Spring naar inhoud

Elk bedrijf heeft wel zijn of haar eigen bestsellers, en zo zit het ook met de achteruitrijcamerawinkel. Het is een hele mond vol, maar het is zeker de moeite waard om eens op hun website een kijkje te gaan nemen. Auto’s zijn namelijk niet meer weg te denken uit onze huidige maatschappij. Natuurlijk hebben we nog het openbaar vervoer en ook de fiets, maar we zijn toch met z’n allen steeds meer en meer afhankelijk geworden van auto’s. Maar een auto op zich, is natuurlijk nog niet genoeg. Een auto moet veilig zijn en die veiligheid creëer je onder andere door een achteruitrijcamera installeren te gaan. En dat is precies waar het bedrijf achteruitrijcamerawinkel zich in heeft gespecialiseerd! In dit artikel bespreek ik hun top 5 best verkochte producten allertijden. Benieuwd? Lees dan verder!

 

De achteruitrijcamera die verreweg het meest verkocht is door de ARCW, is wel de Sven 7’’ professional achteruitrijcamera set. Dit is echt een top camera systeem, van binnen en van buiten. De kwaliteit er van is heel erg hoog en daarnaast is de camera zelf ook heel robuust. Bovendien krijg je er een 7’’ kleurenmonitor bij die zelfs ook nog een dvd ingang heeft! De camera schakelt zelf automatisch om tussen dag en nacht en op het scherm zijn ook afstandslijnen te zien zonder dat je sensoren hoeft te installeren. Wel zo handig bij het parkeren!

 

De tweede meest verkochte achteruirijcamera is de VZ-51 set voor de Mercedes Benz Sprinter. Dit model is speciaal gemaakt voor het busje van Mercedes en het heeft twee camera ingangen. Het fijne aan dit systeem, is dat de camera een groothoeklens heeft met wel 170 graden een openingshoek, daar kan je hartstikke veel mee zien! Ook is er nog iets heel anders fijn aan deze camera, hij past namelijk precies op de plaats van het derde remlicht, zo kan je hem super gemakkelijk installeren.

Voor meer info : https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Elektrische boiler van 200 liter biedt uitkomst.

Je woont met een groot gezin en je bent de laatste in de rij om te douchen... is het warme water op! Hoe irritant is dat? 

Goed nieuws! Aangezien je straks van het gas af moet is er nu een geweldig alternatief. Er zijn namelijk ook elektrische boilers op de markt van 200 liter of meer. Zo kan iedereen in jouw gezin genieten van een warme douchebeurt en ben je toch aan het verduurzamen.

Deze elektrische boilers zijn gewoon net als alle andere boilers, voorzien van een verwarmingselement en een thermostaat, alleen wordt een elektrische boiler aangesloten op het elektriciteitsnet. Dit soort boilers kent vele voordelen ten opzichte van de nu nog veel gebruikte gasketels.

Een boiler van 200 liter zal ongeveer 500 liter warm water opleveren na menging met het koude water. Een douchebeurt kost zo'n 80 á 90 liter water en een bad zelfs 150 liter!  

Elektrische boilers van het merk DAT bieden zelfs de mogeljkheid te kiezen uit verschillende verwarmingselementen; 2kW, 4,5kW of 6kW. 
Hoe meer wattage, hoe sneller je boilerwater verwarmt is. Een dikke issolatiemantel zorgt ervoor dat het water lekker lang warm kan blijven. 

Elektrische boilers vanaf 200 liter zijn door hun grote inhoud ook ideaal voor op campings, voor melkveehouders, zorginstellingen, sportscholen, wassalons, autowascentrales, glazenwassers enz.

Benieuwd welk verwarmingselement jij nodig hebt en wat de opwarmtijd is? Check het op de website van elektrischeboiler.eu, daar vind je een slim hulpje voor het kiezen van de juiste boiler maar ook voor jouw situatie meest geschikte cv. Een online calculator;

Klik hier voor de vermogenscalculator

 

Klik hier voor de boiler keuzecalculator

Je vult alle gegevens in, en voila; er rolt een antwoord uit.

De binnen Europa geproduceerde elektrische boilers van het merk DAT zijn eenvoudig in gebruik, zijn goedkoop, onderscheiden zich door hun hoge betrouwbaarheid en hoge hebben energie labels. Bij elektrischeboiler.eu krijg je nu als klap op de vuurpijl bij een bestelling van een 30, 50, 80 of 100 liter boiler een anti kalk module, afvoerslang en flexibele aansluitslangen met korting. Alleen niet vergeten deze aan te vinken!

De enorm energiezuinige boilers van DAT worden vervaardigd door een van de grootste boiler fabrikanten in Europa. Al meer dan 75 jaar maken zij dit soort boilers en zijn in het thuisland sowieso een A merk.

 

 

De DAT- Aparici fabriek werkt om er zeker van te zijn dat het water in de ketel lang warm blijft, met het allernieuwste soort isolatieschuim. Dit zorgt weliswaar voor een hoger gewicht, maar heeft hierdoor wel aantoonbaar een betere isolatiewaarde. Dit garandeert een lager energieverbruik.

Kijk maar op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu en laat je verbazen door het veelzijdige aanbod boilers, cv's en aanverwante elektrisch aangedreven apparatuur!

https://elektrischeboiler.eu/elektrische-boilers-vanaf-200-liter

Elektrische haarden zijn bezig aan een onstuitbare opkomst! Nu de traditionele gashaard en houtkachel geregeld onder vuur komen te liggen lijkt niets de opmars van de elektrisch haard nog in de weg te staan. Elektrische haarden hebben een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Na jarenlang ondergewaardeerd te zijn geweest is het elektrische vuur nu mateloos populair, en met goede redenen! De ontwikkeling van de elektrisch haard is zo snel gegaan dat de perceptie van haardliefhebbers niet heeft kunnen bijbenen. Veel haardenliefhebbers denken nog dat elektrische haarden geen serieus alternatief bieden. Ze denken dat het vuur overduidelijk nep is en dat een elektrische haard een schamel alternatief is voor degenen die echt geen ander soort haard kunnen plaatsen. Dat dit beeld volkomen achterhaald is wordt bewezen door de laatste generatie elektrische haarden. De technieken en software zijn zo sterk verbeterd dat fabrikanten nu massaal inzien dat de toekomst van de haard wel eens elektrisch kan zijn. 

 

Nu dit idee onder fabrikanten gemeengoed is geworden zien we dat er investeringen mogelijk zijn die vroeger ondenkbaar waren. Deze investeringen hebben gezorgd voor een hele hausse aan uitvindingen en patenten. Door deze investeringen en door de toenemende concurrentie hebben fabrikanten de elektrische haard naar een geheel nieuw niveau getild. Elektrische haarden zijn volwassen geworden en bieden nu een serieus alternatief voor iedere houtkachel en gashaard. Elektrisch haarden bieden nu de volledige haardbeleving, alle factoren die de traditionele haard zijn charme gaven zijn nu weer te vinden in de laatste generatie elektrische haarden. Bent u benieuwd geworden naar de toekomst van het elektrische vuur? Lees dan snel verder!

 

Moderne elektrisch haarden spelen met al onze zintuigen. Het vuurbeeld is enorm realistisch geworden en biedt een altijd boeiend schouwspel, geluidsmodules imiteren het geluid van brandend hout en wanneer u kiest voor een haard met een verwarmingselement ervaart u zelfs de weldadige warmte. Wist u dat vele elektrische haarden zelfs ultra-realistische rooksimulaties bieden? Met behulp van koudwaterdampen wordt levensechte rook geïmiteerd die nauwelijks meer is te onderscheiden van het echte werk. Met geraffineerde LED projecties wordt de houtvuurillusie gecomplimenteerd. Zelfs het gloeibed in moderne elektrische haarden is niet van echt te onderscheiden! En dit allemaal is eenvoudig te bediening met de meegeleverde afstandsbediening of met behulp van een handig app op uw telefoon op tablet!

 

Elektrische haarden. Het vuur van de toekomst.

De onstuitbare opkomst van het elektrische vuur is voor een groot deel veroorzaakt doordat ze het klassieke houtvuur nu zo dicht weten te benaderen. Maar dat is natuurlijk niet de enige reden. Elektrische haarden zijn schoon, vragen geen onderhoud en geven alleen gewenste warmte, nooit verplichte warmte. Ze zijn energiezuinig en laten zich gemakkelijk inbouwen in een speciaal haardmeubel of in een speciale wand onder uw televisie. De mogelijkheden zijn enorm groot en de veelzijdigheid aan toepassingen blijft ook maar groeien. Elektrische haarden hebben bovendien geen echte verbranding en daarom ook geen rookgassen. Zonder verbranding is er dus geen toevoer van lucht meer nodig en ook geen afvoerkanaal voor het rookgas. Alles wat een elektrische haard van u moet vragen is een stopcontact!

 

Elektrische haard kopen?

Wanneer u altijd al een haard hebt overwogen, maar opzag tegen de installatie en het onderhoud, dan is een moderne elektrische haard echt iets voor u! Bent u benieuwd geworden naar dit speciale type haard en wilt u weten wat een elektrische haard voor uw woonsituatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op! Wij beantwoorden graag uw vragen en voorzien u graag van passend advies. Als grote speler in de markt vindt u bij ons altijd de nieuwste modellen tegen zeer scherpe prijzen. Wij heten u van harte welkom in onze luxe showroom, maar beantwoorden uw vragen natuurlijk ook graag telefonisch op per mail. Graag tot ziens!

 

https://www.haardenexpert.nl/

Torx schroeven en Torx schroeven kopen

 

De meeste mensen kopen eens in hun leven een eigen huis. Alleen of samen, met of zonder kinderen. Ze hebben lang gewerkt en kunnen eindelijk van hun kleine huurflatje over naar een eigen huis. Zo’n huis is van zichzelf natuurlijk al duur genoeg. Je krijgt er vaak een garage bij, maar die is in het begin natuurlijk leeg. Als je van jezelf een klusser bent voor werk of als hobby en je houdt van het sleutelen aan je fiets of auto en met (of zonder) instructies bouwmaterialen in elkaar zetten, wil je die garage natuurlijk zo snel mogelijk vol hebben staan met boren, hamers, spijkers, schroevendraaiers maar ook zeker met doosjes vol met schroeven. Schroeven zijn bijna niet meer te vergeten in een huishouden. Van een nieuwe tuinstoel tot een nieuwe speelgoedauto voor je kind: er zal vaak een instructie bij worden geleverd, en zoals in de meeste instructies zal je ook met schroeven moeten werken. Als jij klussen leuk vindt zal je het als klusser ook misschien ook leuk vinden om veel met hout te werken en dan ga je op zoek naar de perfecte schroeven. Je wilt natuurlijk niet dat bij het boren het hout scheurt of later uit elkaar valt. Daarom moet je een soort schroef vinden die aan alle eisen voldoet. Bij Woodies kan je Torx schroeven kopen waarvan verzekerd is dat ze hout niet laten scheuren. Deze Torx schroeven hebben ook een speciale punt die zich in het hout vestigt en niet meer loslaat. Voor klussen met hout is dit dus heel erg handig. En een geruststelling voor de klusser die geen geld zou willen uitgeven aan schroeven die uiteindelijk niet naar wens zijn. Torx schroeven kan je online kopen, dus jij als klusser hoeft ook niet een winkel op te zoeken. Ook kan je online om advies vragen en je kan altijd bellen.

Voor meer info : https://www.bnvtools.nl

Ben je op zoek naar de leukste geboortekaartjes? Daarvoor kun je terecht bij Tsjip geboortekaartjes. Alle kaartjes die je hier kunt vinden zijn origineel en uniek. Kleine kans dus dat jij zelf ook eens zo’n kaartje ontvangt van andere kersverse ouders. Wist je dat dit bedrijf al meer dan 10 jaar lang een begrip is in Nederland?

De hoogste tijd dus om eens meer te vertellen over dit bedrijf. En over de vele mogelijkheden op het gebied van kaartjes, natuurlijk. De mogelijkheden voor de leukste kaartjes voor jongens en meisjes zijn namelijk eindeloos!

Hippe geboortekaartjes

Bij Tsjip Geboortekaartjes vind je een verscheidenheid aan hippe geboortekaartjes. Alle kaartjes zijn net veel liefde en oog voor detail ontworpen. Het resultaat? De mooiste en liefste kaartjes die jij je maar kunt wensen.

Wist je dat er wekelijks meerdere designs bij komen waar je ook nog eens een keuze uit kunt maken? De mogelijkheden zijn letterlijk en figuurlijk eindeloos. Van geboortekaartjes met tekst tot aparte geboortekaartjes. Het is helemaal aan jou!

Geboortekaartjes voor dochter en zoon

Op de website vind je altijd wat wils. Zo vind je hier geboortekaartjes voor je zoon of voor je dochter. Tijdens de zoektocht naar meisjeskaartjes meisjeskaartjes zou je kunnen kiezen voor een lief geboortekaartje met een pastelkleurtje.

Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een stoerder kaartje. Hierbij kun je denken aan kraftkarton of hout. Op het gebied van jongenskaartjes kun je naast voor een stoer kaartje, natuurlijk ook kiezen voor een lief kaartje.

Hele snelle verzending

Naast het enorme aanbod, is er nog een groot voordeel. Zo worden de kaartjes echt al heel snel geleverd. Heb je op werkdagen voor 12:00 een bestelling geplaatst? Dan worden de kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en verzonden. Wanneer je een proefkaartje bestelt wordt deze via de brievenbuspost verzonden. Zodoende heb je die na een paar dagen in huis.

Ben jij op zoek naar lichtkoepels? Dan is het wellicht verstandig dat je op zoek gaat naar een partij die lichtkoepels sales aanbiedt. Op deze manier weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Het is natuurlijk een dure aanschaf en om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald is het natuurlijk altijd goed om naar aanbiedingen te kijken. Let hierbij wel goed op dat je kijkt naar kwaliteit. Hierbij moet de luchtdichtheid van het product in orde zijn. Niets is namelijk vervelender in de winter als de lichtkoepel warmte doorlaat. Daarnaast is het ook altijd verstandig om het product in het echt te bezichtigen. Hierdoor weet je hoe de koepel eruit ziet en wat voor tint er op het koepel gemonteerd zit.

Meer licht in de ruimte

Door toepassing van een lichtkoepel zorg je ervoor dat er meer licht in de ruimte komt. Dit is natuurlijk ideaal voor wanneer je een aanbouw aan het bouwen bent. Door toepassing van een lichtkoepel zorg je er ook voor dat er een extra ventilatie optie bestaat. Je kunt namelijk elektrische lichtkoepels implementeren waardoor je de betreffende ruimte kunt ventileren. Dit is natuurlijk erg fijn, want hierdoor kan de muffe lucht – indien die er is – ontspannen. Hierdoor ruikt de ruimte altijd lekker en fris. Dit is natuurlijk wat je wilt realiseren!

 

Voorheen was het moeilijk om wandtegels restpartijen op tijd te vinden. De prijzen van de wandtegels restpartijen liggen zo laag dat het vaak heel snel op is. Voor de meeste consumenten was het dan ook moeilijk om het te vinden omdat de aannemers meestal al alles opgekocht hadden. Nu is het makkelijker geworden dankzij het internet.

Steeds meer bedrijven zijn begonnen met het aanbieden van wandtegels restpartijen op het internet. Zo is het dus makkelijker geworden om de wandtegels restpartijen op tijd te vinden. Nu hoef je niet allemaal bouwmarkten af te gaan om de wandtegels restpartijen te vinden. Even zoeken op het internet is al genoeg om snel de wandtegels restpartijen te vinden.

Veel consumenten en aannemers jagen op wandtegels restpartijen omdat de prijzen heel laag liggen. Je kunt op een restpartij tot wel 80 procent besparen en dit is natuurlijk een flink bedrag. De wandtegels restpartijen zijn van een oude collectie en de voorraad is dan ook beperkt. Als de wandtegels op zijn dan zijn ze ook echt op. Op tijd bij zijn is dus heel belangrijk wanneer je de wandtegels restpartijen voor een mooie prijs wil gaan kopen.

Kijk op de onderstaande websites voor meer informatie.

fliesenxl.com/nl/

bebotegels.nl/

voordeligtegels.nl/

Voor meer info :

Heb je dat ook dat de keuken een beetje koud aanvoelt. Niet koud van warmte maar een koele uitstraling. Veel moderne keukens hebben dit met hun gladde oppervlaktes. Je kunt de keuken wel een stuk gezelliger maken met steenstrips.

Kleine steentjes

Steenstrips zien er uit als kleine blok steentjes maar ze zijn met elkaar verbonden. Vandaar ook de naam steenstrips. De steentjes vormen samen de strips en hiermee kun je de muren mee versieren. De keukens met steenstrips krijgen een hele mooi en warme uitstraling.

Waar kun je steenstrips kopen?

Steenstrips worden in de meeste bouwmarkten verkocht en ook bij sommige kleinere winkels. Het assortiment en keuze is wel veel groter bij de bouwmarkten. Iedere grote bouwmarkt in Nederland verkoopt nu wel steenstrips. Ook bij de keukenwinkels kun je terecht voor steenstrips. Je kunt in de showrooms zelfs zien hoe je het kunt inrichten.

fliesenxl.com/

steenstripwinkel.nl/

hornbach.nl/

Je kunt ook online op zoek gaan naar steenstrips. Nu zijn er online diverse online winkels en bouwmarkten dat steenstrips verkopen. Online ben je ook meestal een stuk goedkoper uit wanneer je steenstrips gaat kopen. Dit komt door de vrijwel lage kosten die de meeste online winkels hebben. Dit zijn de online winkels die geen fysieke winkels op na houden en dus meer geld besparen.

Voor meer info :

“Het leven beleven volgens de levensvoorwaarden” betekent dat er bepaalde zaken betreffende het leven zijn, waar we niet buiten kunnen. Bijvoorbeeld , één van die levensvoorwaarden is dat we lucht moeten inademen en dat we water moeten drinken. Een van die andere voorwaarden is dat er soms slechte dingen gebeuren met goede mensen. Toch kunnen we leren uit deze ervaringen. Een van de dingen die we vaak ervaren is dat we echt wel keuzes kunnen maken volgens psychologen.

Jonge circusolifanten worden vaak geleerd om niet te ontsnappen door ze al heel jong aan een paal te binden. Na talloze en vruchteloze pogingen om zichzelf te bevrijden, werden de baby-olifanten geconditioneerd dat ze niet kunnen ontsnappen. Uiteindelijk, zelfs als ze al sterk zijn, zullen de volwassen olifanten dan ook niet proberen te vluchten. De olifanten hebben geleerd om hulpeloos te zijn, ondanks hun nieuwe fysieke situatie.

Niet anders dan bij andere dieren, kunnen ook mensen ten onrechte aangeleerd worden om hulpeloos te zijn. In tegenstelling echter tot de meeste andere dieren, hebben wij echter de unieke intellectuele mogelijkheid om de aard van onze beperkingen te begrijpen en om er boven uit te kunnen stijgen.

Als we ons ook op iets richten, dan gebeurt het dikwijls dat we dat ook ervaren. Als we geloven dat we “slecht” zijn en “straf verdienen”, dan wordt dat dikwijls ook onze realiteit. Als we echter begrijpen dat we “slachtoffers” kunnen zijn, dat er soms slechte dingen gebeuren met goede mensen, dan kunnen we leren uit die moeilijke ervaringen dat we toch nog keuzes kunnen maken, ondanks het oorspronkelijke gevoel van “ aangeleerde hulpeloosheid”. We kunnen uiteindelijk aanvaarden om “het leven te beleven volgens de levensvoorwaarden”, dat wat er ook gebeurd is, dit mij niet maakt tot wie ik ben. Ik ben een goed mens die een positieve keuze kan maken en goede dingen verdient. Dit nieuwe en gezonder perspectief wordt nu onze werkelijkheid, zodat we dingen laten gebeuren en zelf dingen doen, die overeenkomen met deze krachtdadige overtuiging.

Dit artikel is gepubliceerd door het editoriale team van depscyholoog.nl. Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van onze psychologenpraktijk in Utrecht vind waardevolle informatie omtrent diverse onderwerpen.

 

 

Voor meer info :

Als u uzelf per ongeluk een keer buitensluit, bijvoorbeeld bij uw werk, huis of auto, is het verstandig om direct een betrouwbare slotenmaker te bellen. De meeste mobiele slotenmakers zijn tegenwoordig 24/7 bereikbaar, wat betekent dat een probleem met sloten, sleutels of beveiliging dag en nacht opgelost kan worden. Of het nu om standaard buitensluiting, een afgebroken sleutel of inbraakschade gaat, de slotenmaker is opgeleid en gekwalificeerd om het probleem direct op te lossen. De meeste steden beschikken over meerdere mobiele slotenmakersdiensten, dus het is belangrijk om er één te kiezen die zowel betaalbaar als van goede kwaliteit is.

Dit zijn enkele zaken waarmee de mobiele slotenmaker u kan helpen:

 Reparatie van alle slotentypes. De meeste gekwalificeerde mobiele slotenmakers hebben voldoende ervaring en kennis om met alle mogelijke sloten en sluitsystemen te werken. Wanneer een beveiligingssysteem op werk bijvoorbeeld op een ongelukkig moment weigert te openen, zijn de meeste slotenmakers zeker in staat om de benodigde reparaties snel uit te voeren. Hetzelfde geldt voor de meeste elektronische sloten van auto’s.

Onmiddellijke bijstand. In bepaalde situaties is het belangrijk dat een slotenmaker snel te hulp kan schieten, bijvoorbeeld wanneer u het slachtoffer van een inbraak geworden bent. Een goede slotenmaker zal in dergelijke omstandigheden direct uw sloten vervangen, zodat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning.

Een hoge servicekwaliteit. Wanneer u een betrouwbare slotenmaker weet te vinden, zult u service van de hoogste kwaliteit ontvangen. Dat betekent bijvoorbeeld dat er bij het werk aan uw voordeur of voertuig geen schade aangericht wordt aan het slot of het omringende frame. Een slotenmaker met voldoende kennis kan de meeste sloten openen zonder daarbij voor hoge kosten te zorgen.

Kortom, bent u het slachtoffer geworden van inbrekers of bent u uw sleutels verloren? Dan kunt u altijd contact opnemen met een goede mobiele slotenmaker, ofwel door naar persoonlijke ervaringen te kijken, ofwel door op het internet naar goede reviews te zoeken.

Hier vindt u meer informatie over de betrouwbaarste slotenmakers in Utrecht die u kunnen helpen met alle slotenproblemen en beveiligingssituaties.

Locksecure is een vakkundige 24/7 service slotenmakersbedrijf in Utrecht.Mocht u ooit in een noodgeval terecht komen, neem dan zeker contact op met Locksecure!

http://www.locksecure.nl

 

 

Voor meer info :