn ook verschillende soorten riet waaruit je kunt kiezen. Meestal betekend een duurdere rietsoort dat het riet ook langer mee gaat dan de goedkopere soort riet. Wanneer je gaat voor een goedkopere soort riet, gaat het dak ongeveer 15 jaar mee. Ga je voor een duurdere soorten is het ongeveer 20 jaar. Ga je voor het beste soort riet, dan kan het dak tot wel 30 jaar mee gaan! Neem een kijkje op de website van rietwerk.nl voor meer informatie over rieten daken.

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl

Wanneer je een kiest voor een rieten dak, betekend dat dat je hebt gekozen voor een dak dat lang mee gaat. Een rieten dak gaat tussen de 15 en 30 jaar mee, wel moet je het dat goed onderhouden. Vervanging rieten dak is dus pas nodig na heel wat jaren wanneer onderhoud de oplossing niet meer is. Dit is meestal het geval wanneer een rieten dak erg dun is geworden met als gevolg dat de binding van het dak op de kap komt te liggen.

Wanneer een rieten dak moet worden vervangen gaat dit als volgt. Eerst wordt het oude riet van het dak verwijderd en wordt het riet weggevoerd. Wanneer dit allemaal is verwijderd is de kapconstructie zichtbaar. De kapconstructie wordt eerst goed nagekeken. Hier wordt er gekeken of er delen moeten worden versterkt of zelfs vervangen. Denk hierbij aan kneldelen en rietsporen.

De kosten rieten kap kunnen verschillen, het ligt er helemaal aan wat je wilt. Een voordeel van het vervangen van een rieten dak is dat je ervoor kan kiezen om het dat te isoleren. Dit betekend dat de warmte en de kou beter onder controle kan worden gehouden. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen te gaan voor een origineel rieten dak. Ook het isoleren van een dak kan op verschillende manieren gebeuren, dit betekend ook dat deze kosten kunnen variëren.

Er zijn ook verschillende soorten riet waaruit je kunt kiezen. Meestal betekend een duurdere rietsoort dat het riet ook langer mee gaat dan de goedkopere soort riet. Wanneer je gaat voor een goedkopere soort riet, gaat het dak ongeveer 15 jaar mee. Ga je voor een duurdere soorten is het ongeveer 20 jaar. Ga je voor het beste soort riet, dan kan het dak tot wel 30 jaar mee gaan! Neem een kijkje op de website van rietwerk.nl voor meer informatie over rieten daken.

Voor meer info : http://www.rietwerk.nl

Mensen die een groot bedrijf runnen kennen dit probleem vast wel, het regelen van het salaris van de werknemers. Gelukkig is het bij CBBS mogelijk om uw salarisadministratie te laten uitbesteden. Natuurlijk is het belangrijk dat dit allemaal goed en zorgvuldig gebeurt, soms kan het zijn dat u daar zelf gewoon de tijd niet meer voor heeft. Omdat uw werknemers erg belangrijk zijn en een groot deel van uw bedrijf moet er nauwkeurig op worden gelet. Salarisverwerking kan veel van uw kostbare tijd in beslag nemen, gelukkig staat CBBS voor u klaar. Bij CBBS werken we met verschillende technische programma’s die het verwerken van salaris een stuk makkelijker maken.

Wanneer je bij CBBS je loonadministratie uitbesteed zijn er verschillende functies bij inbegrepen. Voorbeelden hiervan zijn de salaris stroken, journaalposten en de loonstaten. Ook is de aangifte van het loonheffing pensioen inbegrepen. De loonkosten en de jaaropgaven worden ook geregeld, deze zijn allemaal zichtbaar op een speciale app hiervoor. De salarisadministratie is eigenlijk het proces van het betalen van je werknemer. Hierbij moet er gelet worden op de juiste bedragen en bijvoorbeeld het juiste percentage loonheffting.

Wanneer je hebt gekozen voor het uitbesteden van je salarisadministratie bij CBBS kunt u ook kiezen voor aanvullende diensten. De salarisadministratie kan namelijk worden uitgebreid. Dit kan worden gedaan met verschillende diensten. Er kan gekozen worden voor verschillende modules die bijvoorbeeld helpen bij het overboeken van mutaties. CBBS staat ook voor andere dingen voor u klaar zoals het verwerken van arbeidsvraagstukken. Ook staan we voor u klaar op het gebied van personeelszaken. CBBS beschikt dus over verschillende HRM-software en staat voor u klaar om advies te geven op het gebied van HR. Heeft u door deze informatie interesse gekregen in het uitbesteden van uw salarisadministratie of wilt u advies op het gebied van personeelszaken? Neem dan een kijkje op de website.

Voor meer info : http://www.cbbs.nl

Je eigen geschenkdoos ontwerpen kan je bedrijf helpen om je bedrijf een boost te geven van professionaliteit en service. Je breidt hiermee je bereik uit aangezien je logo vaker wordt verspreid. Je logo en naam wordt vaker gezien en hierdoor onbewust of zelfs bewust opgenomen in de hersenen van mensen. Hierdoor creëer je een eigen betrouwbaarheidsgevoel. Geschenkdoos kan je dus veel voordelen bieden en het is ook nog eens super leuk om zelfs te ontwerpen. Zo wordt je bereik steeds groter en verdien je steeds meer mond tot mond bereik. Steeds meer mensen gaan over je bedrijf praten wat je natuurlijk merkt in de verkopen. Geschenkdoos is er speciaal voor jouw producten, zo merken je klanten dat je veel tijd en moeite in je producten steekt en voelt het alsof ze veel persoonlijke aandacht krijgen met mooie verpakkingen.

Een mooie geschenkdoos voor jouw bedrijf

De mooiste en meest luxe geschenkdozen kunnen jouw bedrijf een boost geven die het verdient, door een heel nieuw assortiment met geschenkdozen te introduceren, zo maak je van een speciaal moment een nog specialer moment door de mooie geschenkdozen. Het is een super manier om je bedrijf een make-over te geven waar je klanten ook iets van kunnen merken en waar je klanten natuurlijk heel blij mee zouden zijn, door een geschenkdoos bied je nog een extra speciaal gevoel erbij, omdat alle geschenken die zij voor hun geliefden kopen met veel liefde en klasse worden verpakt om dat extra feest gevoel te creëren. Je kunt natuurlijk zelf je geschenkdozen ontwerpen zodat het helemaal bij jouw bedrijf en bij bijvoorbeeld een nationale of internationale feestdag past en je daarop kunt inspelen om een extra feestgevoel te krijgen voor jouw klanten en consumenten. Een Geschenkdoos geeft je onderneming een persoonlijke en doordachte uitstraling.