Spring naar inhoud

Het internet zit vol met video's, artikelen en instructies over hoe je een bump key moet gebruiken. Er zijn ook methoden die kunnen worden gebruikt om de sleutel te verkrijgen die nodig is om de taak te volbrengen. U hebt dus sterkere sloten of extra beveiligingsfuncties nodig om de risico's te minimaliseren:
 
Voeg kettingsloten toe aan uw buitendeuren als u ze nog niet hebt. Dit heeft geen invloed op de gevoeligheid van uw slot voor lockpicks, maar het biedt een extra barriere die een dief moet omzeilen om toegang te krijgen.
 

Laat je sloten controleren door een slotenmaker!

Laat een slotenmaker je bestaande sloten en nachtschootjes aanpassen door er extra pinnen aan toe te voegen. Dit maakt je sloten niet immuun voor stoten, maar het maakt het proces wel moeilijker. Dit is meestal kosteneffectiever dan het vervangen van sloten. Vervang uw bestaande sloten door bumpkey bestendige sloten. De sloten zijn meestal veel duurder, maar de bumpkeys zal niet meer werken. U kunt de sloten meestal zelf installeren als u wilt besparen op de installatiekosten. Bij het kopen van een nieuw slot moet u letten op het SKG keurmerk. De standaard graad 1 sloten, veruit de meest voorkomende in residentieel gebruik, zijn vrij eenvoudig te openen door lock-bumping technieken. Echter, klasse 2 sloten, die vaak worden gebruikt in commerciele toepassingen en in appartementsgebouwen, worden beschouwd als vrij goed bestand tegen bumpkeys, en ze worden vaak geinstalleerd in gewone residentiele toepassingen. Graad 3 sloten zijn top van de lijn, volledig immuun voor toegang van bumpkeys, en ook vrijwel lockpick bestendig. Dit zijn de beste keuze waar maximale veiligheid gewenst is. 
 
Installeer een huisbeveiligingssysteem. Een beveiligingssysteem detecteert wanneer een deur opengaat, ongeacht hoe het gebeurt. Het systeem laat vervolgens een alarm afgaan of waarschuwt de autoriteiten wanneer het slot is geopend. Hoewel bumpkeys een echte zorg is, moet uw eerste prioriteit nog steeds zijn om ervoor te zorgen dat al uw deuren en ramen 's nachts en wanneer u niet thuis bent zijn gesloten. Aangezien deze punten van binnenkomst nog steeds het grootste veiligheidsrisico vormen. Als u eenmaal weet dat uw huis op deze meest eenvoudige manier is beveiligd, overweeg dan manieren om de buitenbeveiliging sterker te maken. Praat met een slotenmaker over het verbeteren of vervangen van uw huis.

http://bedw.nl/category/beveiliging/

Gehackte IoT-apparaten brengen de helft van internet naar beneden

Op 22 oktober 2016 hebben 100.000 geïnfecteerde Internet of Things (IoT) -apparaten vele populaire websites verwijderd, waaronder Twitter, Spotify en Reddit. De apparaten werden gebruikt in een grootschalige gedistribueerde denial-of-service (DDoS) -aanval tegen hostingprovider Dyn.

Veel van de beoogde apparaten waren terug te voeren op XiongMai Technologies of China, dat apparatuur en software voor DVR's, NVR's en IP-camera's produceert. Hackers benaderden de systemen via standaardwachtwoorden die ongewijzigd bleven.

De kicker? Gebruikers konden de wachtwoorden niet wijzigen. Volgens Flashpoint: "Het wachtwoord is hard gecodeerd in de firmware en de tools die nodig zijn om het uit te schakelen zijn niet aanwezig." Om toekomstige incidenten te voorkomen, moet de beveiliging bij het ontwerpen van apparaten voorrang krijgen van de veiligheid van fabrikanten. Anders blijven aanvallen met IoT-apparaten doorgaan.

Gebrek aan industriële beveiligingsnormen

Hoe komen fabrikanten weg met zwakke apparaatbeveiliging?

Een probleem is dat er geen universeel geaccepteerde IoT-beveiligingsnormen zijn. Dit betekent dat fabrikanten niet verplicht zijn om apparaten te bouwen die aan minimale beveiligingsdrempels voldoen, en het is moeilijk voor consumenten om producten op de markt te beoordelen.

Hoewel door de overheid gemandateerde normen misschien niet de beste route zijn voor IoT, moet de industrie opvoeren en gestandaardiseerde beveiligingsmaatregelen treffen om consumenten te beschermen.

Wees een geïnformeerde shopper

Op dit moment is er echter niet veel economische stimulans voor IoT-apparaatmakers om beveiligingsbeveiligingen toe te voegen, volgens de Amerikaanse senator Mark Warner. Daarom moeten we, totdat er industriestandaarden zijn gemaakt, slimmer worden en druk uitoefenen op fabrikanten om de beveiliging van apparaten te vergroten.

Blijf op de hoogte ... onderzoek een apparaat voordat u het koopt. Zoek online om te zien of het betrokken is geweest bij hacks of merkt beveiligingsfouten op. Investeer in bedrijven die prioriteit geven aan beveiliging. De beste manier om terug te vechten is met je pocketboek.

Enkele basisbeveiligingsfuncties om te zoeken naar apparaten zijn:

  • Gerandomiseerde standaardgebruikersnamen en -wachtwoorden versus een gebruikersnaam die door alle apparaten wordt gedeeld.
  • Mogelijkheid om bij aankoop standaardwaarden bij te werken naar een unieke gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Proactieve meldingen als er apparaatkwetsbaarheden zijn gevonden.
  • Automatische uitrol van software-updates / beveiligingspatches.
  • Een gemakkelijk te navigeren gebruikersinterface en installatiewizard.
  • Vraag daarnaast aan uw internetserviceprovider (ISP) of zij Best Current Practice (BCP-38) bieden. Als uw apparaat wordt geïnfecteerd, blokkeert dit spam op het niveau van de router voordat het online wordt verspreid. ISP's kunnen ook meldingsservices leveren als uw netwerkverkeer er verdacht uitziet. Hoe meer ISP's van consumenten om deze functies vragen, hoe waarschijnlijker het is dat ze deze universeel implementeren.

Nadat een apparaat is gekocht, moet u ervoor zorgen dat het veilig is ingesteld met deze tips.

Voor meer info : https://www.locksecure.nl/slotenmaker-amsterdam

Velen van ons die de wereld van lock-picking binnenkomen, kijken ernaar om hun eerste set lock-picks te kopen, maar het aantal producten dat de markt overstroomt kan soms schrikwekkend lijken.

Heb je echt al deze lock picks nodig? Moeten we echt € 100 aan een "kwaliteit" set besteden of kunnen we een functionele lock pick-set goedkoop verkrijgen? Dus wat is de ideale budget lock pick set? Laten we kijken!

 

 

Wat voor soort sloten zijn er in Nederland?

Het feit is echter dat 90% van alle Nederlandse residentiële en commerciele sloten pin tumbler sloten zijn. Dus wanneer u een €150 pick-set wordt aangeboden met 50 verschillende lock picks in het, kansen zijn dat het slechts 50 lock picks is ontworpen om dat ​​type slot te openen ... het pin tumbler slot. Dus dat is mogelijk 48 lock picks die niet nodig zijn en zijn gewoon fluff toegevoegd aan je set!

 

 

Wat je echt nodig hebt om een slot te openen

Er zijn zeer weinig lockpick sets die eigenlijk tools bieden die meerdere stijlen van sloten openen, en degenen die kosten meer dan € 200- € 500, en rechtmatig, zodat ze speciale gereedschappen implementeren voor bepaalde hoge beveiligingsfuncties.

Maar laten we een kijkje nemen, deze sets bevatten alleen tools die worden gebruikt voor omzeilen of alleen voor destructieve toegang. Ze bevatten zelden gereedschap voor daadwerkelijke willekeurige toegang of iets dat de sleutelpennen verborgen kan manipuleren, verder dan wat de basiss lockpicker kan kiezen.

 

 

Cilinderslot met beveiligingspinnen openen zonder sleutel?

Voordat ik verder kan gaan, moeten we vaststellen wat een beveiligingsslot is en dat niet is. Een slot met speciale pennen, zoals spoelpennen of paddestoelenpennen, is geen beveiligingsslot. Het is slechts een slot met extra beveiligingspennen. Het slot is niet anders door het ontwerp of de functie. Een effectief beveiligingsslot heeft beveiligingsfuncties toegevoegd, zoals een schuif- of vingerpennen, een zijbalk, roterende pennen, enzovoort. Dit zijn de feitelijke fysieke veranderingen in het ontwerp en de functie van een traditionele pin-tuimelaarslot, waardoor het in hoge mate kan worden gehaald en zelfs in sommige gevallen een UL-rating geven.

 

Speciale lockpick tools

Sommige van deze sloten vereisen speciale gereedschappen om deze functies te manipuleren, maar die gereedschappen zijn geen vergrendelingen. Ze zijn meestal speciale spansleutels, probes, kleine "jack knives" of speciale dimple picks genaamd "Flags". Deze hulpmiddelen lijken niet op een lock-pick, noch als een functie. Dus nog eens, 90% van alle residentiële en commerciële sloten hoeft deze speciale gereedschappen niet te worden gecompromitteerd. Echter, dan weer 10% doen.

Met dat gezegd zijn er slechts 2 aanvalsmethode bij het gebruik van lockpicks op niet-hoge beveiligingspennen tumbler sloten; Single pin picking en raking.

 

 

De grote van uw lockpick set

Daarom is er geen behoefte aan 50 lock picks. Er is alleen behoefte aan een pick en een hark. Echter, niet alle pin tumblers hebben dezelfde maat sleutel of dezelfde vorm van de sleutelrol. Sommigen zijn nare uitstraling en kunnen dunner tools voor het werk vereisen. Maar die dunner gereedschap heeft een dunner aanraking nodig. Wanneer u de twee picks hebt gevonden die u als het beste vinden en deze voor een periode van drie maanden gebruikt hebben, overwegen te investeren in nog 2 picks met een dunner metalen metaal dan uw vorige paar. Dit zal helpen bij die lastige duivelsloten.

 

 

Het juiste formaat lockpicks

De meeste lockpicks die in nederland verkocht worden zijn 0,025 dik zijn. Maar staalfabrikanten hebben maximaal 0,002 toleranties, dus je kan lockpicks krijgen die als 'standaard' worden aangemerkt bij 0,023-0,027 dik. Dat is prima. Nederlandse sleutelwijzen zijn erg klein in vergelijking met Amerikaanse of Japanse sloten. Dus uw eerste set moet in dat bereik zijn.

Uw tweede set moet in de grootte van 0,015 tot 0,020 zijn. Algemene 'Slim' of 'Slender' lock picks worden verkocht in 0,015 en 0,018 maten. Er was eens een 0,014 dikke lijn van opmerkingen aangeboden door Peterson, maar iedereen klaagde, zodat ze niet een volledig jaar voor mij wisten.
Nu op onze keuzes voor een budget lock pick set.

 

Budget Lock Pick Set

Eerst zal ik gewoon komen en gewoon zeggen wat ik denk dat je als beginner op een budget moet krijgen. Koop deze 3 items, en je bent vrijwel voor het leven gezet!

  1. Korte haak lockpick met metalen handgreep.
  2. Bogota Style Rake Pick Met Metaal Handvat .
  3. Spansleutel met korte draai.
Voor meer info : http://www.lockpickinguniversiteit.nl/