Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Jij weet het antwoord

Jij weet het antwoord

Tarot-lezingen – net als het lezen van je horoscoop – “vertellen” u nooit wat u moet doen – ze bieden suggesties die u kunt overwegen. Vaak helpt deze suggestie je om verschillende perspectieven te bedenken — verschillende manieren om een ​​situatie te evalueren. Door je te helpen dingen vanuit verschillende hoeken te zien, helpen tarot-lezingen je om dingen duidelijker te zien.

Laten we twee kaarten lezen — de eerste kaart suggereert iets om over na te denken. Misschien is het een positieve eigenschap die je wilt oefenen – of misschien is het een negatieve eigenschap die je wilt vermijden.

De tweede kaarten bieden tips over hoe u dit kunt bereiken.

Voor deze lezing beginnen we met de Negen van Zwaarden.

Sommige mensen zien dit als een heel negatieve kaart — maar normaal zie ik het als een beschrijving van een echte situatie. We zijn allemaal in situaties geweest waarin we ons ergens “zorgen” over maken. Dit kan het soort bezorgdheid zijn dat je zelfs uit je slaap kan houden – je kunt gewoon niet stoppen met denken aan een moeilijke situatie.

Ik zie dit niet als een negatieve kaart omdat het eerlijk iets beschrijft waar we allemaal mee te maken hebben. Ieder van ons heeft dit eerder meegemaakt — en we zullen het nog een keer meemaken. We kunnen altijd anticiperen op een vervelende situatie die ons angstig maakt.

En dit is oké — het is oké om je zorgen te maken over een probleem. Waar we voor op onze hoede willen zijn, is dat we niet uit die “zorgen”-staat komen; in plaats daarvan moeten we zoeken naar manieren om de situatie op te lossen.

Soms betekent dat dat we proberen het probleem op te lossen — soms betekent dat dat we de situatie leren accepteren — en soms betekent het dat we proberen een alternatief te vinden en het probleem achter ons te laten. Wat we ook kiezen, we moeten verder.

Hoe kunnen we verder?

Nou, laten we eens kijken wat onze tweede kaart suggereert… de Koning van Zwaarden.

Telkens als ik de Koning van Zwaarden zie, zie ik mijn vader naar me staren nadat ik iets heel stoms had gedaan. Hij vraagt: “Waarom deed je dat – je wist wel beter! Je wist wat het juiste was om te doen!” En… hij had gelijk. Ik wist wel wat de juiste manier van handelen was — ik deed het gewoon niet.

Deze koning weet altijd wat hij moet doen. Het maakt hem niet uit of het iets moeilijks is — als het het juiste antwoord is, dan is het het juiste antwoord en dat is alles.

Wat dit betekent is dat wanneer we geconfronteerd worden met een zorgwekkend probleem — in het achterhoofd, we waarschijnlijk weten hoe we het moeten oplossen. We willen gewoon niet altijd naar onszelf luisteren — omdat het antwoord misschien te moeilijk is. “Papa” zegt echter: “Maakt niet uit – als het het juiste is om te doen, dan is het ook het juiste om te doen!”

Als je erover nadenkt, is het echt dwaas om te kwellen en te zeggen: “Wat moet ik doen? Wat moet ik doen?” als je al weet wat je moet doen. Wat je eigenlijk zegt is: “Ik weet wat ik moet doen, maar ik durf het niet te doen.” Dat is oké, maar het is een heel andere situatie dan de eerste die werd beschreven. Je maakt je geen zorgen over het probleem; je maakt je zorgen over het kunnen implementeren van de oplossing.

Wees eerlijk tegen jezelf — als je met een moeilijke situatie wordt geconfronteerd, kun je dan zien wat het juiste is om te doen? Als dat zo is, maak je dan geen zorgen meer over het probleem – begin in plaats daarvan te werken aan hoe je de oplossing kunt bereiken, om te beginnnen om je horoscoop voor morgen te lezen.

Bron:
Zodiac Horoscoop

X