Spring naar inhoud

De hernieuwbare pool van de EGP, die wordt beschouwd als een district van hernieuwbare excellentie, omvat vandaag de dag vier operationele elektriciteitscentrales: het windmolenpark Taltal, bestaande uit 33 windturbines met in totaal 99 MW nominaal vermogen, dat tot 300 GWh per jaar kan opwekken; de Lalackama I- en II-zonnepanelencentrales van Lalackama I en Lalackama II, het grootste zonnecomplex van Chili, met een capaciteit van ongeveer 210 GWh per jaar; het hybride systeem van Ollagüe, dat zonne- en windenergie integreert met een opslagsysteem, en de aardwarmtecentrale van Cerro Pabellón, de eerste in heel Latijns Amerika. Deze groene hub blijft groeien dankzij de bouw van nieuwe energiecentrales zoals de zonnecentrales Diego de Almagro en Chañares in de regio Atacama.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Ista Nederland. Ista Nederland schrijft over onderwerpen zoals energiebeheer, operationele diensten omtrent energie en opmerkelijke domeinkennis hiervan. Daarnaast biedt Ista Nederland alles aan dat met energiebeheer te maken heeft.

Sinds 2014 vertrouwt EGP Chili op geavanceerde technologische oplossingen voor de controle en analyse van gegevens over hernieuwbare energie, die worden verzameld en opgeslagen in een lokale controlekamer (LCR) in het hoofdkantoor van het bedrijf in Santiago. Met het Energy Studio Pro®-platform als centraal gegevenshub voert het bedrijf een volledige monitoring, rapportage en analyse van de activa uit, ter ondersteuning van het besluitvormingsproces. De lokale controlekamer stelt EGP's hele team in staat om krachtige overzichten te realiseren over alle energiecentrales met volledige zichtbaarheid van de servicewerkzaamheden in real-time, waardoor de middelen worden geoptimaliseerd en energieverliezen tot een minimum worden beperkt.

Naast standaardoplossingen op basis van gebruiksvriendelijke mens/machine-interfacesystemen (HMI's), heeft EGP's hernieuwbare pool uitgerust met zeer innovatieve technologieën zoals: afstandsbediening om de energiecentrales te herstarten en te resetten in geval van storingen, zelfs via smartphones en tablet-apparaten, batterijopslag en minigrids om de beschikbaarheid van energie te verbeteren en kostenefficiënte ondersteuning te bieden voor primaire en secundaire regelgeving om de impact op het milieu te minimaliseren.

Met flexibele en aanpasbare oplossingen zal Enel Green Power zeker in de toekomst investeren: naarmate de eisen en behoeften van het bedrijf toenemen, groeit ook Energy Studio Pro®. De samenwerking tussen de twee bedrijven veronderstelt dus een dubbele waarde: terwijl EGP waardeert als een betrouwbare partner met een toegewijd team van experts, ziet EGP de projecten van EGP als stimulerende uitdagingen om innovatieve nieuwe technologieën te ontwikkelen die de prestaties verbeteren en de levensduur van hernieuwbare energiecentrales verlengen.

Dit artikel wordt mede mogelijk gemaakt door Ista Nederland. Ista Nederland schrijft over onderwerpen zoals energiebeheer, operationele diensten omtrent energie en opmerkelijke domeinkennis hiervan. Daarnaast biedt Ista Nederland alles aan dat met energiebeheer te maken heeft.

Chili heeft zich het ambitieuze doel gesteld om tegen 2025 25% van zijn elektriciteitsbehoeften te voorzien van schone energie, Enel Green Power, en zal het land blijven ondersteunen door innovatie en operationele efficiëntie te handhaven als een belangrijke motor voor duurzame en groenere groei.

In de afgelopen jaren heeft het Verenigd Koninkrijk record na record gebroken en leidt nu de race naar schone energie in heel Europa.

Het Verenigd Koninkrijk is niet alleen een indrukwekkend aantal projecten voor hernieuwbare energie aan het uitrollen, maar ook het verminderen van het aantal energiecentrales op fossiele brandstoffen in een verbazingwekkend tempo. Nieuwe offshore windenergiecentrales brachten in de loop van 2018 meer dan 2GW aan capaciteit online, waaronder Walney Extension, 's werelds grootste offshore windpark in de Ierse Zee, net voor de noordwestkust van Engeland. Het landschap voor 2019 is nog beter. Het Beatrice project in Moray Firth zal bijna 600MW aan nieuwe energie online brengen en de bouw van het East Anglia ONE project is in volle gang, om nog maar te zwijgen van het gigantische 1.2GW Hornsea Project One voor de kust van Yorkshire. Hoewel de laatste twee projecten pas in 2020 volledig operationeel zullen zijn, is het gevoel dat het Verenigd Koninkrijk vrij warm is in de sector van de hernieuwbare energie zeer sterk. Bovendien heeft Ierland meer dan 3GW aan geïnstalleerde windcapaciteit en zal tegen 2020 40% van de energie van het hele land afkomstig zijn uit hernieuwbare bronnen.

Zou een softwarebedrijf dat een open ontwikkelingsplatform bezit dat speciaal voor de sector van de hernieuwbare energie is ontworpen, een dergelijke markt kunnen negeren?

Het is belangrijk om het energiebeheer te integreren in de organisatiestructuur, zodat het energiebeheer kan worden geïmplementeerd. Verantwoordelijkheden en de interactie van de besluitvormers moeten worden geregulariseerd. De delegatie van functies en bekwaamheden strekt zich uit van het topmanagement tot de uitvoerend medewerker. Bovendien kan een uitgebreide coördinatie zorgen voor de uitvoering van de taken.

Het is raadzaam om bij grote of energie-intensieve bedrijven een aparte organisatie-eenheid "energiemanagement" op te richten. Deze eenheid ondersteunt het senior management en houdt de vinger aan de pols. Het hangt af van de basisvorm van de organisatiestructuur, waar deze eenheid is aangesloten. In het geval van een functionele organisatie bevindt de eenheid zich direct tussen het eerste (CEO) en het tweede hiërarchische niveau (bedrijfsfuncties zoals productie, inkoop, marketing). In een divisieorganisatie, zou er een centrale en verscheidene sectorspecifieke energiebeheerseenheden moeten zijn. Zo kan aan de uiteenlopende behoeften van de afzonderlijke sectoren en de coördinatie tussen de vestigingen en het hoofdkantoor worden voldaan. In een matrixorganisatie kan het energiemanagement als matrixfunctie worden opgenomen en zo de meeste functies direct benaderen.

https://www.youtube.com/channel/UC4omOlrRPf2TX1yiOa15PVQ

Wij zijn onlangs verhuisd naar een prachtig huis in Helmond. Nou ja, prachtig. Het huis was nog niet heel mooi, maar dat is hij nu wel. We hebben het huis namelijk van top tot teen opgeknapt! We hebben een hoop muren afgebroken, een keuken er uit gesloopt en nog veel meer. We hebben ons best gedaan om een huis te realiseren waarin wij zeer milieuvriendelijk kunnen leven. Daarom hebben wij gekozen voor een pelletkachel in Helmond. Deze pelletkachel verbrand houtpellets. Dit maakt hem veel beter voor het milieu! Daarnaast besparen we iedere maand ook nog eens heel veel centjes! Hoe dat kan vertel ik u verder in het blogartikel.

Kostenbesparend en beter voor het milieu

Een pelletkachel in Helmond werkt geheel op elektriciteit. Men ontvangt sinds januari 2016 een aantrekkelijke subsidie op de aanschafprijs van een pelletkachel. Zo ontvangt u minimaal 500 euro subsidie. Wauw, dat is fijn! Daarnaast bespaart u per jaar ook nog eens honderden euro’s op de energierekening. Klinkt C02 neutraal stoken u als muziek in de oren? Dan is een pelletkachel echt iets voor u. Een pelletkachel compleet naar wens vindt u bij Allesvoorwarmte, gevestigd in Brabant. Waar in Brabant u ook woont: van Eindhoven tot aan Weert en Tilburg.

Voor meer info : https://allesvoorwarmte.nl/

Veel mensen gebruiken krijtverf om een muur of om meubels van een nieuwe look te voorzien. Je ziet ook vaak een kast geverfd met krijtverf. Toch zijn er meer mogelijkheden om krijtverf in je interieur toe te passen. Wat dacht je van een trap geverfd met krijtverf? Veel mensen willen hun trap wel een update of make-over geven, maar willen liever niet te veel geld uitgeven. De meeste mensen denken dan ook dat een nieuwe trap automatisch veel geld kost, dit is niet zo! Je kunt je trap verven met krijtverf, maar een trap verven met betonlook verf is ook mogelijk. De kosten die je daarvoor moet rekenen, zijn zeker niet meer dan € 250,- bij betonlook verf en kunnen zelfs nog veel lager uitvallen als je krijtverf gebruikt. Dan ben je voor € 200,- maximaal (en dat is aan de ruime kant) wel klaar.

Stappenplan verven met krijtverf

Maar hoe verf je nu een trap met krijtverf? Om een trap te verven met krijtverf kun je de volgende stappen volgen:

Belangrijk: voordat je begint is het nodig dat de trap kaal is, opgeschuurd en afgenomen is. Erg belangrijk is dat je geen agressieve ontvetter gebruikt, zoals St. Marc. Dit is niet goed voor de hechting van de krijtverf.

Stap 1: Je kunt de Vintage Paint krijtverf aanbrengen op de trap. Plak eerst wel de randen van de trap af. Dit geeft een strakker resultaat. Je kunt de krijtverf aanbrengen met een kwast of een roller. Je kunt ook een combinatie van beide gebruiken. Vooral voor de randen is het handiger om een kwast te gebruiken. Nadat je geverfd hebt, laat je de krijtverf 2 uur drogen en daarna kan je nog een laag aanbrengen. Je hoeft tussendoor niet te schuren!

Stap 2: Laat de krijtverf nu 24 uur drogen, voordat je aan de slag gaan met de beschermlaag. Krijtverf is kwetsbaar bij veelvuldig gebruik en daarom is het aan te raden om deze af te werken met varnish. Varnish geeft een matte beschermlaag tegen water, krassen en slijtage. Je brengt 2 lagen varnish aan en iedere laag laat je 4 uur drogen. Daarna is je krijtverf trap klaar!

Voor meer info : https://myindustrialinterior.nl/

Sleutelringen zijn ringen die bij iedereen bekend zijn. We hebben allemaal een sleutelbos waarbij sleutelringen gebruikt worden. Maar ook de zakelijke markt maakt veel gebruik van sleutelringen, voor zeer veel verschillende doeleinden en toepassingen. Wij kopen de sleutelringen in grote getale in, waardoor we deze ook tegen zeer scherpe prijzen kunnen aanbieden. Normaal gesproken zijn deze artikelen allen uit voorraad leverbaar, waardoor de levertijd slechts 1 tot 2 wrkdagen betreft. 

Sleutelringen in alle uitvoeringen

Omdat sleutelringen voor vele doeleinden gebruikt worden, hebben we een zeer breed assortiment samengesteld. Zo zijn er de vernikkelde sleutelringen, deze zijn mooi afgewerkt waardoor ze een nette glimmende uitstraling hebben. Deze ringen zijn verkrijgbaar met verschillende diameters, zodat voor elke toepassing een geschikte maat leverbaar is. De kleinste sleutelringen kennen een diameter van slechts 10 mm, dit loopt stapsgewijs op naar een diameter van liefst 38 mm. Heeft u Rvs sleutelringen nodig? Ook deze zijn in vele maten leverbaar. Per artikel zijn alle specificaties af te lezen. Nieuw zijn de zwarte sleutelringen, deze zijn per 10 stuks te bestellen. De vernikkelde sleutelringen gaan per verpakkingseenheid van 100 stuks. 

Scharnierringen in vele maten

Nieuw in het assortiment zijn de zogenaamde scharnierringen. Deze worden in een aparte categorie aangeboden. Het zijn ringen die geopend kunnen worden en het is een mooi alternatief voor sleutelringen. Scharnierringen zijn leverbaar in meerdere maatvoeringen, voor elke klus is dus een geschikte uitvoering leverbaar. Een andere benaming voor scharnierringen is klikringen. 

Sleutelringen of scharnierringen kopen

Als u een keuze heeft gemaakt uit het ruime assortiment, dan kunt u deze snel en gemakkelijk bestellen via de webshop. De ringen zijn normaal gesproken voorradig en zullen binnen enkele dagen bij u geleverd worden. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op per mail of telefoon. Ook kunt u direct een medewerker spreken via de chatfunctie. 

Voor meer info : https://www.kleinmetaalshop.nl

Bijzondere bijenkorven ontdekt u bij Het Honingmagazijn

Bent u een imker of een bijenliefhebber en wilt u een ouderwetse bijenkorf in uw tuin? Zodat u in uw eigen tuin kunt genieten van een prachtig bijenvolkje en hun koningin. Een bijenkorf is daarnaast ook heel praktisch, ook als u niet van bijen houdt. Een bijenkorf schept en herbergt zwermen bijen. Plaats de korf in een uithoek van uw tuin en u heeft geen last meer van de beestjes. Een bijenkorf kan ook enkel als decoratie dienen in de tuin.

De verschillende soorten bijenkorven

Het Honingmagazijn herbergt diverse soorten bijenkorven. De favoriet van veel imkers is de vertrouwde korf gevlochten van roggestro. De korf van roggestro hebben we in verschillende maten en varianten. Elke korf van Het Honingmagazijn wordt met de hand gevlochten. U kunt ook zelf een korf vlechten. Wij verkopen speciale vlechtbanden.

Ons nieuwe product: propoleum

Propoleum is ontwikkeld voor het reinigen, beitsen en beschermen van bijenkorven, houten bijenkasten, nestkasten en dierenverblijven. Propoleum is samengesteld uit propolis en natuurlijke grondstoffen, na opdrogen veilig voor mens en bijen. Het reinigingsmiddel geeft hout een mooie roodbruine transparante kleur en beschermt het hout tegen schimmels en weersinvloeden. Het hout blijft ademen.

Diverse soorten honing en verzorgingsmiddelen

Naast alle imkerbenodigdheden kunt u bij Het Honingmagazijn ook verschillende soorten honing, honingkoek, honing verzorgingsproducten en bijenboeken kopen. Bezoek onze winkel in Epe en proef de honingproducten. Hier kunt u ook terecht voor advies over bijvoorbeeld imkerkleding of kunststof bijenkasten.

Voor meer info : https://honingmagazijn.nl/

Als werknemer of bedrijfsleider moet je logischerwijs over bepaalde eigenschappen en vaardigheden beschikken. Niettemin is het ook belangrijk dat je een professionele en verzorgde uitstraling hebt of je werk beter kan uitvoeren, en dat is precies waar de juiste bedrijfskleding voor zorgt! Bedrijfskleding komt in uiteenlopende stijlen, types, materialen en soorten. Hoe dan ook is het vooral de bedoeling dat dergelijke kledij het werken aangenamer en in sommige gevallen veiliger maakt. Waarom zou je nu op de kledij van een bedrijfskleding winkel moeten vertrouwen?

Het belang van kwalitatieve bedrijfskledij

1. Kwaliteit en duurzaamheid

Bij een bedrijfskleding winkel ben je hoe dan ook zeker van een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Of het nu gaat om werkkledij voor in de bouw of een professioneel ogend pak, er wordt altijd gebruik gemaakt van materialen van de beste kwaliteit. Hierdoor gaat de kledij niet enkel veel langer mee, maar zal die ook verzorgder ogen en beter beveiligen.

2. Een uitgebreid aanbod

Daarbij biedt een bedrijfskleding winkel een uitgebreid gamma aan kledingstukken, voor elke situatie. Van professionele pakken tot functionele tenues, de mogelijkheden zijn zo goed als oneindig. Het gevolg is dat er voor elke sector en branche heel wat opties bestaan, waardoor je je werk ook beter kan uitvoeren.

3. Advies in verband met bedrijfskledij

Ten slotte kan je bij een speciaalzaak terecht voor advies omtrent bedrijfskledij. Welk type kledij moet ik kiezen voor mijn stiel, welke mogelijkheden zijn er binnen een bepaalde prijscategorie, enzovoort. Het zijn allemaal vragen die een duidelijk antwoorden behoeven als je je werk zo goed mogelijk wilt kunnen doen!

Dé bedrijfskleding winkel voor jou

De voordelen van een bedrijfskleding winkel reiken duidelijk ver en is dan ook het overwegen waard voor elke werkman en ondernemer die zijn werk zo goed mogelijk wil doen én een professionele uitstraling wil hebben!

Uw haar is ontzettend belangrijk. Het geeft karakter, zorgt voor een goed zelfbeeld en maakt je over het algemeen een stuk aantrekkelijker! Dan is het ook logisch dat je het mooi wil laten maken! En wie doet dat nou beter dan een kapper?

Als u wel eens heeft gezocht naar de beste kapper Delft dan heeft u kunnen zien hoe idioot veel er beschikbaar zijn! Het kan dan best wel eens moeilijk worden om de juiste kapper in 1 keer te vinden! Dus wij zijn hier om het voor u een stuk makkelijker te maken. Wij zijn One Kappers en DE kappers zaak waar u voortaan uw haar moet laten knippen! De reden hier voor is dat One Kappers maar één doel constant voor ogen heeft en dat bent u! wij zorgen er namelijk voor dat u als compleet nieuw en zelfverzekerd mens de deur uitgaat met een mooi kapsel! Bij ons staat de klant centraal. Daarom zoeken wij van alles voor u uit betreft de laatste trends, de besteprijzen en hoe tevreden klanten over ons zijn! Een Kapper hoeft niet uitbundig en goed te zijn, maar als u op zoek bent naar een kapper Delft centrum dan zijn wij toch wel de plaats waar u moet zijn! Onekappers in gevestigd in het centrum van Delft. Na een gezellig dagje shoppen kunt u gerust een plekje in nemen bij ons waarna wij u zullen verwennen met een heerlijk knipbeurt. Een perfecte manier om uw leuke shop dag te eindigen. U zult fris en fruitig thuis aankomen met het perfecte kapsel.

Onekappers heeft de meest professionele stylisten aan het werk. Ze werken bijvoorbeeld met Kevin Murphy. Met een lange carrière in de mode, catwalk, editorial en film, is Kevin Murphy een van ’s werelds meest gerespecteerde en gevraagde haarstylisten. Vogue verklaarde dat Kevin Murphy degene is die de iconische ‘beach hair’-look heeft uitgevonden.

 

Voor meer info : http://www.onekappers.nl/

Zonnepanelen en hun terugverdientijd

Adviesbureau Adenergy is zich er van bewust dat zonnepanelen een flinke prijs hebben. Zonnepanelen verdienen echter hun geld na een aantal jaar alweer terug. Dat noem je de terugverdientijd van zonnepanelen. De kosten voor zonnepanelen krijgt u binnen 6 tot 8 jaar weer terug. U kunt minstens 25 jaar genieten van uw zonnepanelen. Dat betekent dat u zeker 15 jaar gebruik maakt van geheel gratis én groene energie!

Meer subsidie voor zonnepanelen

Recent heeft de overheid de subsidie op zonnepanelen verhoogd. Eerst kregen Nederlanders die voor zonnepanelen kozen een maximum van 650 euro vergoed van de totale aanschafprijs. De regering heeft nu een nieuwe regeling bedacht: de BTW teruggave. Consumenten krijgen maar liefst 21 procent van het aankoopbedrag terug. De overheid hoopt door deze versoepeling dat Nederlanders vaker en eerder kiezen voor zonnepanelen. Dat is namelijk alleen maar goed voor het milieu en onze aarde.

Adenergy: hét adviesbureau voor zonnepanelen

Heeft u behoefte aan meer informatie over de terugverdientijd, subsidie of de soorten zonnepanelen? Adenergy is uw adviesbureau voor alles wat met zonnepanelen te maken hebben. Daarnaast geeft Adenergy ook advies over batterijen en omvormers. Koop uw zonnepanelen bij Adenergy en wij plaatsen ze op uw dak.

Voor meer info : https://www.adenergy.be/

December is altijd een drukke maand. Vooral met alle feestdagen. De cadeautjes moeten worden gekocht en ingepakt worden. Er moet worden gekookt voor velen. Allemaal hartikke gezellig en natuurlijk ook super waard, maar kijkt er soms ook zo tegen op omdat u ook nog eens een grote kerstboom naar binnen niet halen en die ook nog eens moet versieren? Wilt u het ook een wat gemakkelijker hebben in de drukste maand van het jaar? Dat kan nu! Een kerstboom bestellen is namelijk de oplossing om veel tijd te winnen, om dat daarna gezellig met de familie door te brengen.

U heeft mateloos veel keuze in bomen. Een besneeuwde kunstkerstboom met versiering of zonder. Van een luxe tot een basis kerstboom. Ze zullen helemaal tot hun recht komen in uw woonkamer. De kunstkerstbomen uit de basic-lijn zijn niet van echt te onderscheiden door hun natuurlijke vorm en kleur. De bomen zijn vol en hebben een gelaagde structuur, net zoals een echte kerstboom. De kunstbomen bestaan uit drie delen die gemakkelijk in elkaar geklikt kunnen worden. De takken van de bomen klappen dan vanzelf uit. Het zult veel lasten van uw schouders ontnemen, waarna u nog meer van de feestdagen kunt genieten.

U kunt ook kijken bij ons assortiment van luxe all-in pakketten. Deze kerstbomen lijken nóg echter dan onze basiskerstbomen, door de toevoeging van kunststof ‘Nordman’-takjes aan het eind van elke tak. Bovendien hebben onze luxe kerstbomen meer decoraties. De kerstballen zijn ook nog eens groter en rijker gedecoreerd, waardoor de boom er nog mooier uitziet.

Bij ons heeft het u het meeste waarde voor uw geld. Mede dankzij de gratis verzending. We beschikken tot unieke all-in-one pakketten, wat u veel werk zal ontnemen. De bomen zijn ook nog inclusief LED-verlichting, dan hoeft u dat ook niet aan te schaffen. Fijne feestdagen!

Voor meer info : https://www.xmasdeco.nl/

LingeDore is een Nederlands lingeriemerk dat staat voor betaalbare luxe, puur, avontuurlijk en een mooie touch. LingeDore gelooft in de natuurlijke schoonheid van elke vrouw. Het merk besteedt veel aandacht aan materialen voor een goede kwaliteit en perfecte pasvorm. LingeDore verkoopt wereldwijd haar mooie bikini’s en lingerie.

Bikini’s en lingerie

LingeDore’s ontwerpen zijn speciaal gemaakt om onze vrouwelijke vormen te accentueren. De bikini’s en bh’s benadrukken onze schoonheden. Voor welke bikini ga jij? Een halterbikini, tankini, badpak, broekjes of ben je meer van jumpsuits? LingeDore heeft diverse printjes en kleurtjes. Voor ieder wat wils!

Lingerie voor elke vrouw

Heb je jouw perfecte bikini gevonden? Dan is het nu tijd voor een nieuw lingeriesetje! Wordt het een voorgevormde bh met bloemenprint, een triangel bh met rode streepjes, hoge slips of een mooie body. LingeDore heeft ook pyjama’s, nachtjurkjes, sweaters, huispakken en badjassen. Er is zoveel keus!

Damestassen&Zo voor tassen en meer

Naast lingeriemerken vind je op de webshop Damentassen&Zo nog veel meer. De naam zegt het natuurlijk al: heel veel tassen. Bijvoorbeeld de tassenmerken: Pia Ries, Antichic en Chaco Bags. Shop ze bij Damestassen&Zo!

Voor meer info :

Als uitzendbureau wil je in de huidige krappe arbeidsmarkt de juiste kandidaten veroveren met een persoonlijke aanpak. Tegelijkertijd maak je als organisatie graag een efficiencyslag: je wil verder digitaliseren. Je realiseert je dat minder handmatig werk leidt tot minder fouten. Ook wil je middels overzichtelijke rapportagedashboards kunnen sturen op KPI’s. Herkenbaar?

We bieden uitzendbureaus software die een geïntegreerde oplossing is voor het digitaliseren van alle bedrijfsprocessen. Onze oplossing is volledig SaaS (Software as a Service). Onze standaard software wordt bedrijfsspecifiek ingericht en behoort daarmee tot de meest efficiënte uitzendsoftware op de markt. Mede dankzij onze razendsnelle loonmodule met meerdere loonberekeningen binnen een seconde!

Met het overzichtelijke rapportagedashboard heb je in één oogopslag inzicht in plaatsingen en marges. Met Mysolution ben je altijd automatisch compliant met de laatste wet- en regelgeving. Dat maakt dat jij en je collega’s met plezier en passie de kandidaat weer centraal kunnen stellen.

Met de cloudoplossing van Mysolution verdwijnt binnen jouw organisatie het oerwoud aan verschillende applicaties die met kostbare koppelingen aan elkaar verbonden zijn. Dit levert een directe bijdrage aan het verlagen van de TCO (Total Cost of Ownership).

Richt het rapportage dashboard in voor de informatie die voor jouw business belangrijk is. Houd inzicht in het aantal plaatsingen, openstaande vacatures, kandidaten, de salesfunnel, de omzet en marges.

Houd eenvoudig overzicht via jouw persoonlijke dashboard. Zie of een kandidaat de volgende fase nadert, welke vacatures de hoogste prioriteit hebben, welke kandidaten wachten op terugkoppeling of voor wie een tweede gesprek gepland moet worden.

Plan met gemak de juiste kandidaten op de juiste diensten. Houd overzicht voor jezelf, de klant en de uitzendkracht. Desgewenst kan de uitzendkracht zichzelf inplannen middels selfplanning. Het plannen van fietsen, auto’s en huizen is ook mogelijk.

Eenvoudig informatie uitwisselen met uitzendkrachten en klanten via een persoonlijke portal. Via elk device op elk moment inzicht in uren, salarisstroken, evaluaties, ziekmeldingen en klantfacturen. Een sterke fout- en tijdreductie in de urenverwerking. Uitzendkrachten vullen gemakkelijk hun start- en eindtijd in en de urenontrafelaar vertaalt dit direct door naar de juiste overwerk- en toeslagpercentages. Direct klaar om te accorderen.

Voor meer info : https://www.mysolution.com/

De fashion industrie is een hele grote industrie, waar prima werk in te vinden is. Het is een industrie waar een hoop vraag naar is. Daarom is de industrie ook zo groot geworden. Tegenwoordig draagt namelijk iedereen kleding, de meeste mensen ook van een bepaald merk. Of en nou schoenen zijn of een leuke sjaal, iedereen draagt wel iets van kleding. Maar kleding vergaat redelijk snel, dus moet er regelmatig nieuwe artikelen worden aangeschaft. Voor schoenen bijvoorbeeld kan je dit anders aanpakken. Hierbij kan je schoenen verven en ervoor zorgen dat ze toch weer even voor een tijdje meekunnen, terwijl ze er ook nog eens nieuw uit zien. Dit is een truc die over het algemeen toch nog niet vaak gebruikt wordt. Het is een truc die bij veel mensen niet in hen opkomen. Want ja, wat wil je nou liever? Gloednieuwe schoenen of oude schoenen met een laagje verf er overheen? Ook omdat zo veel mensen gewend zijn, gelijk aan nieuwe schoenen te denken, als de huidige schoenen te oud worden, zorgt dat er extra voor dat zij niet nadenken aan het pimpen van de schoenen. Schoenen verf is dan ook een industrie die een stuk kleiner is dan de fashion industrie. Het is een industrie die een stuk kleiner is, omdat mensen er gewoon weinig aan denken. Zij dragen liever nieuwe kleding. Toch klagen veel mensen of vinden veel mensen het jammer of schamen zij zich ervoor als zij veel geld aan kleding uitgeven. Achteraf denken ze altijd dat dit niet had gehoeven. Dit is een gevoel wat veel mensen hebben, en de enige manier om dit te verhelpen is om aan andere oplossingen te denken. Beginnen met verven van kleding is een hele goede eerste stap. Uiteraard zijn er ook een hoop andere oplossingen, maar omdat mensen nog niet veel aan dit idee denken. Is het verven van kleding in dit artikel extra uitgelicht.

Voor meer info : https://www.leerverfshop.nl/

Bij The Drommels ben je aan het juiste adres voor alles als het gaat om outdoor fire. Dit bedrijf is opgericht vanuit de gedachte om op een creatieve manier spullen te hergebruiken die anders weggedaan zouden worden. Ze produceren vuurkorven en barbecues met een robuuste maar toch stijlvolle uitstraling. Denk hierbij aan de wasmachine trommel vuurkorf.

Wasmachine trommel vuurkorf van The Drommels

De wasmachine trommel vuurkorf is precies wat je ervan verwacht als je de naam leest: een vuurkorf gemaakt van wasmachine trommel. De officiële naam van deze vuurkorf is ‘De Drommel’. Jaarlijks worden er ontzettend veel wasmachines weggedaan waarvan de trommel nog in prima staat is. The Drommels hergebruikt deze trommels om er een stijlvolle en robuuste vuurkorf van te maken.

Barbecue Drommel

Naast de Drommel vuurkorf is er ook een barbecue Drommel! Het idee hierbij is hetzelfde: een barbecue gemaakt van een wasmachine trommel. Deze barbecue is perfect om een heerlijk stukje vlees op te braden!

Onbewerkte Drommel

Bij de vuurkorf Drommel en de barbecue Drommel is de wasmachine trommel iets bewerkt. De trommel is iets aangepast waardoor hij een robuuster uiterlijk krijgt en zwart gespoten. Wil je liever een onbewerkte Drommel? Dan is de Drommel RAW precies wat je zoekt! Deze Drommel is compleet onbewerkt. Het leuke hieraan is dat, afhankelijk van de temperatuur van het vuur, de Drommel een andere kleur krijgt!

Meer informatie over de Drommel?

Heb je nog vragen over de Drommel of aanverwante zaken? Dan kun je contact opnemen via het contactformulier. Jouw vraag wordt dan zo snel mogelijk beantwoordt. Wil je een Drommel bestellen? Dat kan via de productpagina van de desbetreffende Drommel. Er is een levertijd van 5 tot 10 werkdagen, de verzending is gratis en u betaalt veilig via iDeal.

Voor meer info : https://thedrommels.nl

Snijbloemen online bestellen

Ben je voor een speciale gelegenheid op zoek naar prachtige snijbloemen? Voor een verjaardag, of gewoon voor op de eettafel? Dan kan ik Floria Blumen ten zeerste aanraden. Toen ik voor de diploma-uitreiking van mijn jongste dochter op zoek ging naar een mooie bos verse snijbloemen, kwam ik uit bij dit bedrijf. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van de dienstverlening en de prachtige bloemen! Ze bleven nog minimaal 7 dagen prachtig bloeien. Mijn dochter was onwijs blij met de bos bloemen die ik haar gaf! Ze roken ook nog eens heerlijk. Snijbloemen online bestellen doe je bij Floria Blumen! Waarom? Daar vertel ik je in deze blogpost meer over!

Wat heeft jouw voorkeur?

In deze webshop vind je een hoop prachtige bloemen en boeketten. Een boeket met rozen, of heb je liever hortensia’s? Je vindt het allemaal in deze Duitse webshop. Het is zelfs mogelijk om helemaal zelf een boeket samen te stellen. Hierdoor kun je bij Floria Blumen te allen tijde een boeket samenstellen dat compleet naar wens is! Voor mijn dochter stelde ik zelf een prachtig boeket met snijbloemen samen, waar veel prachtige bloemen in zaten. Tulpen, rozen, hortensia’s en prachtige grote bladeren die het boeket bij elkaar houden. Maak een keuze uit de ruime collectie en geniet minimaal 7 dagen van het prachtige boeket. Je geniet van express verzending, je boeket is dus al snel in huis! Al binnen 1 a 2 werkdagen kun je genieten van prachtige verse bloemen.

 

Voor meer info : https://floriablumen.de/

In het vorige artikel zijn we in gegaan op de voordelen van de warmtepomp. En waarom het wellicht handig is om warmtepomp renovatie uit te voeren. In dit artikel wordt het tegenovergestelde gedaan. Hierbij gaan we in op de eventuele nadelen die zich voort kunnen doen bij de aanschaf van een warmtepomp.

Ten eerste gaan we even in op de investering van de warmtepomp. Want het kopen van de warmtepomp moet natuurlijk wel gefinancierd worden. Dit is namelijk niet voor iedereen betaalbaar. Een kwalitatief goede warmtepomp kan redelijk duur zijn en het is dus verstandig te kijken naar welke opties er mogelijk zijn voor eventuele subsidie of een lening die kan worden afgesloten voor de investering van de warmtepomp.

Ten tweede moet worden bekeken of het huis überhaupt wel geschikt is voor de warmtepomp. Een warmtepomp nieuwbouw in een nieuw huis is vaak wel geschikt voor de plaatsing, maar een oud huis is af en toe wel eens niet geschikt voor de plaatsing van een warmtepomp. Ook is een warmtepomp groter dan een cv-ketel in de meeste gevallen. Dus moet er ook goed gekeken worden naar de ruimte die de warmtepomp in beslag gaat nemen. Wie weet past dit wel helemaal niet en is de warmtepomp voor niks aangeschaft. Wellicht dat een deel van de muur weggehaald moet worden, zodat de warmtepomp er alsnog in geïnstalleerd kan worden.

Tot slot kan een warmtepomp op vele manieren verkeerd geïnstalleerd worden. Als deze verkeerd geïnstalleerd wordt, dan kan de rendement flink achteruit lopen. Daarom is het handig altijd een professioneel persoon langs te laten komen die dit op de juiste wijze kan doen. Dus voordat je je warmtepomp gaat aanschaffen, is het belangrijk over deze punten heen te gaan, zodat jij optimaal kan genieten van de warmtepomp, zonder enig obstakel te hebben.

Voor meer info : https://techneco.nl/

Led lampen dimmen met een speciale led dimmer!

Met een led dimmer van Getled kunt u eenvoudig al uw led lampen dimmen. Veel conventionele dimmers werken niet op led lampen. Weet u niet zeker welke dimmer u nodig heeft, laat het ons dan gerust weten. Het kan voorkomen dat uw led lampen gaan zomen of knipperen als u geen gebruik maakt van een led dimmer met een laag minimaal wattage. Led lampen verbruiken soms zo weinig stroom dat uw dimmer niet goed werkt. Een professionele led (inbouw) dimmer kan dit probleem verhelpen. Het stroomverbruik van de led dimmer zelf is te verwaarlozen. Al deze dimmers zijn uitvoerig getest in combinatie met onze led lampen en spots. Lees de onderstaande tips goed door bij het installeren van uw led dimmer.  

Diverse soorten led dimmers:

  • Led inbouwdimmers. Voor inbouw in een schakelkast of muur.
  • Op afstand bedienbare led dimmer van klik aan klik uit.
  • Led controller/dimmer voor het dimmen van led strips.  

Garantie & gemiddelde levertijd:

U kunt er van uitgaan dat uw bestelling op voorraad is. Zijn de door u bestelde producten net uitverkocht dan ontvangt u hier direct bericht van en zorgen we voor een oplossing naar wens.

  • Garantie: 2 jaar op alle led dimmers.
  • Levertijd kleine aantallen: 1-50 stuks: gemiddeld 2 werkdagen.
  • Levertijd grote aantallen: 50+ stuks: gemiddeld 18 werkdagen.
  • Heeft u een groot aantal dimmers nodig? Neem contact op voor een scherpe offerte.  

Heeft u nog vragen?

Weet u niet zeker welke dimmer u nodig heeft, hoe de dimmer geïnstalleerd moet worden of heeft u andere vragen? Neem dan gerust even contact op.

Voor meer info : https://www.getled.nl/

Als u op zoek bent naar een 100% natuurlijke verf, is leemverf een goede optie! Deze verf heeft een prachtige aardetint, waardoor u de sfeer van buiten mee naar binnen brengt. Daarnaast draagt deze verf ook nog eens bij aan een natuurlijke leefklimaat. Het heeft namelijk een ademende werking. Zeer geschikt dus voor in uw woning of voor op kantoor. U geniet van nog meer voordelen! En wat nou als we u vertellen dat we u daar in deze blogpost meer over gaan vertellen?! Bent u benieuwd? Lees dan gauw verder!

Gezondheidsvoordelen en multi-toepasbaar

De vraag naar natuurlijke verven zoals leemverven neemt steeds meer toe. Waarom? Vanwege de gezondheidsvoordelen die de verf met zich meebrengt. Na het verven heeft u namelijk geen last van een verflucht, doordat de verf een damp-open karakter heeft. Het is chemisch oplosmiddel vrij, dus van een nare verflucht na de klus is gelukkig totaal geen sprake. In het assortiment van Ecobouwen vindt u kwalitatieve leemverven van de merken Tierrafino en Ecotec. U kunt een keuze maken uit vele prachtige kleuren, die zowel op de muur als op het plafond aangebracht kunnen worden. Maar de verf van Ecotec is ook geschikt voor hout, keukens of balken. Multi-toepasbaar dus!

Specialist in duurzame bouwmaterialen

Neem een kijkje in de webshop en bestel de leemverf die u zoekt! Er is veel keus op het gebied van kleuren, waardoor de juiste verf voor u er altijd bij zit. Bij Eco-bouwmaterialen vindt u alles wat u maar nodig heeft voor een ecologische verbouwing. Van leemverf tot aan isolatiemateriaal, een duurzame constructieplaat, betonstuc en nog veel meer! Doordat dit bedrijf gespecialiseerd is in ecologische, natuurlijke en duurzame bouwmaterialen bent u hier aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op de website om het aanbod te bekijken.

Voor meer info : https://www.eco-bouwmaterialen.nl/

Ecobouwen is meer dan 15 jaar geleden opgestart door Peter van het Westeinde. Zijn bedrijf is ontstaan vanuit zijn hobby: het verbouwen van natuurlijk dampopen. Doordat hij vele jaren ervaring heeft, weet hij precies met welke leveranciers hij moet samenwerken. Hierdoor bent u gegarandeerd van de beste leveranciers en producten van de allerbeste kwaliteit. De medewerkers van dit bedrijf werken namelijk alleen met de meest hoogstaande natuurlijke producten. Doordat er gewerkt wordt met natuurlijke materialen, is ieder resultaat anders! Altijd een uniek resultaat, dus. Het resultaat wordt dus nooit hetzelfde als dat van de buurman of de andere klanten van Ecobouwen.

Gespecialiseerd in natuurlijke dampopen

Maar wat kunnen zij eigenlijk voor u betekenen? Dit bedrijf is gespecialiseerd in grote en kleine renovaties, maar ook in restauraties van verbouwingen van woningen en kantoren met natuurproducten. Maar zij doen meer dan verbouwen. Ze voorzien u ook van deskundig advies, begeleiden u waar nodig en nemen u de rest van het werk ook uit handen! Dat is wel zo prettig. Ecobouwen is dan ook anders dan andere bedrijven in deze branche. U kunt hier terecht voor een totaal project dat u op een natuurlijke manier wilt bouwen of natuurlijk verbouwen! Of gewoon voor het aanleggen van vloerverwarming of het aanbrengen van leemstuc.

Uw partner in natuurlijk bouwen

Kortom: voor alles op het gebied van verbouwingen en renovaties met natuurproducten bent u bij Ecobouwen aan het juiste adres. Hierbij kunt u denken aan het plaatsen van een leemkachel of het aanbrengen van tadelakt in uw badkamer, toilet of keuken. Dit is een speciale waterdichte stuc die zowel geschikt is voor binnen als voor buiten! Wilt u meer weten over wat de deskundige medewerkers van Ecobouwen voor u kunnen betekenen? Bezoek de website. Misschien helpen ze u binnenkort wel met een project van uw kantoor of woning en geniet u van een uniek resultaat waar u nog jarenlang profijt van heeft.

Voor meer info : https://www.ecobouwen.nl/

Niemand houdt van de tandarts, maar iedereen wilt wel een gezonde en schone en mooie mond hebben. Helaas is er geen oplossing voor dit probleem, maar er is wel een kliniek die alles rondom uw mond doet. Van chirurgische ingrepen tot beugels en zelfs standaard ingrepen. Ik heb het natuurlijk over de Orfeo kliniek!

U las het goed, Orfeo kliniek doet ook chirurgische ingrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons terecht voor een chirurgische kaakcorrectie. Waar wij uw kaak een stuk naar voren of naar achteren zetten. Hiervoor hebben wij een zeer professioneel en uitgebreid team. Dit team bestaat uit één of twee chirurgen en een hele lading assistenten. En dit team is ook nog eens bijzonder ervaren! Dus u hoeft zich nergens zorgen om te maken! Voordat uw operatie begint krijgt u eerst een paar gesprekken en testen. Hieruit kan Orfeo kliniek een conclusie trekken over wat er moet gebeuren en hoe dat aangepakt moet worden. Dat zal u allemaal haarfijn uitgelegd worden zodat u daar ook een beetje uw rust uit kan halen.

Beugel nodig? Orthodontie volwassenen komt steeds vaker voor. Is niks om je om te schamen, het wordt zelfs steeds populairder! Vroeger was het hebben van een beugel niet zo belangrijk en over het algemeen veel te duur. Door toch te kiezen voor een beugel kan je een optimaal gebit krijgen voor slechts een korte periode. Een beugel kan oncomfortabel zijn, maar het resultaat is altijd beter dan dat mensen verwachten. Om te beginnen krijgt u een afspraak met een orthodontist. Dan worden uw metingen afgenomen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar hoe wij te werk gaan of wat we allemaal doen? Bezoek dan snel onze website! Daar vindt u een uitgebreide beschrijving van al onze activiteiten. Of bel onze praktijk, onze medewerkers zijn meer dan gewillig al uw vragen zo goed mogelijk te beantwoorden

 

Voor meer info : https://orfeokliniek.nl/

Bonbondoosjes laat je natuurlijk niet zomaar bedrukken. Dan moet er wel iets speciaals aan de hand zijn. Bijvoorbeeld Valentijn. Wil jij jouw Valentijn laten verassen met diverse bedrukte bonbondoosjes? Lees dan snel verder voor de leukste ideeën. Niet alleen tijdens Valentijn geven we bonbondoosjes cadeau, maar ook tijdens andere gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan Moederdag, een jubileum of een andere gelegenheid waarbij bonbondoosjes een goed cadeau zijn. Vergeet natuurlijk niet om de bonbondoosjes te voorzien van een heerlijke inhoud. Bonbondoosjes worden natuurlijk gemaakt van karton. Deze bonbondoosjes worden voorzien van een glanslaagje of een bedrukking naar wens. De vouwlijnen die in de bonbondoosjes zitten zorgen ervoor dat de doosjes op een sierlijke manier dichtgevouwen kunnen worden. Je kunt de doosjes persoonlijk laten bedrukken, dat wordt natuurlijk met Valentijn extra gewaardeerd. Jouw Valentijn zal dit bijzondere doosje natuurlijk nooit vergeten. Maar bedenk je wel, je zult dan elk jaar je stinkende best voor Valentijn moeten doen.

Bonbondoosjes als zakelijk cadeau

Natuurlijk zijn bonbondoosjes erg persoonlijk, maar je kunt ze ook weggeven aan klantrelaties. Wanneer de kerstdagen eraan zitten te komen gaan bedrijven en ondernemers weer kleine geschenken uitdelen aan hun relaties. Want ze willen natuurlijk dat iedereen klant blijft het volgende jaar. Dit kan jij natuurlijk ook doen bij jouw klanten en zakelijke relaties. Je kunt bonbondoosjes bestellen en deze personaliseren door een mooi bedankje erop te zetten. Vergeet echter niet om deze doosjes met lekkere bonbons te vullen. Je klanten zullen hartstikke blij zijn en anders is hun vrouw, moeder of dochter dat wel. Want die houden sowieso van lekkere chocola. Een doosje met bonbons is natuurlijk niet een heel groot gebaar, het ligt er ook een beetje aan wie het doosje cadeau krijgt. Denk hier goed bij over na wanneer je bezig gaat met bedankjes uitzoeken voor je zakelijke relaties. Sommige grote bedrijven zien een klein bedankje wel eens als een belediging.Voor meer info :

Wil je heerlijk drinken in de stijl van vroeger, compleet in de stijl van de Germaanse volkeren? Dan is een drinkhoorn van Heathen Mead echt iets voor jou! Bij Heathen Mead vind je verschillende soorten drinkhoorns met bijpassende houders. Om heerlijke mede uit te drinken of een fijn biertje uit deze webshop! Het is maar net wat je voorkeur heeft. Drink als een echte Viking uit een koeienhoorn, compleet in de stijl van toen! Bij het kampvuur, thuis, of op een festival.

Wat drink jij met de drinkhoorn?

Een drinkhoorn is een hoorn dat die gemaakt is van een hoorn van een koe. Ze werden in het verleden veel gebruikt door de oudere Germaanse volkeren. Hierbij kun je denken aan de Vikingen, de Friezen en de Saksen. Deze hoorn wordt gezien als een heilig voorwerp, doordat hij uit de natuur komt. Je kunt hem thuis gebruiken tijdens een gezellig avondje met vrienden of meenemen naar een festival! Of laat de hoorn met een drankje er in rondgaan tijdens een kampvuur met vrienden. Ieder drankje kan er in! Bier, cider of mede. Het is maar net waar je zin in hebt. De hoorns zijn volledig schoongemaakt, geschuurd en gepolijst. Verder niets! Drink als een oermens van vroeger. Als een echte Viking of Saks.

Voor meer info : https://heathenmead.nl/

De mooiste huizen in ons land zijn de oude huizen. De huizen die er nog staan van voor de Tweede Wereldoorlog. Helaas zijn er een hoop huizen kapot gegaan tijdens deze verschrikkelijke gebeurtenis. Vooral in Rotterdam. In Amsterdam en Delft kan je nog genieten van de geweldige grachtenpanden. En als je goed oplet kan je de welvaart in de huizen zien. Het was niet altijd hoe groter de grachtenpanden, hoe rijker de mensen. Vaak zat het hem in de architectuur van de huizen. Als je in Amsterdam met de tram neemt die vanaf het centraal station vertrekt en langs de grachten naar de buitenrand van de stad gaat, dan kan je de architectonische stromingen zien die zich voor deden in de stad na elke nieuwe stadsuitbreiding. Zo kan je vanaf een bepaald punt zien de huizen groter lijken, maar dat zijn ze niet. Dit is optisch bedrog. Wanneer je de volgende keer in de hoofdstad bent moet je maar eens goed op de ramen van de panden letten. Als je van onder naar boven kijkt worden de ramen steeds kleiner. Op deze manier lijkt het pand groter. Op deze manier liet je zien dat je welvarend was.

Maar Nederland staat niet alleen bekend om zijn grachtenpanden in de wat grotere steden in de Randstad. Wanneer je nog verder teruggaat in de tijd kom je de oude boerderijen tegen. Deze zijn weer vaker te zien in het oosten en zuiden van het land. Deze hebben nog geen plaats hoeven maken voor de steden. En dat moet ook zo blijven. Er zijn maar weinig huizen in Nederland die mooier zijn dan de oude boerderijen met de rieten daken. Hoewel het onderhoud van de daken meer aandacht nodig heeft dan andere daken is het een onderdeel wat we moeten koesteren. Alleen het beroep van rietdekker is al iets om er voor te zorgen dat deze huizen moeten blijven bestaan. Hoewel het beroep moderner is geworden blijft het iets authentieks houden.

Voor meer info : https://www.rietwerk.nl/

Bent u op zoek naar een bedrijf of webshop waar u terecht kunt slangen, koppelingen, pompen en nog veel meer? Dan bent u bij Arestho aan het juiste adres. Arestho is namelijk dé online pvc slangen en koppelingen specialist die u nodig heeft. Want zeg nou zelf, wie heeft er niet eens een stuk of een stukje slang nodig? Bijvoorbeeld voor stofafzuiging of zaagmachines. Bij Arestho kunt u een keuze maken uit een zeer ruim assortiment aan slangen, koppelingen en pompen. Waaronder uit de Microflex voorgeïsoleerde! En dat allemaal voor een zeer scherpe prijs, want Arestho levert direct vanuit de leverancier! Neem vandaag nog een kijkje op de website en plaats een bestelling. De bestelling wordt snel verzonden. Voor 18:00 besteld betekent de volgende dag al in huis!

Slangen, pompen en koppelingen in verschillende soorten en maten

Bij Arestho kunt u terecht voor slangen, bijbehorende koppelingen en pompen in allerlei soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan afzuigslangen van zware industriële kwaliteit tot de soepele polyuretaan slang. Maar ook als u op zoek bent naar een slang- en leidingklem moet u bij Arestho wezen! Zoekt u een Microflex buis, een voorgeïsoleerde cv leiding? Deze kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor het transport van (warme vloeistoffen), waaronder warm water. Handig wanneer u in het bezit bent van een warmtepomp of een pelletkachel! Doordat deze buis zeer goed geïsoleerd is, verliest u geen warmte. Dat is wel zo praktisch.

Plaats een bestelling of bekijk de website

Kortom: voor alles op het gebied van slangen, koppelingen, pompen en nog veel meer moet u bij Arestho wezen. Dé online specialist op het gebied van slangen en koppelingen. Besluit u om een bestelling te plaatsen? Dan geniet u van snelle levering! Hoe? Doordat dit bedrijf meer dan 5000 producten op voorraad heeft én direct vanuit de leverancier levert. Hierbij slaat u een schakel in de verzending over, waardoor u de bestelling al snel in huis heeft! Dat is prettig en voordeliger. Hiervoor geldt: voor 18:00 besteld, morgen in huis. Deze webshop beschikt over een QShops keurmerk. U bent gegarandeerd van vertrouwd en veilig winkelen. Wat wilt u nog meer

Voor meer info : https://www.arestho.nl/

De alternatieve koffiecups van koffiecupster.nl zijn koffiecups die in alle apparaten passen. De koffiecups hebben een gunstigere prijs ten aanzien van de cups van Nespresso. De Nespresso cups zijn het natuurlijk wel waar, maar als afwisseling kunt u tegenwoordig allerlei alternatieven proberen en als klap op de vuurpijl ook nog een geld besparen. Dat wil toch iedereen?

Koffiecupter.nl is een webshop voor koffiecups. U kunt de koffiecups gewoon allemaal in uw Nespresso apparaten doen, want ze zijn compatibel met alle Nespresso apparaten. U kunt genieten van de alternatieven voor: Nespresso, Lavazza A Modo Mio en Nescafé Dolce Gusto cups. Op de website kunt u kiezen voor een proefpakket. Dan kunt u uzelf eens verdiepen in de brede variëteit aan smaken.

Het tem van Koffiecupster.nl zorgt persoonlijk voor de best mogelijke prijzen voor de koffie. De koffie is van de beste kwaliteit en komt uit Italië. Daar heeft koffiecupster.nl contact met koffieboeren en daar kopen ze de koffiebonen in tegen een goedkope prijs. Als consument merkt u dat direct. De koffie is van de hoogste kwaliteit en voor de meest aantrekkelijke prijs.

De verschillende cups hebben niet alleen variatie in smaak, maar ook in textuur, body en de intensiteit. Op de webshop kunt u op de productpagina’s een duidelijke indicatie van de intensiteit en de smaak vinden.

Vervolgens kunt u voor onderhoud aan uw Nespresso apparaten ook terecht bij koffiecupster.nl. U kunt namelijk ontkalker kopen die niet alleen goed is voor uw apparaat maar ook goed voor het milieu. De Nespresso apparaten hebben uiteindelijk niet veel onderhoud nodig maar de apparaten moeten ontkalkt worden. Dit is belangrijk omdat al het kalk dat zich opbouwt in de leidingen van het apparaat op ten duur een laagje opbouwt. Door deze aanslag aan de binnenkant van uw apparaat, kan de levensduur van het apparaat aanzienlijk korter worden. Kijk voor Nespresso ontkalken en alternatieve cups op de website koffiecupster.nl

Voor meer info :

Als u aan voetbal denkt, waar denkt u dan aan? Gras, voetbaldoel, dug-out… Bent u op zoek naar inrichtingsmaterialen voor een voetbalveld, zoals een dug-out? Voor de aanschaf van een dug-out moet u bij Pluim & Sports B.V. wezen. Hier bent u namelijk op het juiste adres voor alles wat maar te maken heeft met de inrichting van een sportveld. Dus ook van een voetbalveld. De dug-out wordt snel op locatie geleverd en helemaal voor u gemonteerd. U heeft dus helemaal geen omkijken naar de levering en de montage. De medewerkers van dit bedrijf maken het u graag gemakkelijk.

Dug-out in verschillende maten

Wanneer u een dug-out aan de zijlijn van het sportveld plaatst, krijg het voetbalveld een professionelere uitstraling. Daarnaast kunnen de voetballers die tijdens de wedstrijd niet in het veld staan, altijd droog zitten. Ook is het een plek waar de teamleden samen kunnen komen voor en na de wedstrijd. In het assortiment van Pluim & Sports B.V. vindt u verschillende soorten dug-outs, waardoor er veel mogelijkheden zijn! Misschien heeft u een voorkeur voor een gewone dug-out of bestelt u liever een dug-out met een schuine voorzijde. Alle dug-outs zijn te bestelling in verschillende maten, van ten minste 3 meter breed tot maximaal 6 meter breed. Zodoende vindt u altijd een dug-out die perfect bij het sportveld past! Bent u op zoek naar inrichtingsmateriaal voor een andere sport, bijvoorbeeld naar een hockeydoel of een korfbalpaal? Ook deze materialen vindt u in de webshop van Pluim & Sports B.V.

De dug-out staat al snel op het veld

Kortom: voor alles wat maar te maken heeft met het inrichten van een sportveld moet u bij Pluim & Sports zijn. Doordat de medewerkers jarenlange ervaring hebben met sport, kunnen ze u perfect van dienst zijn. Wanneer u hier een dug-out bestelt, staat de dug-out al snel op het veld. In de dug-out kunnen de voetballers schuilen voor slecht weer of bij elkaar komen om de wedstrijd of training te bespreken.

Voor meer info : https://www.pluimensports.nl/