Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Toe aan een nieuwe laptop?

Is je oude laptop kapotgegaan of ben je simpelweg toe aan een nieuw model? Dan ben je bij BTO aan het juiste adres. Op de website van BTO kun je zelf je laptop samenstellen, geheel aangepast naar jouw wensen en behoeften. We leggen je in deze blog uit waar je op moet letten bij het zelf samenstellen van je laptop!

 

Waar moet je op letten?

Je nieuwe laptop moet natuurlijk wel aan al je eisen voldoen. Een standaard laptop aanschaffen kan, afhankelijk van je eisen, een prima optie zijn. Vaak hebben deze laptops niet alles wat je nodig hebt of moet je betalen voor iets wat voor jou niet relevant is. Een handige oplossing is dan het zelf samenstellen van je laptop. 

Voordat je je laptop gaat samenstellen is het verstandig om voor jezelf een aantal zaken op een rijtje te hebben. Je kunt jezelf de volgende vragen stellen:

  • Waar ga ik de laptop voornamelijk voor gebruiken?

  • Hoeveel opslagcapaciteit moet de laptop hebben?

  • Maak ik het liefst gebruik van AZERTY of QWERTY?

  • Hoe sterk moet de processor zijn?

  • Gebruik ik de laptop op één plek, of neem ik hem vaak mee?

  • Heb ik extra accessoires nodig zoals een extra beeldscherm of muis?

Door jezelf vooraf deze vragen te stellen heb je al een goed beeld van je eigen eisen. Dit maakt het makkelijker om keuzes te maken tijdens het samenstellen van je ideale laptop. Van bepaalde onderdelen van de laptop heb je misschien niet veel verstand. Wanneer dit het geval is en je bang bent dat je de verkeerde keuzes maakt, kun je een gesprek aangaan met een van de specialisten van BTO. Zij kijken met je mee tijdens het samenstellen van je laptop en kunnen je direct voorzien van advies. Zo hoef jij alleen aan te geven waar je laptop aan moet voldoen en kunnen zij vertellen welke keuzes je dan het beste kunt maken. 

 

Garantie

De laptops van BTO zijn standaard voorzien van twee jaar carry-in garantie. BTO biedt bij het samenstellen van je laptop de mogelijkheid om deze garantie uit te breiden. Zo kun je kiezen voor de Pick up & Return garantie van 2 jaar, waarbij je laptop wordt opgehaald en gerepareerd weer teruggebracht wordt.

https://bto.eu/