Spring naar inhoud

Accounting assistant

Onze klant is een srtabiele speler met een klein accounting team. Als Assistant Accountant zal je gedurende een periode van twee maanden dit team ondersteunen.

Jouw verantwoordelijkheden

De verantwoordelijkheden voor deze functie als Assistant Accountant (m/v/x) zijn:

 • Je staat in voor het inboeken van de aankoopfacturen;
 • Je staat in voor het inboeken van de banken;
 • Je verzorgt de analytische boekhouding;
 • Je voert ad hoc administratieve taken uit en helpt jouw collega's waar nodig.

 

Jouw profiel

De vereiste kwalificaties voor deze functie als Assistant Accountant (m/v/x) zijn:

 • Je hebt een vloeiende kennis van het Nederlands en een goede kennis van het Frans;
 • Je hebt een eerste ervaring als Assistant Accountant achter de rug;
 • Kennis van Navision is een pluspunt;
 • Je werkt accuraat;
 • Je kan autonoom werken;
 • Je bent onmiddellijk beschikbaar.

Ons aanbod

Onze klant biedt:

 • Een mooi salaris aangevuld met maaltijdcheques;
 • Een goede bereikbaarheid met het openbaar vervoer;
 • Parkeergelegenheid voor medewerkers die met de wagen naar het werk komen;
 • Flexibele werkuren;
 • De mogelijkheid tot telewerk;
 • Een leuke bedrijfscultuur.

 

https://www.vindazo.be/vacatures/accounting-assistant.html

Heeft u onlangs iets gelezen over een loopbaan apk en wilt u dit door een loopbaancoach in Apeldoorn laten doen? Of heeft iemand uit uw nabije omgeving u gewezen op het bestaan van een loopbaan apk? Op welke manier u ook in aanraking bent gekomen met de loopbaan apk, het heeft uw interesse gewekt. Wat is een loopbaan apk nou eigenlijk? Kunt u het vergelijken met een apk voor de auto? Is het een keuring van uw loopbaan? Of wat moet u zich precies voorstellen bij een loopbaan apk? En, voor wie is zo’n loopbaan apk eigenlijk bedoeld? Blijf niet met vragen zitten. Lees u in en vind alle informatie omtrent de loopbaan apk.

Wat is een loopbaan apk precies?

De term apk associëren de meeste mensen direct met een auto. Een loopbaan apk is een term die mensen doorgaans niet kennen. Wat is een loopbaan apk precies? Zoals de term al doet vermoeden, is het inderdaad een keuring van uw loopbaan. De loopbaan apk is een uitgebreide vragenlijst die u een hoop inzichten geeft. Zo weet u na het doen van de loopbaan apk precies waar uw kansen liggen op de huidige arbeidsmarkt. Aan de hand van uw ervaring en competenties wordt er een duidelijk beeld geschetst van uw mogelijkheden. Welke nieuwe inzichten geeft de loopbaan apk bij een loopbaancoach in Apeldoorn u?

De voordelen van een loopbaan apk

Mensen zijn gewoontedieren. Het gros van de mensen in de Westerse wereld heeft uit gemak en zekerheid een bepaalde baan. Iedere maand precies weten wat er binnenkomt, het hebben van zekerheid, is fijn. Maar, bent u wel echt tevreden met uw huidige baan? Zou u graag een andere baan willen, maar weet u niet goed wat? Denkt u meer uit uw carrière te kunnen halen, maar weet u niet waar uw kansen liggen? Doe dan een loopbaan apk. Dankzij de loopbaan apk komt u precies te weten waar uw kansen liggen op de arbeidsmarkt. Grijp uw kans en ga voor de baan waarin u écht uw ei kwijt kan dankzij deze loopbaancoach in Apeldoorn!

 

 

 

 

Functie

Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische personeelsbedrijf. Sluit u aan bij de enorme werknemersfamilie van Daoust! Welkom bij deze familie!

Voor een bekende salon gelegen in hartje Knokke zijn we op zoek naar ervaren kappers met een passie voor de branche. Ben je een professional? Houd je nog steeds van uitdagingen en ben je bereid om een ​​opleiding te volgen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou!

 • Werk samen met collega's om de uitstraling van het bedrijf te waarborgen.
 • Je ontvangt klanten, luistert naar hun wensen en geeft advies op maat.
 • Je bent erg professioneel en kunt kapsels doen voor mannen en vrouwen (wassen, knippen, borstelen en kleuren).

Aanbod

 • Interne training en begeleiding.
 • Doorgroeimogelijkheden binnen de onderneming.
 • Je bent fulltime werkend op dinsdag en woensdag thuis.
 • Zondag werken? Dit is natuurlijk een voordeel, maar het is niet vereist.

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar kappers met minimaal 5 jaar ervaring.

 • Je bent gepassioneerd, creatief en gepassioneerd over je vak.
 • Klantvriendelijkheid en nauwkeurigheid zijn voor u vanzelfsprekend.

De derde of vierde graad beroepssecundair onderwijs (BSO3 of BSO4), de derde of vierde graad BSO: onderzoeksgebied lichaamsverzorging, BSO derde graad haarverzorging, BSO derde graad haarstylist - zevende jaar

https://www.vindazo.be/vacatures/kapper.html

BBL / Verkoper

Jouw verantwoordelijkheden

In Tilburg werk je samen met (assistent) winkelmanagers en een groep enthousiaste verkopers. Je lacht en verwelkomt elke klant. 'Klantgericht' is niet alleen een verklaring voor u, u moet daar ook naar handelen. U kunt er alles aan doen om uw klanten zoveel mogelijk te helpen. Achter de werkplaats en de kassa.

Wat verwachten we van jou? Als verkoper maak je deel uit van het team. Je bent medeverantwoordelijk voor de volgende activiteiten:

Neem actief contact op met klanten en help hen de juiste aankoop te doen;

Houd de winkel netjes;

Klanten helpen bij het afrekenen;

supplement;

Prijs- en goederenlabel.

In Tilburg zijn we op zoek naar mensen die 25-32 uur * per week leveren.

* Minstens één dag in het weekend

* Winkelen van 17.00 tot 21.00 uur.

Jouw profiel

Heeft u de mogelijkheid om onze nieuwe verkoper te worden? Solliciteer dan via onderstaande button.

Enthousiast, maar woon je niet in de regio Tilburg? Geen probleem, alle vacatures vind je hier.

Onze bedoeling

Perry ziet uw talenten en hoopt u te helpen deze te ontwikkelen en op te leiden. Bij onze Perry Academy ontvang je lichaamsbeweging en online leren. Hier leer je alles over Adidas, Nike, The Northface en verkooptips. We dagen je steeds weer uit. Op deze manier kun je blijven groeien. Particuliere verkoop, vooral in de sport- en avonturenwereld.

Wat bieden we nog meer?

Divers werk met carrièremogelijkheden;

Dynamische werkomgeving en goed team;

Samenwerking met Nike, Adidas, The North Face en andere merken;

20% werknemerskorting op alle items op Perry en Aktiesport

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/van-winkel.html

Productieleider

Kom jij goed uit de verf? Voor onze nederzetting in n-Leeuwen zoeken wij een productieleider ( fulltime ) ben jij een ondernemende, flexibele, servicegerichte en technische duizendpoot?

Dan zoeken we jou als productieleider werk je op onze locatie in n-leeuwen en geef je dagelijkse voorgaan aan de hele productie. het team bestaat op dit uur uit medewerkers.
Te je werkveld ben je toerekeningsvatbaar voor het complete produktieproces, bestaande uit de volgende werkzaamheden
· toerekeningsvatbaar voor tijdige productie
· verzorgt de productieprocessen en s deze bij waar nodig
· je bent het eerste aanspreekpunt voor de medewerkers op de werkvloer
· je coacht werknemers op werken en samenwerking wij vooruitzien qua competenties van jou
· hbo werk- en denkniveau windrichting techniek
· minimale - jaar werkervaring als baas in een productieomgeving
· ervaring met lean-productie
· goede zelfbeheersing van de nederlandse taal in woord en schriftelijke communicatie
· affiniteit met techniek is een pré we zoeken een resultaatgericht verantwoordelijke betrokken organisme met een proactieve houding, die structuur brengt in de productieprocessen en wanneer nodig bijspringt op de werkvloer. na een inwerkperiode ga je autonoom en proactief aan de slag.
je hebt nauw aansluiting met de supply chain manager met wie je tezamen de dagelijkse operatie vorm aanleveren en aan wie je ook verantwoording aflegt.
je bent een sparingspartner voor de meewerkend voorman en de productieplanner die jou ondersteunen bij de executie van je taken.
je hebt een technische oorzaak en je bent gezeten in de regio.

Wat mag je van ons vooruitzien?

is een no-nonsense sociale groep die constant in voortbeweging is. het team bestaat uit enthousiaste en dynamische collega’s die immermeer op zoek zijn naar verbeteringen in verscheidene bedrijfsprocessen. een leuke afwisselende baan, gepast salaris, kamer om je verantwoordelijkheden te gebruiken, goede secondaire voorwaarden en nascholing naar behoefte zijn een vanzelfsprekendheid. kortom ben je op zoek naar een vaste baan in de verfbranche, onafhankelijkheid, veel afwisseling en zoek je een nieuwe oproep? reageer dan snel!

https://www.vindazo.nl/keywords/salaris-administrateur.html

Ben jij op zoek naar een geschikt uitzendbureau in Uden, maar ben je er nog steeds niet helemaal over uit wat je wil en wat je gaat kiezen? Dan hebben wij ontzettend goed nieuws voor je. Wij kunnen er namelijk voor zorgen dat jij binnen een hele korte tijd iets fantastisch gaat vinden door middel van het fantastische uitzendbureau Uden. Dus ben jij simpelweg gewoon op zoek naar een nieuwe leuke uitdaging in Uden en kun je deze nog niet helemaal vinden? Schrijf je dan zo snel mogelijk bij ons in, zodat je binnen een hele korte tijd gelijk aan de slag kunt gaan bij een nieuwe werkgever. Dat is niet alleen maar heel erg goed nieuws voor jou als werknemer, maar dat is natuurlijk ook heel erg goed nieuws voor de werkgevers die met ons samenwerken als uitzendbureau in Uden. Op die manier kunnen wij namelijk de beste personen aan elkaar koppelen en zorgen wij ervoor dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over de baan die u zo graag zou willen.

Service

De service die wij als uitzendbureau Uden verlenen is uitstekend. Sterker nog, wij durven zonder ook maar enige twijfel te stellen dat de service die wij als uitzendbureau Uden leveren, één van de beste is die je ooit zult vinden bij een uitzendbureau. Mocht je een vraag hebben, advies willen hebben, of gewoon met iemand even willen praten over je zoektocht naar een baan? Je kunt altijd bij ons terecht.

Contact

Het enige wat je nu nog staat te wachten is natuurlijk contact op te nemen met het uitzendbureau Uden. Uitzendbureau Uden is er namelijk altijd voor u. Contact opnemen gaat dan ook heel erg makkelijk via bijvoorbeeld de website. Ook kunt u gewoon een mailtje sturen, of even een belletje plegen. Wij helpen u namelijk ontzettend graag verder als uitzendbureau Uden.Snelle afhandeling biedt voordelen

Van de ongeveer 65.000 letselschadegevallen per jaar, wordt 90% binnen twee jaar afgehandeld en 97% binnen vijf jaar. Dit zijn statistieken waar verzekeraars niet blij van worden. Want elk open dossier kost aandacht, tijd en dus geld. Voor verzekeraars is de snelheid waarmee een schadedossier wordt afgehandeld een belangrijke performance indicator. Maar ook al heeft een voorspoedige sluiting van letselschadedossiers de voorkeur, dat wil niet zeggen dat verzekeraars ten koste van alles letselschadedossiers willen afsluiten. Zeker als het gaat om letselschades waar stevige bedragen worden geclaimd, nemen verzekeraars de tijd om te beoordelen of het hoge bedrag in verhouding staat tot de geleden schade. Want ook bij een verzekeringsmaatschappij telt het bedrag onderaan de streep en speelt de angst om ongewenste jurisprudentie te creëren. Letselschade advocaten die speculeren dat een maatschappij exorbitante schadevergoedingen uitbetaalt om hun performance indicators te verbeteren, komen gewoonlijk dan ook van een koude kermis thuis.

Onzekerheid heeft een negatief effect op herstel

Naast de voordelen die een voortvarende schadeafhandeling voor de verzekeringsmaatschappij oplevert, heeft ook het slachtoffer baat bij een snelle afsluiting van het proces. Onderzoek geeft aan dat langere perioden van radiostilte, waarin het slachtoffer geen informatie krijgt over de voortgang van zijn dossier, de onzekerheid van het slachtoffer versterkt. Daarnaast zijn er veel aanwijzingen in de onderzoeksliteratuur dat onzekerheid over de uitkomst van de afhandeling het herstel van het slachtoffer negatief beïnvloedt.

Naar een algemeen geldend normeringstelsel?

Vanuit verschillende hoeken is er dus een behoefte om letselschadedossiers vlotter af te wikkelen. Al jarenlang pleit het Verbond van Verzekeraars daarom voor een normeringstelsel dat voor alle betrokkenen acceptabel zou moeten zijn. Dit normeringstelsel zou dan afspraken moeten bevatten over vaste vergoedingen per aandoening en ook de toe te passen rekenmodellen moeten aangeven. Door toepassing van een algemeen geldend normeringstelsel zouden slachtoffers op transparante wijze kunnen zien op welke schadevergoeding ze recht hebben. De dagelijkse praktijk blijkt evenwel weerbarstig. Want belangenbehartigers van slachtoffers werpen tegen dat de situatie van hun cliënten vaak volstrekt uniek is en dat een uniform vergoedingenstelsel daaraan geen recht kan doen. Daarnaast speelt nog dat een overeenstemming over de schadevergoeding pas bereikt kan worden wanneer duidelijk is wat de medische eindtoestand is van het slachtoffer. Vooral bij minderjarige, in de groei zijnde slachtoffers van letselschade, speelt dit een belangrijke rol. Hoe dan ook lijkt de wens van het Verbond van Verzekeraars om 100% van alle letselschadegevallen binnen twee jaar te schikken onhaalbaar en lijkt een vermindering van het aantal vacatures voor letselschadebehandelaars nog niet in zicht.