Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Welke vloeren passen bij jouw woning

Er zijn veel mogelijkheden voor vloeren. Hierdoor kan het lastig zijn om een ​​goede vloer te vinden. Om je te helpen bij het maken van de juiste vloerkeuze, vatten we in deze blog kort de voor- en nadelen van verschillende vloeren samen. Bent u benieuwd naar de juiste vloer voor uw woning? Lees dan verder om erachter te komen!

PVC-vloer

PVC-vloeren zijn een betere optie dan laminaat. Het uiterlijk van de vloer komt overeen. Zo kun je de vloer wat ruwer maken, wat fijn is als je jonge kinderen hebt. Helaas zijn dergelijke vloeren wat duurder dan laminaatvloeren. Je betaalt natuurlijk wel, de vloeren zijn sterker en gaan langer mee. Het is ook gemakkelijk schoon te maken.

Houten vloer

Als je van hout houdt, zijn houten vloeren een goede keuze! Het geeft je huis echt een mooie klassieke uitstraling. Je zou het ook gemakkelijk kunnen emuleren met PVC of laminaat, maar het is nog steeds anders. Hout isoleert heel goed, dus je vloeren zijn over het algemeen warmer. Dit is zeker een aanwinst voor je huis. Houten vloeren zijn helaas onderhoudsgevoelig. Dat betekent dat je ervoor moet betalen, ook al is het er al. Het is geen goedkope optie meer. Houd daar dus rekening mee.

Keramische parketvloer

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor keramisch parket. Dit is een uitstekende keuze. Je zou ook kunnen zeggen dat het het beste van twee werelden is. Het probleem is dat je een vloer hebt die lijkt op een houten vloer. Dergelijke vloeren zijn echter veel minder onderhoudsgevoelig. Een hele goede keuze dus!

Kijk eens op Regge Tegels
Op de site van Regge Tegels kunt u precies vinden wat u nodig heeft. Twijfel dus maar niet, en neem een kijkje op hun website. Ze hebben veel keuze uit verschillende tegels. De kans is dus groot dat er ook voor jou wat tussen zit.

https://www.regge-tegels.nl/