Spring naar inhoud

Logo’s en meer

Wat tips voor logo ontwerp

Laat daarom alle overbodige onderdelen achterwegen. Juist door alle eenvoud vormt een embleem laten ontwerpen een sterk fundament door de algehele huisstijl van de project.

Tinten en evolueren kunnen vele associaties opwekken. Zo vermag de kleur rood en/of de ronde vorm geassocieerd worden met de betekenis liefde. Wel moet u er rekening mee houden dat deze aspecten ook anders geïnterpreteerd kunnen worden. Het allerbelangrijkste is dat de aspecten geen negatieve sociëteiten oproepen.

Het grootste detachement van onze eerste indruk wordt bij een bedrijfslogo beïnvloed door de kleur en vorm. Gedachteloos dragen deze kenmerken bij aan de herkenbaarheid van een bedrijf logo. Ze brengen een begrijpelijke boodschap over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan verbinden.

Hoezo een beeldmerk?

Ten concern of sommige door corps dan ook is het talrijk wenselijk dat de omgeving weet dat je bestaat. In het geval van een artikel wil je bekend bestaan zodat een klant als hij een product wil verkrijgen aan jou zal overpeinzen en het bij jou koopt. Maar om een concern te weten of onthouden heb je in ieder geval een naam nodig. En ten je er ook nog een kiekje bij hebt, wordt het nog een stuk gemakkelijker. Regeling het met een persoon. Die kun je pas kennen op het moment dat je diens naam weet. Ten je bovendien zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter memoriseren. Kortom: naam en embleem is eigenlijk de naam en het gezicht van een bedrijf.

Een paar is een embleem?

Een bedrijf logo is een beeldmerk van een liga of bedrijf dat wordt ingeschakelt voor de herkenbaarheid van het artikel in communicatie-uitingen. Een bedrijfslogo vermag een puur grafisch symbool zijn, of bestaan uit letters die op een karakteristieke manier is opgesteld, of een mengsel hiervan.

Wat vertellen de kleuren van een embleem?

Kleur is een bepalend tak door de herkenbaarheid van je merk. Kleur doet iets met mensen. Een goed aanwezige kleur vermag er dan ook voor zorgen dat jouw merk extra opvalt! Om ervoor te ervoor zorgen dat mensen je bedrijf logo herinneren, schenkkan je hem het beste zo simpel mogelijk houden. Vandaar ben je makkelijk representatief, goed te onthouden en het effectiefst in het overzetten van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

 

http://15eurologos.nl/

Voor meer info :