Spring naar inhoud

Ben jij op zoek naar lichtkoepels? Dan is het wellicht verstandig dat je op zoek gaat naar een partij die lichtkoepels sales aanbiedt. Op deze manier weet je zeker dat je nooit teveel betaald. Het is natuurlijk een dure aanschaf en om ervoor te zorgen dat je niet teveel betaald is het natuurlijk altijd goed om naar aanbiedingen te kijken. Let hierbij wel goed op dat je kijkt naar kwaliteit. Hierbij moet de luchtdichtheid van het product in orde zijn. Niets is namelijk vervelender in de winter als de lichtkoepel warmte doorlaat. Daarnaast is het ook altijd verstandig om het product in het echt te bezichtigen. Hierdoor weet je hoe de koepel eruit ziet en wat voor tint er op het koepel gemonteerd zit.

Meer licht in de ruimte

Door toepassing van een lichtkoepel zorg je ervoor dat er meer licht in de ruimte komt. Dit is natuurlijk ideaal voor wanneer je een aanbouw aan het bouwen bent. Door toepassing van een lichtkoepel zorg je er ook voor dat er een extra ventilatie optie bestaat. Je kunt namelijk elektrische lichtkoepels implementeren waardoor je de betreffende ruimte kunt ventileren. Dit is natuurlijk erg fijn, want hierdoor kan de muffe lucht – indien die er is – ontspannen. Hierdoor ruikt de ruimte altijd lekker en fris. Dit is natuurlijk wat je wilt realiseren!

 

Voorheen was het moeilijk om wandtegels restpartijen op tijd te vinden. De prijzen van de wandtegels restpartijen liggen zo laag dat het vaak heel snel op is. Voor de meeste consumenten was het dan ook moeilijk om het te vinden omdat de aannemers meestal al alles opgekocht hadden. Nu is het makkelijker geworden dankzij het internet.

Steeds meer bedrijven zijn begonnen met het aanbieden van wandtegels restpartijen op het internet. Zo is het dus makkelijker geworden om de wandtegels restpartijen op tijd te vinden. Nu hoef je niet allemaal bouwmarkten af te gaan om de wandtegels restpartijen te vinden. Even zoeken op het internet is al genoeg om snel de wandtegels restpartijen te vinden.

Veel consumenten en aannemers jagen op wandtegels restpartijen omdat de prijzen heel laag liggen. Je kunt op een restpartij tot wel 80 procent besparen en dit is natuurlijk een flink bedrag. De wandtegels restpartijen zijn van een oude collectie en de voorraad is dan ook beperkt. Als de wandtegels op zijn dan zijn ze ook echt op. Op tijd bij zijn is dus heel belangrijk wanneer je de wandtegels restpartijen voor een mooie prijs wil gaan kopen.

Kijk op de onderstaande websites voor meer informatie.

fliesenxl.com/nl/

bebotegels.nl/

voordeligtegels.nl/

Voor meer info :

Gebruikte Iphone kopen

U kunt bijvoorbeeld een Iphone kopen op een marktplaats of u kunt een gebruikte iphone kopen bij een bedrijf. Het verschil met het kopen van een Iphone bij een firma of op marktplaats is dat je op een marktplaats geen garantie krijgt. Je koopt een Iphone bij een Particulier die geen garantie geeft. Andere voordelen als je het bij een bedrijf koopt is dat Alle Telefoons worden nagekeken en getest. De slimme telefoons werken nog goed en je krijgt er garantie op.

Waarom refurbished?

Een Refurbished device is een stuk goedkoper dan een kersverse telefoontoestel en ook nog eens duurzaam! Iedereen houdt ervan om te korten en daarom is een refurbished Iphone een passende oplossing. Een refurbished iPhone kopen is een perfect plan. Dit heeft te maken met het feit dat alle refurbished iphones niet van kersverse Apple slimme telefoons te onderscheiden worden. De functies en het uiterlijk zijn als die van een nieuw apparaat.Wij hebben 6 redenen voor je op een rij gezet waarom je voor refurbished smartphones kiest:

Ideale bezorging – Wanneer je een refurbished Apple iPhone koopt, dan krijg je ‘m morgen binnen. Zo eenvoudig is het! Vandaag een Apple iPhone kopen voor 23:59 uur? Dan krijg je deze de volgende dag bezorgd. Jouw telefoontoestel refurbished wordt gratis en binnen 24 uur bezorgd.

Accu – Alle refurbished slimme telefoons beschikken over een geheel kersverse accumulator. Een accu verliest, naarmate de tijd vordert, aan kracht. Dit geldt niet voor jouw refurbished telefoon. De oude accumulator is verwijderd en vervangen. Zo ben je er honderd% van verzekerd dat je over een uitmuntend werkende accumulator beschikt.

Garantie – Over een garantie beschikken, is een heerlijk gevoel. Voor alle klanten van TelefoonDiscounter.nl hebben wij een unieke en ijzersterke garantie. Het is een stevige garantie van twee jaar op al onze refurbished slimme telefoons. Hier zit een gratis vervangservice bij. Dat betekent dat mocht er onverhoopt iets kapot gaan of niet meer werken, TelefoonDiscounter.nl jouw refurbished iPhone gratis repareert.

Niet goed, geld terug – Dit geeft alle klanten van Telefoondiscounter.nl altijd een aangenaam gevoel. Ben je desondanks niet helemaal tevreden over je refurbished telefoon? Het komt bijna niet voor, maar het is altijd fijn om over de mogelijkheid te beschikken. Eenvoudig retourneren binnen 14 dagen, dat kan alleen bij Telefoondiscounter.nl.

Het uiterlijk – Er wordt nauwkeurig gekeken naar de binnen- en buitenkant van jouw refurbished iPhone. Een essentieel onderdeel van het reviseren is het beoordelen van het uiterlijk. Jouw toestel is voorzien van een gloednieuwe display en behuizing. Binnen 24 uur krijg je jouw toestel – geheel krasvrij – bezorgd.

Voordelig – Een refurbished iPhone kopen, is een plan waarmee je centen bespaart. Het is minder duur dan het aanschaffen van een kersverse Apple iPhone. Niet van nieuw te onderscheiden en voordeliger dan ooit!

Wat is Refurbished?

Je ziet het tegenwoordig vaak langskomen op bv. Groupon en natuurlijk in het nieuws. De rechtszaak tegen Apple over de refurbished artikelen. Ondanks dat je het steeds vaker langs ziet komen weet nog steeds niet iedereen wat refurbished inhoudt. Refurbished zijn voorkomende producten die door een kenner weer een nieuw leven in geblazen wordt. De kenner vervangt de minder of niet werkende onderdelen voor kersverse. De refurbished toestellen worden altijd goed getest op ongemakken.

Tegenwoordig wil iedereen duurzaam leven, het is goedkoper en je doet wat voor het milieu. De trend van voorkomende producten blijft aanhouden sinds de crisis. We worden een stuk beter bewust geworden van onze uitgave en het milieu uiteraard. Desondanks vinden veel personen gebruikte artikelen eng en willen toch liever iets nieuws. Of je kiest voor de middenweg, refurbished!

 

Een refurbished Iphone 6s kopen?  

Voor meer info :

Heb je dat ook dat de keuken een beetje koud aanvoelt. Niet koud van warmte maar een koele uitstraling. Veel moderne keukens hebben dit met hun gladde oppervlaktes. Je kunt de keuken wel een stuk gezelliger maken met steenstrips.

Kleine steentjes

Steenstrips zien er uit als kleine blok steentjes maar ze zijn met elkaar verbonden. Vandaar ook de naam steenstrips. De steentjes vormen samen de strips en hiermee kun je de muren mee versieren. De keukens met steenstrips krijgen een hele mooi en warme uitstraling.

Waar kun je steenstrips kopen?

Steenstrips worden in de meeste bouwmarkten verkocht en ook bij sommige kleinere winkels. Het assortiment en keuze is wel veel groter bij de bouwmarkten. Iedere grote bouwmarkt in Nederland verkoopt nu wel steenstrips. Ook bij de keukenwinkels kun je terecht voor steenstrips. Je kunt in de showrooms zelfs zien hoe je het kunt inrichten.

fliesenxl.com/

steenstripwinkel.nl/

hornbach.nl/

Je kunt ook online op zoek gaan naar steenstrips. Nu zijn er online diverse online winkels en bouwmarkten dat steenstrips verkopen. Online ben je ook meestal een stuk goedkoper uit wanneer je steenstrips gaat kopen. Dit komt door de vrijwel lage kosten die de meeste online winkels hebben. Dit zijn de online winkels die geen fysieke winkels op na houden en dus meer geld besparen.

Voor meer info :

Hoewel het aantal inbraken wel afneemt, op grond van de laatste cijfers, is het wel belangrijk om voorzorgsmaatregelen te nemen. Je treft toch liever geen ongewenst persoon binnen je huis of pand aan?

Inbraak voorkomen

De meeste inbraken worden overdag gepleegd. Zodra veel mensen aan het werk zijn, de kinderen op school en de buurt redelijk verlaten is. Eveneens binnen vakantieperiodes is er een piek aan inbraken.

Hedendaags hebben veel buurten een WhatsApp-groep voor buurpreventie. Wanneer er verdachte personen of verdachte omstandigheden zijn gesignaleerd wordt dit in de groep gezet. Maar dit voorkomt lang niet altijd een inbraak binnen je huis. Het nemen van voorzorgsmaatregelen is daarom erg cruciaal.

Maatregelen treffen

Zoals hierboven al gezegd dient de schuifpui niet vergeten te worden bij het zetten van kersverse sloten. Een schuifpui is zeer inbraakgevoelig, vooral omdat veel mensen hier een zwak slot op gezet hebben.

Het is aan te raden om veiligheidssloten op uw deuren te plaatsen. Dit zijn unieke sloten, geproduceerd van extra sterk en duurzaam substantie. Daarnaast zijn de sloten zo geproduceerd dat het voor inbrekers erg lastig is om deze sloten open te breken.

Er zijn verschillende soorten veiligheidssloten, als voorbeeld bijzetsloten, meerpuntssloten en insteeksloten. Een deskundige binnen sloten zoals een slotenmaker Amsterdam kan u alles vertellen over deze veiligheidssloten en inbraakpreventie.

Een belangrijke maatregel om inbraak te voorkomen is goede sloten. Sloten op uw deuren maar zoals eveneens op uw schuifpui zijn cruciaal. Oude, verweerde sloten zijn eenvoudig open te krijgen waardoor de kans op inbraak toeneemt. Inbrekers zien snel genoeg binnen welke staat uw slot is. Zorg daarom voor extra beschutte sloten op uw deuren.

Inbraken binnen Nederland

In 2014 werd er nog gewoon 250 keer per dag ingebroken binnen Nederland. Een ontzettend fors cijfer. Vandaag de dag zijn deze cijfers wel iets gedaald, maar alsnog liegen de cijfers er niet om. Wanneer u op Schiermonnikoog woont heeft u niets te vrezen. Daar is de afgelopen twee jaar geen één inbraak geregistreerd.

Hoewel de inbraakcijfers dalen worden inbrekers wel steeds slimmer. Er is maar een klein kaartje bijvoorbeeld een bankpas of klantenkaart voor nodig om in 30 seconden in te breken. Precies wanneer je even snel de hond uitlaat en het niet nodig vindt om de deur op slot te doen.

Inbraaktips

 

Naast veiligheidssloten zijn er nog veel meer maatregelen die je kunt nemen om de kans op een inbraak te beperken:

 • Zorg ervoor dat artikelen als voorbeeld smartphones na een diefstal niet door te verkopen zijn.
 • Verstop de huissleutel niet buiten onder de mat of in de tuinkabouter. Iedereen is hiervan op de hoogte, ook inbrekers. Koop een klein sleutelkluisje voor binnen de schuur.
 • Registreer dure aankopen, zodat ze moeilijk door te verkopen zijn.
 • Verzamel geen grote bedragen aan cash binnen je huis.
 • Heb je toch cash? Verstop het dan niet binnen een oude sok of onder een matras.
 • Leg uw dure sieraden en contact geld in een kluisje binnen huis. Of huur een kluis bij de bank.

 

Eveneens met je spullen zijn voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Doe altijd je deur op slot, eveneens als je maar 5 minuten weg bent.
 • Een alarm schrikt inbrekers vaak af.
 • Ook als een camera. Dit kan ook een nepcamera zijn, ter afschrikking.
 • Laat geen ramen open staan op de tweede of derde verdieping.
 • Zorg dat er geen ladder, container o.i.d. tegen uw huis aan staat.
Voor meer info :

“Het leven beleven volgens de levensvoorwaarden” betekent dat er bepaalde zaken betreffende het leven zijn, waar we niet buiten kunnen. Bijvoorbeeld , één van die levensvoorwaarden is dat we lucht moeten inademen en dat we water moeten drinken. Een van die andere voorwaarden is dat er soms slechte dingen gebeuren met goede mensen. Toch kunnen we leren uit deze ervaringen. Een van de dingen die we vaak ervaren is dat we echt wel keuzes kunnen maken volgens psychologen.

Jonge circusolifanten worden vaak geleerd om niet te ontsnappen door ze al heel jong aan een paal te binden. Na talloze en vruchteloze pogingen om zichzelf te bevrijden, werden de baby-olifanten geconditioneerd dat ze niet kunnen ontsnappen. Uiteindelijk, zelfs als ze al sterk zijn, zullen de volwassen olifanten dan ook niet proberen te vluchten. De olifanten hebben geleerd om hulpeloos te zijn, ondanks hun nieuwe fysieke situatie.

Niet anders dan bij andere dieren, kunnen ook mensen ten onrechte aangeleerd worden om hulpeloos te zijn. In tegenstelling echter tot de meeste andere dieren, hebben wij echter de unieke intellectuele mogelijkheid om de aard van onze beperkingen te begrijpen en om er boven uit te kunnen stijgen.

Als we ons ook op iets richten, dan gebeurt het dikwijls dat we dat ook ervaren. Als we geloven dat we “slecht” zijn en “straf verdienen”, dan wordt dat dikwijls ook onze realiteit. Als we echter begrijpen dat we “slachtoffers” kunnen zijn, dat er soms slechte dingen gebeuren met goede mensen, dan kunnen we leren uit die moeilijke ervaringen dat we toch nog keuzes kunnen maken, ondanks het oorspronkelijke gevoel van “ aangeleerde hulpeloosheid”. We kunnen uiteindelijk aanvaarden om “het leven te beleven volgens de levensvoorwaarden”, dat wat er ook gebeurd is, dit mij niet maakt tot wie ik ben. Ik ben een goed mens die een positieve keuze kan maken en goede dingen verdient. Dit nieuwe en gezonder perspectief wordt nu onze werkelijkheid, zodat we dingen laten gebeuren en zelf dingen doen, die overeenkomen met deze krachtdadige overtuiging.

Dit artikel is gepubliceerd door het editoriale team van depscyholoog.nl. Mocht u meer willen weten over dit gebied? Bezoek dan eens de website van onze psychologenpraktijk in Utrecht vind waardevolle informatie omtrent diverse onderwerpen.

 

 

Voor meer info :

Als u uzelf per ongeluk een keer buitensluit, bijvoorbeeld bij uw werk, huis of auto, is het verstandig om direct een betrouwbare slotenmaker te bellen. De meeste mobiele slotenmakers zijn tegenwoordig 24/7 bereikbaar, wat betekent dat een probleem met sloten, sleutels of beveiliging dag en nacht opgelost kan worden. Of het nu om standaard buitensluiting, een afgebroken sleutel of inbraakschade gaat, de slotenmaker is opgeleid en gekwalificeerd om het probleem direct op te lossen. De meeste steden beschikken over meerdere mobiele slotenmakersdiensten, dus het is belangrijk om er één te kiezen die zowel betaalbaar als van goede kwaliteit is.

Dit zijn enkele zaken waarmee de mobiele slotenmaker u kan helpen:

 Reparatie van alle slotentypes. De meeste gekwalificeerde mobiele slotenmakers hebben voldoende ervaring en kennis om met alle mogelijke sloten en sluitsystemen te werken. Wanneer een beveiligingssysteem op werk bijvoorbeeld op een ongelukkig moment weigert te openen, zijn de meeste slotenmakers zeker in staat om de benodigde reparaties snel uit te voeren. Hetzelfde geldt voor de meeste elektronische sloten van auto’s.

Onmiddellijke bijstand. In bepaalde situaties is het belangrijk dat een slotenmaker snel te hulp kan schieten, bijvoorbeeld wanneer u het slachtoffer van een inbraak geworden bent. Een goede slotenmaker zal in dergelijke omstandigheden direct uw sloten vervangen, zodat u zich weer veilig kunt voelen in uw eigen woning.

Een hoge servicekwaliteit. Wanneer u een betrouwbare slotenmaker weet te vinden, zult u service van de hoogste kwaliteit ontvangen. Dat betekent bijvoorbeeld dat er bij het werk aan uw voordeur of voertuig geen schade aangericht wordt aan het slot of het omringende frame. Een slotenmaker met voldoende kennis kan de meeste sloten openen zonder daarbij voor hoge kosten te zorgen.

Kortom, bent u het slachtoffer geworden van inbrekers of bent u uw sleutels verloren? Dan kunt u altijd contact opnemen met een goede mobiele slotenmaker, ofwel door naar persoonlijke ervaringen te kijken, ofwel door op het internet naar goede reviews te zoeken.

Hier vindt u meer informatie over de betrouwbaarste slotenmakers in Utrecht die u kunnen helpen met alle slotenproblemen en beveiligingssituaties.

Locksecure is een vakkundige 24/7 service slotenmakersbedrijf in Utrecht.Mocht u ooit in een noodgeval terecht komen, neem dan zeker contact op met Locksecure!

http://www.locksecure.nl

 

 

Voor meer info :

Een infographic wordt steeds vaker gebruikt in de communicatie van bedrijven, stichtingen en overheden. Door middel van een infographic wordt informatie op een efficiënte manier overgedragen op het publiek. Er zitten nog meer pluspunten aan een infographic.

Wat is een infographic?

Een infographic is een informatieve illustratie waarin tekst en beeld samengesteld worden. Info wordt vandaar op een visuele wijze weergegeven. Een infographic wordt meestal opgemaakt door een grafisch vormgever. Er zijn ook verschillende gratis programma’s om een beperkte infographic zelf te maken.

Een infographic is een zeer gepast en handig marketingmiddel. Met één illustratie kun je veel vertellen en ook veel info beeldend maken. Daarnaast heeft het lezende publiek de kans om de infographic te delen op Social Media. Vandaar wordt het publiek nog groter. Kijk maar eens op Pinterest of Instagram, op deze kanalen zie je zeer veel infographics voorbij komen.

De voordelen van een infographic

Compact en volledig

 

Een infographic is zeer compact maar er kan wel veel informatie toegevoegd worden. De zender wordt in principe gedwongen om de info helder en kort te formuleren. Vandaar is het eventueel om veel tekst en cijfers te verwerken in een infographic. Door bijvoorbeeld grafieken te gebruiken wordt info op een overzichtelijke en compacte manier weergegeven.

Creativiteit

Ook kun je veel creativiteit kwijt in een infographic. Geen lange, saaie teksten maar een veelkleurig, visueel geheel. Flitsende beeldende kenmerken die direct opvallen en duidelijk zijn.

Een infographic kun je vormen naar de huisstijl van je bedrijf. Zo is het mogelijk om je bedrijfskleuren door te voeren in de infographic en om wellicht het logo toe te voegen. Wanneer de infographic op Social Media veel gedeeld wordt, ziet men direct bij welk bedrijf de infographic vandaag komt. En dat zorgt weer voor extra naamsbekendheid.

Info blijft hangen

Een van de grootste pluspunten is dat een infographic duidelijker overkomt op het publiek en beter blijft hangen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat we voor 80% onthouden wat we gezien hebben. Daar tegenover staat dat we maar 20% onthouden van de dingen die we gelezen hebben.

Begrijpelijk

De infographic blijft niet alleen gepast in ons geheugen hangen, de illustratie wordt ook zeer snel begrepen. Een infographic wordt door het visuele aspect veel sneller begrepen dan een alinea aan tekst. Ook wordt de informatie door verschillende niveaus en leeftijden in één keer begrepen, vanwege de duidelijkheid, het overzichtelijke karakter en de herkenbare beelden.

Attentiewaarde

De spanningsboog van je publiek is vandaag de dag vastgesteld op 8 seconden. dat is een vrij korte spanningsboog, vooral wanneer je wat informatie wilt vertellen. Het publiek voelt zich  sneller aangetrokken tot de infographic dan tot standaard tekst. De attentiewaarde van een infographic is vele malen hoger dan van een gangbare tekst. Het publiek is veel sneller geneigd de tekst te lezen in de infographic, zeker 87% van de mensen doet dit. Terwijl men bij een gangbare tekst in 41% maar de gehele tekst leest.

(Bron: “Eyetracking the News” (2007)

En nu de vraag: Waarom zou ik een dure infographic laten maken? Ten eerste, infographics kunnen al tegen een zeer scherp tarief opgemaakt worden. Daarnaast zitten er vele pluspunten aan het opmaken van een infographic maken.

Voor meer info :

Wat tips voor logo ontwerp

Laat daarom alle overbodige onderdelen achterwegen. Juist door alle eenvoud vormt een embleem laten ontwerpen een sterk fundament door de algehele huisstijl van de project.

Tinten en evolueren kunnen vele associaties opwekken. Zo vermag de kleur rood en/of de ronde vorm geassocieerd worden met de betekenis liefde. Wel moet u er rekening mee houden dat deze aspecten ook anders geïnterpreteerd kunnen worden. Het allerbelangrijkste is dat de aspecten geen negatieve sociëteiten oproepen.

Het grootste detachement van onze eerste indruk wordt bij een bedrijfslogo beïnvloed door de kleur en vorm. Gedachteloos dragen deze kenmerken bij aan de herkenbaarheid van een bedrijf logo. Ze brengen een begrijpelijke boodschap over, waar uw doelgroep uiteindelijk hun eigen betekenissen aan verbinden.

Hoezo een beeldmerk?

Ten concern of sommige door corps dan ook is het talrijk wenselijk dat de omgeving weet dat je bestaat. In het geval van een artikel wil je bekend bestaan zodat een klant als hij een product wil verkrijgen aan jou zal overpeinzen en het bij jou koopt. Maar om een concern te weten of onthouden heb je in ieder geval een naam nodig. En ten je er ook nog een kiekje bij hebt, wordt het nog een stuk gemakkelijker. Regeling het met een persoon. Die kun je pas kennen op het moment dat je diens naam weet. Ten je bovendien zijn of haar gezicht kent, zul je de persoon nog beter memoriseren. Kortom: naam en embleem is eigenlijk de naam en het gezicht van een bedrijf.

Een paar is een embleem?

Een bedrijf logo is een beeldmerk van een liga of bedrijf dat wordt ingeschakelt voor de herkenbaarheid van het artikel in communicatie-uitingen. Een bedrijfslogo vermag een puur grafisch symbool zijn, of bestaan uit letters die op een karakteristieke manier is opgesteld, of een mengsel hiervan.

Wat vertellen de kleuren van een embleem?

Kleur is een bepalend tak door de herkenbaarheid van je merk. Kleur doet iets met mensen. Een goed aanwezige kleur vermag er dan ook voor zorgen dat jouw merk extra opvalt! Om ervoor te ervoor zorgen dat mensen je bedrijf logo herinneren, schenkkan je hem het beste zo simpel mogelijk houden. Vandaar ben je makkelijk representatief, goed te onthouden en het effectiefst in het overzetten van de boodschap. Kleur speelt hierin een belangrijke rol.

 

http://15eurologos.nl/

Voor meer info :

Het traject

Het procesverloop van outplacement binnen drie simpele stappen toegelicht:

Je bent net ontslagen door uw personeel en dat kan zwaar vallen voor een medewerker. Daarom moet je ook als eerste het dienstbeëindiging verwerk en verhaal vangen. Ook wordt er met u gezamenlijk gekeken wat uw rechten en verplichtingen zijn op dit ogenblik en wordt uw situatie op dit moment glashelder gecreëerd.

Nieuwe eenheidsstatuut

 

Het nieuwe eenheidsstatuut is een statuut dat is goedgekeurd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds één januari 2014. Hierin staan de huidige opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel werkenden als bedienden. Het verschil tussen beide partijen wordt verkleind. De partijen groeien zo meer richting elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid tussen werkenden en bedienden. Deze kanten hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke variëren hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het nieuwe eenheidsstatuut dat van kracht is sinds één januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische werkenden en bedienden. Daarnaast is het voor zowel werkgevers als personeelslid zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle informatie is te vinden in het eenheidsstatuut.

Het nieuwe eenheidsstatuut is een statuut dat is geaccepteerd door de ministerraad. Dit statuut is van kracht sinds 1 januari 2014. Hierin staan de bestaande opzeggingstermijnen en ontslagregels. Dit geldt voor zowel arbeiders als bedienden. Het verschil tussen beide kanten wordt verkleind. De partijen groeien zo meer richting elkaar toe. Al jarenlang maakt het Belgische arbeidsrecht een flink onderscheid tussen werkenden en bedienden. Deze kanten hadden aparte statuten die ver uit elkaar lagen en en flinke variëren hadden. Dit verschil wordt verkleind en soms zelfs weggewerkt door het nieuwe eenheidsstatuut dat van kracht is sinds 1 januari 2014. Het eenheidsstatuut is er voor alle Belgische werkenden en bedienden. Ook is het voor zowel werkgevers als werknemer zeer handig om op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen. Alle info is te vinden binnen het eenheidsstatuut.

 

 

Anciënniteit 

Is het mogelijk Anciënniteit meenemen richting mijn nieuwe personeel?

De anciënniteit betekenis is de periode dat u verbonden bent aan een bepaalde onderneming. Uw anciënniteit speelt een bepalende rol binnen onder meer het bepalen van uw loon, reces, rechten, verplichtingen,… Het komt herhaaldelijk voor dat een hogere anciënniteit (een langere verbintenis aan de werkgever) verbonden is aan een hoger loon. Werkgevers belonen werknemers die trouw zijn aan het organisatie, de onderneming, de instelling,…

Heeft u onlangs uw ontslagbrief gekregen? Of speelt u met de veronderstelling om ontslag te nemen bij uw werkgever? Vroeg of laat krijgt daarnaast u daarna te maken met het opzeggingstermijn. Daarin spelen een groot aantal aspecten een rol, zo daarnaast uw anciënniteit. Wij geven u een helder beeld van uw anciënniteit en wat het precies voor u betekent.

Collectief dienstbeëindiging

10 werknemers van een bedrijf die meer daarna 20 werknemers heeft en minder vervolgens honderd werknemers binnen een kalender jaar tewerkgesteld zijn.

Wat is Collectief ontslag? Helaas komt collectief ontslag steeds vaker voor maar wat is het nou eigenlijk. Er is sprake van collectief ontslag als vele werknemers binnen 60 dagen worden ontslagen en:

Waarom outplacement

Er komen situaties voor waar een werkgever en personeelslid niet meer tezamen overweg kunnen. Dit kan zijn om de band tussen de werkgever en personeelslid niet goed is of als er geen confidentie meer is. Het kan ook zijn dat het bedrijf faillissement gaat en dat de personeelslid of legio weeknemers zonder arbeid komen te zitten. Daarnaast bezuinigingen horen bij dit, daarnaast wel collectief dienstbeëindiging genoemd.

In welke gevallen heb ik recht op outplacement?

Om recht te hebben op outplacement moet je tenminste 45 jaargang oud zijn en werken binnen een privé sector op het moment dat je wordt ontslagen. Al heb je de oudedagsvoorziening gerechtigde leeftijd bereikt vervolgens heb je geen recht meer op outplacement.In welke gevallen je gemiddelde wekelijkse arbeidsduur minder hierna de helft bedraagt van een voltijdse werknemer In welke gevallen je na je ontslag wel een volledig uitkeringsgerechtigde werkloze zou worden, maar niet beschikbaar moet zijn voor de markt.

Wat is outplacement?

Door middel van outplacement wordt een werknemer naar een nieuwe beroep begeleid na dienstbeëindiging. Outplacement werd meer dan 30 jaargang geleden getekend in Amerika En daarop kwam het over gewaaid naar Nederland, België en meer en meer Europese landen. Tegelijkertijd is Outplacement niet meer weg te denken uit het bestaande stelsel. Als je ontslagen wordt daarna kan je een outplacement procesverloop ingaan en die gaat als volgt: Verwerken van het dienstbeëindiging, Het signaleren van verlangen en competenties en sollicitatie opvang.

Voor meer info :

Een paar betekend een scheiding voor een kind?

Zodra papa of mama een nieuwe vriend of vriendin vatten is dat nog legio ingewikkelder, jonge jonge kinderen zouden het überhaupt niet snappen en de een paar volwassenere kinderen/pubers zullen het gevoel hebben alsof een van hun ouders wordt vervangen. Voor de volmaakte scheiding kunnen de gevoelens van een kind enorm veranderen. Legio jonge kinderen komen dikwijls treurig en voelen zich alleen. mediation bij scheiding

 Noodzaken van de overheid

Mediation word tegenwoordig bovendien steeds vaker gebruikt voor conflicten te midden van overheid en inwoner. Jij bezit zodra burger een ‘langdurige’ band met de overheid, en daardoor wil je langdurige justitiële rechtszaken het liefst verhoeden. Jij moet niet vergeten dat het de overheid ook veel tijd en geld bespaard indien ze weer een langdurig justicieel proces uit de weg gaan.


Voordelen van een bemiddelingsbedrijf

Beiden partijen delen de prijs van de bemiddelaar. Wel is het mogelijk om toelage te verwerven van de overheid. De grote van de subsidie hangt af van het salaris van de des aangaande kant. Doch wordt er onherroepelijk een standaard part bekostigd van €50.- per kant. Ten u een rechtsbijstandsverzekering heeft afgesloten kan het zo worden dat dit bedrag volledig wordt betaald.

Enkele is scheidingsbemiddeling?

Een echtscheiding is nimmer gezellig, en kan soms levendige conflicten opleveren tussen beide kanten. Het is door alletwee kanten het best zodra de echtsscheiding rap en makkelijk voorloopt. Bovendien is het belangrijk dat externe personen niet de pineut zijn van een echtsscheiding, zoals familie en kinderen. Om de mogelijkheden op dit soort conflicten te verminderen kan er een bemiddelingsbedrijf zijn ingezet. Een bemiddelaar helpt  concentreren op de oplossing en niet op het probleem. Gezamenlijk gaat u dus op zoek richting een oplossing. De mediator is dan dus de man-in-the-middle die het proces in goede wegen leid. Bemiddeling bij scheiding geeft de ongebondenheid om uw gevoel en moeilijkheden te vertellen. Op die manier kunnen alletwee kanten glashelder naar mekaar creëren waar ze tegen aanlopen en sommige zij vervelend vinden.

De voordelen van scheidingsbemiddeling

Een bemiddelingsbedrijf streeft pertinent richting een oplossing die het best is voor alletwee partijen en dus beide profijt van bezitten. Door deze win-win-situatie gaat u met een legio fijner gevoelens uit mekaar en verhindert u onnodige ruzies. Het voordeel van een mediator in equatie met een justitiële echtscheiding is dat bij een justitiële scheiding frequent doch één partij profijt. Boven dat is een echtscheiding bemiddelingsbedrijf veel minder kostend. Als u de echtsscheiding namelijk via een rechter laat aanvragen dan dienen te jullie twee pleitbezoekers bekostigen, terwijl er nochtans één mediator benodigd is. Een mediator rooft ook veel minder tijd. Een echtscheiding bij een rechtbank kan soms kalendermaanden duren, bij een bemiddelaar kan dit in 3-5 afspraken worden opgelost.

Heeft u een probleem met een persoon of een bond waar u bijeen niet uitkomt? Dan is het binnen Nederland voorstelbaar om een bemiddelingsbedrijf, een onafhankelijk mediator, binnen te zetten. Dit kan ongeacht of binnen plaats van een justicieel procedure. In sommige gebeurtenissen wordt er waarachtig een portie van de onkosten betaald voor de overheid, aangezien het voor de overheid een gunstiger proces is.

Enkele is een mediator?

Een bemiddelaar is een onafhankelijk individu die bemiddelt te midden van 2 partijen. Dit kan om bv. een echtsscheiding gaan, niettemin ook ruzies te midden van bv. twee instanties. Steun bij echtsscheiding is de meest voorkomende vorm, maar bovendien bij een scheiding met jonge kinderen kan het goed van pas zijn. Het mikpunt van een bemiddelingsbedrijf is het uitpluizen van dit ruzie. Wel staat hierbij aan de andere kant dat de partijen vertrouwen in de bemiddelaar dienen te bezitten. De overheid stimuleert het gebruik van een mediator over een direct strafrechtelijk procedure. Door hulpmiddel van mediation kunt u veel tijd en kapitaal bezuinigen. U lost het probleem in principe eigenhandig op, maar dan met vakbekwame assistentie.

Wanneer is bemiddeling goed?

Bemiddeling kan in legio gebeurtenissen gebruikt zijn. Mediation bij echtsscheiding wordt herhaaldelijk benut,  nochtans tegenwoordig wordt het bovendien benut bij echtsscheiden met kinderen, uit voorzorg. Binnen ruzies te midden van instanties, mensen, of de overheid staan bemiddelaars steeds frequenter centraal. Het volledigst voordeel van een bemiddelaar in plaats van een strafrechtelijk procedure is dat een mediator veel minder duur is en veel meer tijd bezuinigd. Een strafrechtelijke proces kan soms kalenderjaren voortbestaan, en dan is het nog echter de vraag ofgelijkontvangt, en stel dat jij je gelijk ontvangt, of het het überhaupt waard is geweest. Het kan excessief geschikt komen dat je aan het einde meer hebt vergoed dan betaald verkrijgt. Een bemiddelingsbedrijf is feitelijk een soort verstandige manier van een justiciele procedure. Je probeert te overleggen met allebei kanten over voorstelbare resultaten.

Een aantal is bemiddeling?

Indien u een conflict bezit en het lukt u niet om het wederkerig op te lossen, dan is er naast een strafrechtelijke procedure nog een methodiek om dit complicatie op te lossen, namelijk bemiddeling. Een mediator kan indien man-in-the-middle het conflict beogen op te lossen. De bemiddelaar ondersteunt het proces dat jullie voor gaan. Een bemiddelaar stimuleert alletwee kanten en vergezelt het proces richting een kwalitatieve uitkomst.Op die manierkomt er een uitkomst die door beiden partijen als gunstig kan zijn gezien.

Voor meer info :

Als vertegenwoordiger of ondernemer moet je op een aantal punten letten om professioneel over te komen. Het is belangrijk om een goede eerste indruk en uitstraling bij het bezochte bedrijf achter te laten, dit kan namelijk van grote invloed zijn op de verdere samenwerking. Een ondernemer wilt niet met een persoon zaken doen die in zijn spijkerbroek en trui op bezoek komt, dit straalt nonchalant uit waardoor je de indruk krijgt dat die het zakelijk leven niet serieus neemt. Een deal zal een stuk eerder worden gesloten als de persoon een pak draagt. Het aanschaffen van een pak is een flinke investering maar noodzakelijk, de kans bestaat dat een deal niet gesloten wordt bij het dragen van andere kleding. Als een pak eenmaal is aangeschaft is het verstandig om deze te onderhouden zodat er optimaal gedragen kan worden.

Na een hele dag gewerkt te hebben kom je thuis en het eerste wat je doet is het pak uittrekken, vervolgens wordt het in de kast terug gehangen. Als deze stappen worden doorlopen is er al een misstap gedaan, voordat het pak in de kast gehangen wordt moet deze afgeborsteld worden. Dit heeft als resultaat dat het pak haar- en stofvrij is. Bij het opbergen van het pak in de kast mag deze niet tegen andere kledingstukken komen, als dit wel het geval is zal na enige tijd kreukels in het pak ontstaan. Om de kreukels uit het pak te krijgen is het verstandig om naar de beste stomerij te gaan en het pak te laten stomen. Een stomerij weet de juiste methodes zodat het pak er optimaal wordt behandeld, het ziet er als nieuw uit. Een stomerij als Panda stomerij neemt graag de moeite en tijd van u over om het pak er netjes uit te laten zien. Kom beter voor de dag en verzorg jouw pak.

Voor meer info : http://www.stomerijpanda.nl/nl/

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U bekomt prive begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, capaciteiten , motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de passende betrekking te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe utiliseer ik mijn eigenschappen optimaal. Een weerwoord op deze vraag verkrijgt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, ondernemers en carrièremannen- en vrouwen.

 Wat mits ik mijn beroep cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Als u de loopbaancheque ongebruikt laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een jobcheque aan te vragen behoud u.

Heb ik recht op loopbaancheques mits ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques reserveren. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om jobcheques te reserveren. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw termijn van verbrekingsvergoeding.

Indien u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw petitie is geweigerd. Wenst u extra informatie? Neem dan contact op met een van onze kantoren om een afspraak te maken voor gratis startgesprek.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Geldigheidsdatum. Dit is de datum waarvoor het eerste geregistreerde gesprek moet gebeuren. Als u te lang wacht (langer dan 3 maanden) en de geldigheidsdatum verstrijkt, wordt het afzonderlijk bijdrage vanzelf terugbetaald. U blijft recht op Loopbaanbegeleiding houden. Weer uw jobcheques aanvragen? Dat is mogelijk.

Ambt test

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de handige job voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de nette kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft aangaande uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, overgave, eigenschappen , motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw ambt of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw baan- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raad vergezelt u bij het vinden van een opbrengst op uw vraag. Kortom, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele voordelen van loopbaanbegeleiding zijn: gunstig met jobcheques, een traject levert antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen ondervinden zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De onofficiële ambiance, de schematische ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Jobcheques

Met de loopbaancheques verkrijgt u voordelige loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvragen. Tevens verkrijgt u inzicht in uw plaats op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw arbeid- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor vakkundige loopbaanbegeleiding . De loopbaancheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Voor meer info : http://ucareloopbaanbegeleiding.be/