Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Uw makelaar voor Oldenzaal vindt u hier!

Uw huis kopen in Oldenzaal? Wij helpen graag

Is wonen in het prachtige Oldenzaal ook één van uw grote wensen? Dan hebben we goed nieuws bij jahnig ter braak makelaars. Want we verkopen de laatste tijd steeds meer woningen in Oldenzaal en dat heeft alles te maken met de vraag van mensen om hier te willen wonen. Niet alleen van mensen die afkomstig zijn uit Oldenzaal, maar ook uit de omliggende steden en dorpen zoals Lonneker, Enschede, Deurningen, Weerselo en Losser.

En juist voor die mensen kunnen we bij jahnig ter braak makelaars iets betekenen. Ons makelaarsteam zoekt continu naar nieuwe woningen die te koop worden aangeboden en plaatst deze vakkundig en professioneel op onze advertentieplatformen, social media en onze eigen website. Voordat we onze woningaanbod op funda.nl plaatsen, berichten we altijd een sneak preview op onze onze Facebookpagina. Zo blijven onze trouwe volgers altijd op de hoogte van ons nieuwste aanbod en kunnen ze geïnteresseerde vrienden en of kennissen taggen en het bericht delen.

Waarom kiezen voor Marcel-Kon makelaardij

We krijgen van veel klanten van ons hele positieve feedback om onze werkwijze en aanpak om een woning te kopen en verkopen. Dat heeft alles te maken met ons geweldige team, onze roots en onze werkwijzen. We zijn namelijk allemaal nuchtere tukkers met afkomst uit de hele regio, van Enschede tot Borne en van Haaksbergen tot aan Oldenzaal.

Ook zijn we een team waarbij we allemaal begrijpen hoe belangrijk het is om snel te schakelen voor onze klanten. De woningmarkt in Twente is enorm booming en woningen worden heel snel verkocht. Daarom is het zo belangrijk dat wij als makelaar tijd en snel schakelen en goed bereikbaar zijn. We hebben daarom geen 9 tot 5 mentaliteit en dat wordt enorm gewaardeerd. Niet voor niets scoren we als makelaar een dikke 9 op funda!

Uw makelaar voor heel regio Twente

Met kantoren in Enschede een Borne zijn we eveneens heel goed vertegenwoordigd in Twente. Onze makelaars hebben geweldige goede connecties en relaties met vastgoed, woningcorporaties en particuliere woningeigenaren om ervoor te zorgen dat wij altijd een uniek woningaanbod kunnen aanbieden ten opzichte van onze concurrenten. En we vallen gelukkig ook mooi en goed op dankzij de felgele logo van onze reclameborden. Zo weet u direct dat u te maken heeft met een zeer prettige en toegankelijke makelaar met verstande van de Twentse woningmarkt.

Neem een tour door de wijken van Oldenzaal

Volgt u ons al op youtube? Doe dat want onze makelaars maken regelmatig video materiaal met een wandeling door verschillende wijken in de steden waar onze woningen te koop staan. Waarom? Omdat wij het net zo belangrijk vinden dat onze klanten weten in elke wijk hun kinderen straks opgroeien. Is er in de nabijheid een winkelcentrum en/of supermarkt? Is er voldoende groen aanwezig? En welke scholen zijn er op loop- of fietsafstand? Wij brengen dit allemaal mooi in kaart met video’s die allemaal te bewonderen zijn op onze eigen youtube kanaal.

Maak een afspraak, online of op kantoor

Het team van Marcel Kon makelaar staat op elke mogelijke wijze tot u dienst en paraat voor vragen en of advies. Dat kan via facebook, whatsapp, telefoon, email of chat. Heeft u interesse in een woning? Meld het ons en wij sturen u alle relevantie informatie en foto’s toe.

Wilt u een gratis waardebepaling van uw woning? Dat kan heel gemakkelijk en snel online! Vul de waardebepalingsformulier op onze website en u ontvangt per mail direct een berekening.

https://www.jahnigterbraak.nl/