Spring naar inhoud

In de omgeving van Venlo voert men onderhoud aan occasions in de garage uit

Komt de jaarlijkse Apk-keuring er weer aan voor uw auto? Auto Lenders helpt u graag met de Apk-keuringen, airco onderhoud, ruitreparatie, schadeherstel en carprof mobiliteitspas. In de grote en moderne werkplaats wordt uitsluitend met A-merk onderdelen gewerkt zodat u verzekerd bent van de hoogste kwaliteit. Zo heeft u maar liefst 24 maanden garantie op arbeidsloon en onderdelen wat erg uniek is in de automobielbranche. Naast de standaard service op occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo biedt het bedrijf drie aanvullende garantie- en servicepakketten. U heeft keuze uit een pakket met of zonder grote of kleine onderhoudsbeurt en 6 of 3 maanden BOVAG-garantie.

Kies uit het ruime aanbod aan occasions of laat een auto importeren naar bijvoorbeeld Venlo 

U kunt altijd elke gewenste auto laten importeren uit Duitsland wanneer u geen geschikt exemplaar vindt tussen de grote aantallen occasions bij de expert in de buurt van Venlo. U heeft maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare en luxe importauto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice. Men is erkend dealer van Kia en Suzuki.

Uitmuntende service bij reparatie van occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo

Moet uw auto gerepareerd worden maar moet u in de tussentijd wel ergens zijn? Hiervoor regels Auto Lenders voor u een leenauto. Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets. Ziet u geen mogelijkheid om naar de garage te komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard beschikt u ook over de mogelijkheid om in de showroom te wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.