Index Gids
Image default
Aanbiedingen

Elektrische haarden

Elektrische haarden zijn bezig aan een onstuitbare opkomst! Nu de traditionele gashaard en houtkachel geregeld onder vuur komen te liggen lijkt niets de opmars van de elektrisch haard nog in de weg te staan. Elektrische haarden hebben een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Na jarenlang ondergewaardeerd te zijn geweest is het elektrische vuur nu mateloos populair, en met goede redenen! De ontwikkeling van de elektrisch haard is zo snel gegaan dat de perceptie van haardliefhebbers niet heeft kunnen bijbenen. Veel haardenliefhebbers denken nog dat elektrische haarden geen serieus alternatief bieden. Ze denken dat het vuur overduidelijk nep is en dat een elektrische haard een schamel alternatief is voor degenen die echt geen ander soort haard kunnen plaatsen. Dat dit beeld volkomen achterhaald is wordt bewezen door de laatste generatie elektrische haarden. De technieken en software zijn zo sterk verbeterd dat fabrikanten nu massaal inzien dat de toekomst van de haard wel eens elektrisch kan zijn. 

 

Nu dit idee onder fabrikanten gemeengoed is geworden zien we dat er investeringen mogelijk zijn die vroeger ondenkbaar waren. Deze investeringen hebben gezorgd voor een hele hausse aan uitvindingen en patenten. Door deze investeringen en door de toenemende concurrentie hebben fabrikanten de elektrische haard naar een geheel nieuw niveau getild. Elektrische haarden zijn volwassen geworden en bieden nu een serieus alternatief voor iedere houtkachel en gashaard. Elektrisch haarden bieden nu de volledige haardbeleving, alle factoren die de traditionele haard zijn charme gaven zijn nu weer te vinden in de laatste generatie elektrische haarden. Bent u benieuwd geworden naar de toekomst van het elektrische vuur? Lees dan snel verder!

 

Moderne elektrisch haarden spelen met al onze zintuigen. Het vuurbeeld is enorm realistisch geworden en biedt een altijd boeiend schouwspel, geluidsmodules imiteren het geluid van brandend hout en wanneer u kiest voor een haard met een verwarmingselement ervaart u zelfs de weldadige warmte. Wist u dat vele elektrische haarden zelfs ultra-realistische rooksimulaties bieden? Met behulp van koudwaterdampen wordt levensechte rook geïmiteerd die nauwelijks meer is te onderscheiden van het echte werk. Met geraffineerde LED projecties wordt de houtvuurillusie gecomplimenteerd. Zelfs het gloeibed in moderne elektrische haarden is niet van echt te onderscheiden! En dit allemaal is eenvoudig te bediening met de meegeleverde afstandsbediening of met behulp van een handig app op uw telefoon op tablet!

 

Elektrische haarden. Het vuur van de toekomst.

De onstuitbare opkomst van het elektrische vuur is voor een groot deel veroorzaakt doordat ze het klassieke houtvuur nu zo dicht weten te benaderen. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden. Elektrische haarden zijn schoon, vragen geen onderhoud en geven alleen gewenste warmte, nooit verplichte warmte. Ze zijn energiezuinig en laten zich gemakkelijk inbouwen in een speciaal haardmeubel of in een speciale wand onder uw televisie. De mogelijkheden zijn enorm groot en de veelzijdigheid aan toepassingen blijft ook maar groeien. Elektrische haarden hebben bovendien geen echte verbranding en daarom ook geen rookgassen. Zonder verbranding is er dus geen toevoer van lucht meer nodig en ook geen afvoerkanaal voor het rookgas. Alles wat een elektrische haard van u moet vragen is een stopcontact!

 

Elektrische haard kopen?

Wanneer u altijd al een haard hebt overwogen, maar opzag tegen de installatie en het onderhoud, dan is een moderne elektrische haard echt iets voor u! Bent u benieuwd geworden naar dit speciale type haard en wilt u weten wat een elektrische haard voor uw woonsituatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u graag van passend advies. Als grote speler in de markt vindt u bij ons altijd de nieuwste modellen tegen zeer scherpe prijzen. Wij heten u van harte welkom in onze luxe showroom, maar beantwoorden uw vragen natuurlijk ook graag telefonisch op per mail. Graag tot ziens!

 

https://www.haardenexpert.nl/