Index Gids
Image default
Banen en opleidingen

Het belang van kwalitatieve BHV cursussen

Kompas Veiligheidsgroep staat bekend als een vooraanstaand opleidingsinstituut dat een verscheidenheid aan veiligheidscursussen aanbiedt, waaronder BHV cursussen. In de huidige wereld, waar veiligheid voorop staat, is het van essentieel belang om continu bij te leren. Wij onderscheiden ons door onze toewijding aan kwaliteit en relevantie. Elke BHV cursus die we aanbieden, wordt zorgvuldig door ons ontwikkeld, zodat deze naadloos aansluit bij de laatste wet- en regelgeving. Hiermee garanderen we dat onze cursisten volledig zijn toegerust om in noodsituaties snel en effectief te handelen. Een basis BHV cursus duurt bij ons slechts één dag, terwijl je met een halve dag al een herhalingscursus kunt voltooien.

Diversiteit aan veiligheidsopleidingen

Maar onze expertise stopt niet bij een BHV cursus. Wij zijn er trots op dat we tevens EHBO- en VCA-cursussen aanbieden. Door deel te nemen aan onze EHBO cursus, worden cursisten vaardig in het bieden van eerste hulp in verschillende medische noodsituaties. Onze VCA cursus, daarentegen, biedt de essentiële kennis om veilig te werken en risico’s in de werkomgeving te herkennen.

Bijzondere opleidingen

Afgezien van opleidingen, heeft Kompas Veiligheidsgroep zich ook gespecialiseerd in veiligheidsadvies. Met een team van deskundige veiligheidsexperts staan we klaar om bedrijven te assisteren bij het ontwerpen van robuuste veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Bovendien kunnen klanten bij onze webshop terecht voor een breed assortiment aan veiligheidsproducten, variërend van EHBO-koffers tot AED’s. Onze holistische benadering streeft ernaar om iedereen een veilige omgeving te bieden.

Een partnerschap voor duurzame veiligheid

Onze visie bij Kompas Veiligheidsgroep gaat verder dan alleen het aanbieden van cursussen en producten. We streven naar duurzame relaties met onze cursisten en partners. Door samen te werken, geloven we dat we een blijvende impact kunnen maken op de veiligheid in Nederland.